|
RE: Dolenjke, 4.del 16.5.2011 9:27:10
|
|
|
|
vesna_b
|
vipercat - saj bi te poklicala, pa smo se v četrtek popoldne spomnili, da imamo v petek pregled s tamalo pri zobarju. je bila pridna velka punca in je tako pogumno zakorakala notri... sem bila prav ponosna. no, tako da sem šla pogledat Petrinega lepotca- ja, je lepi in sladki in kar za ukrast in komaj čakam na svoje dete , bom pa ta teden enkrat priskočila do tebe. obljubim. če le ne grem prej rodit... ha ha ha - i wish. kje je še konc meseca. no, sedaj mi desna noga res full zateka, in mam tega rahlo dost. . na wc-ju sedim pa itak na dobre pol ure. Petra- kar se tiče Istre... sem jaz zaljubljena v Vrsar. sicer sedaj več ne, ker gre moj raje nižje na Hrvaško, ampak do prvega poroda sem bila čisto vsako leto dol, vsaj za vikend, če ne drugače. še mojga sem ene 2* spravila. dramica - ja, jaz še čakam. in po moje še nekaj časa bom. jaz itak pravim, da bom rodila na RD od mojega, torej 4 dni čez rok. (sej če bi prej, nič zato, sam... ne verjamem). pripravljene imam torbe - zase in za bejbija za domov, na kupček sam še dodam, kaj naj prinese meni za domov, ker se bojim, da bom drugače domov maširala v spalni srajci... ja, moški... tebi se pa kar fešta??? ooo, lej jo, tičko. ej, saj ko bo vreme kaj lepše -da bom lahko obula moje zlate japanke, priletim tudi do tebe. ker sedaj sem kar omejena z obutvijo. v petek in soboto sem šeokomot obula cokle, včeraj po kosilu pa že ne več. tudi danes zjutraj sem jih komaj nataknila, ko sem tamalo peljala v vrtec, ker je moj mogu prej jit. se še kaj tipkamo, a ne? čauči, bejbe
|
|
|