Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 12.5.2011 9:34:46
|
|
|
|
CariSSa10
|
Janchek81 včeraj bi mogla prit. ja sej vem da bolše kasneje lulam da ne bom razočarana, samo tak je težko čakat. hehe al pa me spet psiha zavaja tak kot vsaki mesec :s
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 12.5.2011 9:36:23
|
|
|
|
Janchek81
|
CariSSa10 lulej čez ene 2 dni .... bolš takrt, ko pa da zdj delaš pa ti reče un test da je -, lahko pa da je + škoda dnar metat stran .... kr lepo se fokusirej na kej druzga in probi pozabt .. teli dnevi itak tok hitr minevajo da groza in jaz upam, da potem zagledaš
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 12.5.2011 9:40:00
|
|
|
|
CariSSa10
|
jao morem si vikend planirat kak se naj zamotim ker moj gre na neko izobraževanje in sem sama do ned večer. te bom pa tak samo na znake mislila.... vam poročam!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 12.5.2011 10:05:46
|
|
|
|
Janchek81
|
CariSSa10 drgač te ne poznam .. ampak zamotit se tudi če si sam ni težko ... greš kam na sprehod, skuhaš kosilo, greš mal na računalnik, delaš kaj za službo, bereš, gledaš TV, se razvajaš, likaš .... Velik je stvari, da se NE misli na to .... sej pomislla bos ane .. samo ne boš pa non stop mislila
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 12.5.2011 10:37:54
|
|
|
|
CariSSa10
|
heheheh sej maš prav ja. ženskam nam nikoli ne zmanka dela. če ne bo dež, še bom okne pomila hehehe... pa kaki čvek z kolegico in je to to..
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 12.5.2011 12:20:21
|
|
|
|
Katte
|
Jaz sem pa mojega naročila na spermiogram. Ne morem verjeti, kako hitro. Mi je že hotela predlagati jutri, pa potem ni, ker pač rabiš tri dni abstinence. Tako da sva dobila datum že nasl. teden, v torek 17.5. . Bomo čez vikend abstinirali . Na žalost ni možno, da vzorec prinese s sabo od doma. Bo že preživel.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 12.5.2011 12:22:16
|
|
|
|
Janchek81
|
Katte super, da gre tvoj na spermiograf .. valda bos sla pa ti z njim ane ... good luck
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 12.5.2011 12:25:19
|
|
|
|
benji
|
Katte, kako si ti razlagaš tri dni posta? Mogoče malo neumno vprašanje ampak ... če imata termin 17.05. ali to pomeni da bosta zadnjič14.5. ali 15.5. kako se šteje te tri dni . Ali pa potem naslednja dva dni nič in nato tretji dan test ali tri dni nič in četrti dan test ??
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 12.5.2011 12:42:21
|
|
|
|
Katte
|
benji, sem tudi jaz to razmišljala. Po mojem bi zadnjič že 13.5., da so vmes polni trije dnevi. Spermiogram ima že ob 7.00. Janchek81, ja, bom šla verjetno kar zraven. Če ne bom smela biti v pomoč , ga bom pa samo počakala. V službo bom šla pač malo kasneje.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 12.5.2011 12:58:22
|
|
|
|
benji
|
Hm?? Jaz sem si to razložila tako da npr. danes , potem pa dva dni nič in tretji dan test, verjetno tvoja teorija bolj drži. Se pravi , pa tri dni nič in potem četrti dan test. Jaz pa grem lahko zraven ampak bo potem itak dragi imel glavno besedo . Predvidevam da bom kaj prav prišla . Samo upam, da ne bo kakšne težave, jaz bi jo sigurno imela . Ampak glede na to, da mora biti vmes pavza, to verjetno pomaga
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 12.5.2011 13:06:38
|
|
|
|
Katte
|
Jaz si tudi ne predstavljam, da bi morala tako na ukaz . No ja, pavza mogoče pomaga.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 12.5.2011 19:03:36
|
|
|
|
mladika
|
nama so dali navodilo,da ne sme bit manj kot dva dni in več kot 5 dni pavze,tak da če bova bova midva nazadnje 27.5. pol pa ma datum tak 30.ga!!
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 12.5.2011 22:28:13
|
|
|
|
Arual
|
benji - moj me imel spermiogram, in sva imela 2 dni vmes pavzo. Ker sva pač bla mnenja, da je tako najboljše in tudi priporočajo ti tako. Sem danes sanjala, da sem noseča in da bom naslednjič noseča leta 2013. Sem se prav nasmejala, na ta račun. Navijam za vse vas, da vam čimprej uspe!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 13.5.2011 8:43:30
|
|
|
|
kejt2
|
@mladika: nama so tudi tako povedali kot je napisala mladika, kar pomeni najmanj 2 dni pavze in tretji dan vzorec, lahko pa tudi več, vendar ne eč kot 5 dni pavze.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 13.5.2011 8:51:41
|
|
|
|
Janchek81
|
Helow punce sam tale debata okol tega (abstinenčne krize glede sexa ) ... a to vi resno al je mal zajbancije v tem? Ne morte na primer zdrzat 7 dni brez sexa, al pa vsaj 3 dni????? Ker men je to ... kva pa vem, al nisem sama tak fanatik na sex ali pa sem res mal čudna jaz sem pač tko razumela to zadevo, kao, da zdj pa 3 dni ne bova smela - groooza .. a men se to zdi, so what samo izražam svoje mišljenje oz. kako sem to jaz dojela
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 13.5.2011 9:04:17
|
|
|
|
Katte
|
Janchek81, ne gre se za abstinenčno krizo. Saj ne, da ne bi mogla zdržati brez, sploh ni panike. Kako bi drugače zdržala 6 dni vsak mesec , ko imam ... Po mojem je fora v teh dneh pred spermiogramom v tem, da je realen rezultat. Tudi preveč časa ne sme miniti. Zato tako kompliciramo .
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 13.5.2011 9:10:24
|
|
|
|
Janchek81
|
Katte ok med stekam, da marsikatera zenska ne zeli sexati in pač ima takrat čas zase .. ampak to mi je blo pa res tko 'mim' k sm dobila vtis, kot da ne morate toliko časa zdržati brez sexa ... pač jst sm taka, da povem to kar si mislim, da ne bo kakršne koli zamere sj zato pa diskutiramo kajne, da se stvari razjasnijo .. ker enostavno, jaz brez sexa lahko zdržim tudi po mesec, dva ...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 13.5.2011 9:41:56
|
|
|
|
Janchek81
|
Evo .. sm se šele zdej spomnila, da vas moram nekaj vprašati, sploh une, ki ste pile čaj krvomočnice .... a je možno, da ti zaradi tega čaja zamuja ? In kaj ko ti zamuja ali piješ čaj še naprej ali ga nehaš piti? Ker ko pride vem, da nej ga ne bi smel piti, nikjer pa nisem zasledila, če je možno da ti zamuja in kaj narediti v primeru, da zamuja, ali ga mogoče vseeno nehaš piti če bi jo moral na 29. dan dobiti ... prosim za vaša mnenja, ali kakšne prispevke, če jih boste dobile, jaz sem vse pregledala pa nikjer nič pametnega Hvala že v naprej
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 13.5.2011 9:45:15
|
|
|
|
benji
|
Janchek81, temo sem načela, tako kot pravi Katte, zato, ker nisem sigurna kako naj se štejejo ti trije dnevi pavze. Ker so me posebaj opozorili, da je to pomembno, da so rezultati merodajni. Nikakor pa ne zato, ker bi me skrbelo ali morava imeti dan več ali manj pavze . Je pa res, da najbolj paše takrat ko ne morem (zaradi takšnega ali drugačnega razloga), ampak v tem primeru mi je to zadnja skrb. Greva prvič, pa malo kompliciram , se že eno leto trudiva brez uspeha, zdaj ko sva končno dobila datum pa nočeva zamočit.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 13.5.2011 9:48:08
|
|
|
|
Janchek81
|
benji te popolnoma razumem, ker gres prvic in da more bit nekako malo neprijetno in tako ... sej nism nič mislila v tem smislu ... mi je hudo, da tok časa ne rata ampak sam povedala pa sem kako sem jaz to razumela pač taka sem, ... zdaj sem dojela in vem kaj ste mislile s tem
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 13.5.2011 10:15:26
|
|
|
|
Katte
|
Janchek81, čisto prav, da si povedala, kaj si misliš. Itak ženske večinoma zdržimo dalj časa brez kot moški, vsaj po mojem . Ne jaz ne benji nisva hoteli, da izpade, kot da sva obsedeni s seksom ali, da je s tabo nekaj narobe, ker ti nisi. Ženske smo pač take, da moramo glede vsega komplicirati in zato komplicirava tudi midve . Podpišem se pod vse, kar je benji napisala zgoraj.
< Sporočilo je popravil Katte -- 13.5.2011 10:18:55 >
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 13.5.2011 10:20:49
|
|
|
|
Katte
|
benji, pa še tukaj za prihod .
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 13.5.2011 10:24:51
|
|
|
|
benji
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte benji, pa še tukaj za prihod . Saj v bistvu pa ni tako slab dan danes,..se vsaj veliko objemam Hvala Katte
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 13.5.2011 14:53:41
|
|
|
|
CariSSa10
|
te pa še objemček od mene benji jaz sem ko Arual sanjala da sem delala 2 testa in sta oba pokazala ... pa sem zjutraj takoj lulala in je bla samo ena črtica ampak dokler se tečka ne pokaže, še mam upanje. vrjetno sem bla res prehitra... lep vikend vsem!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 13.5.2011 15:00:29
|
|
|
|
Katte
|
IZVIRNO SPOROČILO: CariSSa10 te pa še objemček od mene benji jaz sem ko Arual sanjala da sem delala 2 testa in sta oba pokazala ... pa sem zjutraj takoj lulala in je bla samo ena črtica ampak dokler se tečka ne pokaže, še mam upanje. vrjetno sem bla res prehitra... lep vikend vsem!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.