![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 13.5.2011 15:15:09
|
|
|
|
benji
|
CariSSa, hvala. , da bo
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 13.5.2011 16:18:53
|
|
|
|
vesper
|
punce zdaj pa imam še jaz eno vprašanje glede tega posta pri sexu. Ja kaj pred inseminacijo bi tudi naj to veljalo, da ne sme bit majn kot 2 in več kot 5 dni posta? Ker te sma midva adijo, glede na to, da že 14dni nisva sexala? Plus tega na navodilih te stpo injekcije piše, da najmajn 4dni pred njo ne smeš sexat!? Tako, zdaj sem še pa jaz malo zakomplicirala. Janchek81 sva si kar podobni, tudi jaz lahko brez problema zdržim brez sexa dolgo in dolgo. Včasih mi prav paše, da ne rabim Aja še to, nama niso nič svetovali kako in kaj s sexom pred spermiogramom. Noben ni rekel koliko časa naj ne bi sexal pred testom, pa je bil rezultat super. Ah ja, vsepovsod je drugače vidim No, držim pesti za vs punce, da bodo partnerjevi hitri in da jih bo veeeelikoooo
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 13.5.2011 16:26:52
|
|
|
|
benji
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesper No, držim pesti za vs punce, da bodo partnerjevi hitri in da jih bo veeeelikoooo samo da niso prehitri, pa zato vsi mimo šibajo
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 13.5.2011 21:14:40
|
|
|
|
Katte
|
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.5.2011 8:13:51
|
|
|
|
Janchek81
|
Punce dobro jutro.... jaz sem že pokonci .... nisem mogla spati, danes mi zamuja že tretji dan in sem naredila 2 nosečniška testa, ki sta pokazala aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ful sem vesela, čeprav je še zgodaj, samo sem vseeno rekla, da vam sporočim ... upam na najboljše in da se tokrat resnično izteže tako kot je treba in da rodim 19.1.2012 .. največja parodija je pa ta, da ta mesec nisva nič kaj prida , samo 2x in je uspelo .... pa še druga parodija je ta, da sem prejšnje leto imela isto zadnjo 14.4. tako kot letos lahko priznam, da me je vseeno strah, ker vem kaj vse se lahko še zgodi, ampak vseeno pa upam, da je zdaj čas, da moj fantek ( angelček ) skrbi za mojo pikico in da se vse razplete tako kot je treba A katera od vas verjame v reinkarnacijo? Jaz verjamem že od nekdaj in zdaj sem nekako dobila še potrditev, dokončno potrditev pa dobim, ko se vse razplete tako kot treba in da resnično dobim šele nekje okol 19.1.2011
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.5.2011 8:30:03
|
|
|
|
missmoon
|
Živjo punce ... sem nova na forumu. Končno sva se tudi midva odločila, da bi imela dojenčka ... :) če me sprejmete bi z veseljem z vami malo počvekala, držala pesti in navijala, da čim hitreje postanemo ponosne . Datum, ko je ne pričakujem tečke je 26.5. Imam pa eno vprašanje za vas, ker imate sigurno več izkušenj :) Cikel imam na 28, 29 dni. 9. dan cikla sem začutila špikanje in imela rahlo boleče jajčnike, naredila sem OT in je bila črtica svetlejša kot kontrolne. 10. dan cikla, pa je bilo špikanje močnejše in tudi žrtica na OT je bila zelo močna ( ovulacija ). 11. in 12. dan cikla je bilo zatišje, zdaj me pa me zadnje 2 dni spet rahlo špika v jajčnikih, imam boleče prsi na otip in kovinski okus v ustih se mi zdi da je tole vseeno malo prezgodaj . se opravičujem če sprašujem neumnosti. Hvala vam in želim vam da čimprej zagledate :) Janchek81 : iskrene čestitke za :)
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.5.2011 8:50:13
|
|
|
|
Janchek81
|
missmoon dobrodošla na forumu Kar se tiče OT ti jaz žal ne znam svetovati, ker sem pri sebi probala toliko teh testov in mi nobedn ni pokazal pravilno, vse je bilo nekaj zbrklano, pa sem imela od Ovul-testov, do Mullerjervih, do CB digital,ki ti še celo smajlija pokažejo, ko imaš ovulacijo Jaz tudi žal nisem rpepoznala svojega telesa glede ovulacije, mene je velikrat špikalo nekje 10. dan pon pa tudi tako kot praviš ti, da si potem imela špikanje v jajčnikih, jah sem jih imela ponavadi potem ene 4 dni pred in se je tudi pokazala .... pa bolečih prsi nikoli nisi imela pred novo , ker to je lahko drugače tudi znak nosečnosti, ko se raven beta HCG-ja vzdigne ... ni pa seveda nujno, že spet je vse odvisno od ženske ... jaz sem žal spoznala, da svojega telesa ne bom NIKOLI poznala kdaj je O in kdaj je NI pa kaj moram, tako to je .... Kateri dan pa si danes po ? Tudi jaz upam, da še kakšna javi da je srečka pa je vse nakam obmolknilo nisem že nekaj časa zasledila Sisley in pa ribica77 ... kje ste punce nooooo
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.5.2011 9:11:57
|
|
|
|
missmoon
|
Janchek81 bravo še enkrat Meni še ne zamuja, upam, da je ne dobim 26.5. kat se tiče O. Vendo sem čutila neko špikanje in rahle bolečine in boleče prsi na sredini cikla, samo nisem vedela kaj je to, G mi je rekel, da to ni nič takega ... hehe Ta mesec sva se odločila da prvič probava, tako da je vse skupaj še zelo novo za naju. Ko sem prebrala malo po forumih sem vidla, da je to špikanje O in da lahko preveriš z O testom in sem. Rahlo špikanje se je pojavilo 10 dan ciklusa zvečer. 11 dan sem popoldan naredila O test in je bila rahla črtica. 12 dan cikla je bila črtica full močnejša od testne, 13 dan cikla je bila na O testu samo testna črtica, o drugi ne duha in ne sluha hehe. Tko, da mislim, da sem imela O 11 ali 12 dan cikla. Drugače pa imam boleče prsi in bolečine v jajčnikih ene 4 dni pred . hmmm no sej bom vidla. Zanimalo me je samo, če je možno, da imaš kakšne znake že 3 dni po O. full sem vesela zate
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.5.2011 9:16:40
|
|
|
|
Janchek81
|
missmoon lahko ti povem kako je bilo ta mesec pri meni glede O testov sem prvega naredila 13. dan pa je bila druga črtica rahla, sem naredila naslednji test 15. dan pa je bila druga še manj vidna, 16. dan je bila druga prazna ... sva ta mesec samo 11. dan in pa 13. dan, tako da po OT sklepam, da je bila O nekje 12. dan .... tako si znam trenutno predstavljati ... zato sem pa rekla, da dvomim, da se ta mesec pojavi in bila sem 100% da dobim 14.5. pa vidš kaj sem danes zagledala tako, da sem mislila ta mesec delati O teste že 8. dan po in 10. dan in potem še 12. dan ... ampak upam, da mi teh testov resnično ne bo potrebno več uporabljati in da bo vse ok Kar se tiče bolečin jih jaz nisem imela, nobenega špikanja in nič in tudi prej tega NIKOLI nisem zasledila ali pa le nisem bila pozorna Upam, da je to to in da že ta mesec zagledaš Kje pa piše, da ne more že v prvo ratati jaz imam 2 kolegici, ki jima je v prvo ratalo .... čeprav sem bila šokirana, da nekomu tako hitro lahko uspe ....
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.5.2011 9:29:41
|
|
|
|
missmoon
|
bom vidla kaj bo 26.5. Upam, da , je pa res da bi bil skor čudež, da nama že v prvo rata, sploh ker sva zaradi službene poti le 9 dan cikla, po mojem in po testih sem imela pa O 11 ali pa 12. dan cikla. No bomo videli. Najbrž je le psiha in velika želja. :) Ali je res to kar sem prebrala, da spermiji preživijo tudi od 3-5 dni ?
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.5.2011 9:44:34
|
|
|
|
Janchek81
|
missmoon pravilno si prebrala glede tega, da spermiji zdržijo tudi do 5 dni ... tako, da tudi če ne tisti don ko imaš O še vseeno lahko zagledaš Želim ti veliko sreče in upam, da je to to
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.5.2011 9:55:58
|
|
|
|
SamoTi
|
Janchek81 - ČEEEESTIIIITAAAAM!!!!! Res sem zelo vesela zate in držim pesti, da bo tokrat vse potekalo tako kot treba . Missmoon - dobrodošla med nami!! Upam, da čimprej pobegneš iz tega foruma .
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.5.2011 10:03:05
|
|
|
|
missmoon
|
SamoTi ... hvala hehe ... no bomo vidl kaj bo 26.5. Sam da ne bo hehe ... bi bila pa vesela,če me date na seznam. Koliko časa pa že vidva ?
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.5.2011 14:10:10
|
|
|
|
SamoTi
|
Midva delava na eno leto in kar noče uspeti, tako da sem včasih že prav obupana. Apak, treba je upati, da bomo vse čim prej srečke !!!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.5.2011 14:51:48
|
|
|
|
Matejita
|
Janchek cestitam , si mi polepsala jutro . Uzivaj v in prepricana sem, da vaju bo kmalu po novem letu osrecil en navihan .
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.5.2011 15:47:30
|
|
|
|
vesper
|
jeeeejjjj janchek81, bravoooo zelo zelo vesela sem zate, da si srečka zdaj pa odženi črne misli, poslovi se od njih za celih 9mesecev želim ti lepo in navihanega in zdravega jupiiiiii, kako sem vesela
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.5.2011 15:48:34
|
|
|
|
vesper
|
aja missmoon dobrodošla tudi z moje strani
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.5.2011 19:57:42
|
|
|
|
missmoon
|
SamoTi ... upam, da vama rata čimprej in da boš srečna . Kdaj ta mesec ne pričakuješ ? Jaz pa čist prveče tuhtam hehe ... ne pričakujem 26.4., dons se mi je pa zgodilo, da ko sem zjutraj prižgala cigareto, da mi je full slabo ratal in do sedaj mi ni zapasalo, da bi kadila. Ponavadi pogadim do 15 cigaret na dan ... . Ampak vseeno se mi zdi, da je vse skupaj mnogo prezgodaj, ker se baje prvi simptomi prikažejo šele po - Vesper hvala in čimprej , kar seveda želim tudi ostalim puncam.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.5.2011 20:08:33
|
|
|
|
missmoon
|
ups napakca , ne pričakujem 26.5 . , napisala pa 26.4. hehe
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.5.2011 12:14:10
|
|
|
|
Katte
|
Janchek81, kaj jaz vidim!!!!!!!!!!!!! Čestitam!!!!!!!!!!!!! Ti kar brezskrbno v , 8 mesecev bo hitro minilo, potem ti bo pa življenje zakompliciral in polepšal mali zakladek. missmoon, dobrodošla med nami. Ne ostani predolgo.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.5.2011 19:38:46
|
|
|
|
Arual
|
Janchek1 Punce moje, jaz pa sem jo dobila tečko namreč . Tako da se pripravljamo na nove boje!!!!!!!!!!! Enkrat xx.6 bo tudi meni uspelo dočakat ..
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.5.2011 20:43:06
|
|
|
|
Katte
|
Bravo Arual!!!!!!!!!! za nove boje.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.5.2011 20:44:08
|
|
|
|
čebelica1984
|
Janchek81 bravo jupi jupi Tako kot so ti že druge punce povedale na sekiraj se in raje uživaj v A mislš da je krvomočnica pripomogla, če je upam da bo tud pri meni? Mi je pa zelo nagravžen ta čaj fuj, zato res upam da bo kej pomagu, če se že tko matram ha ha ha
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.