|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2011
15.5.2011 19:58:04   
SILVA
kejt2 iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 401
15.5.2011 21:24:12   
kejt2
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

kejt2 čestitam user posted image user posted image user posted image kateri dan po M oz po O si? Imaš kakšne znakce?
Jaz sem danes naredila en testek (nism se mogla zadržat user posted image ) ampak je - ... je pa tud res da je šele 12. dan po O. Je pa dobra stran da M še ni... Če je čez 3 dni še ne bo, ga ponovim...

Anonimna AR

Sem 6. dan po M. Znaki? Po trebuhu me ščipa kot, da bom dobila M. Pa mogoče sem malo bolj zaspana. Lahko je pa to tudi zaradi vremena. user posted image Aja pa par dni sem slabo spala, ker sem bila nemirna.
Pri športanju sem ugotovila, da se hitreje utrudim in, da bolj švicam pa tudi drug vonj imam. user posted image To bi bl'o pa to.

Sem res presrečna, ker sem se že udala v usodo, da bo treba po pomoč- odločbo sem že prejela, številko sem že imela, še na prvi dan user posted image bi morala poklicati... Sicer okoliščine še zdaleč niso idealne, ampak kot so me punce potolažile, bo že kako.

Glede na pretekle izkušnje sem še malo previdna. Drugače sem pa pri sebi pomirjena, da bo tako, kot mora biti.

Hvala vsem puncam za podporo, čestitke in dobre želje. Sama ostajam navijačica.
Še posebej privoščim user posted image tistim puncam, ki so kot jaz, postavljene pred veliko preizkušnjo in izkušnje ter odločitve, ki jih ne privoščim nikomur. user posted image user posted image user posted image vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 402
15.5.2011 22:10:25   
Anonimen
mene je vedno par dni pred m zvijalo v trebuhu, sedaj me pa ne, pa tudi prsi postajajo vedno bolj občutljive...aaaaah..še par dni bo treba očitno počakat user posted image

AR

(odgovor članu kejt2)
  Neposredna povezava do sporočila: 403
16.5.2011 7:31:16   
Maat
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Maat user posted image moški velikokrat ko jim je hudo delujejo še bolj brezbrižno. se mi zdi da moramo včasih tudi me malo popustit, jim it nasproti, včasih kakšno besedo ob nepravem času zadržat zase pa povedat ko se pomirimo na njim bolj razumljiv način. midva sva imela hudo krizo, pa sva zdaj spet na novo zaljubljena. oba sva morala vložiti veliko energije. jaz sem pa morala sprejeti njega takšnega kot je, in mu priti bližje in se pogloiti vanj in iz njegovega stališča k njemu pristopati. veliko stvari sem mu govorila kako ne zna, kako je slab, pa sploh nisem vedela kako zelo je to narobe potem sem pa obrnila note in začela tako: zadnjič si tako lepo posesal, daj danes tudi ti, ali pa ko je bil površen pri otroku, da je zadnjič tako lepo pazil na neke stvari, da vem da lahko in da bi bila vesela če bi se potrudil. se mi zdi, da ko sem jaz začela njega sprejemati in malo spremenila način je tudi on začel prihajati mi nasproti, se malo potrudil..in zdaj je res wowuser posted image ah sem malo zabluzila, nisem imela nameta soliti pameti in deliti nasvetov, za katere nisem bila vprašanja, če se je tako bralo, želela sem samo povedati, da se stvari lahko uredijo tudi če je trenutno še tako hudo.

Hvala, saj imaš čisto prav user posted image user posted image
In ne jemljem tega kot pametovanje... včasih res rabiš le kakšno besedo nekoga drugega, da se malo strezniš.
Je pa res, da je moja biološka ura že proti koncu, zato sem mogoče še bolj neučakana user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 404
16.5.2011 7:42:59   
witch
kejt2 čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sporočam, da tudi mene lahko pobarvate. Modro seveda user posted image včeraj je prišla tetka nezaželjena. Gremo z optimizmom v nov krog.

Za vse ki še čakate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 405
16.5.2011 8:28:38   
LittleSun
witch eno user posted image za junij in user posted image za maj.

mene pa kar naprej špika v jajčnikih, najprej sem mislila, da je O, potem da je spet O, da prejšnjič ni bila, ampak sedaj pa me ne neha, vsak dan malo, pa tako sem utrujena. niti filma ob 20h ne morem pogledati do konca. sicer je prehitro za karkoli, tako da me malo psiha zezauser posted image user posted image
lep sončen ponedeljek vam želim. in nalulajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 406
16.5.2011 9:11:57   
Jada82
Kejt2, iskrene čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image   Res sem vesela zate, želim ti lepih 9 mesecev, vse bo dobro! In pa zdravega user posted image !!!! Bravo!!!!

Witch - user posted image user posted image user posted image user posted image  Res škoda ... ampak nov mesec je pred tabo ... in tudi ti boš dočakala ... ne obupat, bo, tudi pri tebi bo user posted image  nekega dne ... ne veš, morda že drug mesec?

Še za vse ostale držim pesti, ki še čakate ... Jaz imam še 1 teden do testa. Veliko me boli trebuh zadnje dni ... ampak ne vem, a je to kaj povezano z user posted image , ker potem me začne zgoraj, kot želodec ??? user posted image  Upam, da ni kaj narobe.
Sicer pa nič kakšnih znakov posebnih. Vse kar mi preostane, je čakanje ....

Neposredna povezava do sporočila: 407
16.5.2011 9:59:56   
alfi
Jaz pa najprej pošiljam za vse tiste, ki ste dobile user posted image en ogromenuser posted image user posted image user posted image
Za vse , ki pa ste dočakale user posted image user posted image pa želim lepo in zdravo user posted image in najlepšegauser posted image user posted image user posted image user posted image
Mene pa vpišite v naslednji krog, danes je prišla tetauser posted image
user posted image user posted image user posted image me je že vse minilo.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 408
16.5.2011 10:19:17   
Katte
witch, alfi - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj bo junij lepši.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 409
16.5.2011 10:20:21   
Katte

user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.5.
žab*ca (x. krog)
krisv (1. krog) user posted image

2.5.
LoonaLu (15. krog)user posted image
 user posted image Wannabemommy (x. krog) user posted image user posted image

4.5.
anonimna user posted image  (3. krog) user posted image  user posted image
anonimna user posted image  (x. krog)user posted image

6.5.
športnica (3. krog ICSI)
Mistica (x. krog) user posted image  user posted image

7.5.
girly (2. krog) user posted image  user posted image

8.5.
pikicaa25 (10. krog)user posted image

9.5.
vesper (5. krog po laparo)user posted image
kejt2 (x. krog) user posted image user posted image

10.5.
spelca82 (1. krog po laparo in histero)user posted image
andreja_p (x. krog)

11.5.
*Zvončica* (x. krog)user posted image

13.5.
benji (12. krog)user posted image
CariSSa10 (3. krog)
alfi (11. krog)user posted image
ursuleta (x. krog)

15.5.
anonimna AR (x. krog)

16.5.
kkkkk (6. krog)

19.5.
romare (2. krog)

20.5.
cina (38. krog)

22.5.
mladika (3. krog po laparo) user posted image
Niri (3. krog)
Katte (12. krog)
SILVA (1. krog po laparo in histero)

23.5.
Jada82 (2. krog)

23.5.
pathra (1. krog)

25.5.
Maat (4. krog)

26.5.
missmoon (1. krog)

27.5.
štručka2503 (x. krog)

29.5. 
LittleSun (3. krog)

30.5. 
m a j c i k a (9. krog)
anonimna majčica (x. krog)

X.5.
witch (17. krog)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 36

NOSEČK: 4

NAVIJAČICE:
kejt2, Katte, CariSSa10,
Tincy90, Agnes27, Medea10,
alfi, Jada82, srečica17,
Arual, LitttleSun, Nusyka,
mojamura

user posted image   

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 410
16.5.2011 12:19:37   
mladika
no bom pa še jst mal pokvarila vzdušje...in sicer je moja tetka dans prišla uradno 2 dni prezgodej.eh ja...ka čmo...

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 411
16.5.2011 12:24:28   
Katte
mladika, user posted image user posted image .
Hitro se poberi in z upanjem v nove boje. Za rojstni dan pa si privošči vse, česar ne boš smela, ko boš user posted image . Malo spij, privošči si kak pršut in uživaj.

< Sporočilo je popravil Katte -- 16.5.2011 12:27:05 >

Still hoping.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 412
16.5.2011 12:28:02   
Katte

user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.5.
žab*ca (x. krog)
krisv (1. krog) user posted image

2.5.
LoonaLu (15. krog)user posted image
 user posted image Wannabemommy (x. krog) user posted image user posted image

4.5.
anonimna user posted image  (3. krog) user posted image  user posted image
anonimna user posted image  (x. krog)user posted image

6.5.
športnica (3. krog ICSI)
Mistica (x. krog) user posted image  user posted image

7.5.
girly (2. krog) user posted image  user posted image

8.5.
pikicaa25 (10. krog)user posted image

9.5.
vesper (5. krog po laparo)user posted image
kejt2 (x. krog) user posted image user posted image

10.5.
spelca82 (1. krog po laparo in histero)user posted image
andreja_p (x. krog)

11.5.
*Zvončica* (x. krog)user posted image

13.5.
benji (12. krog)user posted image
CariSSa10 (3. krog)
alfi (11. krog)user posted image
ursuleta (x. krog)

15.5.
anonimna AR (x. krog)

16.5.
kkkkk (6. krog)

19.5.
romare (2. krog)

20.5.
cina (38. krog)

22.5.
mladika (3. krog po laparo) user posted image user posted image
Niri (3. krog)
Katte (12. krog)
SILVA (1. krog po laparo in histero)

23.5.
Jada82 (2. krog)

23.5.
pathra (1. krog)

25.5.
Maat (4. krog)

26.5.
missmoon (1. krog)

27.5.
štručka2503 (x. krog)

29.5. 
LittleSun (3. krog)

30.5. 
m a j c i k a (9. krog)
anonimna majčica (x. krog)

X.5.
witch (17. krog)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 36

NOSEČK: 4

NAVIJAČICE:
kejt2, Katte, CariSSa10,
Tincy90, Agnes27, Medea10,
alfi, Jada82, srečica17,
Arual, LitttleSun, Nusyka,
mojamura

user posted image   

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 413
16.5.2011 12:51:56   
LittleSun
mladika user posted image . upam, da že naslednji mesec zagledaš user posted image .
jaz sem pa tako čudna, ves čas me špika v jajčniku, rahlo mi je slabo, vsakič ko kaj pojem, telo imam tako utrujeno. skoraj nemogoče bi bilo, da bi bili tole znaki user posted image saj sem šele imela O, mislim, da sem jo imela ali ok. 10.5. ali pa ok. 13.5. v vsakem primeru še definitivno prehitro za znake?? najbrž dela psiha 100 na urouser posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 414
16.5.2011 13:01:44   
CariSSa10
evo mene... da še jaz malo poročam. tud v maju nama ni uspelo. user posted image v soboto se je tak vlila user posted image z vsemi možnimi bolečinami. bolelo spredi, zadi križ, kot da me bo raztrgalo.. sem si kr premislila da bi pila krvomočnico, kr to baje vpliva na odebelitev sluznice. če pa mam take močne menstruacije da grejo kr kosi iz mene, je rekla ginekologinja, da je sluznica dovol debela user posted image ..torej dan razočaranaj in joka je mimo, gremo dalje...

kejt2 ČESTITKE!!!!!!!!!!user posted image user posted image sem vedla da je to to. super. zdravega user posted image !!!!!

LittleSun glede tetoviranja pa je tak... sem bla pred 2 mesci na takem kot ti. 2 dni prej kot bi mogla dobit M sem mela datum in sem se glede tega pozanimala.... res vrhunski tetover, ki je drugače po poklicu doktor dermatologije, mi je reko, da se zdaj več ne uporabljajo take barve, ki bi vsebovale težke kovine ki bi kakorkoli škodile plodu. edino če bi si dala tetovirat vlke površine recimo celi hrbet al kaj takega je možno da telo drugače reagira na barvo.. drugače pa je to isto kot da bi si barvala lase v nosečnosti. ob misli na to bojo nekatere znorele, za ostale pa ne bo to nič nesprejemljivega. kemija je pač kemija... no v glavnem jaz sem se tetovirala, M pa je tud prišla... torej odločitev je čisto tvoja

želim lep začetek tedna... vsem ki še lulate prosim potrudite se, da bo konec meseca bol rozast,kr maj ni nič kaj preveč spodbudn :s jaz se selim v junij!!!!!
evo pikepoke za spodbudo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 415
16.5.2011 13:07:07   
Jada82
CariSSa10 user posted image user posted image user posted image  kaj češ ... ni bilo namenjeno ... v nove boje, pa držim pesti, da bo uspelo junija!!!!

LittleSun ... ma jaz mam podobno kot ti ... tud se na čase ne počutim dobro, zmatrana tud če fajn spim user posted image  Znaki nosečnosti? Ne vem. Jim ne zaupam prav dost ... Dejstvo je, če ne delaš na otročku, takih znakov niti ne opaziš user posted image

Edino kar me bega, so te bolečine v trebuhu ... res je čudno .. spodaj, v želodcu, povsod, boli, peče, krči ... nimam pojma. Bom počakala do testa, al je to od nosečnosti. Sicer grem pa h zdravniku, ker je čudno ... da ni kakšen čir na želodcu  user posted image  Mal hipohondra sem, ja user posted image user posted image user posted image
Ma komi čakam, da bo moj dan za testiranje ... mah, sam se bojim, da bom itak spet razočarana .... če se ne bo itak že prej vlila user posted image  ... mam na čase tak občutek ... pa beli tok ...včas kar čutim, da teče ... hm...

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 416
16.5.2011 13:09:11   
Katte
CariSSa10, še zate user posted image user posted image user posted image .
Spet je žalosten naš maj, polepšala nam ga je kejt2, zdaj pa spet modra barva user posted image .
Bo še kaj roza? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Still hoping.

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 417
16.5.2011 13:12:25   
benji
wich, alfi in CariSSa10 user posted image user posted image user posted image
Prav nič nisem vesela da ste se mi pridružile v modri barvi user posted image .

Gremo naprej,..v junijski boj, velja?

kejt2, čestitke še z moje strani.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 418
16.5.2011 13:41:33   
LittleSun
CariSSa10 user posted image user posted image in velikouser posted image user posted image user posted image user posted image za naslednji mesec. prav žalostna sem, ko tako berem kako vse dobivate to presneto user posted image !
jada82 mogoče pa je to špikanje le dober znak in te bo ta mesec + razveseliluser posted image user posted image navijam za to...in tudi pri sebi upam, da je to počutje znak user posted image .
mogoče je že res, da smo pozorne na vsako spremembo, vendar ta mesec se mi zdi, da se še posebej slabo počutim. glede na to, da sem prvič zanosila hopa cupa takoj, pa še malokrat sva user posted image sem mislila, da bo zdaj tudi takoj, pa že tri mesece ni ničuser posted image . ampak mogoče je moglo biti tako, saj sem pri prvi nosečnosti imela enak prvi dan zadnje user posted image . pa še moj je zadnjič prvič v življenju našel štiriperesno deteljico in je rekel, da zagotovo zato, ker sem jaz noseča. potem pa je rekel, da jo bo dal v knjigo in je vzel prvo knjigo s police in uganite katera knjiga..Nega matere in otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image malo pa sem lahko vraževernauser posted image user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 419
16.5.2011 14:18:08   
krisv
user posted image za vse tiste, ki ste te dni dobile rdečo-tečko.
Jaz pa sem že dobila izvide od HSG in imam okvarjene jajcevode. Tudi če bi prišlo do zanositve, bi bila (baje) najverjetneje izvenmaternična. To me je orng prestrašilo, tako da do nadaljnega "pazimo".user posted image Po eni strani sem vesela, da končno vem pri čem sem, po drugi strani pa sem izredno žalostna, ker kakorkoli obrnem očitno po naravni poti ne bomo dobili našega user posted image . user posted image Zdaj me še čaka kontrola po HSG-ju in upam, da me G ne bo več mučil z operacijami, ampak mi kr dal napotnico za neplodnostno. Kaj mi svetujete, a bi se naročila na 1. posvet že kr zdaj, še preden imam napotnico v roki? Glede na čakalne vrste...

Neposredna povezava do sporočila: 420
16.5.2011 14:18:10   
missmoon
Mladika, wich, alfi in CariSSa10 user posted image user posted image user posted image

Kejt2 ČESTITKE za user posted image

LittleSun , tudi sama imam boleče prsi, špikanje v jajčnikih in kajenje mi ne paše več ... hmm pa user posted image  ne pričakujem 26.5., ovulacijo sem imela 11-12 dan cikla.  Mislim, da je prezgodaj za kakšne znake, je pa res, da ko enkrat želiš zagledati user posted image , si bolj pozoren na spremembe. Tudi sama zaznavam večjo utrujenost. Upam, da je kaj na tem user posted image  hehe. Je pa res, da je to za naju prvi krog in mi še ni povsem jasno kako in kaj. Kdaj pa ti ne pričakuješ user posted image  ?

držim pesti za vse, da čimprej zagledamo user posted image  user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 421
16.5.2011 14:25:54   
LittleSun
missmoon jaz je ne pričakujem 29.5.2011 ampak se mi zdi, da sem imela zelo zgodaj O. upajmo da so znaki pravi user posted image user posted image

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 422
16.5.2011 14:27:28   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: krisv

Jaz pa sem že dobila izvide od HSG in imam okvarjene jajcevode. Tudi če bi prišlo do zanositve, bi bila (baje) najverjetneje izvenmaternična. To me je orng prestrašilo, tako da do nadaljnega "pazimo".user posted image Po eni strani sem vesela, da končno vem pri čem sem, po drugi strani pa sem izredno žalostna, ker kakorkoli obrnem očitno po naravni poti ne bomo dobili našega user posted image . user posted image Zdaj me še čaka kontrola po HSG-ju in upam, da me G ne bo več mučil z operacijami, ampak mi kr dal napotnico za neplodnostno. Kaj mi svetujete, a bi se naročila na 1. posvet že kr zdaj, še preden imam napotnico v roki? Glede na čakalne vrste...

user posted image user posted image user posted image user posted image naj se ti čimprej uredijo stvari. še sreča da imamo strokovnjake!!!

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 423
16.5.2011 14:33:03   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: krisv

user posted image user posted image user posted image user posted image naj se ti čimprej uredijo stvari. še sreča da imamo strokovnjake!!!

Se podpišem.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 424
16.5.2011 17:14:40   
kejt2
Joj no. Same slabe novice. user posted image
Vsem, ki vas je tale user posted image zopet obiskala user posted image user posted image user posted image user posted image in pa user posted image user posted image user posted image v prihodnjih bojih.
Krisv, všeč mi je tvoj optimizem! user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?