|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
17.5.2011 8:37:37   
vesna_b
sivk1 - še tebi iskreneč estitke in lepo nosečnost, ki bo hitro minila. wiiii, super!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ostalim puncam pa vsem pošiljam en veliiiik objem, in vam sporočam, da upam za vse vas. ne obupat.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
17.5.2011 8:38:14   
Katte
witch, itak, da bo vse v redu. Pa ne boj se tako postopkov. Jaz ne gledam na to, kot da greš v postopek zato, ker si obupal. Ni rečeno, da ne bo uspelo naravno. Ampak, če bo pa treba v postopek, bosta pač šla, ni to konec sveta. Čim prej se poskusi zmeniti za datum in prepričana sem, da je veliko možnosti, da te bo že prej presenetil plusek. Se dogaja.
Hvala za opozorilo glede vpliva stresa na spermiogram. Ja, je bil v veliki meri prisoten.
Ko dajemo drugim nasvete, se moramo tudi me držati tega. Tako da upam, da bom jaz lepo prenesla morebitno novico, da je kaj narobe in šla optimistično v postopke.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
17.5.2011 8:42:13   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image MEGi20.........9.3.2011user posted image   
user posted image  ringababy..........x.3.2011user posted image
 user posted image Luna*..........x.3.2011user posted image
user posted image  Sisley.......4.5.2011user posted image  
user posted image NB86.........6.5.2011 user posted image
user posted image Katte..........22.5.2011 user posted image
user posted image  čebelica1984.......25.5.2011 user posted image

user posted image missmoon..........26.5.2011 user posted image
user posted image Wannabemommy......x.5.2011user posted image      
 user posted image xoxox........x.5.2011 user posted image
user posted image  andreja_p........x.5.2011 user posted image
 user posted image SamoTi......x.5.2011user posted image
user posted image  Nusyka......x.5.2011user posted image
 user posted image  vesper.........x.5.2011user posted image
 user posted image ribica77.........1.6.2011 user posted image
user posted image  Gulia.........9.6.2011user posted image
 user posted image CariSSa10......14.6.2011user posted image  
user posted image Arual......x.6.2011user posted image
 user posted image witch........x.6.2011user posted image
user posted image mladika......x.6.2011user posted image
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image   jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna user posted image  18.2.2011 user posted image  
user posted image  anity_1 24.2.2011 user posted image
user posted image  Monstera 3.4.2011 user posted image    
user posted image  Jassika 19.4.2011 user posted image
user posted image   dspela 29.4.2011 user posted image
user posted image Janchek81 14.5.2011 user posted image
user posted image  sivk1 16.5.2011 user posted image

Seznam mamic

Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjašauser posted image
naja17 28.2.2011 - Maj user posted image
Klemy82 11.3.2011 - Gašper user posted image
coris 5.5.2011 - Sarahuser posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
17.5.2011 9:12:10   
sivk1
Carissa10  hvala. Jaz tudi ne bom še povedla, da sem user posted image dokler ne mine kritično obdobje. drug teden grem do G in pol bom v službi rekla, ker se ne mislim nekaj naprezat in živcirat. Preveč truda je bilo vloženega v ta plusek in bi bilo škoda da izgine
Katte hvala. Držim pesti za vaju. Pozitiva....user posted image
Janchek81 hvala. pridem k Januarkam 2012, če bo vse po sreči. Opažam, da nimaš nič nosečniških začetnih težav. Super naj bo takšnih 9 mesecev.
Witch stiskam pesti za tebe.user posted image
vesna_b Hvala tudi jaz upam, da mine brez težav in zagledam zdravega otroka.

No naj še povem, da sem včeraj rahlo zakrvalela roza na papirju in sem bila čist pafuser posted image , ampak samo na papirju. Ponoči rjav izcedek tudi samo na papirju, pa mal čutim bolečini v maternici. danes je vse oktu pa tam mal bolečin.Vem kako iuzgleda splav tak, da to je deleč od splava. Vem in upam, da je vse ok ker je bilo tako tudi v prvi user posted image . tak, da ne bom delala panike. Predvidevam, da se maternica širi in so to neki blagi krči. Drugač je pa wc moj drugi dom sem skoz tamuser posted image .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
17.5.2011 9:18:16   
Janchek81
sivk1 no ti se nam kar pridruži ja user posted image  valda da bo vse po sreči, pozitivno naprej pa bo ... user posted image  Drugače pa imam une normalne user posted image  težave ... malo slabosti zjutraj pa zvecer, ampak res blaga slabost, potem nabrekle prsa, pa napihnjena sem res ful, crevo me na case boli pa valda tud maternica - vsaj zdi se mi user posted image  pa baje da kar cvetim .. včeraj na kavi mi je rekla sodelovka kako mam lepo kožo obraza, čist svetlo in tako da se sveti ... ha ha ... čeprav mam že od nekdaj lepo kožo user posted image  ampak zgleda, da se mi kar vidi, da cvetim od sreče ... ampak obenem pa skrivam, ker se bojim user posted image

(odgovor članu sivk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
17.5.2011 9:38:27   
witch
janchek saj vem... saj sem močna. po drugi strani pa user posted image . Včasih res ne zmorem več. In ja, tudi jaz ne razumem zakaj se to dogaja. Kaj smo naredile tako slabega. Včasih vse kar se nam dogaja ne razumem.

katte samo da je opravil. Je moj rekel da je prvič isto bilo hudo. Pesti pa držim še za jutri.
Vem da postopek ni slab. Ampak se vseeno bojim vsega skupaj. Neznanega se vedno bojimo. Je tak? Najbolj od vsega me pa muči to, da mojega skoraj celo drugo polovico leta ne bo. Tak da če bova mogla v postopek bo ta najverjetneje lahko prišel na vrsto naslednje leto takega časa. Tega se najbolj bojim. Če nama prej naravno uspe, v tem času ko ga ni počasi nosečnost mine. Če ne... pa čakaj spet eno leto. Kar ni videti konca.

sivk in janchek vidve pa POZITIVNO vse do januarja.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
17.5.2011 10:15:24   
Katte
witch, razumem. To pa je kriza, če tvojega ne bo pol leta. No, seveda je tudi mene strah, kako bo, če bo treba v postopek. Pa bova šla, če ne bo šlo drugače. Joj, kako upam, da bi bilo vse v redu pri meni, tebi in vseh ostalih tukaj.

Still hoping.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
17.5.2011 10:26:41   
benji
čestitke novim user posted image  user posted image   user posted image   user posted image

Katte, moj je tudi rekel, da bo raje sam opravil user posted image  pa tako sem komplicirala, da greva nekam kjer sem lahko zraven. Hmmm, ne razumem,...trema?? Kakor mu je ljubše. Bom pa šla z njim, za vsak slučaj, če me bo kaj rabil user posted image .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
17.5.2011 12:22:27   
missmoon
Živjo punce,

najprej iskrene čestitke vsem novimuser posted image  in en veeeeelikuser posted image user posted image  vsem tistim ki ste dobile user posted image  pa držim pesti, da bo naslenji mesec zagledate magični user posted image  :)

Bi pa imela eno vprašanje za vse vas. user posted image  pričakujem 26.5., ovulacijo sem imela  10. maja ( 12 dan cikla). Včeraj sem imela močne krče in bolečine ( trebuh, jajčniki al pa kar oboje user posted image  ), full sem bila napihnjena. Bolečine so trajale cca 1-2urci. Danes zjutraj pa sem imela bel izcedek in le še komaj zaznavne bolečine v jajčnikih. Prsi imam zelo polne rahlo boleče. Glede na to, da je še 10 dni pred user posted image  ali je možno, da so zato ti znaki prihajajočeuser posted image ?  Ponavadi imam vedno boleče jajčnike in prsi cca 4 dni pred user posted image , zdaj je pa to kar malo prehitro, glede na to da imam vedno redno na 28, 29 dni.

Kaj mislite? Lahko pa je le psiha & velika želja in vidim že vse znake, čeprav sva ta mesec šele v 1.krogu.

Se opravičujem, če sprašujem neumnosti punce.
Hvala vam za mnenja in čimprej zaglejte user posted image .

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
17.5.2011 12:41:29   
benji
missmoon, edino kar ti lahko svetujem je, da se probaš osredotočiti na karkoli drugega, ker se ti bodo drugače pojavljali vsi možni znaki. Seveda se lahko na koncu izkaže, da si user posted image , ampak ko se pojavijo znaki, naj bi bil tudi test že user posted image .

Sama sem že eno leto "v tem poslu" user posted image  in sem imela že čisto vse možne znake (vse možne dni v ciklusu), vključno z zamujanjem,..pa še nisem user posted image . Pa bolj ko se opazujem, vsak mesec najdem neko razliko od prejšnjega in mislim,..aha, to je to,...pa nič.

Ti se kar lepo zamoti s čim bolj pametnim kot pa opazovanjem vsake malenkosti. Ti bo čas hitreje minil, pa še plusek bo prej prišel user posted image . In ja, vem da je to lažje reči kot pa narediti,..in ne, nimam recepta kako odmisliti vse skupaj user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil benji -- 17.5.2011 12:42:11 >

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
17.5.2011 12:48:00   
sasek79
Pozdravljene!

Pri nas nič novega. Spet imam user posted image . Torej začenjamo 8. krog odkar imam M po porodu in minilo je eno leto odkar nisva zaščitena.
Sama se trenutno najbolj ukvarjam z iskanjem službe in tem kako odklopit "projekt baby". user posted image  Mislim, da je to ključ do uspeha.

Vas nekaj časa nisem brala in sem samo na hitro preletela nekaj strani za nazaj. Vidim, da je nekaj novih user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke.

Forumu se je pridružilo tudi nekaj novih. Dobrodošle.

Čestitke tudi novim mamicam, ki jih je že kar nekaj. Ko sem jaz prišla na ta forum, jih še sploh ni bilo na seznamu. V kratkem bo ta seznam še daljši. Upam seveda, da se bo on rdeč čim prej skrajšal.

Mene še ni treba dati na seznam, ker se bom še naprej distancirala od forumov. user posted image user posted image user posted image  - Mi slabo uspeva.Se bom dala kar direktno na rožnatega, ko bo čas za to. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Missmoon: Nosečniški znaki so realni šele potem, ko je nosečniškega hormona že toliko, da je tudi test že pozitiven. Prej je pa vse psiha. Lahko pa se slučajno tudi poklopi. user posted image  Psiha dela znake, dejansko je pa ženska tudi noseča, le da so znaki bolj od psihe kot od nosečnosti (mislim seveda obdobje pred M).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Za vse, ki ste naredile korak naprej in pričele s preizkavami. Želim vam, da je to zadnji korak pred user posted image .

user posted image user posted image  Za vse, ki vas je obiskala user posted image . Ne obupat. Vsem nam bo uspelo, samo ne vemo kdaj. Mogoče že v naslednjem krogu.

Ostalih ne bom komentirala, ker sem bolj površno prebrala za nazaj. user posted image

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
17.5.2011 12:49:44   
Katte
missmoon, jaz imam včasih PMS že od O naprej. Vendar so znaki PMS povsem isti kot znaki za user posted image . Če imaš te znake prezgodaj, to ni od nosečnosti, ampak to pomeni, da se rodila pripravljajo na potencialno nosečnost. No, nekaj malega je tudi psiha, ker opazimo vse možno, kar drugače ne bi. V vsakem primeru si lahko user posted image  ali pa ne. Saj se tudi jaz vedno opazujem, poskušam razbrati znake, ampak to res nima smisla. Počakati je treba na plusek.

Still hoping.

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
17.5.2011 14:18:51   
mladika
Katte ki pa je tvoj to opravil,moj ma u Leonišču??A je od ktere biu tam,da mi malo pove kak gre,k moj bo pomojm ful bogi...user posted image sam kaj če,to more opravit.Super da bodo rezultati tolk hitr,bom še naprej držala pestke,pa sporoči nam.
wichi hvla za spodbudne besede, ti pošiljam user posted image user posted image user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
17.5.2011 14:30:05   
Katte
mladika, moj je to opravil v NM. Se mi zdi, da se ni čisto zavedal, kako bo ubogi. Še dobro, tako je vsaj šel brez problema in opravil. Upam, da bodo tudi pri vama hitro rezultati in da bodo dobri.

Still hoping.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
17.5.2011 15:37:29   
benji
Jaz sem mojemu že povedala, da lahko misli na karkoli / katerokoli, samo da bo šlo,...naredim izjemo, ker gre za "dober namen" user posted image   user posted image   user posted image

Se je smejal in rekel da sem smotka user posted image   user posted image .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
17.5.2011 19:00:46   
missmoon
Punce hvala ... sej vem, da mi full psiha dela hehe, sam je vseeno fajn malo podeliti z vami :)

Benji drži pesti :)

vsem pa itak želim, da čimprej zagledate user posted image .

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
17.5.2011 20:08:43   
missmoon
Benji držim pesti za vaju :))

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
18.5.2011 10:40:55   
benji
Hvala missmoon.

Je preživel,..sicer pa je bila živčna vojna za oba, čist sva bla nervozna. na poti tja je bila v avtu taka smrtna tišina,..grozno.

Potem je pa le nekak steklo.
Prva ocena je ,da izgleda spermiogram malo slabši ampak nekaj plavalčkov smo videli. Eni so lenarili, eni so se sprehajali lagano sportski, par je bilo pa šprinterjev user posted image  user posted image . Menda jih je malo manj ampak so. user posted image  user posted image   user posted image user posted image
Dobiva pa natančnejše izvide čez nekaj dni.

Jaz moram pa na HSG (prehodnost jajcevodov). Potem pa čet 8 tednov spet spermiogram.

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
18.5.2011 10:55:28   
Katte
user posted image  od benji, bravo. Drugič bo že lažje. Pa važno je, da so plavalčki, tudi, če je malo slabši spermiogram user posted image .
Jaz sem pa že malo živčna, popoldne, preden ko bova šla na posvet, bo pa katastrofa. Samo, da se dobro izide, pa bo.

Still hoping.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
18.5.2011 11:15:05   
benji
Katte, se strinjam, samo da je kakšen, če ne bi bilo čisto nobenega bi me infarkt. Sicer sem imela občutek, da je zdravnica želela malo omiliti vse skupaj in je lepo izbrala besede, ker pomoje jih ni bilo prav veliko. V bistvu je rekla, da jih ni prav veliko, so pa in da je tudi to vzrok, da traja dlje časa, ker je manjša verjetnost da se vse poklopi. Da pač s takim številom ni velika verjetnost da uspe v dveh mesecih, ni pa nemogoče na daljše časovno obdobje. user posted image  user posted image  user posted image

Moj je bil bolj razočaran, ampak ko me je videl kako sem navdušena ko sem videla tistih nekaj šprinterjev, se je potolažil.

Sem pa včeraj naredila tudi pregled hormonov in sem bila menda malo pozna (2.,3. dan ciklusa je optimalno) ampak ker so izvidi uredu mi ni treba še enkrat.

Še HSG, upam da bo uredu, da ni kakšne ovire user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
18.5.2011 13:05:33   
sivk1
No danes ja pri meni ta pravi plusek tak, da ni več dvoma o user posted image pa krvavitev se  je ustavlauser posted image . zdaj pa samo pozitiva do konca. Katte in  benji vama pa želim veliko sreče. Si sploh ne predstavljam kako bi bilo, če bi bila midva v takšni situaciji. Želim vam močno psiho in pozitivo. user posted image Bom vas spremljala in držala pesti za vse tukaj.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
18.5.2011 13:20:32   
Katte
Hvala, sivk1.
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za čisto pravi plusek in ustavitev krvavitve. Kar tako naprej.

Still hoping.

(odgovor članu sivk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
18.5.2011 13:51:46   
marjetacveta
Zdravo! da se še jest malo "utaknem" v pogovor user posted image . Moj je mel danes spermiogram v leonišču, pa ga moram kar pohvalt, nobene živčnosti in treme user posted image . Najprej sva šla oba skupaj do sestre, potem me je poslala nazaj v sprejemno po moj karton, in ko sm pršla nazaj njega že ni blo več :) baje da si lahko tut zraven, sam pr meni so tolk časa mutil s kartonom, da je pol kar sam opravu user posted image . Potem sva šla še na testiranje za SPB in domou. To je hvala bogu zdej za nama, zdej pa čakava samo še izvide, pa moj pregled v začetku junija. Potem pa upam danaju končno dajo v postopek za mj 1.IVF user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

Katte ki pa je tvoj to opravil,moj ma u Leonišču??A je od ktere biu tam,da mi malo pove kak gre,k moj bo pomojm ful bogi...user posted image sam kaj če,to more opravit.Super da bodo rezultati tolk hitr,bom še naprej držala pestke,pa sporoči nam.
wichi hvla za spodbudne besede, ti pošiljam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
18.5.2011 13:53:41   
pupika83
Sivk1, čestitke. user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
18.5.2011 14:00:49   
Katte
marjetacveta, super. No, če te že ni bilo zraven, je pa sigurno nate mislil user posted image .
Vidim, da se pri tebi dogaja. Držim pesti, da bo IVF čim prej, pa da bo uspešen seveda.

Still hoping.

(odgovor članu marjetacveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.