![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.5.2011 21:08:28
|
|
|
|
Zojatisa
|
Živjo punce naj povem da sem tudi jaz pila Krvomočnico čaj zdej ne morem reči da je glih to pomagalo ker ne vem, apak prej va se matrala skoraj 10.let zdej pa sem po pitju tega čaja zanosla in smo že noseči 13 tednov. Tako da škodi sigurno ne je pa na slpoh zelo zdrav. Men je tudi bil na začetku zelo nazgravžen, potem sem se navadla tega okusa tako da ni blo nobene panike. Sm pa spila ga vsak verčir po šlukih še mlačnega. lep pozdarvčekin veliko uspeha vam želim!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 7:04:22
|
|
|
|
Janchek81
|
sivk1 hvala, hvala in še enkrat hvala .. verjameš ali ne, da sploh še ne dojemam in se tudi še na 1. pregled NISEM naročila, bom še pčakala 2 tedna in potem ko bo ( more bit ) vse ok se bom naročila Kako sem se počutila???? Hm ... to je bil resnično prvi mesec, ko sva samo 2x v mesecu in sem bila 100% da bom dobila , počutje je bilo čist normalno, tako kot pred , in potem je pa kr ni in ni blo ( hvala bogu ane ) in potem sem v soboto nardila 2 testa .... in sta bila oba valda, jok, veselje, po drugi strani pa ... strah, upanje, da bo tokrat vse ok ... počutje trenutno? Pomojem mi je zaradi te 10x visje folne kisline malo slabo zjutraj, cigaretki so mi zasmrdeli, pivo pa še toook bolj zadišalo drugače pa drugih sprememb ne vidim...mal sm napihnjena, pa neki me crevo zafrkava ... ampak nič posebnega Katte ja nooooo ... a morš verjet a veeeeš kok se veselim mojega zakladka in ja ... si moraš misliti, da bom imela isto rok kot prejšnjič moj fantek sigurn merka na mojo pikico in ve, da bo vse ok in da se nekje 19.1.2012 rodilo eno zdravo in samo moje moje moje ( pa mal od mojga no ) bitjeee čebelica1984 jaz sem krvomočnico samo ta mesec pila in sicer še vedno jo pijem ... ker žal ne vem a nej jo neham al kaj???? Pa mam kr oblutek, da pomoje škodvat ne more ... popila jo bom do konca ... a katera ve, če je to OK ali ni???? Nej ko preneham trenutno piti ali naj jo kar pijem dalje???? Drugače pa ne vem ... ali je pripomogla k nosečnosti ali ne ... možno da je ... ker sem jo samo ta mesec res pila ... in še to ene 2 dni po koncu in še do danes Nagravžn ti je? Men pa čist piten ... pa sej ga itak piješ ohlajenega čez cel dan kajne? Zojatisa a mogoče ti veš, ali naj še zdaj pijem krvomočnico ko sem ali naj to pitje opustim? Lep dan punceeee ... jaz vas bo še vedno tukaj spremljala ..... in vseeem želim da čimprej zagledate Bom pestke držala in mislila na vas
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 7:41:23
|
|
|
|
witch
|
Janchek čestitam lepo nosečnost ti želim in zdravega dojenčka Končno spet dobre novičke Kar tako naprej punce. Jaz pa kot spet moram pokvariti vzdušje. Moja nezaželjena tetka je včeraj spet prišla tako da je ne pričakujem enkrat x.6. mislim pa da bo to že 19. krog. Ne vem....
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 7:43:35
|
|
|
|
Janchek81
|
witch hvalaaaaa ... in upam, da tudi ti resnično kmalu zagledaš
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 9:14:30
|
|
|
|
vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 jaz sem že pokonci .... nisem mogla spati, danes mi zamuja že tretji dan in sem naredila 2 nosečniška testa, ki sta pokazala iii, kako sem jaz vesela!!!!!! sem prav čutila, da moram prit malo pogledat na tale forum. iskrene čestitke!!!!! in srečno do konca!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 9:24:14
|
|
|
|
Katte
|
witch, preko spleta to pošiljam objemček in pikapoko za naprej. Vem, kako se počutiš. Ampak tudi najin čas prihaja, boš videla . Čeprav je v času, ko pride , težko to verjeti. Ampak bo prišel spet optimizem.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 9:56:54
|
|
|
|
Zojatisa
|
To 100% ne vem ampak jz bi bi na tvojem mestu prenehala z pitjem kajti glede na to da so mi rekl da Krvomočnico kao ne smeš pit med menzo da takrat še bolj krvaviš ali pa da ti spodbudi menstruacijo tako da če je to res bolš da nehaš piti, tako je moje mnenej zdej če katera ve kaj drugač naj me popravi. No da povem da tudi tist mesec sva midva imela samo 2x odnose ker sva bila ravno tisti mesec oba zelo prehlajena in se nama ni dalo in glejga zlomka kavno takrat je ratalo ,zanimivo. Ko pričakuješ pa dočakaš . Vsem srečo
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 10:15:27
|
|
|
|
Janchek81
|
Zojatisa ve, da naj ne bi med pil krvomočnice ... ampak potrebno je tudi vedeti, da je razlika v delovanju jajčnikov ko imaš in ko si ... jaz sem jo do danes še pila .. daneš jo bom še do konca spila, potem pa bom resnično jutri prenehala z njo ... čeprav je tako, da krvomočnica naj bi odebeljevala sluznico maternice, da se semenček čimprej prime in zasidra al kako naj napišem zato tudi mislim, da je krvomočnica ( če je ) že naredila svoje in zato jo jutri več ne bom pila .... zato je možno, da ženskam pomaga pri zanositvi, sploh če nimajo debele sluznice ... no ja, jaz zase žal ne vem ... upam pa seveda na vse naj naj, da se resnično vse izteče kot je potrebno ...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 10:26:02
|
|
|
|
čebelica1984
|
Zojatisa kako si pa ti pila krvomočnico? Janchek81 mlačna mi je boljša, zato jo pol spijem še mlačno, pol se pa mučm do konca Sem pa porajtala da je ful odvisn kok časa jo pustim notr, 5 ali 10 min. Če jo pustim 5 min je ful bolj vodena, zato jo raje pustim 7-8 min. witch
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 10:54:00
|
|
|
|
Janchek81
|
čebelica1984 men je rekla una u Sanolaborju, da nej jo delam tako kot je napisano, ne 4 min, ne 6min, ampak 5 min, zaradi koncentracije ... vsak čaj naj bi bil baje tako zasnovan, če ga predolgo pustiš notri, da ima lahko napačen učinek, tako da jaz sem vedno točno 5min pustila notri, pokrito, potem pa počakala, da se shladi in jo pila tekom dneva .. nekje od 9h pa do 15h ... včasih sem jo popila že prej
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 11:24:52
|
|
|
|
Janchek81
|
sivk1 si že vidla u Mullerju 'predčasni test nosečnosti' ... je mal dražji od navadnega, 6€ stane in ti piše, da že zazna ful manjšo raven hormona beta HCG, jst bi ti ga priporočila, men je 3 dni zamujala pa mi je u pou minute pokazal obe črtice močne, tako, da ti ga priporočam....
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 11:39:26
|
|
|
|
Katte
|
sivk1, kateri test si pa uporabila? Meni je enkrat CB po pretečenem času pokazal tanko črtico. In sicer to ni pozitiven rezultat. Črtica je lahko rahla, mora biti pa enako debela za pozitiven rezultat. Držim pesti, da bo naslednji test nedvoumno pozitiven.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 11:42:25
|
|
|
|
Janchek81
|
Tako kot sem ze velikokrat napisala, jaz definitvno ne verjamem testom CB, sem imela 2 in oba sta mi narobe pokazala, prvi digitalni mi je pokazal + pa sploh nisem bila noseča, drugi navaden CB mi je pokazu - pa sem bila že v 6 tednu nosečnosti .... tako, da sm mnenja, da tuki ne gre, če kupiš dražji test, da je pa 100% zanesljiv oz. kakor piše gor 99% .... jaz imam še en čisto novi CB digital test doma in vem, da ga NE uporabim, dobila sem ga pa zravn CB ovulacijskih testov, ki pa so mi tudi prejšnji mesec narobe pokazali, kakor da nisem sploh imela ovulacije
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 11:55:43
|
|
|
|
Katte
|
No, jaz pa drugače CB-ju najbolj zaupam in drugega sploh še nisem sprobala. No ja, dokazal se bo šele takrat, ko bo plusek .
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 12:17:17
|
|
|
|
mladika
|
no bom pa še jst mal pokvarila vzdušje...in sicer je moja tetka dans prišla uradno 2 dni prezgodej eh ja...ka čmo...
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 12:19:21
|
|
|
|
Katte
|
Na žalost ti ne preostane nič drugega, kot da počakaš še kak dan in narediš ponovno test .
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 12:20:19
|
|
|
|
Katte
|
mladika, iz srca.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 12:25:04
|
|
|
|
coris
|
hejla punce moje ;) na RR nisem bila že zeloooo dolgo ker so me brali, zato sporočam šele sedaj 5.5.2011 ob 9. uri in 9 minut zvečer je na svet prijokala najina največja sreča tega sveta. Ime ji je Sarah velika 50 cm in težka 3175g, je takooooo lepa. malo je podobna očiju in malo mamici. očke in nosek ima po mamici, bradico po očiju, laske malo od vsakega in tako je najbolj popolna kot je lahko. sicer je zelo pridna punčica in zeloo malo joka. če mamica še spi nič ne joka ampak čaka da mamica ustane in šele nato prosi za pozornost. in seveda čestitke Janchek ;) in ostale nosečke ;) uživajte vsak dan ker nosečnost takoooooo zelo prehitroooo mine. jaz že pogrešam svojega bušija pačeprav je šelepše imeti svojo štručko poleg, je res poseben občutek to nositi v bušiju. moj porod je bil hiter in boleč ampak je res tako kot pravijo tist hip ko je štručka zunaj ne boli čisto NIIIIČČČČ več in je že vse pozabljeno
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 12:28:39
|
|
|
|
Zojatisa
|
saj pravim da nevem točn glede tega čaja. Jaz za sebe lahko povem da sem ga pila 3mesece potem sem prenehala in nasleden mesec bila noseča tako da to je vse kar 100% vem hihihi. Pila sem ga pa vsak večir mlačnega po požirkih eno skodelico. Glede testov je pa moje mnenje takšno tudi jaz sem delala 2x test enkrat zvečer in ker je bil pozitiven sm še enga naredila zjutraj na tešč ki je bil prav tako pozitiven. Bila sem nenormaln vesela, ampak dokler mi ni na prvem pregledu potrdil G da je res to to in celo dobila prve slikce sem bila v dvomih. Pa saj bo punce odnehati pač ne midva sva se trudla skoraj 10let da nama je ratal. lp
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.5.2011 12:35:04
|
|
|
|
Katte
|
coris Iskrene čestitke mamici in očiju. Vsem pa želim ogromno lepih trenutkov skupaj.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.