|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2011
13.5.2011 21:12:25   
LoonaLu
Hvala punce za spodbudne besede in optimistične misli!

Saj vem, da ni še nič izgubljeno, vendar.. saj veste kako je. Nekako ne pričakuješ, da se bo to zgodilo ravno tebi.
Se moram sama do konca sprijaznit, da to pač tako bo, pa pika. user posted image

Vem tudi, da je ena semenčica dovolj za oploditev - pa se vseeno rahlo sekiram, kaj bo, če jih sploh nikjer ne bo?
Ah.. Težko je, težko. user posted image

Tale melanholičnost me mora miniti.. user posted image

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 376
14.5.2011 8:46:29   
LittleSun
Dobro jutro punce. kje ste zdaj tiste, ki mogle včeraj nalulat user posted image ?? jaz sem že tako nestrpna, ta mesec sva pa res pridna user posted image user posted image danes me spet špika v jajčnikih, po koledarju bi naj imela danes oz. jutri O. ampak 4 dni nazaj me je tudi špikalo in sem bila prepričana, da je tisto bila O. moj me že krega, da se preveč obremenjujem s tem. mogoče res moram malo odmislit, uživat v teh lepih dneh in se konec meseca pustit presenetit. ko pa je to tako težko user posted image user posted image

lep vikend vam želim in nalulajte že te user posted image

(odgovor članu LoonaLu)
Neposredna povezava do sporočila: 377
14.5.2011 9:30:11   
Medea10
andreja_p- držim pesti da tokrat bo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 378
14.5.2011 12:37:31   
Anonimen
ooo, vidim da je kar veliko možnosti da se vas nekaj v prihodnjih dneh pobarva v roza user posted image držim pesti!
jaz sem se odločil da bom verjetno test delala v ponedeljek če je še ne bo... ponavadi jo dobim 12. dan po O..to bo jutri - bomo videli kaj bo...

AR

(odgovor članu LoonaLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 379
14.5.2011 20:28:41   
mačekmuri
živjo punce uletavam, vas spremljam že lep čas, navijam za vsako izmed vas, se veselim ob user posted image ... se bi vam tudi pridružila, ampak sem že obupala... imam pa že enega navihančka doma!
v glavnem zanima me kako je s kejt2???   babji firbec pač user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 380
15.5.2011 8:30:32   
LittleSun
Dobro jutro punce. rada bi še vaše mnenje, sicer sem bolj kot ne že odločena, vendar vseeno. že nekaj časa imam datum za tetoviranje in sicer naslednji teden. če sem noseča še ne bom vedela, pa vendar obstaja ta možnost. najbrž se ne bom šla, ampak potem pa pomislim, da je možnost tudi da nisem in če bo trajalo več mesecev da zanosim se bom odpovedovala stvarem ki se jih veselim. tokrat imam dober občutek, ker sva res pridna user posted image .

(odgovor članu mačekmuri)
Neposredna povezava do sporočila: 381
15.5.2011 12:05:34   
kejt2
No, jest imam dobro novico: nalulala sem rahlo user posted image .
Kot ostale, ne morem verjet, upam da bo vse ok itd. user posted image user posted image user posted image
Ostajam navijačica in pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image vsem, ki še čakate user posted image .

Dejmo veteranke! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 382
15.5.2011 12:08:38   
lananai
kejt, sem vesela vesela vesela s tabo! Naj bo vse dobro še 8 mesecev! user posted image

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 383
15.5.2011 12:24:55   
Katte
kejt2 - kako čudovita novica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čestitam, punca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!
Še je upanje za stare borke user posted image .
Uživaj v user posted image , pa brez skrbi. Čez 8 mesecev pa zdravega kričača.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 384
15.5.2011 12:25:58   
srečica17
Kejt čestitke!
Zelo lepa novica.
Srečno , srečno , srečno.........do konca in naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 385
15.5.2011 12:26:50   
Katte
LittleSun, nimam pojma glede tetoviranja.

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 386
15.5.2011 12:34:31   
Katte

user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.5.
žab*ca (x. krog)
krisv (1. krog) user posted image

2.5.
LoonaLu (15. krog)user posted image
 user posted image Wannabemommy (x. krog) user posted image user posted image

4.5.
anonimna user posted image  (3. krog) user posted image  user posted image
anonimna user posted image  (x. krog)user posted image

6.5.
športnica (3. krog ICSI)
Mistica (x. krog) user posted image  user posted image

7.5.
girly (2. krog) user posted image  user posted image

8.5.
pikicaa25 (10. krog)user posted image

9.5.
vesper (5. krog po laparo)user posted image
kejt2 (x. krog) user posted image user posted image

10.5.
spelca82 (1. krog po laparo in histero)user posted image
andreja_p (x. krog)

11.5.
*Zvončica* (x. krog)user posted image

13.5.
benji (12. krog)user posted image
CariSSa10 (3. krog)
alfi (11. krog)
ursuleta (x. krog)

15.5.
anonimna AR (x. krog)

16.5.
kkkkk (6. krog)

19.5.
romare (2. krog)

20.5.
cina (38. krog)

22.5.
mladika (3. krog po laparo) user posted image
Niri (3. krog)
Katte (12. krog)
SILVA (1. krog po laparo in histero)

23.5.
Jada82 (2. krog)

23.5.
pathra (1. krog)

25.5.
Maat (4. krog)

26.5.
missmoon (1. krog)

27.5.
štručka2503 (x. krog)

29.5. 
LittleSun (3. krog)

30.5. 
m a j c i k a (9. krog)
anonimna majčica (x. krog)

X.5.
witch (17. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 36

NOSEČK: 4

NAVIJAČICE:
kejt2, Katte, CariSSa10,
Tincy90, Agnes27, Medea10,
alfi, Jada82, srečica17,
Arual, LitttleSun, Nusyka,
mojamura

user posted image  

< Sporočilo je popravil Katte -- 15.5.2011 12:55:23 >

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 387
15.5.2011 12:58:15   
LittleSun
kejt pa res lepa novica na to deževno nedeljouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 388
15.5.2011 13:05:05   
Niri
Uaaaau Kejt bravo čestitke!!! :) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ful se veselim s tabo!

Neposredna povezava do sporočila: 389
15.5.2011 13:07:02   
Katte
*Zvončica*user posted image za maj in user posted image za junij.
missmoon, dobrodošla. Držim pesti, da 26.5. zagledaš user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 390
15.5.2011 13:09:03   
Mistica
Kejt2-ČESTITKE!user posted image user posted image user posted image Seveda bo vse uredu! Lepo nosečnost in čudovitega, zdravega user posted image ti želim!!!

Lp

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 391
15.5.2011 13:27:15   
krisv
kejt2 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Čestitke in uživaj v user posted image !

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 392
15.5.2011 13:30:21   
missmoon
Kejt2 ČESTITKE za user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  in uživaj  user posted image

Katte ... Hvalauser posted image

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 393
15.5.2011 14:36:34   
Anonimen
kejt2 čestitam user posted image user posted image user posted image kateri dan po M oz po O si? Imaš kakšne znakce?
Jaz sem danes naredila en testek (nism se mogla zadržat user posted image ) ampak je - ... je pa tud res da je šele 12. dan po O. Je pa dobra stran da M še ni... Če je čez 3 dni še ne bo, ga ponovim...

Anonimna AR

(odgovor članu LoonaLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 394
15.5.2011 14:45:02   
girly
kejt, mistica,čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo in zdravo user posted image  in lepe in zdrave user posted image .se vidimo na drugi temi ;)

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 395
15.5.2011 15:32:35   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: kejt2

No, jest imam dobro novico: nalulala sem rahlo user posted image .
Kot ostale, ne morem verjet, upam da bo vse ok itd. user posted image user posted image user posted image
Ostajam navijačica in pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image vsem, ki še čakate user posted image .

Dejmo veteranke! user posted image

kejt2 jupiiiiii. Joj kako sem vesela zate!!!!! user posted image user posted image user posted image
bravo, bravo in še enkrat bravoooooo. Želim ti prečudovitih 9 mesecev in zdravega in nagajivega user posted image user posted image
lepa, lepa nedelja je danes user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 396
15.5.2011 15:50:55   
štručka2503
Kejt2 čestitke za user posted image . Lepa novica za deževno nedeljo.
Lepo user posted image  in vse bo ok user posted image

Držim pesti za vse, da zagledamo user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 397
15.5.2011 18:11:14   
Maat
Kejt2, super, lepo... čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image Sem vedela, da bi morala delati test 13-ega user posted image   Zdaj pa srečno do konca user posted image

Pri nas pa po mojem ta mesec ne bo nič... se z mojim non stop nekaj pričkava, pa meni gre vsaka reč preveč v nos, potem je pa najin odnos še slabši user posted image   Njega itak to, da ne zanosim, ne sekira preveč, lahko rečem celo tako, da mu je vseeno. Mah, sita sem tega, res...

(odgovor članu štručka2503)
Neposredna povezava do sporočila: 398
15.5.2011 19:19:57   
LittleSun
Maat user posted image moški velikokrat ko jim je hudo delujejo še bolj brezbrižno. se mi zdi da moramo včasih tudi me malo popustit, jim it nasproti, včasih kakšno besedo ob nepravem času zadržat zase pa povedat ko se pomirimo na njim bolj razumljiv način. midva sva imela hudo krizo, pa sva zdaj spet na novo zaljubljena. oba sva morala vložiti veliko energije. jaz sem pa morala sprejeti njega takšnega kot je, in mu priti bližje in se pogloiti vanj in iz njegovega stališča k njemu pristopati. veliko stvari sem mu govorila kako ne zna, kako je slab, pa sploh nisem vedela kako zelo je to narobe potem sem pa obrnila note in začela tako: zadnjič si tako lepo posesal, daj danes tudi ti, ali pa ko je bil površen pri otroku, da je zadnjič tako lepo pazil na neke stvari, da vem da lahko in da bi bila vesela če bi se potrudil. se mi zdi, da ko sem jaz začela njega sprejemati in malo spremenila način je tudi on začel prihajati mi nasproti, se malo potrudil..in zdaj je res wowuser posted image ah sem malo zabluzila, nisem imela nameta soliti pameti in deliti nasvetov, za katere nisem bila vprašanja, če se je tako bralo, želela sem samo povedati, da se stvari lahko uredijo tudi če je trenutno še tako hudo.

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 15.5.2011 19:21:30 >

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 399
15.5.2011 19:57:56   
romare
kejt, čestitam za user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa bo maj vseeno lepši

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?