|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
9.5.2011 13:23:47   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

rezervirala morje - lošinj

kdaj greste mi gremo tudi v nerezine.... kam pa vi?

Ploha- ti pa si pridna.... no mi smo tudi celo soboto predelal v gmajni in pelali kar nekaj bukovih dru domov.... posledica tega je da mene jebe desna roka od takrtat nimam pojma zakaj.

Danes sem sama z obema ker gre moj spet v gmajno....

Zala po novem spi od 21tih pa do pol petih ali šestih z jutraj pos se pa dojiva in hopla potegnemo še do 7 ali 8mih odvisno.

Šibam kosilo kuhat pol pa po Klaro.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 476
10.5.2011 21:47:26   
Ploha
sonček: nism uspela odgovort...šoping je bil, sam ni uspel, ker me je umes med dvigovanjem mete neki v hrbtu ušipnl in bolel ko user posted image tko da sm na hitr zrihtala, pa slučajno vidla kapce, valda nabavla za meto in za manco..

pol doma pa eno protibolečinsko in medved me je namazov...hm kako nej temu rečem, u bistvu je za krave, smrdi ku hudič, ampak pomaga pa, kravam sklepe mažemo s temu...user posted image

babe, a vas kej spomladanska utrijenost daje?

Ker mene noro...morm vmes za ene 15 minut odspat, pol mam itak 2 uri brihtanja user posted image pol se pa zaganam v deu k da mi ga bo kdo ukradu user posted image

nč zdej pa grem....kaj pa čem.

Ve se pa lahko vsaj sm pa ke mal javte, pa kej poveste kako vam gre, kako prigodo, kaj je novega, vas je fino prebirat!!! (čeprou malkrat kej napišem!) user posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 477
10.5.2011 22:30:14   
Hijacinta
Plohca sem kr mogla se javt ker si tko lepo napisala :)

Jst vas tudi berem, za napisat pa kr zmanjka časa. Z novemberkami čvekamo na FB in je prou fino, pa tud dobivamo se kar veliko.

Drugače smo ok, E je na momente tok cmerav in siten da bi ga najraj kr ven postavla. Je brez pleničk in čist zaljubljen v svojega poganjalca. F je pa najbolj priden otrok na svetu. Pravi cuker je. Sem začela uvajat gosto hrano, pa 2 zobka ima že.

Drugače vse po starem, zdej bova eno napravo montirala v stanovanje za vlago in upam da bomo s tem rešili problem. Noro noro si želim eno majhno hišco, ampak v bližnji prihodnosti nič ne kaže na to. Pa razmišljava o še enem malem knedlu :)

Lep pozdravček vsem, da se bolančki čimprej pozdravite, Marta upam da čimprej najdeš službo, ostalim pa lepe sončne dneve še naprej user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 478
11.5.2011 7:40:55   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta

, Marta upam da čimprej najdeš službo, ostalim pa lepe sončne dneve še naprej user posted image

A vam nisem povedala?user posted image Imam še naslednje 3 mesece službo...se je tako obrnilo, da me lahko še malo obdržijo.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 479
11.5.2011 8:15:39   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta

, Marta upam da čimprej najdeš službo, ostalim pa lepe sončne dneve še naprej user posted image

A vam nisem povedala?user posted image Imam še naslednje 3 mesece službo...se je tako obrnilo, da me lahko še malo obdržijo.user posted image

hip hip hura!!!!!user posted image user posted image user posted image

hijacinta: še o enem razmišljata? user posted image user posted image a vidva bi prav že narejeno hiško kupla a bi na novo začela?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 480
   [Brisano sporočilo]
11.5.2011 8:44:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 481
11.5.2011 8:59:19   
farfala
marta superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa nič nisi povedala tako dobre noviceuser posted image

Jaz še kar iščem, danes grem še na en zaposlitveni sejem o delu v Avstriji, da vidimo, če je kaj pametnega.

ploha mene trenutno nič ne daje več spomladanska utrujenost, se mi zdi, da je že mimo. Pri tebi gre verjetno tud za to, da imaš 2 mala otroka, veliko dela v hiši in zunaj...
Ko sem jedla samo sadje in zelenjavo pa sploh nisem bila niti zaspana zvečer.

niia koliko stanejo stare hiše v okolici LJ? A veš približno?

sonček a še boli uhica?

khurde pa kako ste vi? Že dolgoooooo se nisi javila

No včeraj je končno uspelo, da je Samo vsaj nekaj časa sedel na kahli, ampak sva morala zraven knjigico brat. Ko 2x prebereva in ni bilo nič, se vstane, dava hlače gor,  je brez plenice, čez minutko pa že: Mami kakal! Sem ga dala hitro spet na kahlico a je bilo že prepozno, drekec pa je padel na tlauser posted image user posted image user posted image
Ampak si je zapomnil prigodo (da je bilo veliko drekeca in da smrdi), tako da smo en korak naprejuser posted image user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 482
11.5.2011 9:30:35   
kiara24
Lepo da ste se malo javile......

Mi smo včeraj spet naložili celo kiblo dru še ene 10 metro ful dobr.... sam danes me pa vse boli pa še noge ker sem dopoldan naredila eno turco 11 km.

Zala ima soor v ustih, groza ful mal je. Klara je pri nas tudi malo cmerava ne vem kaj ji je tudi ko jo peljem v vartsvo je tako zjutraj, pol je pa kul.

Ploha- no upam, da je hrbet boljši.... mal se umiri.

Marta- super za službo.

Hijacinta-  a kar še enega. SUPER.No pri nas ne bo nobenega več ker ga ne smomo imeti... tako da sedaj resno premišljujem za kako zaščito se nej odločim ker konmdoma ne maram.

Farfala upam da vam kamlu rata kaka na WC ali pa kahlico.

Šibam vrt zalit sdokler zala spi pol pa še rožice.... in pa mal ven an sprehod. Ali pa do kake bejejbe na kavico.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 483
12.5.2011 18:52:16   
nina166
Da nas potegnem iz druge strani.

Otroka se kopata.
Dragi je na parceli.
Jaz sem dala v torek ven modrostni zob...tak da mam šive v ustih. Jem tablete proti bolečinam, sem pa taka ko bi mela balon v ustih.
Drugače pa nič novega.

Grem predno mi otroka kopalnico spremenita v bazen user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 484
12.5.2011 21:12:59   
Jancci
Čer!

- Mi smo skos zunaj in zvečer padem dol, ponoči sm mela B skos online in sem ji začela dodajat. Sej veste... korenček, bučke, krompir, rižek.... pa tko počasi naprej. Kar pridno papca in tut bolj pridno spi. Še vseeno pa se zbujamo vsake 3 ure...user posted image  
- Avto še vedno na servisu.user posted image
- Začela sem gojit rastline in sicer zelišča... peteršilj, meto, meliso, baziliko imam v koritih. Tam imam še eno okrasno travo in sivko da odganja mrčes. Na gredici pa gojim tut hokaido buče in to je zaenkrat to. Upam, da mi ne bo vse crknilo!!!? user posted image
- Začetek junija imamo rezerviran avtodom. Vrjetno bomo odrinili nekam južno, plan je priti do Ohrida oz. do Albanije. Bomo vidli.
- Crknil mi je telefon.user posted image
- Hišice še ni na vidiku.user posted image
- Otroci zdravi in tudi M je veliko bolj pridna kot je bila pred časom user posted image user posted image user posted image  B ima 7 kil in 65 cm pri 5ih mesecih.
- Hijacinta SUPER za odločitev za še eno dete. Pridna sta!!!user posted image user posted image
- Sonček user posted image user posted image user posted image  za zdravje
- Marta fajn za službo!!!
- Nina user posted image user posted image user posted image  za luknjo v ustih!user posted image
- Kiara user posted image user posted image user posted image  za tvoji lubici mali. Upam, da se Zali zrihta sor!!! Kako pa avto? Je dost velik? Kere barve pa je? A sta čist novega kupla?
- Farfala user posted image za kahlico, Počasi bo ratalo!!user posted image
- Krtekxx ti si norc s tem kolesom!!! BRAVO!
- Niia kaj moraš pa ti študirat zdej na stara leta??user posted image
- Ploha evo zate pa ena od naše tavelike: Oči:"Meta ti si fletna!" Meta:"Ne, jest nisem fletna,jest sem Meta!"user posted image

Lep večer vsem skupi!!!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 485
14.5.2011 13:22:50   
mimi30
Pozdravljene, babnice!
Tolk časa se že nisem javila, da sem imela kar malo težav s prijavouser posted image .
Pridne ste vse ste polno zaposlene.

marta, super za podaljšanje, držim pesti, da se po izteku te pogodbe spet kakšna varianta najdeuser posted image

- Ploha evo zate pa ena od naše tavelike: Oči:"Meta ti si fletna!" Meta:"Ne, jest nisem fletna,jest sem Meta!"user posted image

user posted image lušna izjava...pri nas je bilo tudi nekaj časa aktualno: ne, Nejc Liponik sem...zdaj pa je Špela tudi začela, sam brez priimka.

user posted image user posted image user posted image za vse, da čim prej uredite zdravstvene težave.

Evo, pri nas pa novo to, da smo končno že mesec dni preseljeni....uživamo v novem stanovanju, čeprav s tipkovnico in računalnikom na tlehuser posted image ....večinoma vse smo že opremili, manjka nam še pisalna miza, luči, omara na balkonu in enih par malenkosti, ki bodo še kar čakale na kakšen priliv denarjauser posted image .

Moja dva sončka sta odšla danes prvič sama na morje z mojo mamo. Dragi je šel postavljat predprostor prikolice, jaz pa kraljujem sama doma - mi je že kr mal dolgčasuser posted image .

Lepo bodite in pridno cartajte svoje otročičke.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 486
14.5.2011 13:31:21   
mimi30
punce hvala za čestitke za rduser posted image ...nismo nič praznovali, ker sem bila na seminarju....ene dva dni po vrnitvi domov me je nejc vprašal kje je zdaj torta, da jo čaka in čaka pa nič....ni mu šlo v glavo, da mami ni imela torte....mislim, da se bom zdaj ko ima dragi rd kar potrudila in torto s večkami nabavlauser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 487
15.5.2011 8:40:53   
farfala
mimiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za preselitev. je malo trajalo, ampak ste sedaj sigurno še bolj veseli. Kako pa sta otroka sprejela novo okolje?
Čas brez otrok pa le izkoristi za sebe!user posted image

jancci kje ste najeli avtodom, v NG?

Midva sva bila zdaj 2 dni sama, A. na Pohorju igra šah cel vikend, moj je šel za 2 dni na Internavtico in še mama  se je šla  kopat v Izolo.
Danes pa ima nečakinja birmo in gremo popoldan na "piknik" v garažiuser posted image

Pohcana Zofka je danes menda

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 488
16.5.2011 9:58:13   
kiara24
Jancci- ja čist novga sva vezla. Super je avto bomba..... je pa bele barve in ima temne šipe. Hvala soor se je zrihtal zdej mamo pa spet zabasan nosekuser posted image .

Vikend mimo.... kot bi mignil, še ena prikola dru je doma....

V gl. uživajte, mam ful dela ker smo imeli obiske pa nisem nič nareidla.....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 489
16.5.2011 11:59:44   
farfala
Pozdravček!

user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 490
17.5.2011 19:58:22   
farfala
Ja, kje pa ste vse?user posted image

Samo je spet zakuhal včeraj. No zdaj se celo malo igra.
Približno 1 teden vrtca pomeni, da bo 1 teden domauser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 491
18.5.2011 9:55:36   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

Ja, kje pa ste vse?user posted image

Samo je spet zakuhal včeraj. No zdaj se celo malo igra.
Približno 1 teden vrtca pomeni, da bo 1 teden domauser posted image

Bogi..... upam, da bo kamlu bolje je pa ful luštkan.....

Šibam v Kr, mamo čez 14 dni krst pa je trba še kar nekaj stvari nabavit.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 492
18.5.2011 10:01:00   
Ploha
farfala: prav fejst poba je!user posted image

pri nas vse po starem, jem čokolino in pole letim ven deWat user posted image

meti se vsak dan posebej nasmejim, take prjavla...pa prav huda sem nase, ker si teh izjav ne pišem v zvezek...pozabim pa itak user posted image

kiara: v topeoel al kuga je že, v kulandiji, majo 50% znižanje, ker zapirajo...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 493
18.5.2011 13:02:20   
kiara24
Ja vem ja,  za to trgovino sem že bila tam pa sem ividela imajo vse pobrano te št. k jih jaz rabim a ima katera idejo kje bi dobila bel ali pa roza bolero z dolgimi rokavi za Klaro?!

Dobila zase najlonke, pa za Zalo za pol po krstu za poreoblečt, ne nejadem pa belega klobučka, na srečo ji je pa Klarina oblekica prav ampak komaj....

Šibam koislo naštimat pol pa po Klaro in mojga pa še enkrat v KR, za mojga je treba nabavit še srajco.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 494
18.5.2011 14:23:23   
Ploha
evo mam pauzo, ker sem nekaj traktor zajebala user posted image no ni smešn...bo medved zrihtov...sam čakam in čakam vsa nestrpna user posted image user posted image

kiara:
v H&M poglej za klobuček!

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 495
18.5.2011 20:24:52   
sonček33
fARFALCA, Samo je lušten zelo pa velik!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 496
19.5.2011 9:08:43   
kiara24
a je katera že slišala za depo inekcije?! so za kontracepcijo, ima latera iskušne?!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 497
19.5.2011 13:48:16   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

a je katera že slišala za depo inekcije?! so za kontracepcijo, ima latera iskušne?!

ne.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 498
20.5.2011 9:20:24   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ne.

Ja Ploha a sva samo še midve tukaj.....

V gl. vam želim en lep vikend jaz sem sama cel vikend ker gre moj k emu kolegu v Prekmurje na zidanico  imajo žurko.... tako da bo pestro cel vikend. SEm pa zelo slabe volje ampak za tem bo kamlu posijalo sonce.....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 499
20.5.2011 10:04:46   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ne.

Ja Ploha a sva samo še midve tukaj.....

V gl. vam želim en lep vikend jaz sem sama cel vikend ker gre moj k emu kolegu v Prekmurje na zidanico  imajo žurko.... tako da bo pestro cel vikend. SEm pa zelo slabe volje ampak za tem bo kamlu posijalo sonce.....

ja samo še midve, zvesti ko ps user posted image

kaj je narobe? a zato ker tvoj gre? A gre za čist ceu vikend????

Saj bo bolje, s čim se zamoti pa bo hit mimo. user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......