Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 12.5.2011 9:25:27
|
|
|
|
Teyla
|
Ah mi nismo dobili vrtca. 63 pik imamo, kakšna žalost. Ima katera kakšen namig za zasebno varstvo?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 12.5.2011 11:56:14
|
|
|
|
sky77
|
ojla Pri nas polno dogaja. Imam Brino doma ker ima gliste in smo potem zunaj. Je pa zjutraj kar malo žalostna, ker Rok lahko gre v vrtec, ona mora bit pa doma. Potem je pa še včeraj Rokova sovrtičkarica prišla na obisk. Da vidite to, kako so tekle krokodilje solze. In potem zjutraj srečam eno njenih vzgojiteljic in se zmenim da pridejo na obisk. U kakšno veselje. Brine in otrok. Trampolin, tobogan, gugalnica, naš "vozni park". So kar težko šli nazaj v vrtec. No drug teden bo ponovitev če bo lepo vreme Tamali je sprejet v vrtec. Jeeee. No sej ni bilo dvoma, pri vseh naših točkah. Mi je pa ena od vzgojiteljic rekla, da je bil župan včeraj baje po tv in da bodo lj otroci sprejeti. Kam in kako me ne spraševat. Če pa ne bo placa, jih bo imel pa on. Aha. svicec pa čokolada.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 12.5.2011 12:02:25
|
|
|
|
Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sky77 Tamali je sprejet v vrtec. Jeeee. No sej ni bilo dvoma, pri vseh naših točkah. Mi je pa ena od vzgojiteljic rekla, da je bil župan včeraj baje po tv in da bodo lj otroci sprejeti. Kam in kako me ne spraševat. Če pa ne bo placa, jih bo imel pa on. Aha. svicec pa čokolada. Ja, saj to drži. Ampak je dodal, da pač tisti, ki imajo stalno prebivališče tu od 1.1.2010. Taki so pa večinoma že itak sprejeti.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 12.5.2011 14:03:24
|
|
|
|
špica84
|
Dan Jaz sem se pa tošota nardila in poklicala v vrtec.Vrtec smo dobil,ampak je predzadnja med tistimi,ki so ga in so odločbo zadržali v primeru pritožb.Zdaj pa držte pestke,da ven ne pademo Jutri pa pičimo na počitnice jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 12.5.2011 15:04:52
|
|
|
|
bunkabrca
|
mi tudi nismo dobili vrtca sam 100 točk imamo, ker sem se jaz lani prepozno prijavila sem. Sranje!!! Zdaj bomo pa morali iskati alternative.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 12.5.2011 20:07:43
|
|
|
|
kokoška10
|
No sem poklicala v vrtec,da kaj je pa z ostalima dvema vrtcama ki sem jih prijavlja zdraven pa je rekla ,da morem pa še od njih počakat odločbo,da naj bi blo v tewm mescu, pa da vidmo.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 12.5.2011 21:50:57
|
|
|
|
barbet
|
Mi smo tudi ostali izven vrtca (141 točk je bilo premalo), zdaj pa da vidimo, če bo v drugem vrtcu še kaj frej, drugače pa bo mož srečen, ker bo eno leto mala pri moji mami. Sem se vam zadnjič hvalila, kako se naša manj zbuja ponoči in dobila bumerang - je bila od 11h do 1h pokonci, jok, nošenje, jok ... še v življenju ni toliko časa trajalo. Pa ravno, ko je mož odšel na službeno pot. Morda je pa krivo to in ne zobje, čeprav bi morali ob drgnjenju, slinjenju in tečnobi res že priti na dan. nmagk - moj mož ima rd na isti dan kot tvoj špica - držim pesti sky - od kolegice prijateljica je nardila celo štalo in šla kar do Jankoviča - pa se je res potem takoj našlo mesto
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 13.5.2011 8:46:27
|
|
|
|
nmagk
|
Barbet no super pol drug let jima kr skup nardiva No sm ful vesela da smo učer pripel finale vsaj enkrat po dolgem času ....
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 13.5.2011 8:59:34
|
|
|
|
lumpa6
|
oj kako da nisi dobila z 141 točkami, če je meja kao 130, pomoje do jeseni sigurno dobiš, samo zaradi pritožb so si dali malo fore mi pa danes malo na morje pičimo, da si naberemo energijo za nou zalet
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 13.5.2011 10:07:30
|
|
|
|
tinaaleks
|
Mi smo dobili vrtec! Pa smo imeli 139 točk. Lumpa6-vsak vrtec ima svojo mejo točk vpisa-recimo tako kot srednje šole-več je vpisanih, višja je meja.... Tako da je ponavadi bolje vpisat otroka v vrtec, ki je večji in ima več enot... Naš je še vedno bolan. Te koze se vlečejo že 10 dni. Saj se sušijo, samo zanje so pa še vedno sveže, tako da še vedno ni za med ljudi....
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 13.5.2011 10:45:11
|
|
|
|
katrinka
|
ojla.... madona je stala s temi vrtci...namesto novega shoping centra v stozicah bi loh jankovic naredu in mega velik vrtec no mi smo zavrnjeni tud pri sosedih - brezovica, obe sta na cakalni, tko da zdej cakam se na mojo obcino - ce pa tle ne dobim pol pa
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 13.5.2011 13:28:22
|
|
|
|
špica84
|
Lep pozdrav Mi smo pripravljeni na odhod na počitnice na dolensko,samo še tatija čakava,da pride iz službe Kar se pa tiče vrtcev jaz srčno upam,da se ne bo noben pritožil Lepo se imejte ta teden
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 13.5.2011 14:06:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem jezna kot ris :((( Je moj dobil VSAJ 200e manj plače kot je bilo zmenjeno... Ampak ker ni plačilne še danes, ampak bo šele v ponedeljek, danes še ne bo urgiral Res se ne moreš več zanest na besede Pa tako smo čakali to plačo... Sem bla z razlogom živčna, predno je priletela na račun
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 14.5.2011 13:49:11
|
|
|
|
dect
|
Pa še nekaj vam povem, kar se tiče vrtca. Sem včeraj klicala ravnateljico vrtca, ker sem želela, da mala pride na isto enoto kot je večji in k isti vzgojiteljici (je tako naneslo, da gre večji letos v šolo in njegova vzgojiteljica dobi spet jaslične otroke), pa mi je rekla, da to ni v njeni moči, ker bodo otroci dodeljeni v enote, glede na število točk!!! Da sicer lahko pokličem še enkrat, ko bomo podpisovali pogodbo (enkrat junija), pa bo takrat videla kaj se da narediti. Ampak baje (je šla gledat seznam), je mala dodeljena v isto enoto - počakati pa moramo še pritožbe. Upam, da tako ostane. Pa bom rekla še to, da veze in poznanstva očitno ne štejejo nič.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 15.5.2011 9:17:16
|
|
|
|
nmagk
|
ŽIVA ....VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEE TUDI TUKAJ........OSTANI NAŠ SMEJKO TAKO KOT DO SEDAJ IN NAJ SE TI IZPOLNIJO PRAV VSE ŽELJE TUDI TISTE NAJBOLJ SKRITE........
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 15.5.2011 11:09:16
|
|
|
|
kokoška10
|
živa tud jst ti želim vse najboljšeeeee
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 15.5.2011 12:04:39
|
|
|
|
joli07
|
živa vse najboljše še od mene
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 16.5.2011 11:15:52
|
|
|
|
bunkabrca
|
Tudi iz moje strani ti želim vse najlepše! LP
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 16.5.2011 11:38:02
|
|
|
|
katrinka
|
zivjo od mene.... mene pa cvetni prah matra....pa se piha, obup
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 16.5.2011 12:24:24
|
|
|
|
lumpa6
|
živa vse naj naj
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 16.5.2011 14:41:06
|
|
|
|
sky77
|
živa vse najboljšee
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 16.5.2011 19:27:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala punce!!! Nisem uspela do računalnika prit... Še zdej izkoriščam moža in mami, da se ukvarjata z otroci, da lahko jaz na hitrco pogledam in se zahvalim za čestitke HVALA!!!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 16.5.2011 23:38:48
|
|
|
|
Teyla
|
Živjo Sem bila rahlo odklopljena par dni zaradi virusa. Mislim, da smo zdaj vse zbrisali, čeprav pri teh zadevah nikol ne veš. živa25 vse najboljše še od mene z rahlo zamudo. Upam, da si lepo praznovala.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 17.5.2011 10:52:29
|
|
|
|
katrinka
|
nase najnovejse mere - 66cm in 6910g
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 18.5.2011 8:51:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla cveke! Sploh ne pridem do racunalnika :((( trenutno spet tipkam na telefonu :S v glavnem vceraj smo imeli sistematskega za oba in nase mere so konkretne :))) tamala ma 61cm in 6230g, tavelik pa 82,5cm in 12,400g :))) oba sta bla cepljena... Zdej pa upam da je to in luna tudi vzrok za neprespano noc ker drugac se mi bo kr zmesal :(((
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?