|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
19.5.2011 11:50:45   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Danes sem pa končno izvedela veselo novico...  ati moj ima benigni tumor, kar pomeni, da ni nič nevarnega oz. nič rakavega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uf, to pa je olajšanje user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
19.5.2011 11:50:52   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaz pa delam šparglje za kosilo...prvič....Sem malo za recepti pogooglala in združila dva v enega in menda bo.

Moj jih je včeraj nabavil in si jih zaželel za kosilo. Te pa mu naj bo, če že jutri grem v službo. user posted image

Drugače pa sva midva že iz jutranje pijačke, pa pri zdravnici sva bila, da mi je zaključila bolniško..iz trgovine. Valentin spančka, jaz pa malo tu malo tam.

po pravici povedano, špargljev še sploh nisem jedla user posted image

mmmmmmmmm, jaz jih imam ful rada. Sploh v kaki smetanovi omaki, pa mal pršuta in popečen piščanček. Tudi juha mi je všeč. Samo pol ko greš na wc, urin tako strašno smrdi user posted image no, vsaj veš, da se telo čisti po špargljih user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
19.5.2011 11:50:57   
felix7

Ne vem, če sn vam že pravila, da Maruša ful rada poje.... obvlada Kuža pazi, Kekčevo pesem, Ringaraja, Sveti zvezdica, Jaz sem mala roža.... zadene melodijo pa besedilo tudi v veliki meri... po novem pa poje tudi Metuljček cekinček... saj sem nesramna, ampak komaj zadržujem smeh, ko začne to pesmico pet, sliši se namreč nekak takoleuser posted image : tunček cinkeč, ti potinkeč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si bo še jezik zraven te pesmice zlomila  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image pri nas je od petja samo neko dretje, ki se sliši takole: jigajigajajaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
19.5.2011 11:51:50   
felix7
Persida, ste že kaj bolje? Pa imaš ti bolniško ali imaš koga, da ti čuva malčka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
19.5.2011 11:57:52   
felix7
danes zjutraj bi pa tudi jaz kar spala in spalaaaaaaaaaaa. Sem samo na vsake 5 minut užgala po uri, da je nehala piskat za nadaljnih 5 minut user posted image no, ampak na koncu se mi je uspelo zvlečt iz postelje. Res sem utrujena, doma imamo že tri tedne zapored gradbene posege in posledično je mož z glavo samo pri tem, jaz pa cele dneve sama z Juretom, ki postaja prava mala zgaga user posted image no, na tak prisrčen način user posted image pač je navihan in se mu res lahko celo popoldne smejem, pa spat noče več hodit okoli 8h, ker je takrat še svetlo in uro vedno bolj premika proti 9. Takrat pa jaz samo še dol padem.
ta vikend nas čaka še ena "obvezna" fešta, od B. sestra praznuje 30 let, teta pa 60 let. Me je tašča ful razkurla, ker itak so v tej žlahti vsi levi, kar se daril tiče in pol mene določjo, da to zrihtam. Jaz dam predloge, da pač denar zberemo in skupaj kupimo, seveda so vsi za stvar in pol ko hočem zadevo realizirat, mi reče tašča, da so že kupil en vrtni gugalnik user posted image user posted image in zdej mi je tok vse dol padl, da bi najraj kupla sama darilo, pa nej se rišejo...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
19.5.2011 12:02:35   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

danes zjutraj bi pa tudi jaz kar spala in spalaaaaaaaaaaa. Sem samo na vsake 5 minut užgala po uri, da je nehala piskat za nadaljnih 5 minut user posted image no, ampak na koncu se mi je uspelo zvlečt iz postelje. Res sem utrujena, doma imamo že tri tedne zapored gradbene posege in posledično je mož z glavo samo pri tem, jaz pa cele dneve sama z Juretom, ki postaja prava mala zgaga user posted image no, na tak prisrčen način user posted image pač je navihan in se mu res lahko celo popoldne smejem, pa spat noče več hodit okoli 8h, ker je takrat še svetlo in uro vedno bolj premika proti 9. Takrat pa jaz samo še dol padem.
ta vikend nas čaka še ena "obvezna" fešta, od B. sestra praznuje 30 let, teta pa 60 let. Me je tašča ful razkurla, ker itak so v tej žlahti vsi levi, kar se daril tiče in pol mene določjo, da to zrihtam. Jaz dam predloge, da pač denar zberemo in skupaj kupimo, seveda so vsi za stvar in pol ko hočem zadevo realizirat, mi reče tašča, da so že kupil en vrtni gugalnik user posted image user posted image in zdej mi je tok vse dol padl, da bi najraj kupla sama darilo, pa nej se rišejo...

jaz bi sigurno tako naredila... me totalno razkuri, ko se nekaj zmeniš, potem pa nekdo vseeno naredi po svoje.... user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
19.5.2011 12:44:41   
PERSIDA
Eko malo na hitro.Imam svojih pet minutuser posted image .
Bavca doma pazi al babi al ati ,tak,da gre.Saj ko je Tomaž pod AB zgleda ,da mu nič ne manjka,ampak ko popušča se vleče ko megla.Tak,da 4 ure že pregurajo brez mamice.Šiba trampolin ,peskovnik -beri zakon tak,da ni jima dolgčas.Hb vsaj malo mira s plastelinomuser posted image .
Sta si vzela bolniško kar oba razen mamice- ni potrebe ,ker ko je pod dozo ni potrebe po mami hb vsaj enkrat.

trezika - da je Maruša mala asica itak ni treba razlagatuser posted image
felix - da si utrujena te čist prav razumem,o ja še kako razumemuser posted image
Če sem malo hudobna zadnjič pride ati iz šihta in pravi kako je zaspan,jaz ,pa na šihtuser posted image .Tolko samo kaj pomeni na smrt bit zaspan otroka ,pa neuser posted image user posted image user posted image .
Najaa - mi imamo hb to možnost ,da tudi ,če smo bolani smo lahko zunaj ,ker smo res čist na samem tako ,da se še krave od nas ne morejo nalezit. Hb ,za zemljouser posted image .Pikapoke ,da lahko greta čimprej ven.

Nič šibam kuhinja zahteva ,no bavca zahtevata piskre na miziuser posted image user posted image user posted image .

Po novem zvečer ne pridem na komp,ker sem na smrt crkjena.To se mora spremenit samo še ne vem kdajuser posted image user posted image user posted image .
Čauči bejbe moje.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
19.5.2011 12:48:34   
PERSIDA
Aja felix povej tašči ,da je blo to prvič in zadnjič ,da si kaj rihtala.
Jaz sem tudi taka buška ko ti ampak me je izučilo in ne delam več tega .Po pravici se mi fučka za vse in sem dala to tudi vedeti.Še posebej mojemu ,kar se njegovih tiče .Nesramna malo ampak pravičnauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
19.5.2011 13:12:50   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

ojoj KOKICA, naj bo tvoj dan lepši od sanj. user posted image

Mi smo se naspali danes in ker nima vročine, greva z Niko malo ven. user posted image

Hvala.

Uživajta na sončku.user posted image Se mogoče vidimo v LJ. user posted image

Ja, pocukaj me za rokav. user posted image
(sej bi res lahko skočile na pijačo)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
19.5.2011 13:12:55   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Najaa - mi imamo hb to možnost ,da tudi ,če smo bolani smo lahko zunaj ,ker smo res čist na samem tako ,da se še krave od nas ne morejo nalezit. Hb ,za zemljouser posted image .Pikapoke ,da lahko greta čimprej ven.

Ja, to je prednost hiše, da greš lahko vedno ven... Upam in sanjam, da bomo tudi mi nekoč imeli hiško, pa vsaj nekaj zemljice, da bom svojo solato lahko sadila. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
19.5.2011 20:29:23   
KOKICA32
Čer!user posted image

Sem crkjena, tudi jaz, za znoret. Ta sestanek in vožnja v LJ in nazaj me je tako utrudilo, da se mi sedaj res več nič ne da, pa bi morala še za službo delati, ker imam v pon. sodišče in ne vem kdaj se bom pripravljala.
Jutri pa grem na celodnevni izlet v Goriška Brda, zobat češnje in degustirati teran. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
19.5.2011 20:31:03   
KOKICA32

Ja, to je prednost hiše, da greš lahko vedno ven... Upam in sanjam, da bomo tudi mi nekoč imeli hiško, pa vsaj nekaj zemljice, da bom svojo solato lahko sadila. user posted image

Ja res je....čeprav sem tudi jaz v hiši, pa tudi sanjam, da bomo nekoč v svoji, ki pa bo nekoliko bolj v civilizaciji a še vedno dovolj na samem. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
20.5.2011 8:38:58   
trezika

Ja res je....čeprav sem tudi jaz v hiši, pa tudi sanjam, da bomo nekoč v svoji, ki pa bo nekoliko bolj v civilizaciji a še vedno dovolj na samem. user posted image

to so moje sanje že nekaj let... ampak se mi vedno bolj dozdeva, da bom o hiški do konc življenje samo sanjala user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
20.5.2011 8:41:31   
trezika
Maruša je pa včeraj končno dobila obljubljeni tobogan... to je bilo takšno veselje, da nisem mogla verjet....  skakala je okoli škatle, se smehala na glas, cvilila, M. ga je komaj skup sestavil, ker se je tako motala okoli njega   user posted image user posted image user posted image potem pa se je itak cel popoldan vozila, ni  imela časa, da bi kaj pojedla.... zvečer pa je padla v posteljico in zaspala v sekundi dvajset  user posted image user posted image user posted image user posted image in njene prve besede zjutraj: jaz ne gem danes v vjtec, gem po topogano vozit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image komaj sem jo v avto spravila....             

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
20.5.2011 8:47:55   
Najaa
user posted image user posted image user posted image Maruša. Kako lepo je videt to pravo otroško veselje, ne?

Jutro...

Nika je zdrava. To potrujem, ker če je spila ananasov sirup (no Kindervital ga vsebuje) in je ni nič peklo, je to to. Pa tud po več kot tednu dni je zjutraj sama rekla, da bi jedla. user posted image user posted image user posted image Malo bova pospravile, pol pa šle ven na sončka.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
20.5.2011 9:52:00   
tasa_m
Daaaaaaaaannnnnnnnnn

same lepe novičke user posted image user posted image

Maruša pa je res džekica, pa to tak vemo, tak da nič novega. Srčica mala nadobudna. Ampak me res MAruša FULLL na Lijo spominja user posted image user posted image

Baucoma
pikapoke
Felix pošlji jih nekam, pa tako zmišljevanje. To gre men tud najbolj na živce user posted image user posted image
Nika user posted image user posted image sam da si zdrava.
kokica
, da se ga neboš nacukala... user posted image

taša...ti pa idi zdaj peglat. Okej? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
20.5.2011 10:37:16   
felix7

Maruša je pa včeraj končno dobila obljubljeni tobogan... to je bilo takšno veselje, da nisem mogla verjet....  skakala je okoli škatle, se smehala na glas, cvilila, M. ga je komaj skup sestavil, ker se je tako motala okoli njega   user posted image user posted image user posted image potem pa se je itak cel popoldan vozila, ni  imela časa, da bi kaj pojedla.... zvečer pa je padla v posteljico in zaspala v sekundi dvajset  user posted image user posted image user posted image user posted image in njene prve besede zjutraj: jaz ne gem danes v vjtec, gem po topogano vozit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image komaj sem jo v avto spravila....             

user posted image user posted image user posted image ti, ti, mami, ti jo pa v vrtec siliš user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
20.5.2011 10:37:20   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Daaaaaaaaannnnnnnnnn

same lepe novičke user posted image user posted image

Maruša pa je res džekica, pa to tak vemo, tak da nič novega. Srčica mala nadobudna. Ampak me res MAruša FULLL na Lijo spominja user posted image user posted image

Baucoma
pikapoke
Felix pošlji jih nekam, pa tako zmišljevanje. To gre men tud najbolj na živce user posted image user posted image
Nika user posted image user posted image sam da si zdrava.
kokica
, da se ga neboš nacukala... user posted image

taša...ti pa idi zdaj peglat. Okej? user posted image user posted image user posted image

a se sam men zdi, al ti samo peglaš zadnje čase? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
20.5.2011 10:38:11   
felix7

user posted image user posted image user posted image Maruša. Kako lepo je videt to pravo otroško veselje, ne?

Jutro...

Nika je zdrava. To potrujem, ker če je spila ananasov sirup (no Kindervital ga vsebuje) in je ni nič peklo, je to to. Pa tud po več kot tednu dni je zjutraj sama rekla, da bi jedla. user posted image user posted image user posted image Malo bova pospravile, pol pa šle ven na sončka.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
20.5.2011 11:29:39   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

a se sam men zdi, al ti samo peglaš zadnje čase? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
Čuj, jaz stalno napišem, pol pa nikoli ne naredim tistega.
Samo zdaj pa sem, ker sem mogla ovca polikat pa mi druga ni preostalo, da še druga polikam, če že imam likalnik vklopljen.user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
21.5.2011 12:11:06   
PERSIDA
Fajn vikend vam želim,pa ne preveč od sonca ožgan user posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
22.5.2011 12:45:53   
KOKICA32
Dan....delam za službo medtem, ko otrok spi, pa sem se odločila, da malo sem pokukam...Tukaj pa skoraj nič novega napisanega.user posted image

Jutri je že ponedeljek, sem cel dan v Lenartu na sodišču, tako da me ne bo nič okrog...mogoče kaj zvečer...

Na obisku imamo VILIJA, lutko iz vrtca, ki kroži med otroki in jo je naredila vzgojiteljica. Vsak otrok jo ima en popoldan ali vikend...pri nas je torej ta vikend. Zaželeno je, da otroka z njim fotografiraš, ko kaj skupaj počneta in potem slike s komentarji spraviš v album, ki je priložen. user posted image Vili je včeraj z nami na pikniku, skupaj sta plesala in si umivala zobke, danes sta skupaj sestavljala železnico, kaj pa bosta popoldan delala pa še ne vem.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
22.5.2011 12:46:29   
KOKICA32

Fajn vikend vam želim,pa ne preveč od sonca ožgan user posted image .

Hvala...včeraj nas je dež kar nekajkrat pod streho nagnal. user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
22.5.2011 14:23:13   
Najaa
Uf, pravkar gledam Tozona na tv... user posted image  user posted image

KOKICA pri Niki v vrtcu so tudi prvo leto imeli maskoto skupine in enkrat je bila za vikend pri nas. Ful dobra ideja, otrokom je zelo všeč.

Naš vikend mineva hitro, ker se skoz neki dogaja. Veliko smo vzunaj, sprehod in kolo, kavica in sladoled, al pa doma gledamo risanke, lenarimo... Jutri pa spet vsak na svoj konec.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
22.5.2011 16:06:51   
trezika
Jutri ob 15.30 prosim, da držite pesti!!!!!!  user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.