Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 15.5.2011 19:58:04
|
|
|
|
SILVA
|
kejt2 iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 15.5.2011 21:24:12
|
|
|
|
kejt2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen kejt2 čestitam kateri dan po M oz po O si? Imaš kakšne znakce? Jaz sem danes naredila en testek (nism se mogla zadržat ) ampak je - ... je pa tud res da je šele 12. dan po O. Je pa dobra stran da M še ni... Če je čez 3 dni še ne bo, ga ponovim... Anonimna AR Sem 6. dan po M. Znaki? Po trebuhu me ščipa kot, da bom dobila M. Pa mogoče sem malo bolj zaspana. Lahko je pa to tudi zaradi vremena. Aja pa par dni sem slabo spala, ker sem bila nemirna. Pri športanju sem ugotovila, da se hitreje utrudim in, da bolj švicam pa tudi drug vonj imam. To bi bl'o pa to. Sem res presrečna, ker sem se že udala v usodo, da bo treba po pomoč- odločbo sem že prejela, številko sem že imela, še na prvi dan bi morala poklicati... Sicer okoliščine še zdaleč niso idealne, ampak kot so me punce potolažile, bo že kako. Glede na pretekle izkušnje sem še malo previdna. Drugače sem pa pri sebi pomirjena, da bo tako, kot mora biti. Hvala vsem puncam za podporo, čestitke in dobre želje. Sama ostajam navijačica. Še posebej privoščim tistim puncam, ki so kot jaz, postavljene pred veliko preizkušnjo in izkušnje ter odločitve, ki jih ne privoščim nikomur. vsem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 15.5.2011 22:10:25
|
|
|
|
Anonimen
|
mene je vedno par dni pred m zvijalo v trebuhu, sedaj me pa ne, pa tudi prsi postajajo vedno bolj občutljive...aaaaah..še par dni bo treba očitno počakat AR
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 16.5.2011 7:31:16
|
|
|
|
Maat
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Maat moški velikokrat ko jim je hudo delujejo še bolj brezbrižno. se mi zdi da moramo včasih tudi me malo popustit, jim it nasproti, včasih kakšno besedo ob nepravem času zadržat zase pa povedat ko se pomirimo na njim bolj razumljiv način. midva sva imela hudo krizo, pa sva zdaj spet na novo zaljubljena. oba sva morala vložiti veliko energije. jaz sem pa morala sprejeti njega takšnega kot je, in mu priti bližje in se pogloiti vanj in iz njegovega stališča k njemu pristopati. veliko stvari sem mu govorila kako ne zna, kako je slab, pa sploh nisem vedela kako zelo je to narobe potem sem pa obrnila note in začela tako: zadnjič si tako lepo posesal, daj danes tudi ti, ali pa ko je bil površen pri otroku, da je zadnjič tako lepo pazil na neke stvari, da vem da lahko in da bi bila vesela če bi se potrudil. se mi zdi, da ko sem jaz začela njega sprejemati in malo spremenila način je tudi on začel prihajati mi nasproti, se malo potrudil..in zdaj je res wow ah sem malo zabluzila, nisem imela nameta soliti pameti in deliti nasvetov, za katere nisem bila vprašanja, če se je tako bralo, želela sem samo povedati, da se stvari lahko uredijo tudi če je trenutno še tako hudo. Hvala, saj imaš čisto prav In ne jemljem tega kot pametovanje... včasih res rabiš le kakšno besedo nekoga drugega, da se malo strezniš. Je pa res, da je moja biološka ura že proti koncu, zato sem mogoče še bolj neučakana
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 16.5.2011 7:42:59
|
|
|
|
witch
|
kejt2 čestitam Jaz pa sporočam, da tudi mene lahko pobarvate. Modro seveda včeraj je prišla tetka nezaželjena. Gremo z optimizmom v nov krog. Za vse ki še čakate pa
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 16.5.2011 9:11:57
|
|
|
|
Jada82
|
Kejt2, iskrene čestitke!!!! Res sem vesela zate, želim ti lepih 9 mesecev, vse bo dobro! In pa zdravega !!!! Bravo!!!! Witch - Res škoda ... ampak nov mesec je pred tabo ... in tudi ti boš dočakala ... ne obupat, bo, tudi pri tebi bo nekega dne ... ne veš, morda že drug mesec? Še za vse ostale držim pesti, ki še čakate ... Jaz imam še 1 teden do testa. Veliko me boli trebuh zadnje dni ... ampak ne vem, a je to kaj povezano z , ker potem me začne zgoraj, kot želodec ??? Upam, da ni kaj narobe. Sicer pa nič kakšnih znakov posebnih. Vse kar mi preostane, je čakanje ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 16.5.2011 9:59:56
|
|
|
|
alfi
|
Jaz pa najprej pošiljam za vse tiste, ki ste dobile en ogromen Za vse , ki pa ste dočakale pa želim lepo in zdravo in najlepšega Mene pa vpišite v naslednji krog, danes je prišla teta me je že vse minilo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 16.5.2011 10:19:17
|
|
|
|
Katte
|
witch, alfi - Naj bo junij lepši.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 16.5.2011 10:20:21
|
|
|
|
Katte
|
1.5. žab*ca (x. krog) krisv (1. krog) 2.5. LoonaLu (15. krog) 7.5. girly (2. krog) 8.5. pikicaa25 (10. krog) 9.5. vesper (5. krog po laparo) kejt2 (x. krog) 10.5. spelca82 (1. krog po laparo in histero) andreja_p (x. krog) 11.5. *Zvončica* (x. krog) 13.5. benji (12. krog) CariSSa10 (3. krog) alfi (11. krog) ursuleta (x. krog) 15.5. anonimna AR (x. krog) 22.5. mladika (3. krog po laparo) Niri (3. krog) Katte (12. krog) SILVA (1. krog po laparo in histero) 23.5. Jada82 (2. krog) 23.5. pathra (1. krog) 25.5. Maat (4. krog) 26.5. missmoon (1. krog) 27.5. štručka2503 (x. krog) 29.5. LittleSun (3. krog) 30.5. m a j c i k a (9. krog) anonimna majčica (x. krog) X.5. witch (17. krog) NOSEČK: 4 kejt2, Katte, CariSSa10, Tincy90, Agnes27, Medea10, alfi, Jada82, srečica17, Arual, LitttleSun, Nusyka, mojamura
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 16.5.2011 12:19:37
|
|
|
|
mladika
|
no bom pa še jst mal pokvarila vzdušje...in sicer je moja tetka dans prišla uradno 2 dni prezgodej.eh ja...ka čmo...
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 16.5.2011 12:24:28
|
|
|
|
Katte
|
mladika, . Hitro se poberi in z upanjem v nove boje. Za rojstni dan pa si privošči vse, česar ne boš smela, ko boš . Malo spij, privošči si kak pršut in uživaj.
< Sporočilo je popravil Katte -- 16.5.2011 12:27:05 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 16.5.2011 12:28:02
|
|
|
|
Katte
|
1.5. žab*ca (x. krog) krisv (1. krog) 2.5. LoonaLu (15. krog) 7.5. girly (2. krog) 8.5. pikicaa25 (10. krog) 9.5. vesper (5. krog po laparo) kejt2 (x. krog) 10.5. spelca82 (1. krog po laparo in histero) andreja_p (x. krog) 11.5. *Zvončica* (x. krog) 13.5. benji (12. krog) CariSSa10 (3. krog) alfi (11. krog) ursuleta (x. krog) 15.5. anonimna AR (x. krog) 22.5. mladika (3. krog po laparo) Niri (3. krog) Katte (12. krog) SILVA (1. krog po laparo in histero) 23.5. Jada82 (2. krog) 23.5. pathra (1. krog) 25.5. Maat (4. krog) 26.5. missmoon (1. krog) 27.5. štručka2503 (x. krog) 29.5. LittleSun (3. krog) 30.5. m a j c i k a (9. krog) anonimna majčica (x. krog) X.5. witch (17. krog) NOSEČK: 4 kejt2, Katte, CariSSa10, Tincy90, Agnes27, Medea10, alfi, Jada82, srečica17, Arual, LitttleSun, Nusyka, mojamura
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 16.5.2011 12:51:56
|
|
|
|
LittleSun
|
mladika . upam, da že naslednji mesec zagledaš . jaz sem pa tako čudna, ves čas me špika v jajčniku, rahlo mi je slabo, vsakič ko kaj pojem, telo imam tako utrujeno. skoraj nemogoče bi bilo, da bi bili tole znaki saj sem šele imela O, mislim, da sem jo imela ali ok. 10.5. ali pa ok. 13.5. v vsakem primeru še definitivno prehitro za znake?? najbrž dela psiha 100 na uro
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 16.5.2011 13:01:44
|
|
|
|
CariSSa10
|
evo mene... da še jaz malo poročam. tud v maju nama ni uspelo. v soboto se je tak vlila z vsemi možnimi bolečinami. bolelo spredi, zadi križ, kot da me bo raztrgalo.. sem si kr premislila da bi pila krvomočnico, kr to baje vpliva na odebelitev sluznice. če pa mam take močne menstruacije da grejo kr kosi iz mene, je rekla ginekologinja, da je sluznica dovol debela ..torej dan razočaranaj in joka je mimo, gremo dalje... kejt2 ČESTITKE!!!!!!!!!! sem vedla da je to to. super. zdravega !!!!! LittleSun glede tetoviranja pa je tak... sem bla pred 2 mesci na takem kot ti. 2 dni prej kot bi mogla dobit M sem mela datum in sem se glede tega pozanimala.... res vrhunski tetover, ki je drugače po poklicu doktor dermatologije, mi je reko, da se zdaj več ne uporabljajo take barve, ki bi vsebovale težke kovine ki bi kakorkoli škodile plodu. edino če bi si dala tetovirat vlke površine recimo celi hrbet al kaj takega je možno da telo drugače reagira na barvo.. drugače pa je to isto kot da bi si barvala lase v nosečnosti. ob misli na to bojo nekatere znorele, za ostale pa ne bo to nič nesprejemljivega. kemija je pač kemija... no v glavnem jaz sem se tetovirala, M pa je tud prišla... torej odločitev je čisto tvoja želim lep začetek tedna... vsem ki še lulate prosim potrudite se, da bo konec meseca bol rozast,kr maj ni nič kaj preveč spodbudn :s jaz se selim v junij!!!!! evo pikepoke za spodbudo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 16.5.2011 13:07:07
|
|
|
|
Jada82
|
CariSSa10 kaj češ ... ni bilo namenjeno ... v nove boje, pa držim pesti, da bo uspelo junija!!!! LittleSun ... ma jaz mam podobno kot ti ... tud se na čase ne počutim dobro, zmatrana tud če fajn spim Znaki nosečnosti? Ne vem. Jim ne zaupam prav dost ... Dejstvo je, če ne delaš na otročku, takih znakov niti ne opaziš Edino kar me bega, so te bolečine v trebuhu ... res je čudno .. spodaj, v želodcu, povsod, boli, peče, krči ... nimam pojma. Bom počakala do testa, al je to od nosečnosti. Sicer grem pa h zdravniku, ker je čudno ... da ni kakšen čir na želodcu Mal hipohondra sem, ja Ma komi čakam, da bo moj dan za testiranje ... mah, sam se bojim, da bom itak spet razočarana .... če se ne bo itak že prej vlila ... mam na čase tak občutek ... pa beli tok ...včas kar čutim, da teče ... hm...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 16.5.2011 13:09:11
|
|
|
|
Katte
|
CariSSa10, še zate . Spet je žalosten naš maj, polepšala nam ga je kejt2, zdaj pa spet modra barva . Bo še kaj roza?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 16.5.2011 13:12:25
|
|
|
|
benji
|
wich, alfi in CariSSa10 Prav nič nisem vesela da ste se mi pridružile v modri barvi . Gremo naprej,..v junijski boj, velja? kejt2, čestitke še z moje strani.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 16.5.2011 13:41:33
|
|
|
|
LittleSun
|
CariSSa10 in veliko za naslednji mesec. prav žalostna sem, ko tako berem kako vse dobivate to presneto ! jada82 mogoče pa je to špikanje le dober znak in te bo ta mesec + razveselil navijam za to...in tudi pri sebi upam, da je to počutje znak . mogoče je že res, da smo pozorne na vsako spremembo, vendar ta mesec se mi zdi, da se še posebej slabo počutim. glede na to, da sem prvič zanosila hopa cupa takoj, pa še malokrat sva sem mislila, da bo zdaj tudi takoj, pa že tri mesece ni nič . ampak mogoče je moglo biti tako, saj sem pri prvi nosečnosti imela enak prvi dan zadnje . pa še moj je zadnjič prvič v življenju našel štiriperesno deteljico in je rekel, da zagotovo zato, ker sem jaz noseča. potem pa je rekel, da jo bo dal v knjigo in je vzel prvo knjigo s police in uganite katera knjiga..Nega matere in otroka malo pa sem lahko vraževerna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 16.5.2011 14:18:08
|
|
|
|
krisv
|
za vse tiste, ki ste te dni dobile rdečo-tečko. Jaz pa sem že dobila izvide od HSG in imam okvarjene jajcevode. Tudi če bi prišlo do zanositve, bi bila (baje) najverjetneje izvenmaternična. To me je orng prestrašilo, tako da do nadaljnega "pazimo". Po eni strani sem vesela, da končno vem pri čem sem, po drugi strani pa sem izredno žalostna, ker kakorkoli obrnem očitno po naravni poti ne bomo dobili našega . Zdaj me še čaka kontrola po HSG-ju in upam, da me G ne bo več mučil z operacijami, ampak mi kr dal napotnico za neplodnostno. Kaj mi svetujete, a bi se naročila na 1. posvet že kr zdaj, še preden imam napotnico v roki? Glede na čakalne vrste...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 16.5.2011 14:18:10
|
|
|
|
missmoon
|
Mladika, wich, alfi in CariSSa10 Kejt2 ČESTITKE za LittleSun , tudi sama imam boleče prsi, špikanje v jajčnikih in kajenje mi ne paše več ... hmm pa ne pričakujem 26.5., ovulacijo sem imela 11-12 dan cikla. Mislim, da je prezgodaj za kakšne znake, je pa res, da ko enkrat želiš zagledati , si bolj pozoren na spremembe. Tudi sama zaznavam večjo utrujenost. Upam, da je kaj na tem hehe. Je pa res, da je to za naju prvi krog in mi še ni povsem jasno kako in kaj. Kdaj pa ti ne pričakuješ ? držim pesti za vse, da čimprej zagledamo .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 16.5.2011 14:25:54
|
|
|
|
LittleSun
|
missmoon jaz je ne pričakujem 29.5.2011 ampak se mi zdi, da sem imela zelo zgodaj O. upajmo da so znaki pravi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 16.5.2011 14:27:28
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: krisv za vse tiste, ki ste te dni dobile rdečo-tečko. Jaz pa sem že dobila izvide od HSG in imam okvarjene jajcevode. Tudi če bi prišlo do zanositve, bi bila (baje) najverjetneje izvenmaternična. To me je orng prestrašilo, tako da do nadaljnega "pazimo". Po eni strani sem vesela, da končno vem pri čem sem, po drugi strani pa sem izredno žalostna, ker kakorkoli obrnem očitno po naravni poti ne bomo dobili našega . Zdaj me še čaka kontrola po HSG-ju in upam, da me G ne bo več mučil z operacijami, ampak mi kr dal napotnico za neplodnostno. Kaj mi svetujete, a bi se naročila na 1. posvet že kr zdaj, še preden imam napotnico v roki? Glede na čakalne vrste... naj se ti čimprej uredijo stvari. še sreča da imamo strokovnjake!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 16.5.2011 14:33:03
|
|
|
|
Katte
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: krisv za vse tiste, ki ste te dni dobile rdečo-tečko. Jaz pa sem že dobila izvide od HSG in imam okvarjene jajcevode. Tudi če bi prišlo do zanositve, bi bila (baje) najverjetneje izvenmaternična. To me je orng prestrašilo, tako da do nadaljnega "pazimo". Po eni strani sem vesela, da končno vem pri čem sem, po drugi strani pa sem izredno žalostna, ker kakorkoli obrnem očitno po naravni poti ne bomo dobili našega . Zdaj me še čaka kontrola po HSG-ju in upam, da me G ne bo več mučil z operacijami, ampak mi kr dal napotnico za neplodnostno. Kaj mi svetujete, a bi se naročila na 1. posvet že kr zdaj, še preden imam napotnico v roki? Glede na čakalne vrste... naj se ti čimprej uredijo stvari. še sreča da imamo strokovnjake!!! Se podpišem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 16.5.2011 17:14:40
|
|
|
|
kejt2
|
Joj no. Same slabe novice. Vsem, ki vas je tale zopet obiskala in pa v prihodnjih bojih. Krisv, všeč mi je tvoj optimizem!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?