|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2011
16.5.2011 20:06:46   
andreja_p
Moja tečka je tudi končno prišla v soboto.Čaka me 1 IUI postopek.

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 426
16.5.2011 20:23:13   
Anonimen
Danes gremo pa očitno vse v modro...tudi moja user posted image je prišla. user posted image

Anonimna AR

(odgovor članu andreja_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 427
16.5.2011 21:23:53   
SILVA
Pri meni so tudi prisotni vsi mogoči znaki, špikanje in napetost v dojkah,v jajčnikih, veliko belega toka,
jem itak vse mogoče, nasploh pa mi dišijo bonboni in pojem kar celo vrečko, drugače jih pa sploh ne jem.
Kaj pa vem, znaki so enaki kot pri PMS, bomo videli v nedeljo.
Za vse, ki vas je obiskalauser posted image  en velikuser posted image
Naj se že začne roza, no !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 428
17.5.2011 6:20:29   
Jada82
Jutro punce!

Krisv user posted image user posted image user posted image user posted image   Bodo pomagali, tako da boš tudi ti nekoč (no ja, ne tako daleč naprej verjetno) držala v naročju svojega user posted image !!! Sigurno!

Oh, jaz sem pa danes zjutraj kar mogla narediti test ... ne vem, kaj mi je blo. Sem včeraj kolegici znake opisovala, pa me je napalila ... user posted image Seveda je bil popolnoma negativen, nobene sledi o kakšni črtici. Itak vem, da je prezgodaj, sam sem upala, da bo vsaj kakšna čist rahla črtica. No, ni jo. user posted image No, bom vidla, zdej pa res počakam do ponedeljka, da naredim nov test! Če ne bo že tečka prej prišla. Mogoč pa so ti moji znaki samo znaki za user posted image . Bomo vidli .....

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 429
17.5.2011 8:15:12   
LittleSun
Jada82 hitro si naredila, zagotovo to nič ne pomeni, da ni bilo niti rahle črtice. sej vem kako te prime, mene tudi prime toliko prej, vendar je to samo škoda denarja in živciranje. tudi če so znaki prisotni ni rečeno, da test pokaže. pri tebi je še 5 dni in v teh dneh je raven hcG-ja zelo nizek in vsak dan malo raste, sicer pa to vse najbrž že sama veš. počakaj na ponedeljek pa se bomo skupaj veseliliuser posted image

meni se pa špikanje v jajčnikih kar nadaljuje, utrujenost prav tako. rahlo me boli tudi iz jajčnikov v križ, kako bi bila srečna, če bi to pomenilo nosečnostuser posted image user posted image  

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 430
17.5.2011 8:27:50   
SILVA
Jada82, ti si pa še bolj neučakana kot jazuser posted image ......sigurno je bilo prezgodaj, v ponedeljek ponovi in bostauser posted image
Jaz imam pa tok čuden okus v ustih že tri dni, ga sploh ne znam opisat, vglavnem tak zopren in si skoz hodim umivat zobe, pa nič ne pomaga....ko nekaj pojem, je tisti trenutek bolje, potem pa se čuden okus spet vrneuser posted image

Mah teh znakov je ogromno, ampak jaz jim ne verjamem več, ker imam vsak mesec en nov znakuser posted image ...in bo kar treba počakat na testuser posted image .....amapak, ko je pa tako težko čakat.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 431
17.5.2011 8:51:35   
Katte
Preveč se tolažimo ta mesec, raje bi čestitala.
Zdaj pošiljam user posted image  še andreji_p in anonimni AR user posted image .
Upam, da se tu konča, naj bodo naprej sami pluski.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 432
17.5.2011 8:51:50   
Katte

user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.5.
žab*ca (x. krog)
krisv (1. krog) user posted image

2.5.
LoonaLu (15. krog)user posted image
 user posted image Wannabemommy (x. krog) user posted image user posted image

4.5.
anonimna user posted image  (3. krog) user posted image  user posted image
anonimna user posted image  (x. krog)user posted image

6.5.
športnica (3. krog ICSI)
Mistica (x. krog) user posted image  user posted image

7.5.
girly (2. krog) user posted image  user posted image

8.5.
pikicaa25 (10. krog)user posted image

9.5.
vesper (5. krog po laparo)user posted image
kejt2 (x. krog) user posted image user posted image

10.5.
spelca82 (1. krog po laparo in histero)user posted image
andreja_p (x. krog)user posted image

11.5.
*Zvončica* (x. krog)user posted image

13.5.
benji (12. krog)user posted image
CariSSa10 (3. krog)user posted image
alfi (11. krog)user posted image
ursuleta (x. krog)

15.5.
anonimna AR (x. krog)user posted image

16.5.
kkkkk (6. krog)

19.5.
romare (2. krog)

20.5.
cina (38. krog)

22.5.
mladika (3. krog po laparo) user posted image user posted image
Niri (3. krog)
Katte (12. krog)
SILVA (1. krog po laparo in histero)

23.5.
Jada82 (2. krog)

23.5.
pathra (1. krog)

25.5.
Maat (4. krog)

26.5.
missmoon (1. krog)

27.5.
štručka2503 (x. krog)

29.5. 
LittleSun (3. krog)

30.5. 
m a j c i k a (9. krog)
anonimna majčica (x. krog)

X.5.
witch (17. krog)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 36

NOSEČK: 4

NAVIJAČICE:
kejt2, Katte, CariSSa10,
Tincy90, Agnes27, Medea10,
alfi, Jada82, srečica17,
Arual, LitttleSun, Nusyka,
mojamura

user posted image   

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 433
17.5.2011 10:25:35   
štručka2503
En velik user posted image  user posted image user posted image  za vse, ki vas je obiskala user posted image .

Jaz imam te dni O zato pridno user posted image  in upava, da konec meseca zagledava user posted image .
Jaz sem ta mesec kar nekako optimistična user posted image  bom pa videla, če bo ta optimizem zdržal do konca meseca user posted image
Vsem nam želim, da čimprej zagledamo user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 434
17.5.2011 14:27:41   
Niri
Hej
pri meni se je tudi začelo špikanje in boleče joške... Samo mam občutek da je ta mesec spet ista scena, da se m pripravlja v vsem svojem sijaju user posted image Pa čeprav sva bla prou pridna ta mesec...Očitno nam maj ni preveč naklonjen...same modre!

Držim pesti za še nas ostale in en veeeeelik objem za že modre...user posted image

(odgovor članu štručka2503)
Neposredna povezava do sporočila: 435
17.5.2011 14:33:38   
cina
Drage soborke, moja user posted image je spet prišla, hvalabogu vsaj malo prej, da ne bom zaman upala in se veselila.
Sem že naročena za prvi UZ, ker imam ta mesec drugič IUI. Z mojim user posted image sva optimistična.
Da je pa razočaranje spet ogromno, pa najbrž ne rabim posebej razlagat. Še posebej, ker sva ta mesec res pridno na dva dni, še nekako nama je uspelo dati skrbi malo na stran. Pa spet nič. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 436
17.5.2011 14:53:53   
Katte
cina, user posted image user posted image user posted image  za prihod user posted image .
No ja, vsaj prej greš lahko v nove boje. Upam, da ti bo junij bolj naklonjen.
Niri, midve imava pa skupaj datum. Mene je začelo špikati že par dni nazaj, prsi pa me ta mesec ne bolijo pretirano, samo malo skelijo tu in tam, niti niso kaj bolj polne. Ampak se sploh ne oziram na te znake, kljub temu, da so mi še vedno doslej prinesli user posted image .
Moj je imel danes spermiogram, bilo je zelo stresno, a je na srečo vseeno uspel opraviti. Rezultati bodo pa že jutri, popoldne imava posvet. Držite pesti.

Still hoping.

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 437
17.5.2011 14:54:23   
Katte

user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.5.
žab*ca (x. krog)
krisv (1. krog) user posted image

2.5.
LoonaLu (15. krog)user posted image
 user posted image Wannabemommy (x. krog) user posted image user posted image

4.5.
anonimna user posted image  (3. krog) user posted image  user posted image
anonimna user posted image  (x. krog)user posted image

6.5.
športnica (3. krog ICSI)
Mistica (x. krog) user posted image  user posted image

7.5.
girly (2. krog) user posted image  user posted image

8.5.
pikicaa25 (10. krog)user posted image

9.5.
vesper (5. krog po laparo)user posted image
kejt2 (x. krog) user posted image user posted image

10.5.
spelca82 (1. krog po laparo in histero)user posted image
andreja_p (x. krog)user posted image

11.5.
*Zvončica* (x. krog)user posted image

13.5.
benji (12. krog)user posted image
CariSSa10 (3. krog)user posted image
alfi (11. krog)user posted image
ursuleta (x. krog)

15.5.
anonimna AR (x. krog)user posted image

16.5.
kkkkk (6. krog)

19.5.
romare (2. krog)

20.5.
cina (38. krog)user posted image

22.5.
mladika (3. krog po laparo) user posted image user posted image
Niri (3. krog)
Katte (12. krog)
SILVA (1. krog po laparo in histero)

23.5.
Jada82 (2. krog)

23.5.
pathra (1. krog)

25.5.
Maat (4. krog)

26.5.
missmoon (1. krog)

27.5.
štručka2503 (x. krog)

29.5. 
LittleSun (3. krog)

30.5. 
m a j c i k a (9. krog)
anonimna majčica (x. krog)

X.5.
witch (17. krog)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 36

NOSEČK: 4

NAVIJAČICE:
kejt2, Katte, CariSSa10,
Tincy90, Agnes27, Medea10,
alfi, Jada82, srečica17,
Arual, LitttleSun, Nusyka,
mojamura

user posted image   

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 438
17.5.2011 15:03:21   
Niri
Katte-ja najini ciklusi so usklajeni, sva že prejšnji mesec skupaj trepetale... user posted image Upam, da nama bojo ta mesec znaki lažnomenstrualni user posted image Sta pa vsaj nekaj zdaj čez dala...držim pesti za dobre plavalce!

Joj jaz si sploh ne predstavljam da moram mojga spravit na spermiogram...sva se zadnič pogovarjala pa je rekel pa sej to lahko tudi s sabo prneseš a ne? Pa sem rekla, da se včasih da zmenit...tolk da sm mu mal prikrila, da nebo prehud šok hihi

Čeprav punce mormo 100x več čez dat pa pol manj jamramo ;)

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 439
17.5.2011 15:12:01   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: Niri
Joj jaz si sploh ne predstavljam da moram mojga spravit na spermiogram...sva se zadnič pogovarjala pa je rekel pa sej to lahko tudi s sabo prneseš a ne? Pa sem rekla, da se včasih da zmenit...tolk da sm mu mal prikrila, da nebo prehud šok hihi

Ja, saj se nisi zlagala, ponekod se res to da user posted image . Samo škoda, ker pri nama niso dovolili user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 440
18.5.2011 8:44:52   
LittleSun
Dobro jutro punce. tako krasno sončno jutro je in še lepše bi bilo, če bi katera razveselila s user posted image user posted image
midva z mojm sva se pa včeraj tako smejala, nekomu moram to povedatuser posted image user posted image najprej sva šla na kosilo in se mi je zaluštala kokakola, ki je nikoli ne pijem. potem pa sva šla v trgovino in sem rekla joooj še kisle kumarice kupima...user posted image user posted image samo spogledala sva se, za par sekund oba obnemela in se začela tako smejatiuser posted image user posted image je rekel, če pa ti nisi noseča, pa ni nobenauser posted image user posted image kaki hec....upam, da je kaj na tem. moje špikanje se kar ne neha, ves čas tako rahlo zvijanje, ne boleče, ampak občutim. pa žejna sem, žejna in žejna. mislim, da ne bom zdržala do 29.5. da delam test user posted image user posted image sploh glede na to, da mislim, da sem imela zelo zgodnjo O.

lep dan vam želim

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 441
18.5.2011 8:57:44   
Jada82
Joj, LittleSun, tole pa močno diši na user posted image  user posted image user posted image user posted image
Ma jest tud mal sumim, sam sej veš, ne zaupam pa tem znakom nič! Mene tud kar špika ... ne da bi prav bolelo, ampak čutim ... pa beli tok kar močan. Mah jz bom zdaj do ponedeljka počakala s testom ... če ne bo prej user posted image  user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 442
18.5.2011 9:00:01   
Jada82
Joj drugač si pa res želim bit user posted image  no. Včer sem srečala eno kolegico in je tud ponovno user posted image . Ful lepo!
Mam že 3 noseče kolegice ... in pol človeka še bolj prime. Sej veste kakšne smo .... eh ja. Nič drugega kot čakat nam ne preostane, žal user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 443
18.5.2011 9:01:58   
LittleSun
Jada82 to špikanje si imela ti tudi prej? Ker jaz ne, imam to prvič. uuu v ponedeljek bomo pa stiskali pesti, da nalulaš user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 444
18.5.2011 10:26:44   
Maat
Hej, punce user posted image

Vidim, da se vse ukvarjate s podobnimi težavami user posted image user posted image jaz tudi na znake ne dam prav nič več, ker sem bila prejšnji mesec 100%, da sem noseča, pa sem se krepko zmotila... M je prišla celo 5 dni prezgodaj user posted image   Imela sem pa res vse znake - boleče prsi, slabilo me je, zvečer sem bila grozno utrujena,... očitno je bila to spomladanska utrujenost,...

Za ta mesec sem pa 100%, da ni nič, ker sva bila z mojim malo premalo aktivna, tako da jo pričakujem naslednji teden enkrat. Upam, da pride čim prej, da si ne bo vzela preveč časa za prihod.

Neposredna povezava do sporočila: 445
18.5.2011 10:36:54   
LittleSun
Tile znaki so res ena hecna stvar. Ko se z njimi ne ukvarjamo jih sploh ne zaznamo, sedaj pa je vsak korak pod nadzorom user posted image user posted image jaz pa tako težko zdržim še teh 11 dni, da je to groza. rabim neko zaposlitevuser posted image

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 446
18.5.2011 11:03:56   
Jada82
Jz mam še 5 dni do testa, pa se mi bo kar zmešalo user posted image  Pa še preveč časa mam v službi user posted image  Sej če bi bla bolj zaposlena, ne bi tolk razmišljala .. tako pa. ...
Doma nimam tok časa, k mam 15-mesečnico, me kar zaposli ... v službi je problem user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 447
18.5.2011 11:18:56   
Katte
Jaz bom verjetno tudi delala test takrat enkrat. O je bila kak dan kasneje, tako da se mi ne mudi preveč.
Tudi jaz sem doma bolj zaposlena z drugimi stvarmi kot v službi, pa še nimam otrok user posted image . V službi dela ne zmanjka, ampak kar ne gre...

Still hoping.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 448
18.5.2011 11:26:13   
Jada82
Uf Katte, kaj šele bo pol, ko bo user posted image  doma user posted image user posted image user posted image  Boš komaj sama sebe lovila ... heheh, vsaj meni se včasih tako zdi user posted image  Ampak je pa zabavno in super in fajn!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 449
18.5.2011 11:32:24   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82
Uf Katte, kaj šele bo pol, ko bo user posted image  doma user posted image user posted image user posted image  Boš komaj sama sebe lovila ... heheh, vsaj meni se včasih tako zdi user posted image  Ampak je pa zabavno in super in fajn!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?