![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 12:45:53
|
|
|
|
Katte
|
Katera ve, kako je z Jackie in portorož?
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 12:59:30
|
|
|
|
coris
|
bom jaz portorož poslala SMS da naj se nam kaj javi in sporoči
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 13:46:18
|
|
|
|
ribica77
|
Kar dolgo me ni bilo, zato sem zdajle porabila ogromno časa, da sem vse prebrala, ampak saj to je dobro ne? To pomeni, da čvekate Najprej iskrene čestitke Janchek81 , full sem vesela zate, uživaj v nosečnosti! Witch, mladiki in vsem ostalim, ki ste dobile pa in eno za srečo, da čimprej ugledate ! Moja tečka je prišla, pa se nisem nič javila... Sem se malce potuhnila, ker sem se pač mogla. Midva sva zdaj v neplodnostni in kot kaže ne bo šlo po naravni poti, čez kak mesec pa bo znano ali bo res treba kar direktno na postopek umetne Lepo bodte in srečno vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 13:54:52
|
|
|
|
Katte
|
ribica77, en objem še zate. Smo kar preveč radodarne s tolažilnimi objemi, rada bi več takih, ki jih podeliš v srečnih trenutkih. No, tudi to še pride. Ne obupuj, če ne bo naravno, boš pač zagledala v postopku. Ko se otrok rodi, ni nič važno, ali ti je pomagala narava ali medicina, samo, da je. Vse trpljenje je poplačano, ko dobiš štručko v svoje roke.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 14:29:01
|
|
|
|
ribica77
|
Hvala Katte. Vem ja. Tako pač je.... Vas bom vseeno spremljala in sporočim, ko bo znano ali greva v postopek... No, moj novi datum je 1.6. Ja, nič. Upam, da te jaz objamem konec tedna, ko si ti na vrsti za kakšno veselo novičko! Res punce, predolgo smo že na teh seznamih, treba se bo preselit med nosečke
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 14:40:13
|
|
|
|
Katte
|
Hvala, ribica77. Jaz kakih velikih upov nimam, se pa veselim, da ima moj jutri spermiogram, da vidimo, če je slučajno pri njem problem. Po eni strani bi skoraj rada, da bi on imel malo slabše plavalčke, kot da bodo še pri meni iskali, kaj je narobe. Tako bova lahko šla tudi midva čim prej v postopek. No, nočem klicati nesreče. Nisem odmislila možnosti, da ni nič narobe in da nama uspe v kratkem naravno, mogoče že v tem krogu. Držim pesti za vse upajoče, nosečke in mamice.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 14:43:22
|
|
|
|
CariSSa10
|
Janchek81 čestitke še od mene lepo nosečnost, lahek porod, pa zdravega in glasnega bebija mene pa je spet obiskala , tak da se selim v novi krog in upam da boma 14.6 zagledala ... držim pesti za ostale ki še dalje vztrajamo!!!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 14:48:41
|
|
|
|
ribica77
|
Coris ja bravo, čestitke za novega člana družine, Sarah, super. Uživajte! Ja, baje je nosečnost lepa... ampak doživljati kako se tvoj otrok razvija pa je sploh fantastično
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 14:50:52
|
|
|
|
Janchek81
|
CariSSa10 hvala hvala ... veš, sm te že pogrešala ... sam sm vseeno upala na to, da sigurno ste doma lulal pa ne boste do enga 8 tedna povedal Joj ej, jst si samo želim zdravega otroka, res ... nej bo živahen, nemiren ... sam da bo zdrav drugo bomo že brzdali in ga v roke prjel JOj tud jaz za vse vas upam, da kmal zagledate +
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 15:03:38
|
|
|
|
Katte
|
CariSSa10, tudi tukaj zate.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 15:54:03
|
|
|
|
CariSSa10
|
Janchek81 hehehe da do 8ega tedna ne bi povedla? eh neeee zaj sta mi že prave kolegice tu gor takoj ko zagledam bote zvedle. ker bom najsrečnejša na svetu. hehe. tak kot zdaj vrjetno ti... prav maš. samo da bo zdrav!!!! uživaj ob razvijanju malega bitjeca v tebi Katte hvala.. gremo naprej, ne? ...
< Sporočilo je popravil CariSSa10 -- 16.5.2011 15:55:02 >
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 17:22:29
|
|
|
|
CariSSa10
|
ja super sivk1 plusek je plusek. lepih
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 17:27:46
|
|
|
|
Katte
|
Plusek je, čestitke, sivk1!!!! Uživaj v nosečnosti, nova mamica. Pa cartaj svoje detece, ko pride .
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 20:51:53
|
|
|
|
mladika
|
katte držim pesti za vaju jutri, da bo tvoj dobro opravil spermiogram no jst sem si opomogla po prvem šoku,sam več ne vem kje naj najdem moči za nove boje,ker 20 mescev neuspehov je kr mal preveč...ne vem kaj bi sploh še probala, da bi blo uspešno mogla sem vam mal pojamrat,ker drugega res nimam,kar se te teme tiče,ker noben ne ve da že tolk časa delava na
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 21:09:55
|
|
|
|
vesper
|
sivk1 čestitkeee za tudi od mene. Naj bo to najlepših tvojih 9 mesecev in potem ti želim zdravega in nagajivega katte pošiljam ti kup za srečo, da bodo plavalčki super mladika nikar obupat, boš videla, tudi za nas bosta posijale
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 21:11:53
|
|
|
|
čebelica1984
|
Janchek81 res se ne spomnim kje sm vidla 5-10 min, sm šla še enkrat na vrečko pogledat in piše 5 min, no od zdaj naprej bo točno 5 min. Hvala. Odločila sem se da jo pijem do 24.5, naj bi dobila 25.5. Coris super čestitam, lep datum si je zbrala princeska sivk1 čestitke tudi tebi, uživaj v Katte držim pesti da bo jutri vse vredu in res je čeprav se grdo sliši je lažje če je kaj narobe z njegovimi plavalčki, saj je pri ženskah toli stvari lahko narobe, da traja tudi dolgo da vse odkrijejo. ribica77 tudi nam bo uspelo, upam da čim prej Zdej se grem pa še malo pripravljat, v sredo imam zagovor diplome, ufff kr malo me je strah oziroma imam tremo
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 17.5.2011 7:00:38
|
|
|
|
Janchek81
|
sivk1 iiiiiiiiiiiiiii čestitke ... sem vesela zate Zdaj se nam pa kar pridruži na temi Januar 2012 CariSSa10 ja sej edine, ki veste, da sem ste ve tukaj in iskreno mi je tok super, da lahko z nekom deliš tako lepo novico in o tem še kakšno rečeš ... pri drugih sem kar tiho, ker se vseeno še malo bojim, da ne bi blo karkol narobe ... ampak sem optimist in upam na najboljše Katte tudi jaz držim pesti, da tvoj uspešno opravi spermiograf in da tudi vidva kmalu zagledata čebelica1984 men je prvo povedala una gospa v Sanolaborju, da se ni za hecat s temi čaji, ker so zeliščni in narobna priprava ni lih fajn ... jaz je danes več ne pijem ... pa kr cvikam, da ne bi blo zarad tega kaj narobe Res sem zajkla postala ... kar je pa po eni strani razumljivo na stvari ki so se mi dogajale Lep dan vsem punce ... in hočem čimprejšnje dobre novice o
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 17.5.2011 7:24:09
|
|
|
|
Katte
|
Drage punce, hvala za držanje pesti. Zdaj nimam časa pisati, bom komentirala malo kasneje. Ja, moj se zdaj matra, je hotel iti kar sam, tako da sem jaz v službi. Tudi jaz držim pesti zanj, potem bova pa čakala na rezultat. Upam, da bo tako hitro, kot sva dobila datum.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 17.5.2011 8:16:02
|
|
|
|
witch
|
janchek, Katte, čebelica, ribica hvala za objemčke in lepe besede. Včasih res ne vem če naj upam ali kar obupam in čakam na postopke. Ker se mi zdi, da je ta naravna zanositev za naju misija nemogoče... Po drugi strani mi pa zgodbe, kot je zgodba od naše coris dajejo volje in optimizma za naprej. Coris čestitam za malo Sarah pridno se cartajte. mladikica moja čeprav tudi sama ne zmorem več naprej, ti vseeno rečem. Optimizem in dobra volja pa veliko upanja. Boš videla da enkrat bo tudi za naju posijal sonček, kot je pred kratkim za coris. ribica tudi za tebe velja isto kot za madiko in mene. Zmogle bomo in USPELO NAM BO! CariSSa pogumno in optimistično naprej. Bo pa junij naš mesec. sivk1 čestitam, lepo nosečnost ti želim in zdravega otroka. Slabe misli pa le preženi. Ker jaz vem, da bo vse ok Katte tvojemu za spermiogram. Pa ne se ustrašiti. Na prvem pregledu so lahko rezultati zaradi stresa malo slabši. Je bilo pri nama tako, pa še pri eni rrjevki.
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 17.5.2011 8:26:21
|
|
|
|
Janchek81
|
witch ne ne ne ne in še enkrat NE ... nikakor obupat ... pozitiva pozitiva pozitiva ... sej vem, lahko je rečt, težje je narest ... ampak vseen mislm, da se ne sme nikakor obupati no .... sigurno je pa težko joj punca ... kako je lahko življenje tako kruto, kaj nej bi tok slabega nardile, da se nam dogajajo take in drugačne strahote, zakaj zakaj zakaj???? Jaz tega ne bom NIKOLI pomoje dojela in razumela ... sej vem, zamorila sem zdej celo sceno ampak vseen ... kako se lahko nekdo tako igra z nami vedno se pač spomnim kakšne misli sem imela ko sem vedela, da bom mojga srčka mogla oddat obenem pa ZDAJ mislim, da bo moj mali miško čuval na mojo pikico in da bo vse ok ...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 17.5.2011 8:30:26
|
|
|
|
Katte
|
Tako, moj je opravil svojo dolžnost. Ampak je bilo hudo. Mala sobica, vse se je slišalo od zunaj. Skoraj je že obupal in se pobral, potem je pa sestra, ki je bila zunaj, šla nekaj stran in je to izkoristil. V glavnem, katastrofa. So pa ekspresni, rezultati bodo že jutri, popoldne imava posvet. Držite pesti še do takrat. Jaz pa držim pesti še za benji in mladiko, da vajina opravita z manj problemov in da bo rezultat v redu. mladika, ti kar pojamraj tukaj. Te razumem, tudi meni to ful pomaga. Tudi pri nama ve le peščica ljudi, da delava na tem, jaz pa moram dati stvari iz sebe. Tudi mojega ne smem preveč obremenjevati.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.