|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice 2.del
12.5.2011 9:25:27   
Teyla
Ah mi nismo dobili vrtca. 63 pik imamo, kakšna žalost. user posted image

Ima katera kakšen namig za zasebno varstvo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 201
12.5.2011 11:56:14   
sky77
ojla

Pri nas polno dogaja. Imam Brino doma ker ima gliste in smo potem zunaj. Je pa zjutraj kar malo žalostna, ker Rok lahko gre v vrtec, ona mora bit pa doma. Potem je pa še včeraj Rokova sovrtičkarica prišla na obisk. Da vidite to, kako so tekle krokodilje solze. In potem zjutraj srečam eno njenih vzgojiteljic in se zmenim da pridejo na obisk. U kakšno veselje. Brine in otrok. Trampolin, tobogan, gugalnica, naš "vozni park". So kar težko šli nazaj v vrtec. No drug teden bo ponovitev če bo lepo vreme user posted image

Tamali je sprejet v vrtec. Jeeee. No sej ni bilo dvoma, pri vseh naših točkah. Mi je pa ena od vzgojiteljic rekla, da je bil župan včeraj baje po tv in da bodo lj otroci sprejeti. Kam in kako me ne spraševat. Če pa ne bo placa, jih bo imel pa on. Aha. svicec pa čokolada.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 202
12.5.2011 12:02:25   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: sky77

Tamali je sprejet v vrtec. Jeeee. No sej ni bilo dvoma, pri vseh naših točkah. Mi je pa ena od vzgojiteljic rekla, da je bil župan včeraj baje po tv in da bodo lj otroci sprejeti. Kam in kako me ne spraševat. Če pa ne bo placa, jih bo imel pa on. Aha. svicec pa čokolada.

Ja, saj to drži. Ampak je dodal, da pač tisti, ki imajo stalno prebivališče tu od 1.1.2010. Taki so pa večinoma že itak sprejeti.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 203
12.5.2011 14:03:24   
špica84
Dan

Jaz sem se pa tošota nardila in poklicala v vrtec.Vrtec smo dobil,ampak je predzadnja med tistimi,ki so ga in so odločbo zadržali v primeru pritožb.Zdaj pa držte pestke,da ven ne pademo user posted image

Jutri pa pičimo na počitnice jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 204
12.5.2011 15:04:52   
bunkabrca
mi tudi nismo dobili vrtca user posted image  sam 100 točk imamo, ker sem se jaz lani prepozno prijavila sem. Sranje!!! Zdaj bomo pa morali iskati alternative.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 205
12.5.2011 20:07:43   
kokoška10
No sem poklicala v vrtec,da kaj je pa z ostalima dvema vrtcama ki sem jih prijavlja zdraven pa je rekla ,da morem pa še od njih počakat odločbo,da naj bi blo v tewm mescu, pa da vidmo.user posted image

(odgovor članu bunkabrca)
Neposredna povezava do sporočila: 206
12.5.2011 21:50:57   
barbet
Mi smo tudi ostali izven vrtca (141 točk je bilo premalo), zdaj pa da vidimo, če bo v drugem vrtcu še kaj frej, drugače pa bo mož srečen, ker bo eno leto mala pri moji mami.

Sem se vam zadnjič hvalila, kako se naša manj zbuja ponoči in dobila bumerang - je bila od 11h do 1h pokonci, jok, nošenje, jok ... še v življenju ni toliko časa trajalo. Pa ravno, ko je mož odšel na službeno pot. Morda je pa krivo to in ne zobje, čeprav bi morali ob drgnjenju, slinjenju in tečnobi res že priti na dan.

nmagk - moj mož ima rd na isti dan kot tvojuser posted image

špica - držim pesti

sky - od kolegice prijateljica je nardila celo štalo in šla kar do Jankoviča - pa se je res potem takoj našlo mestouser posted image

(odgovor članu kokoška10)
Neposredna povezava do sporočila: 207
13.5.2011 8:46:27   
nmagk
Barbet no super pol drug let jima kr skup nardiva user posted image

No sm ful vesela da smo učer pripel finale vsaj enkrat po dolgem času ....user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 208
13.5.2011 8:59:34   
lumpa6
oj
kako da nisi dobila z 141 točkami, če je meja kao 130, pomoje do jeseni sigurno dobiš, samo zaradi pritožb so si dali malo fore

mi pa danes malo na morje pičimo, da si naberemo energijo za nou zaletuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 209
13.5.2011 10:07:30   
tinaaleks
Mi smo  dobili vrtec!user posted image  Pa smo imeli 139 točk.

Lumpa6-vsak vrtec ima svojo mejo točk vpisa-recimo tako kot srednje šole-več je vpisanih, višja je meja.... Tako da je ponavadi bolje vpisat otroka v vrtec, ki je večji in ima več enot...

Naš je še vedno  bolan. Te koze se vlečejo že 10 dni. Saj se sušijo, samo zanje so pa še vedno sveže, tako da še vedno ni za med ljudi....

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 210
13.5.2011 10:45:11   
katrinka
ojla....

madona je stala s temi vrtci...namesto novega shoping centra v stozicah bi loh jankovic naredu in mega velik vrtecuser posted image

no mi smo zavrnjeni tud pri sosedih - brezovica, obe sta na cakalni, tko da zdej cakam se na mojo obcino - ce pa tle ne dobim pol pa user posted image

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 211
13.5.2011 13:28:22   
špica84
Lep pozdrav

Mi smo pripravljeni na odhod na počitnice na dolensko,samo še tatija čakava,da pride iz službe user posted image user posted image user posted image user posted image
Kar se pa tiče vrtcev jaz srčno upam,da se ne bo noben pritožil

Lepo se imejte ta teden user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 212
13.5.2011 14:06:47   
Anonimen
Sem jezna kot ris :(((  Je moj dobil VSAJ 200e manj plače kot je bilo zmenjeno... Ampak ker ni plačilne še danes, ampak bo šele v ponedeljek, danes še ne bo urgiral user posted image   Res se ne moreš več zanest na besede user posted image
Pa tako smo čakali to plačo... Sem bla z razlogom živčna, predno je priletela na račun user posted image

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 213
14.5.2011 13:49:11   
dect
Pa še nekaj vam povem, kar se tiče vrtca.
Sem včeraj klicala ravnateljico vrtca, ker sem želela, da mala pride na isto enoto kot je večji in k isti vzgojiteljici (je tako naneslo, da gre večji letos v šolo in njegova vzgojiteljica dobi spet jaslične otroke), pa mi je rekla, da to ni v njeni moči, ker bodo otroci dodeljeni v enote, glede na število točk!!! Da sicer lahko pokličem še enkrat, ko bomo podpisovali pogodbo (enkrat junija), pa bo takrat videla kaj se da narediti. Ampak baje (je šla gledat seznam), je mala dodeljena v isto enoto - počakati pa moramo še pritožbe. Upam, da tako ostane. Pa bom rekla še to, da veze in poznanstva očitno ne štejejo nič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 214
15.5.2011 9:17:16   
nmagk
ŽIVA ....VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEE TUDI TUKAJ........OSTANI NAŠ SMEJKO TAKO KOT DO SEDAJ IN NAJ SE TI IZPOLNIJO PRAV VSE ŽELJE TUDI TISTE NAJBOLJ SKRITE........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu dect)
Neposredna povezava do sporočila: 215
15.5.2011 11:09:16   
kokoška10
živa tud jst ti želim vse najboljšeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 216
15.5.2011 12:04:39   
joli07
user posted image živa vse najboljše še od meneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kokoška10)
Neposredna povezava do sporočila: 217
16.5.2011 11:15:52   
bunkabrca
Tudi iz moje strani ti želim vse najlepše! LP user posted image

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 218
16.5.2011 11:38:02   
katrinka
zivjo od mene....

mene pa cvetni prah matra....pa se piha, obupuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 219
16.5.2011 12:24:24   
lumpa6
živa vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 220
16.5.2011 14:41:06   
sky77
živa  vse najboljšee  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 221
16.5.2011 19:27:11   
Anonimen
Hvala punce!!! Nisem uspela do računalnika prit... Še zdej izkoriščam moža in mami, da se ukvarjata z otroci, da lahko jaz na hitrco pogledam in se zahvalim za čestitke user posted image user posted image user posted image   HVALA!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sky77)
  Neposredna povezava do sporočila: 222
16.5.2011 23:38:48   
Teyla
Živjo

Sem bila rahlo odklopljena par dni zaradi virusa. Mislim, da smo zdaj vse zbrisali, čeprav pri teh zadevah nikol ne veš.

živa25 vse najboljše še od mene z rahlo zamudo. user posted image Upam, da si lepo praznovala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 223
17.5.2011 10:52:29   
katrinka
nase najnovejse mere - 66cm in 6910guser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 224
18.5.2011 8:51:51   
Anonimen
Ojla cveke!
Sploh ne pridem do racunalnika :((( trenutno spet tipkam na telefonu :S

v glavnem vceraj smo imeli sistematskega za oba in nase mere so konkretne :))) tamala ma 61cm in 6230g, tavelik pa 82,5cm in 12,400g :))) oba sta bla cepljena... Zdej pa upam da je to in luna tudi vzrok za neprespano noc ker drugac se mi bo kr zmesal :(((

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?