|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
7.5.2011 12:23:34   
lenčy
hey,hey

uf ste pa vse preluknaneuser posted image  js sm imela uhanček v nosu, potem sm imela pa eno operacijo in sm ga dala dol in tako je tudi ostalo. to pa zato, ker nisem hotela, da ga moji otroci vidijo-ker bi ga non stop gledal in vn praskaluser posted image

gre katera danes v mesto na teden cvička? sva brez očka(spet) in rabiva družbo....

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
7.5.2011 16:23:10   
ajč.
haha Lency, to sm tut mojmu rekla da bo mogu uhane dol pobrt k ga bo mali začel cukat user posted image   mi je danes dragi težil, da če greva mal zaokrožit na to cvizl party...zaenkrat se mi niti iz postle neda,tako da bomo videli...me pa tako zna "obračat"..skor zmer popustim kdr reče: a dj no..letos bova zadnič sama šla ... user posted image upam pa samo,da se mi nebo maščevalo in bi mogla it direkt rodit user posted image user posted image

uživejte use k se boste udeležile največjega slovenskega praznika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
8.5.2011 12:08:29   
lenčy
tvoj ima čist prav, js sm isto govorilauser posted image  zdj pa pravim, dj gremo vn, ker naslednje leto lahko da bova mogla dva krotituser posted image

sicer sva šla včeraj v mesto ampak bolj po loki, ker naju cviček ne ganeuser posted image  sj gremo danes spet, ampak samo na sladoled.

aja včeraj je aleks dobil malo sestrično sarouser posted image  imamo same male v žlahtiuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
9.5.2011 9:24:25   
vipercat
evo nas

mali mi je ponoči dobil napad laringitisa, smo morali k zdravniku po inekcijo user posted image

no danes imam doma oba in maali skos rine v nino, tako da sedaj že ona smrka - groza

no vsaj sonček jje, da bomo lahko malo zunaj

lepo se imejte

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
9.5.2011 11:30:09   
vesna_b
vidim, da vam ni dolgčasuser posted image

ajč - upam, da si še 2v1 - počak na vrsto, sedaj sem jaz na vrsti... user posted image

lenčy - čestitke za malo saro - vidiš, pa ne boš pozabila cartat.

vipercat - joj, bogi. upam, da se boljše počuti!!! sonček mate? jooooj, pri nas pa je mal sončka,pa pol full zapiha in se sonček skrije, 2* zagrmi, pa spet sonček in spet... v glavnem, prav mrzlo je!!!

no, mi smo KOOOOOONČNO oddali vlogo za gradbeno, pa čakamo še na odločbo o komunalnem prispevku, jaz še mal štimam za našega bejbija - sem oprala, zlikala posteljnino in pripravila zibko, cotke so prištimane, torba za bejbija tud. pripravim še torbo zase (kozmetični kovček) in potem res sam še čakam.

se kaj tipkamo / vidimo... user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
9.5.2011 15:10:46   
Tincy90
Hejla!

Da se mal oglasim in povem, da smo ok.user posted image lepo rastemo, pridno pančamo in vestno jemo.user posted image user posted image mali je res pravi zakladek in pridkan, spi tud po 4-5 urc v kosu.user posted image sestrica ga non stop sm boža pa lupčka, no kdaj pa kdaj bi mu tud svojo dudo rada uturila sm mami ne pusti.user posted image upam, da uživate na sončku, črpov zadni dni neki mrzlo piha pa sonce neki nagaja, se skoz skriva. Še slikco našega fantiča pokažem pa letim mal počivat tud js- ko že otroci spijo in je miiiir.user posted image

user posted image

Sm tole sm ujela od vipercat- upam, da se čim prej pozdravte!user posted image user posted image user posted image in od vesne- suprca za hiško!user posted image

Lepo se mejte!

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
9.5.2011 17:16:07   
ajč.
Lency- ja no polej sva šla, so Rock partizani (mislm d so oni po pounoči špilal user posted image ) pravi žur naredl... jst sm pa v celmu večeru spila 2 dcl cvička in sm čist zakuhala user posted image user posted image tu je tumač zame user posted image
Vesna- ja še sm 2v1, zaenkrat ...kolk dolgo še, bomo pa vidl...je že mesc pa pol mim odkr sm mela nazadne pregleg (MV 0,5cm)...tako da zdj nč nevem kaj se z mano dogaja..mam pa ta tedn pregled, tako da upam da zdj kej zvem user posted image
Tincy- woo ker lepotec!user posted image

Še dobrih 5 tednov pa bo tudi pri nas veselje (in jok user posted image )...lih perem dekice in nekaj cunjc...šele zdj vidm da bo treba po nakupih še it! user posted image čakam še, če kej dobim od sestre...
To vreme je čist neki čudno user posted image sj nemorš nikamor it..te prec lahk dž ujame..user posted image in pol ostanem jst sama doma...

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
9.5.2011 20:42:05   
dramica
Tincy kok je lep otroček tale tvoj sineuser posted image .
Ajč le uživajta še malo v dvojeuser posted image in se posvetite drug drugemuuser posted image da se boste kasneje sproščeno in lepo veselili v troje!
Vesna no,pa sta skoraj na cilju.Pa super za dudo,vidiš ni bilo težko.Pa tudi za napredek pri papirjih za hiško.Same lepe stvari.Sedaj se bo vse poštimalo da boste potem usmirili lahko vso pozornost na družino.

Imamo novo "klepetuljo".Lepo da si se nam pridružila-DOBRODOŠLA!

Mi na starih tirih spet okol doktorjev z malimuser posted image nikakor ne pridemo na zeleno vejo,prav težko se je borit z nečim kar sploh ne veš kaj je pa zdravijo nekaj v kar niso prepričaniuser posted image stanje se pa čez noč spremeni vuser posted image user posted image .Čedalje huje je jaz sem kar malo obupana,20 imava teste če bojo kaj pogruntali.Lepo se imejte,L.P.user posted image

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
10.5.2011 11:28:13   
Alex01
Dan

O tincy kak lepotec je maliuser posted image user posted image user posted image

vesna - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za hiško

dramica - en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da čimprej ugotovijo za kaj gre, da  veš kako potem naprej

ajč - naj user posted image še kar uživa "all inclusiv"

Petra - kako vam greuser posted image

vipercat - naš Nejc je imel 1x napad laringitisa, me je stah ob vsakem prehladu in kašljanju. Pozdravite se čimprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

lenčy - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prve korake

Lep pozdravček tudi vsem ostalim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
10.5.2011 12:13:14   
lenčy
tinčy lep fantek, s to slikco sio mi povrnila čudovite spomine na mojega sončka ob taki starosti. je pa podoben svoji sestriciuser posted image
dramica naj se tvoj sinko pozdravi, da boš svojo porodniško izkoristila kar se da na veliko.

sm pozabila povedat, da smo bli prvič pri frizerjuuser posted image  so bili laski že na učkih tko da smo mogli to uštimat. pa malo je kodrčke skrajšala, imamo jih pa še vednouser posted image  je pa aleks zelo užival na konjičkuuser posted image

v soboto po festival nakupov v BTC, a veste že, če bodo kakšni pousti v BC? čeprou smo ble včeraj z mami in si je mogla dat duška, mu tako rada cunce kupujeuser posted image  smo veseli, da imamo tako babi. in da grem lhk z njo, da ji povem, kaj mi je všečuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
11.5.2011 7:36:27   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

vidim, da vam ni dolgčasuser posted image

ajč - upam, da si še 2v1 - počak na vrsto, sedaj sem jaz na vrsti... user posted image

lenčy - čestitke za malo saro - vidiš, pa ne boš pozabila cartat.

vipercat - joj, bogi. upam, da se boljše počuti!!! sonček mate? jooooj, pri nas pa je mal sončka,pa pol full zapiha in se sonček skrije, 2* zagrmi, pa spet sonček in spet... v glavnem, prav mrzlo je!!!

no, mi smo KOOOOOONČNO oddali vlogo za gradbeno, pa čakamo še na odločbo o komunalnem prispevku, jaz še mal štimam za našega bejbija - sem oprala, zlikala posteljnino in pripravila zibko, cotke so prištimane, torba za bejbija tud. pripravim še torbo zase (kozmetični kovček) in potem res sam še čakam.

se kaj tipkamo / vidimo... user posted image

dobro jutro

danes sem dala malega poskusno v vrtec... upam da me ne bojo čez eno uro klicali naj ga pridem iskat user posted image

vesna sedaj si paa že čisto blizu :) glej da javiš takoj ko boste imelli novega člana - pa srečno

dramica drži se vse se bo porihtalo. če ti bo kaj lažje daj vprašanje z opisom problema na popove zdravnike. jaz če nisem sigurna kaj naredit vedno dam tja vprašanje

tinči - tale dec pa je lepotec... lahko kdaj pridete k nam vasovat :)

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
11.5.2011 12:54:41   
vesna_b
tincy - oooo, kako luštkano dete. pravi šminker user posted image

ja, papirji. premika se, sva pa izvedela, da nam 99% ne bodo šteli kvadrature prejšnje hiše pri izračunu komunalnega, tako da nas čaka položnica za nekje 10-12.000 eurčkov user posted image user posted image user posted image

dramica - joj, bogi ste!!! upam, da bodo čimprej ugotovili, kaj je malemu, da se bo stanje končno izboljšalo. držim pesti.

vipercat - povej, v petek dopoldne, kaj delaš??? se mi bo mal kofetkalo... boš doma?

nič, včeraj in danes sem sadila in presajala rožice, pa še danes sem šla mal na šiht pogledat, so me klical, jutri imam pregled in upam, da bo vse ok. smo že kar blizu ciljne ravnine, tako da... nestrpno čakamo user posted image

nič, se kaj tipkamo, a ne?

čauči, bejbe

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
13.5.2011 20:35:03   
vipercat
punce tale debata je pa čisto zamrla. mala princeska, dramica, 5ra,kaminek in druge kje ste?????

vesnica žal sem prepozno videla tole. sicer časa nisem imela ker imam babi tukaj in sva bile na vrtu cel dan, sedaj pa sem tako ubiita, da se niti premaknit več ne morem user posted image

drug teden sem prosta. se ti bo kofetkalo? user posted image  daj kar javi na gsm, da ne bom spet prepozno videla

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
13.5.2011 22:58:44   
5ra8
Evo mene user posted image
Nisem ostala na morju, pa bi fuuuuul. Sploh Maj bi ostal tam, ker je tako dobro spal. Skos je spal. Res. Očitno mu paše morski zrak.
Sm pol pa ko smo domov pršli je bla pa štala. Zbujanje na 15 minutu, to je trajalo ene 3 dni dokler se ni aklimatiziral nazaj na podgurski zrak user posted image user posted image user posted image user posted image

vipercat, ker se ti nis javla, je vesna dans k men pršla, pobčka pogledat user posted image lušna je nosečka user posted image
dramica,, kdaj se bomo me kej zmenile? lahko bi kej se povozičkale po loki al pa kje.

Ker moj ni dubu prek službe morja, iščem kakšno varianto. Pozna kdo kej kakšno ugodno stvar? Bi pa šla v začetku julija verjetn.
Sej sploh ne vem, bi šla kam v Istro,...Novigrad, al pa Červar....Maredo ne, sem bla 2 let zapored zdej.

Evo še sliki mojega korenjaka.

user posted image

user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
14.5.2011 12:44:15   
lenčy
bolj malo smo tukiuser posted image  medva sva skos zunaj na loki, petra, če si kje blizu, javi, pa se lahko srečamouser posted image  upam, da bom lahko aleksa krotila, ker je včeraj začel šetat po celem stanovanju, sem tako ponosna nanjuser posted image kar učki so se mi solzili...

spet lepe slikice še enega junaka, sem ravno učerajj mislila na vas, da kaj svojih sončkov ne pokažeteuser posted image  petra me je očitno slišalauser posted image

mi gremo danes še v btc kaj nakupit potem pa v stanovanje še malo pobelit...

Rada te imava!!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
15.5.2011 21:21:49   
dramica
ojla!
Petra Ta ted.bom mogoče kaj dosegljiva.Ene par dni bom "hodila" v nm tako da možno.Mogoče v četrtek dop?In naj še pohvalim tega vajinega lepotca,kako ima lepo kožo,jaz si želim da bi tudi naš dojenček imel gladko,lepo...
Lenčy napredujete in že beliteuser posted image .Sedaj  ko mali Aleks hodi bo luštno,pestro.Bravo Aleks!!!

Vesna si na štartu?Sporoči pravuser posted image .
Vipercat kako je bilo na uvajanju?Kako pa mala princesa?Enega cmoka od našega sinetauser posted image
Mi se ne dojimo več user posted image in ena dobra stran tega ,ne dve dobri stvari..Mami lahko jein pijeuser posted image in FEŠTA.Ma sploh ne vem več kako to zgledauser posted image .
Prav pogrešam kako kavico in čvek z vami drage mamice in nosečkeuser posted image .

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
16.5.2011 9:27:10   
vesna_b
vipercat - saj bi te poklicala, pa smo se v četrtek popoldne spomnili, da imamo v petek pregled s tamalo pri zobarju. je bila pridna velka punca in je tako pogumno zakorakala notri... sem bila prav ponosna.
no, tako da sem šla pogledat Petrinega lepotca- ja, je lepi in sladki in kar za ukrast in komaj čakam na svoje dete user posted image , bom pa ta teden enkrat priskočila do tebe. obljubim. če le ne grem prej rodit... ha ha ha - i wish. kje je še konc meseca. no, sedaj mi desna noga res full zateka, in mam tega rahlo dost. user posted image . na wc-ju sedim pa itak na dobre pol ure.

Petra- kar se tiče Istre... sem jaz zaljubljena v Vrsar. sicer sedaj več ne, ker gre moj raje nižje na Hrvaško, ampak do prvega poroda sem bila čisto vsako leto dol, vsaj za vikend, če ne drugače. še mojga sem ene 2* spravila.

dramica - ja, jaz še čakam. user posted image  in po moje še nekaj časa bom. jaz itak pravim, da bom rodila na RD od mojega, torej 4 dni čez rok. (sej če bi prej, nič zato, sam... ne verjamem). pripravljene imam torbe - zase in za bejbija za domov, na kupček sam še dodam, kaj naj prinese meni za domov, ker se bojim, da bom drugače domov maširala v spalni srajci... ja, moški... user posted image
tebi se pa kar fešta??? ooo, lej jo, tičko. user posted image
ej, saj ko bo vreme kaj lepše -da bom lahko obula moje zlate japanke, priletim tudi do tebe. ker sedaj sem kar omejena z obutvijo. v petek in soboto sem šeokomot obula cokle, včeraj po kosilu pa že ne več. tudi danes zjutraj sem jih komaj nataknila, ko sem tamalo peljala v vrtec, ker je moj mogu prej jit.

se še kaj tipkamo, a ne?

čauči, bejbe

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
16.5.2011 10:39:27   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Evo mene user posted image
Nisem ostala na morju, pa bi fuuuuul. Sploh Maj bi ostal tam, ker je tako dobro spal. Skos je spal. Res. Očitno mu paše morski zrak.
Sm pol pa ko smo domov pršli je bla pa štala. Zbujanje na 15 minutu, to je trajalo ene 3 dni dokler se ni aklimatiziral nazaj na podgurski zrak user posted image user posted image user posted image user posted image

vipercat, ker se ti nis javla, je vesna dans k men pršla, pobčka pogledat user posted image lušna je nosečka user posted image
dramica,, kdaj se bomo me kej zmenile? lahko bi kej se povozičkale po loki al pa kje.

Ker moj ni dubu prek službe morja, iščem kakšno varianto. Pozna kdo kej kakšno ugodno stvar? Bi pa šla v začetku julija verjetn.
Sej sploh ne vem, bi šla kam v Istro,...Novigrad, al pa Červar....Maredo ne, sem bla 2 let zapored zdej.

Evo še sliki mojega korenjaka.

user posted image

user posted image

v červarju imamo mi stanovanje. sicer smo mislili biti notri cele počitnice, samo če želiš te za kakšen teden lahko kam uštulim user posted image

joj dramica pridi z malim k meni, jaz imam toliko mleka zmrznjenega, da mi je zmanjkalo šalčk - all inclusive dobiš ti kaj za spit in pojest in tvij sinek user posted image user posted image user posted image
aja pa naša vrača lupčka

jaz sem drugače ta teden fraj, tako da  samo javite če se vam bo kaj kofetkalo :)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
16.5.2011 11:12:00   
dramica
Ojla!
No,potem se pa kar zmenimo kdaj gremo nauser posted image .Sreda mogoče?Javite se pa napišite kateri dan in ura vam najbolje ugajauser posted image .

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
16.5.2011 14:33:31   
5ra8
Zmenimo se ja...dopoldne ali popoldne? Po kosilu al kako?

Povejteeeeeeee :) user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
17.5.2011 11:25:43   
vesna_b
ooo, bejbe, poglej jih, zdej so se pa opogumile user posted image
jaz obljubim nič, če pa se slučajno kaj zmenite, bom probala uletet.

sicer moram poklicat našo vipercat, če ima v četrtek kaj časa, da izpolnim obljubo... ker se bojim, da bom šla drugače prej rodit, ha ha ha

nič, uživajte vsončku, pa se kaj tipkamo

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
17.5.2011 13:01:18   
lenčy
zdj ste se pa res opogumleuser posted image  ve z malimi zaspanci, js bom pa svojega malčka lovila okol, ne vem če bo šlo to skpuser posted image  men bi najbolj ustrezalo po 3. uri, za vas pa ne vem. kolkrkol, js sm vsak dan po 3. uri v mestu na lokiuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
18.5.2011 9:27:26   
dramica
Lenčy mogoče jaz ju3 pridemsigurna pa nisem ker bomo vsi pa bom probala tako da bi mela mami zase vsaj kako minutouser posted image .
Petra kdaj bi pa ti lahko?
Še katera prostovoljka?Jaz bom v nm tudi v pet.dop.sam ob9 imava z malim dr,pa ne vem kdaj bova konc.Imava končno testiranje.Ima katera izkušnje s tem?Koliko krvi mu vzamejo?

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
18.5.2011 10:05:57   
Mala_princeska
Hej, hejjj....

Vesna_b user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vse najboljše za tvoj praznik danes user posted image user posted image user posted image

bejbe iz Regrče vasi, ko salon Bajms poznate - pohištvo.....kaj imajo tam??? Jst rabim kuhinjsko mizo, stole, pa omare (za kuhinjo kot eno vitrina varijanta) in za sobo še nekaj....

Lepo se imejte :-)))
Izkoristite sonček in Loko, če se kaj zmenite.

Šibam gospodinjit....

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
18.5.2011 12:53:39   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: dramica

Lenčy mogoče jaz ju3 pridemsigurna pa nisem ker bomo vsi pa bom probala tako da bi mela mami zase vsaj kako minutouser posted image .

no po 3. uri ( raje rečem 4. uri) bom js tam nekje na klopcah, ker greva z Aleksom na sladoled. do pol šestih bova tam, pol šibam pa v bršlin pogledat nov laminat v kuhniuser posted image
am če bo dež, me seveda ne bo na sprehodu.

vesna tudi od mene vse najbolše za rojstni dan. da bi kmalu rodila čimbolj zdravo dete!

Rada te imava!!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

brcanje
laura2010

Kdaj ste prvič čutile brcanje otroka

3.mesec (19%)

4 mesec (49%)

5 mesec (20%)

ne vem (12%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!