|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
18.5.2011 13:46:58   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Hej, hejjj....

Vesna_b user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vse najboljše za tvoj praznik danes user posted image user posted image user posted image

bejbe iz Regrče vasi, ko salon Bajms poznate - pohištvo.....kaj imajo tam??? Jst rabim kuhinjsko mizo, stole, pa omare (za kuhinjo kot eno vitrina varijanta) in za sobo še nekaj....

Lepo se imejte :-)))
Izkoristite sonček in Loko, če se kaj zmenite.

Šibam gospodinjit....

Baims je skor moj soseduser posted image . Po pravici, nisem bila še nobenkrat not, tak, da ti ne morem povedat kaj majo. Če boš pa v tistem koncu pa obevzno prit na kavouser posted image

VESNA - tut od mene vse najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
18.5.2011 13:51:57   
Katte
Vse najboljše, Vesna. Naj se ti ta mesec uresniči velika mala želja.
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
18.5.2011 14:10:23   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

bejbe iz Regrče vasi, ko salon Bajms poznate - pohištvo.....kaj imajo tam??? Jst rabim kuhinjsko mizo, stole, pa omare (za kuhinjo kot eno vitrina varijanta) in za sobo še nekaj....

majo pohištvo nekoliko višjega cenovni razred, ne glih tistega najbolj poceni, npr. Alples, Paron, Svea,.... Bom malo uč vrgla, ko bom šla malega v vrtec iskat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1678
18.5.2011 22:36:29   
dramica
Vesna b Tudi jaz ti želim vse najboljše pa same pridne in zdrave otroke in da bi te mož ubogal in crkljal.Pa hiter in čim lažji poroduser posted image .
Je pa moja kolegica danes rodila enga fejst fanta in sem zelo veselauser posted image user posted image .
Hm kako bo jutri ne vem ker grem pomagat pripravljat za poroko tako da..no če bojo piškoti dokončani pridemuser posted image .Dnevi grejo prehitro ne sledim in mešam dneve v teduser posted image .Naslednji ted. imamo pa že krstuser posted image .Kolk se vrtijo tedni da je groza!Otroci bojo 1,2,3zrasli jaz pa starauser posted image ,Ne,ne jaz pa neuser posted image .

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
18.5.2011 22:40:55   
5ra8
dramica, ja sem slišala da se ti sestra poroči, pa moj šef user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa nč me ni obvestil....cccc user posted image user posted image user posted image

lahko se zmenmo enkrat za drug teden za kofetek user posted image

< Sporočilo je popravil 5ra8 -- 18.5.2011 22:42:19 >

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
18.5.2011 22:58:31   
Tincy90
Vesna vse naj naj in da boš dobila pridno in zdravo dete v naročje!user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
19.5.2011 10:42:55   
dramica
5ra kako ti veš?Je vse bolj na tihouser posted image .Ne vem za kajuser posted image .Ko sem se jaz poročila sem bla tako vesela da sem  vsem povedalauser posted image .No saj ljudje smo si različni...Ja poroči se in jaz še ne vem kaj bom obleklauser posted image .Za vse sem poskrbela sam mami je tazadna-vedno.Bom se mogla mal na 1.mesto kdaj postavtuser posted image .

Zdaj pa hitim naprej...aja drug ted.lahko v pon.okol12 ali pa v torek dop ali pa po17 uri.Mam natrpano težko dohajamuser posted image .
Letim.Čao

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
20.5.2011 13:45:29   
lenčy
je pa ste vse? plešete četvorko?user posted image  js si sploh u mesto ne upam, je blo že včeraj polno mularijeuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
20.5.2011 13:48:13   
lenčy
a sm vam povedala, kakšne mašine mamo v novem stanovanju?user posted image
http://www.gorenje.si/gospodinjski_aparati/design_linije/simplicity?c=276327
http://www.gorenje.si/gospodinjski_aparati/design_linije/simplicity?c=276219

Rada te imava!!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
20.5.2011 14:20:49   
5ra8
lenčy, super mašinerija. Jst mam pa rdeč pralni stroj user posted image
sem bla dopoldne na loki, jao mularija s piščalkami....groza no....pa smeti vsepovsod tok, pa večinoma opiti otrocc user posted image

dramica, lahko se zmenmo za pondelk ja user posted image še katera zravn? pa se dobimo na loki na sladoledu user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
21.5.2011 9:26:49   
vipercat
KAJ???????????????vesna rojstni dan si imela, pa pri meni si bila, jaz pa nič vedela o tem user posted image . grozna sem, tudi voščila ti nisem user posted image . VESNA VSE NAJ NAJ

punce evo mene, nisem več tako pogosto tukaj  gor, ker samo računalnik prižgam, pa se bo mala čarobno zbudila in začela jamrat haha

vidim da se menite, lahko mi kakšen sms spustite kje in kdaj, ppa verjetno prideva... sva bol popotnika haha

baims, sem bila ene dvakrat notri, pa so tako arogantni prodajalci (oz prodajalka - šefica mislim da je), da me je vse minilo.

ja v ponedlejek ima pa naša babi rojstni dan in je povabila ljudi k nam na piknik, tako da v ponedeljek jaz ne morem.  se pa vseeno lepo imejte pa kaj se name spomnite. nina pošilja lupčke čao

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
23.5.2011 9:58:20   
vesna_b
ooo, najlepša hvala, punce moje user posted image user posted image user posted image

no, naj pohvalim mojega - v sredo, 1 teden pred rokom, me je peljal na Bled na kremšnito. no, pa tamalo seveda tudi user posted image
v glavnem, preživela sem en lep dan, ampak... sem pa bila potem takoooo utrujena... v četrtek sem imela pregled, potem sem še nabavljala darilo za RD (60 letnica), potem pa sem egoistično dala za kosilo pečt sam za nas 3 burek iz skrinje... je tamali en mali košček ostal, pa je tašča, ko je prišla pogledat darilo, tisti košček tako z užitkom pojedla. kaj, naj se navadijo, a ne?

popoldne sem počivala, v petek sem malo pohajala in uživala, popoldne sem imela še obiske, v soboto smo šli na piknik- sem rekla, da ne grem prej rodit, preden grem še zadnjič za nekaj časa na odojka, sedaj pa me že 2 večera tako špika, da prav čakam, če bomo kaj šli proti mestu, sam po ene 2 urah neha, tako da...

vipercat - ja, glej, pa z naraščanjem emša se glih ne hvalim... he he he. princeska - pri tebi se ustavim naslednjič. zadnjič res že nisem mogla več... moja  desna noga je ko en veeeeelik buhteljček, in prstov na nogi skoraj ne čutim več.

danes imam že cel dan bolj trd trebuh, grem pa sedaj v trgovino, po sirovko za zajtrk, ker mi takooo diši  user posted image

nič, če boste jutri dopoldne kaj kofetkale, še meni pošljite kak sms. po moje bom še doma... v sredo pa imam pregled. na rok. čeprav moje G ta teden ni in je rekla, da me bo že nekdo pogledal, torej mi čakanje v čakalnici ne uide... no, itak moja G ob sredah ne dela v ambulanti. ma bo že... ima pa moja princeska v sredo RD user posted image . joj, moja mala afnica bo stara že 3 leta...

se kaj tipkamo še. uživajte!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1687
23.5.2011 14:32:44   
dramica
Vesna sem že mislila da si nam ušlauser posted image .Noge kar v zrak pa malo počitka,masaže,obkladka pa bo nogica bolje.Mogoče boš rodila pa ravno na hčerkin rduser posted image .
Mi smo na poroki uživali je bilo res luštnouser posted image zredila sem se zihr za 2kguser posted image je blo vse tako dobr.Sva pa z malim nekaj pobolela on ima temp.38.1,mene pa tudi nekaj kuha pa kašljam,glavoboluser posted image nisem pa še obležala.Kako ve pomagate otročkom če imajo povišano temperaturo?To menda ni vročina,čeprav sem mu merla pod pazduho.Hvala za pomoč že v naprejuser posted image .

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
23.5.2011 15:26:48   
lenčy
dramica sj ni Edi tvoj prvi otrokuser posted image  mi, če mamo vročino, smo takiooo tečni. mu jo zvišujem z daleronom, če ima nad 38,5 ali pa tudi prej, če je res bogi oz. ful tečen. drgač pa lhk kakšne obkladke daš gor. sicer bo pa takoj bolš. če mu boš dala daleron, to takoj prime. drži pesti, da kmalu mine.

mi smo skos zunaj, aleks skos vn rine. in vse obhodi, ga je tako lušno gledatuser posted image  lepo se imejte danes, vesna ti se pa še odpočij zadnje dni.

Rada te imava!!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
24.5.2011 8:54:47   
vesna_b
ne, nisem še šla, čeprav sedaj pa res že bi. user posted image
kje pa je naša ajč??? menda me ni prehitela???

ma jaz sem naši dala kak daleron, če je bilo nad 38 oz če je imela zvečer nad 37,5 tudi, ker drugače nismo nič spali - saj ji je narastlo tam nekje do enajstih zvečer, in smo imeli potem pestro. ampak je bilo pa to takooo malokrat, da lahk samo potrkam.
upam, da bo čimprej mimo. mate pa res smolo. drugače pa so še obkladki,ja. po nogicah, rokicah, pa tudi malo na vratu zadaj in na čelu.
aja, merila pa sem jaz vedno ali pod pazduho, ali pa s tisto dudo, termometrom. ko sem na sebi probala, je bilo razlike za 0,1 stopinjo, tako da...

lenčy - ja, je luštno gledat te naše raziskovalce, a ne? ko jim je pa vse takooo zanimivo...

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
24.5.2011 12:13:39   
lenčy
guten morgenuser posted image

k sm povedala, da spet vrtca nismo dobil?? in to samo zato, ker naš oči nima stalnega v NMuser posted image  k mislte, da če zdj to spremenimo, se lhk pritožmo in dobimo vrtec?ampak bom pol s tem enga zaj... k je ta spisek oz. vpis že dokončen? ma tko sm jezna, da nisva to prej uredila, aleks ima tako rad otroke, mora it v vrtec...

Rada te imava!!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
24.5.2011 12:57:49   
Alex01
Lenči - mi lani nismo v prvi rundi dobili vrtca, pa se zdaj ne spomnim na katerem mestu na čakalni listi smo bili. Potem so pa menda med vrtci (pedenjped in Ciciban) uskladili čakalne listein smo dobili pozitiven odgovor se mi zdi da avgusta.
Glede pritožbe ti pa ne znam svetovat.

dramica - jaz našima fantoma ob povišani temperaturi dajem Calpol.

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 24.5.2011 13:01:47 >

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
24.5.2011 13:24:05   
lenčy
 a ste bili kje blizu 15. mesta?user posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
24.5.2011 16:58:19   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

a ste bili kje blizu 15. mesta?user posted image

Na 20.mestuuser posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
24.5.2011 20:27:41   
dramica
Lenčy ne ni prvi otrok je pa prvi ki je tako zgodaj dobil vročino.Vbistvu sem narobe vprašala,mogoče bi morala vprašat če4mesečnikom dajete sirup.
Punce zadnjič em šla k dr.po napotnico pa sva opazili da tavelka ki je v 4. razredu ni bila cepljenauser posted image .Morala bi bit v 1.r. pa so bila ušeska kriva in ni bilo nič.Tako da moramo kmalu v akcijo-ko bo čist zdravauser posted image .

Ajč?user posted image kaj dogaja?

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
24.5.2011 21:48:56   
Alex01
dramica - naš Nejc je dobil vročino, ko je bil star 5 dni. Sva šla v bolnico (vnetje popka) je dobil daleron.Na Calpolu pa piše dojenči do 3 mesecev po predhodnem posvetu z zdravnikom, za dojenčke od 3 mesecev do 12 mesecev pa je že napisan odmerek zdravila. Obstajata pa dva calpola, en je do 6 let in pa nad 6 let.

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
24.5.2011 23:18:13   
5ra8
ej zdej bi pa mogla enkrat Udb rodit. A ni ona tud majska? user posted image

dramica, ko se pozdravite pa le povej, da se potem zmenmo za kofetek :)

eh moj mali ma pa dans krče....zdele ga je matralo 2 uri user posted image bošček user posted image je končno zaspal zdej. upam da bo zdej uredu.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
25.5.2011 8:02:39   
Udb
5ra8, brez skrbi, nisem še na vrsti user posted image imam uradno rok šele 17.6. (ampak upam, da bi blo kaj prej!)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
25.5.2011 13:13:57   
lenčy
dramica tudi moj Aleks je prvič dobil vročino pri cca. 4 mesecih in dobil daleron. je pa kar jokal po njemu, verjetno ga je malo zvijalo zaradi ananasa mogoče.
vesna mislimo nateuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
25.5.2011 19:48:15   
ajč.
punce,ne se razburjat, jst še vedno v enem kosu!!user posted image user posted image user posted image zaenkrt ctg še nč ne kaže, u tork pa da vidmo kaj bo...mene pa takooo špika kak dan da je za znort!!!user posted image
sosedu internet mau nagaja pa se zlo težko povežem na net user posted image hahaha... pa še pouno opravkov mamo...septembra bo "ta veseli dan" tako da zdj skačeva po občini, župniščih, z pričami mamo debate, treba bo še botrčke zbrat k bomo mel krst tut obenem...user posted image
dans pa sama seb ploskam, sem se le spokala kupit barvo tako da zdj en dan gremo v akcijo, prebelt stanovanje user posted image
tako, malo sem se vam javila, zdj grem pa v napad na ceeeeeelo posodo gozdnih jagod mmmmmmuser posted image user posted image user posted image
lepe sončkaste dneve vsem in naj vam klima/ventilator dobro služi!user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Katera barva Mutsy vozička
endrina

Če bi kupovali Mutsy 3Rider ali Urban Rider, katero barvo bi izbrali?

Cargo Kaki (14%)

Team Dark Kaki (6%)

Team Ocean (30%)

College Green (17%)

College Red (19%)

Team New White (13%)

Število vseh glasov: 175

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!