PERSIDA
|
Čer. Lepo po vrsti. Teme vrtec ne bomo odpirali,ker še vedno vreščimo.Lepših in bolj glasnih pevcev Lenart sploh ne pozna . Imamo trampolin -nova pridobitev in je 100 %zaseden tudi z mojo debelo ritjo .Če imata željo, kaj naj jaz, ni lepšega kot se razkomotit vodoravno ,čeprav skačeta dva nagajivčka po tebi. Mamici sta v teh toplih dneh pomagala zalivat vrt in seveda sebe.Zato,pa tak lepo rasteta . Slabega je ,pa naslednje: Prejšnji teden v sredo je Anžeta nekaj pičlo blizu očesa.Nič jokal ali stokal samo pikico je imel.V petek se je otrok zbudil ko enooki đek.Okica popolnoma zatečena ,da je za mm ni mogel odpret.Kljub enookosti je bil potrpežljiv ,nasmejan samo grozen za videt.Sedaj komaj vidim kako ima drugač velike očke. Tako,da sva šla k P in v bolnico ,da so mu dali pikico v rit in naju poslali domov.Čez dva dni je bila okica že vredu.No drugo polovico ,pa sem peljala zraven ,ker ima vnete očke.Kuhal dva dni na 39.Včeraj ni imel vročine.Danes ju peljem v vrtec ob 12 sem šla ponju ,ker je spet začel nabijat.Peljem Tomaža k zdravniku na kar dobi AB ,ker ima tako močno virozo.Z nosa mu že 5 dni grejo taki zelenci da te kap.Danes sva naletela na res eno P ,ki si je res vzela neverjetno veliko časa za naju,oz.sva se o vsem pogovorile kot že dolgo z nobenim zdravnikom.Res je pasalo malo slišat eno in drugo o teh virozah.No tak ,da sem kljub vsemu vesela ,da sva šla do zdravnika ,da ga nisem pacala doma.Tako,da moj instinkt še vedno dobro deluje hb. Tako,da ko enemu nekaj manjka mora nujno še drugi zaštrajkat.In skupna odločitev ,da bosta onadva doma na bolniški .Ni nam dolgčas ne ,niti malo. Nasplošno nam zdravje zadnje pol leta res nagaja.Anže je sicer bolj odporen od Tomaža a ga pestijo druge težave tak,da je veselje popolno. Jaz ob vsem tem še kar lepo zgledam kg nič manj zarad tega tako,da sem še vedno popolno zalita. Malo se še edino pohvalim ,da smo začeli uživat sadove iz našega vrta .Tak ,da kmetica Persida je kar vredi to poštimala dokler mi spet kakšen zastradanec ne zaide na moj košček vrta . Mislite kaj na nas ,pa pridno otroke delat .
|