Ursi2
|
Mamika, kaj naj ti rečem!Vsekakor nisi edina s tako taščo!MOja je nekaj podobnega, s tem, da ne hodi po najinem stanovanju, zato pa v marsikateri drugi stvari prekaša tvojo. Predvsem, kar se tiče dretja, zmerjanja,.....in jamranja. Priznam, da sem bila že parkrat čisto na koncu z živci in sma se tudi že na polno skregale, da nisma govorile več kot 1 mesec (najlepše dario z amoj RD, ker sva se skregali ravno na moj RD). Res sem zgubila voljo do vsega, želiva si veliko družino, ampak me je minilo takrat, da bi imela več kot moja 2 sončka. Seveda sma gledala razne najeme, ali da bi kupila hišo,....Pa nažalost ne gre. Čeprav midva plačujema za 95% stroškov pri hiši, kar imata pa ona dva svoj telefon in to, pa sama plačata. Ko je bil prvi sin star 2 meseca smo tudi renovirali celo hišo in sva vzela tudi midva kredit, ki ga sedaj odplačujema. Ampak, če bi bila takrat vedela, kar vem danes, ne bi šla v to in bi že takrat iskala drugo stanovanje.Zdej pa sma se zakreditirala za hišo in še 2 kopalnici je bilo treba nujno renovirat in ni šans, da bi lahko šla v najem ali drugo hišo. Ampak verjemi, najboljši je, če odpikaš njo in tasta, uživaš s svojim dragim in hčerkico. Pa pojdi k svojim domov ali k prijateljem na obisk. Pa prosi tvoje, če so v hiši za kako gredico. Ti verjamem, da je smotano. Tudi meni je, pa rihtam jz okrog hiše, kosim sama z malima dvema, živo mejo obrezujem, rože na hiši, ograjebarvam,....vrt sem sama prekopala, ampak je imela vedno pripombe na to, kk mam vsjano, pa zaklaj to in ono in sma sedaj iz tistega najinega dela naredila peskovnik za otroke in zraven je moj nardil hiško. POleg tega pa na koncu slišim, če slučajno enkrat tast kosi travo, da nič ne delama okrog hiše, po drugi strani pa se nej ne da sklonit, da bi eno travico ven iz tlakovcev oplela, ker ona ima snaho za to, da dela. Sem bila noseča in v celi nosečnosti ni ona kaj okorg hiše nardila, pa ta velik je bil star 1,5. Moj je ful veliko v službi, tako da če je slučajno uspel prit prav čas domov je on, drgač pa sem sama. Tudi tast hodi k njenim staršem in je pri njih po par dni, da skrbi za njih, ker je že v penziji, pa doma stanovanje in njun vrt on obdeluje, pol pa mu reče, da je len in da ni nič od njega. Ironija pa je, da je ona dopoldan (čez vikend) prilezla iz postelje, mal kaj na rač nardila, pojedla kosilo in šla nazaj ležat. Pa pokomandira zlo rada. Kliče tasta tako dolgo, da on z vrta pride not, da ji prinese kaj za pit al pa kaj, če rabi. P ato ni hec. Men gre na bruhanje, ko to slišim. N asrečo imamo ločeno gospodinjstvo, mapak nažalost se vse sliši, tako da to vem. Najhujši pa je, ko ima izpade dretja in vpitja na nas, ko smo vse od debilov, smeti, zveri,.... ona p aje najbolj boga, ker hoče vsem samo dobro, mi jo pa mamo tk grdo. Da o tem, kaj vse mi je povedala o moji vzgoji, pa da bom zver nardila iz sina, ker sem ga pustila jokat, ko je hotel neki na brez veze strmarit, pa da me bo pretolkla, če se bo še enkrat tako drl. iN KO JE imela zdej Abrahama, smo mogli vsi skakat okrog nje in cel projekt je bil, da je ona vabila nardila in vsem okorg dala preglčedat pa katerega bi izbrala, pa vse kar sma z mojim predlagala oz komentirala in ko smo rekli za enega, da ni tk fajni in da slika ni glih najboljša, je točno tistega poslala. Pa hodla za nama, koga naj povabi na svoj RD. Pa sem ji rekla, da je njen rojstni dan in da naj povabi tiste, ko jih ona hoče imet ob sebi, je bial spert cela štala, da je to itak najlažje rečt in spet dretje tri dni, tudi po uro ali dve skupaj ponoči. Prvič se mi je zgodilo, da se je sin, ki je od novembra brez pleničk polulal v posteljo. iN JE ENKRATnekaj meni komentirala, da sej bom tud jz enkrat tašča in da kr naj ne bom tako glasna. Pa sem rekla, da vem, da se tega zavedam, ampak da so tud tašče lahk različne, predvsem pa, če bota sin in njegova ali celo oba sina in njuni hotla doma ostat, da naj, ker jz oz midva boma p ašla drugam. In nama je rekla, tk zasmehujoče, ha, kam bota pa šla. dO TAKRAT PA BOMA že odplačala kredite pa boma magari v eno garsonjero šla. Ampak prav bolano mi je. Pa zdej sem se mal ostrigla in sem baje podobna eni, za katero je baje(ona tako pravi) znano, da je rada dala. No, in moj komentira, da ga tale princesa Kate (ko sta se zdej poročila), na mene spominja. Ona pa takoj nazaj, to pa ni res, ona je pa taka Radodajka. No in sem že mislila rečt, da naj pa ona začne kosit, pa obrezovat živo mejo in to, ker jz ne bom imela časa, ker bom drgač zaposlena. Pa sem se rajš ugriznala v jezik. Ampak se pa veliko manj sekiram za stvari, ali jih skoz hec vzamem, čeprav mi ni niti mao vseeno. Lej, ne sekiraj se za druge, kaj drugi mislijo in govorijo. Ti uživaj s svojo družinico, sej ni treba, da ste veliko doma in jih gledaš, na vrata dej ključ oz, če ga ni, pa zamenjaj ključavnico, ker imaš pravico. Ker na koncu ste važni vi trije. Upam, da se bodo stvarili uredile in drži se!Lahk pa pišeš na ZS!!!!!!!!!
|