Sunny_Dream
|
Hej! Jooj kero butasto vreme smo meli včeraj! Prav brez energije. Še kužija se mi ni dalo pelat na sprehod. Danes je na srečo že malo boljše, vsaj dežuje ne! Midva z možekom sva v soboto malo gledala vozičke in do sedaj nama je od vsega videnega še najbolj všeč Mutsy Slider, ker ima načeloma vse kar hočeva od vozička. Ni sicer ravno najbolj poceni, ampak na srečo pa tudi ni med najdražjimi. Me pa zanima če je katera od vas kaj šla gledat vozičke kam čez mejo (Avstrija, Italija, Hrvaška) in če imajo tam kaj drugačno izbiro, al je več al manj ista situacija. Ker če nimajo drugačne, širše ponudbe se men ne da vozit za brezveze... Pa če je katera bila, v kateri trgovini oz. kje jih sploh imajo? Vidla sem da se že pogovarjate o porodnišnicah. To mate ene že prav raziskano vse! Js iz prve roke nimam izkušenj, tako da se moram zanašat na pripovedi znank, prijateljic in sorodnic... Večina prijateljic je rodila v LJ in sm slišala čisto različne zgodbe - od pravih grozljivk do čist super izkušenj in ne vem... neki je odvisno po moje od tega kako naletiš, nekaj od tvoje percepcije in tut od poteka poroda samega... Če gre vse lahko in gladko ti verjetno vse ostane v lepšem spominu kot če so komplikacije. Sem pa za razliko od LJ skoraj same krasne stvari slišala od sorodnic in prijateljic iz Koroške, da v SG so res super babice in zdravniki. Me malo kr mika da bi morda rodila gor, ampak pol si rečeš, pišuka, a se bom iz LJ v SG vozla, pol pa če je kaka komplikacija te pa nazaj v LJ šibajo! Tako da verjetno bom kr v LJ, razen če me preseneti ko bom na obisku pri starših in mi je potem najbližja SG. V vsakem primeru si predvsem želim da, kjerkoli to že bo, poteka porod čim bol gladko in hitro, na koncu pa mi v naročje izročijo zdravega Lep pozdravček vsem in vso srečo tistim, ki vas danes čakajo pregledi! Jst imam v četrtek 4D in že komaj čakam!
|