|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
13.5.2011 15:15:09   
benji
CariSSa, hvala.

user posted image , da bo user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
13.5.2011 16:18:53   
vesper
punce zdaj pa imam še jaz eno vprašanje glede tega posta pri sexu. Ja kaj pred inseminacijo bi tudi naj to veljalo, da ne sme bit majn kot 2 in več kot 5 dni posta? Ker te sma midva adijo, glede na to, da že 14dni nisva sexala? user posted image Plus tega na navodilih te stpo injekcije piše, da najmajn 4dni pred njo ne smeš sexat!? Tako, zdaj sem še pa jaz malo zakomplicirala.

Janchek81 sva si kar podobni, tudi jaz lahko brez problema zdržim brez sexa dolgo in dolgo. Včasih mi prav paše, da ne rabim user posted image user posted image

Aja še to, nama niso nič svetovali kako in kaj s sexom pred spermiogramom. Noben ni rekel koliko časa naj ne bi sexal pred testom, pa je bil rezultat super. Ah ja, vsepovsod je drugače vidim user posted image

No, držim pesti za vs punce, da bodo partnerjevi user posted image hitri in da jih bo veeeelikoooo user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
13.5.2011 16:26:52   
benji
IZVIRNO SPOROČILO: vesper
No, držim pesti za vs punce, da bodo partnerjevi user posted image hitri in da jih bo veeeelikoooo user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  samo da niso prehitri, pa zato vsi mimo šibajo user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
13.5.2011 21:14:40   
Katte
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
14.5.2011 8:13:51   
Janchek81
Punce dobro jutro....

jaz sem že pokonci .... nisem mogla spati, danes mi zamuja user posted image  že tretji dan in sem naredila 2 nosečniška testa, ki sta pokazala user posted image user posted image
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ful sem vesela, čeprav je še zgodaj, samo sem vseeno rekla, da vam sporočim ... upam na najboljše in da se tokrat resnično izteže tako kot je treba in da rodim 19.1.2012 .. največja parodija je pa ta, da ta mesec nisva nič kaj prida user posted image , samo 2x user posted image user posted image  in je uspelo .... user posted image user posted image  pa še druga parodija je ta, da sem prejšnje leto imela isto zadnjo user posted image  14.4. tako kot letos user posted image user posted image  lahko priznam, da me je vseeno strah, ker vem kaj vse se lahko še zgodi, ampak vseeno pa upam, da je zdaj čas, da moj fantek ( angelček ) skrbi za mojo pikico in da se vse razplete tako kot je treba user posted image user posted image  
A katera od vas verjame v reinkarnacijo? Jaz verjamem že od nekdaj in zdaj sem nekako dobila še potrditev, dokončno potrditev pa dobim, ko se vse razplete tako kot treba in da resnično dobim user posted image  šele nekje okol 19.1.2011 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
14.5.2011 8:30:03   
missmoon
Živjo punce ... sem nova na forumu. Končno sva se tudi midva odločila, da bi imela dojenčka ... :) če me sprejmete bi z veseljem z vami malo počvekala, držala pesti in navijala, da čim hitreje postanemo ponosneuser posted image .

Datum, ko je ne pričakujem tečke je 26.5.

Imam pa eno vprašanje za vas, ker imate sigurno več izkušenj :)

Cikel imam na 28, 29 dni.
9. dan cikla sem začutila špikanje in imela rahlo boleče jajčnike, naredila sem OT in je bila črtica svetlejša kot kontrolne. 10. dan cikla, pa je bilo špikanje močnejše in tudi žrtica na OT je bila zelo močna ( ovulacija ).

11. in 12. dan cikla je bilo zatišje, zdaj me pa me zadnje 2 dni spet rahlo špika v jajčnikih, imam boleče prsi na otip in kovinski okus v ustih user posted image  se mi zdi da je tole vseeno malo prezgodaj .

se opravičujem če sprašujem neumnosti.
Hvala vam in želim vam da čimprej zagledate user posted image  :)

Janchek81 : iskrene čestitke za user posted image  :)

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
14.5.2011 8:50:13   
Janchek81
missmoon dobrodošla na forumu user posted image

Kar se tiče OT ti jaz žal ne znam svetovati, ker sem pri sebi probala toliko teh testov in mi nobedn ni pokazal pravilno, vse je bilo nekaj zbrklano, pa sem imela od Ovul-testov, do Mullerjervih, do CB digital,ki ti še celo smajlija pokažejo, ko imaš ovulacijo user posted image user posted image  Jaz tudi žal nisem rpepoznala svojega telesa glede ovulacije, mene je velikrat špikalo nekje 10. dan pon user posted image  pa tudi tako kot praviš ti, da si potem imela špikanje v jajčnikih, jah sem jih imela ponavadi potem ene 4 dni pred user posted image  in se je user posted image  tudi pokazala .... pa bolečih prsi nikoli nisi imela pred novo user posted image , ker to je lahko drugače tudi znak nosečnosti, ko se raven beta HCG-ja vzdigne ... ni pa seveda nujno, že spet je vse odvisno od ženske ... jaz sem žal spoznala, da svojega telesa ne bom NIKOLI poznala kdaj je O in kdaj je NI user posted image  pa kaj moram, tako to je ....

Kateri dan pa si danes po user posted image ?

Tudi jaz upam, da še kakšna javi da je srečka user posted image  pa je vse nakam obmolknilo user posted image  nisem že nekaj časa zasledila Sisley in pa ribica77 ... kje ste punce nooooo

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
14.5.2011 9:11:57   
missmoon
Janchek81 bravo še enkrat user posted image user posted image user posted image

Meni user posted image  še ne zamuja, upam, da je ne dobim 26.5.

kat se tiče O. Vendo sem čutila neko špikanje in rahle bolečine in boleče prsi na sredini cikla, samo nisem vedela kaj je to, G mi je rekel, da to ni nič takega ... hehe
Ta mesec sva se odločila da prvič probava, tako da je vse skupaj še zelo novo za naju. Ko sem prebrala malo po forumih sem vidla, da je to špikanje O in da lahko preveriš z O testom in sem. Rahlo špikanje se je pojavilo 10 dan ciklusa zvečer. 11 dan sem popoldan naredila O test in je bila rahla črtica. 12 dan cikla je bila črtica full močnejša od testne, 13 dan cikla je bila na O testu samo testna črtica, o drugi ne duha in ne sluha hehe. Tko, da mislim, da sem imela O 11 ali 12 dan cikla.

Drugače pa imam boleče prsi in bolečine v jajčnikih ene 4 dni pred user posted image . hmmm no sej bom vidla. Zanimalo me je samo, če je možno, da imaš kakšne znake že 3 dni po O.

full sem vesela zate user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3633
14.5.2011 9:16:40   
Janchek81
missmoon lahko ti povem kako je bilo ta mesec pri meni glede O testov user posted image  sem prvega naredila 13. dan pa je bila druga črtica rahla, sem naredila naslednji test 15. dan pa je bila druga še manj vidna, 16. dan je bila druga prazna ... user posted image  sva ta mesec samo 11. dan in pa 13. dan, tako da po OT sklepam, da je bila O nekje 12. dan .... tako si znam trenutno predstavljati ... zato sem pa rekla, da dvomim, da se ta mesec pojavi user posted image  in bila sem 100% da dobim 14.5. user posted image  pa vidš kaj sem danes zagledala user posted image user posted image  tako, da sem mislila ta mesec delati O teste že 8. dan po user posted image  in 10. dan in potem še 12. dan ... ampak upam, da mi teh testov resnično ne bo potrebno več uporabljati in da bo vse ok user posted image user posted image  Kar se tiče bolečin jih jaz nisem imela, nobenega špikanja in nič in tudi prej tega NIKOLI nisem zasledila ali pa le nisem bila pozorna

Upam, da je to to in da že ta mesec zagledaš user posted image  Kje pa piše, da ne more že v prvo ratati user posted image  jaz imam 2 kolegici, ki jima je v prvo ratalo .... čeprav sem bila šokirana, da nekomu tako hitro lahko uspe ....

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
14.5.2011 9:29:41   
missmoon
bom vidla kaj bo 26.5. Upam, da user posted image , je pa res da bi bil skor čudež, da nama že v prvo rata, sploh ker sva user posted image  zaradi službene poti le 9 dan cikla, po mojem in po testih sem imela pa O 11 ali pa 12. dan cikla. No bomo videli. Najbrž je le psiha in velika želja. :)

Ali je res to kar sem prebrala, da spermiji preživijo tudi od 3-5 dni ?

Neposredna povezava do sporočila: 3635
14.5.2011 9:44:34   
Janchek81
missmoon pravilno si prebrala glede tega, da spermiji zdržijo tudi do 5 dni ... tako, da tudi če ne user posted image  tisti don ko imaš O še vseeno lahko zagledaš user posted image  Želim ti veliko sreče in upam, da je to to user posted image

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
14.5.2011 9:55:58   
SamoTi
Janchek81 - ČEEEESTIIIITAAAAM!!!!!user posted image user posted image user posted image
Res sem zelo vesela zate in držim pesti, da bo tokrat vse potekalo tako kot trebauser posted image user posted image .

Missmoon - dobrodošla med nami!!  Upam, da čimprej pobegneš iz tega forumauser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3637
14.5.2011 10:03:05   
missmoon
SamoTi ... hvala hehe ... no bomo vidl kaj bo 26.5. Sam da ne bo user posted image  hehe ... bi bila pa vesela,če me date na seznam.

Koliko časa pa že vidva user posted image   ?

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
14.5.2011 14:10:10   
SamoTi
Midva delava na user posted image  eno leto in kar noče uspeti, tako da sem včasih že prav obupana.

Apak, treba je upati, da bomo vse čim prej srečke user posted image !!!!

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
14.5.2011 14:35:46   
sivk1
Janchek81user posted image user posted image user posted image ČESTITAMMMMMMMuser posted image . Sem vesela zate. Končno se je na tej temi nasmehnila sreča user posted image . Uživaj v srečnih trenutkih in ne razmišlaj kaj slabega.....Kako si se počutila oz. se počutiš?
Jaz pa še vedno v pričakovanju ne vem česa. user posted image bi mogla že dobit, če upoštevam, da je bila pred 16 dnevi zelo močna O. Prsi boleče za p****** pa kolobarji ful veliki, bradavice pa ok. Testa pa nočem delat. Raje zagledam user posted image kot pa -. Pol sem par dniuser posted image .

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
14.5.2011 14:51:48   
Matejita
Janchek cestitam user posted image , si mi polepsala jutro user posted image . Uzivaj v user posted image  in prepricana sem, da vaju bo kmalu po novem letu osrecil en navihan user posted image .

Nina Karina se nama je rodila 1.7.2011, drugi rojstni dan pa smo praznovali 4.8.2011, ko smo dobili laboratorijske izvide, da je zdrava

(odgovor članu sivk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
14.5.2011 15:47:30   
vesper
jeeeejjjj janchek81, bravoooo user posted image user posted image user posted image user posted image
zelo zelo vesela sem zate, da si srečka user posted image zdaj pa odženi črne misli, poslovi se od njih za celih 9mesecev user posted image
želim ti lepo user posted image in navihanega in zdravega user posted image
jupiiiiii, kako sem vesela user posted image user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Matejita)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
14.5.2011 15:48:34   
vesper
aja missmoon dobrodošla tudi z moje strani user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
14.5.2011 19:57:42   
missmoon
SamoTi ... upam, da vama rata čimprej in da boš srečna user posted image . Kdaj ta mesec ne pričakuješ user posted image  ?

Jaz pa čist prveče tuhtam hehe ... user posted image  ne pričakujem 26.4., dons se mi je pa zgodilo, da ko sem zjutraj prižgala cigareto, da mi je full slabo ratal in do sedaj mi ni zapasalo, da bi kadila. Ponavadi pogadim do 15 cigaret na dan ...user posted image .

Ampak vseeno se mi zdi, da je vse skupaj mnogo prezgodaj, ker se baje prvi simptomi prikažejo šele po user posted image -

Vesper hvala in čimprej user posted image , kar seveda želim tudi ostalim puncam.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
14.5.2011 20:08:33   
missmoon
ups napakca , ne pričakujem user posted image  26.5 . , napisala pa 26.4. hehe

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
15.5.2011 12:14:10   
Katte
Janchek81, kaj jaz vidim!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitam!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti kar brezskrbno v user posted image , 8 mesecev bo hitro minilo, potem ti bo pa življenje zakompliciral in polepšal mali zakladek.

missmoon, dobrodošla med nami. Ne ostani predolgo.

Still hoping.

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
15.5.2011 12:20:43   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image MEGi20.........9.3.2011user posted image   
user posted image  ringababy..........x.3.2011user posted image
 user posted image Luna*..........x.3.2011user posted image
user posted image  Sisley.......4.5.2011user posted image  
user posted image NB86.........6.5.2011 user posted image
user posted image   ribica77.........6.5.2011 user posted image
user posted image  CariSSa10......13.5.2011user posted image
user posted image Katte..........22.5.2011
user posted image
user posted image  čebelica1984.......25.5.2011 user posted image

user posted image missmoon..........26.5.2011 user posted image
 user posted image sivk1......x.5.2011 user posted image
user posted image witch........x.5.2011user posted image
user posted image Wannabemommy......x.5.2011user posted image    
  user posted image Arual......x.5.2011user posted image
 user posted image xoxox........x.5.2011 user posted image
user posted image  andreja_p........x.5.2011 user posted image
 user posted image SamoTi......x.5.2011user posted image
user posted image mladika......x.5.2011user posted image
user posted image  Nusyka......x.5.2011user posted image
 user posted image   vesper.........x.5.2011user posted image
user posted image  Gulia.........9.6.2011user posted image
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image   jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna user posted image  18.2.2011 user posted image  
user posted image  anity_1 24.2.2011 user posted image
user posted image  Monstera 3.4.2011 user posted image    
user posted image  Jassika 19.4.2011 user posted image
user posted image   dspela 29.4.2011 user posted image
user posted image Janchek81 14.5.2011 user posted image

Seznam mamic

Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjašauser posted image
naja17 28.2.2011 - Maj user posted image
Klemy82 11.3.2011 - Gašper user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
15.5.2011 19:38:46   
Arual
Janchek1 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce moje, jaz pa sem jo dobila tečko namrečuser posted image user posted image user posted image user posted image . Tako da se pripravljamo na nove boje!!!!!!!!!!! Enkrat xx.6 bo tudi meni uspelo dočakat user posted image user posted image ..

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
15.5.2011 20:43:06   
Katte
Bravo Arual!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image za nove boje.

Still hoping.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
15.5.2011 20:44:08   
čebelica1984
Janchek81 bravo jupi jupi user posted image
Tako kot so ti že druge punce povedale na sekiraj se in raje uživaj v user posted image
A mislš da je krvomočnica pripomogla, če je upam da bo tud pri meni?
Mi je pa zelo nagravžen ta čaj fuj, zato res upam da bo kej pomagu, če se že tko matram ha ha ha

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.