|
RE: Dolenjke, 4.del 23.5.2011 9:58:20
|
|
|
|
vesna_b
|
ooo, najlepša hvala, punce moje no, naj pohvalim mojega - v sredo, 1 teden pred rokom, me je peljal na Bled na kremšnito. no, pa tamalo seveda tudi v glavnem, preživela sem en lep dan, ampak... sem pa bila potem takoooo utrujena... v četrtek sem imela pregled, potem sem še nabavljala darilo za RD (60 letnica), potem pa sem egoistično dala za kosilo pečt sam za nas 3 burek iz skrinje... je tamali en mali košček ostal, pa je tašča, ko je prišla pogledat darilo, tisti košček tako z užitkom pojedla. kaj, naj se navadijo, a ne? popoldne sem počivala, v petek sem malo pohajala in uživala, popoldne sem imela še obiske, v soboto smo šli na piknik- sem rekla, da ne grem prej rodit, preden grem še zadnjič za nekaj časa na odojka, sedaj pa me že 2 večera tako špika, da prav čakam, če bomo kaj šli proti mestu, sam po ene 2 urah neha, tako da... vipercat - ja, glej, pa z naraščanjem emša se glih ne hvalim... he he he. princeska - pri tebi se ustavim naslednjič. zadnjič res že nisem mogla več... moja desna noga je ko en veeeeelik buhteljček, in prstov na nogi skoraj ne čutim več. danes imam že cel dan bolj trd trebuh, grem pa sedaj v trgovino, po sirovko za zajtrk, ker mi takooo diši nič, če boste jutri dopoldne kaj kofetkale, še meni pošljite kak sms. po moje bom še doma... v sredo pa imam pregled. na rok. čeprav moje G ta teden ni in je rekla, da me bo že nekdo pogledal, torej mi čakanje v čakalnici ne uide... no, itak moja G ob sredah ne dela v ambulanti. ma bo že... ima pa moja princeska v sredo RD . joj, moja mala afnica bo stara že 3 leta... se kaj tipkamo še. uživajte!!!!
|
|
|