|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
10.5.2011 9:27:43   
Janchek81
Men se pa le bolj zdi, da polet bolj mal delamo na user posted image  .... ker vseeno smo vzunaj in zelo malo notri, pride se pozno zvečer domov, tuš, spat ... pozim je bolj uno za stiskanje in slončkanje user posted image  čeprav je poletje oz. pomlad za raganjanje hormončkov ampak mislim, da je manj časa za user posted image , ker smo več vzunaj in smo bolj drugače aktivni user posted image  

(odgovor članu čebelica1984)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
10.5.2011 10:09:12   
benji
Janchek81, pri nama je pa ravno obratno,..poleti je vse skupaj tako,..no, bolj priročno user posted image   user posted image  . Manj cunj,..majčka dol, krilce gor ... sej veš user posted image   user posted image .

Pozimi najlonke uničijo vso strast  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
10.5.2011 10:19:32   
Janchek81
 benji sej ne gre za cunce .. sej tud pozimi midva letava na pou naga po bajti ker imava tako toplo user posted image  ampak pozimi se več zadržujeva v bajti, notri, poleti pa več al manj športava, kofetkava .. seveda vzunaj user posted image  no ja ... sj ne vem kako pa kaj je bilo kaj poleti s postelnimi aktivnostmi, samo pač .. naglas razmišljam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
10.5.2011 10:30:00   
benji
saj vem kaj si misla Janchek, ... jaz sem pa hotla povedat, da ima poletje svoj čar, ker se najde trenutek, ko ni treba biti za user posted image noter, ker je pač tudi zunaj toplo in glede cunj bolj priročno za kako hitro akcijo  user posted image  user posted image .

Je pa tega z leti vse manj seveda. Zdaj smo nehali prakticirati "safe sex" v smislu zaščite in začeli v smislu "varno med štirimi stenami"

Neposredna povezava do sporočila: 3579
10.5.2011 10:36:56   
Janchek81
benji sem se zdej prou nasmejala, ker sem se spomnila na naša rosna leta, poleti, vzunaj ... o moj bog kaj vse smo zganjali ... smo bli prave budale user posted image user posted image  kej tazga ne bi več prakticirala ... tko, da sem zaprisežena, da se user posted image  na udobnih krajih kjer je lepo mir in se nimaš česa bati, da bi kdo prišel ali kaj podobnega .... user posted image user posted image  se pravi kar pomeni, da je to ali nekje samotni kraj ali pa hiša z okolico user posted image user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
10.5.2011 10:39:59   
Katte
Se strinjam in z vami, ki ste za poletje in s tabo, Janchek81, ki si bolj za zimo. Poleti je manj sekiranja, ker smo bolj aktivne. Je bolje za živčke in libido. Pozimi pa je več priložnosti za stiskanje. Mogoče je slaba stran poletja v tem, če je prevroče in soparno tudi zvečer, ker v takem je težko biti aktiven. No, pri tem lahko pomaga klima, če jo imaš, seveda user posted image .
Torej zaključek je, da je vsak letni čas primeren za user posted image   user posted image  user posted image  user posted image
Midva se ne pustiva motiti ob nobenem letnem času, res pa je, da sva oba bolj za notri, v zasebnosti svojega stanovanja user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
10.5.2011 10:43:26   
benji
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Mogoče je slaba stran poletja v tem, če je prevroče in soparno tudi zvečer, ker v takem je težko biti aktiven.

Se strinjam, to je pa tudi meni zlo moteče kar se poletja tiče.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
10.5.2011 10:58:51   
sivk1
Janchek81 opravičilo sprejeto user posted image user posted image user posted image . Ja obakrat sem takoj zanosila in bila skor mal šokirana kao kaj že??? Pol sem si pa rekla, da ko bova user posted image bova samo z kondomom, da ne bo kakšne nezaželeneuser posted image , saj splava itak ne bi šla delat. No zdaj se mi je pa vse na glavo obrnilo. SS so res vrag.  No bomo vidli drug teden kaj mi reče G, upam da mi ne bo rekel, da sem neučakana. Moram pa pohvalit svojega moža, ker ne dela nobene panike in me ful umirja, ko sem živčna zaradi tega.  Upam, da mesec maj prinesečim več user posted image , ker je stanje na seznamu poraznouser posted image .

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
10.5.2011 11:35:22   
Janchek81
sivk1 pri moških je znano, da v večini ne zganjajo panike, če se ne zanosi takoj in znajo, včasih na malo čuden način, tolažiti, da bo že prišel čas, ko nam bo namenjen in da bomo zanosile, ko bomo najmanj pričakovale user posted image oni so bolj v izi narjeni, vsaj za mojga lahko tako rečem user posted image  kar je po eni strani prav super, po drugi strani pa mislim, da bi se tudi oni lahko na čase malo sekirali in malo bolj potrudili za naraščaj - že spet govorim o svojem user posted image

Tudi jaz upam, da čimprej ugledamo user posted image  in da bo mesec maj že spet tisti, kjer bo največ user posted image  in da se selimo/selite na roza seznam user posted image

(odgovor članu sivk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
10.5.2011 15:48:52   
SamoTi
Vesper, Gulia, Katte - mislim, da imate prav in da bom v čim krajšem času menjala G.  Upam, da mi bo ga uspelo najti...
Vesper- sem se točno našla v tvojih besedah. Skoz im pravi, da zaenkrat še ne vidi vzroka, zakaj ne morem zanositi in takšne, pregleda pa me neuser posted image . Se že z mojim že zafrkava, da bi mogla it na ITP (izredni tehnični pregled)user posted image user posted image , pa se nihče ne zmeni za to...

Neposredna povezava do sporočila: 3585
10.5.2011 17:15:36   
kejt2
@SamoTi, koliko časa pa že probavata?
Kaj pa jest vem, glede teh pregledov. Moj občutek je ta, da počakajo, dokler ženska ni "dovolj" stara, potem te pošljejo na preglede po seznamu (najbolj verjetnih mehanskih okvar) in te po hitrem postopku skušajo spravit v postopek. Moj feeling. Verjetno tudi zato, ker smo v Evropi pri vrhu števila nosečnosti s pomočjo...

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
10.5.2011 21:42:56   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: SamoTi

Vesper, Gulia, Katte - mislim, da imate prav in da bom v čim krajšem času menjala G.  Upam, da mi bo ga uspelo najti...
Vesper- sem se točno našla v tvojih besedah. Skoz im pravi, da zaenkrat še ne vidi vzroka, zakaj ne morem zanositi in takšne, pregleda pa me neuser posted image . Se že z mojim že zafrkava, da bi mogla it na ITP (izredni tehnični pregled)user posted image user posted image , pa se nihče ne zmeni za to...

ne vidi vzroka, seveda ga ne vidi, če ga na rednem pregledu ne more videt. Malo bolj podroben pregled bi nardila in malo več časa bi si vzela zate in bi mogoče kaj vidla user posted image Res pa je, da ga mogoče ni in upam, da ga res ni in da kmalu ugledata user posted image
Najboljš je naj ti da kar napotnico za neplodnostno in ti bodo tako ali tako tam vse pogledali in povedali.
Se pa pridružujem kejt pri vprašanju: Koliko časa pa že delata na user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
11.5.2011 11:37:56   
witch
Dan punce user posted image
Kako ste? Uživate v teh lepih sončnih dneh? Jaz z mojim nečakcem zelo user posted image vsak dan vozičkava in uživava user posted image Drugače pa še vedno pridno delam in v teh lepih dneh kar zmanjka časa za rr user posted image
Novičk ni še nobenih. Še vedno čakamo kaj bo. Sem še pa kar fejst brezvoljna. Ni mi do user posted image . Čeprav v času O sva bila kar pridna - glede na ostali čas v mesecu user posted image
Včasih se prav bojim upati, ker me potem še bolj boli. Čez tri tedne greva v neplodnostno. Na pogovor. In trenutno močno upam, da do tega sploh ne bi prišlo. Da bi bil maj ter leto in pol truda za naju konec. Amapk vem, da vedno ne gre tako kot hočemo.

Vedno mislim na vas, držim pesti, navijam za pluske, z mislimi sem z vami user posted image

Punce optimistično naprej user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
11.5.2011 15:18:16   
mladika
No da poročam...danes bla na 1. pregledu po op, ki sem jo mela januarja.Klinično zgleda vse ok, u tork mam pa še UZ,ker me je mogla u staro porodnišnico naročit, ker u Leonišču nimajo dost dobrega. in pa kar je najpomembnejše...dubila sem datum za svojga za spermiogram in to že 30.5.sem ful happy!!!!!tak da bo mogu it,hoče noče,razn če 22.5. + zagledava pol mu pa nav treba it

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
11.5.2011 15:27:03   
Katte
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Still hoping.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
11.5.2011 16:26:17   
SamoTi
Kejt2, Vesper - na user posted image  delava od lanskega aprila, torej že več kot leto dni. Saj vem, da imajo nekatere za sabo že dosti daljše čakanje, mapak rada bi si bila na jasnem kako in kaj. Najboljše bi seveda bilo, da bi nama ta mesec uspelo zagledati user posted image .

Mladika user posted image user posted image user posted image !!!

Držim pesti za vse nas, da se nam končno nasmehne srečauser posted image user posted image .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
11.5.2011 16:35:51   
Janchek81
SamoTi kaj pa veš ... mogoče si pa že user posted image  user posted image user posted image  tudi jaz za vse nas držim pestke da čim hitreje ugledamo user posted image

Kje ste ostale, ki bi naj jo mogle dobit .... najbrž so se mal potuhnile, ker doma lulajo in čakajo da bo za 100% user posted image user posted image

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
11.5.2011 16:49:59   
kejt2
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

SamoTi kaj pa veš ... mogoče si pa že user posted image  user posted image user posted image  tudi jaz za vse nas držim pestke da čim hitreje ugledamo user posted image

Se podpišem pod to.

@SamoTi: nisem hotla nič pametovat, da to še ni dolgo ali kaj, samo firbčna sem bila user posted image Če tako čutiš, le pojdi k svoji ginekologinji in ji malo "zateži", naj preveri, kaj se dogaja s tvojim telesom. Ker najhuje je tisto, ko se sprašuješ in ugibaš. Domišlija pa ne pozna meja! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3593
11.5.2011 19:02:18   
SamoTi
Kejt2 - niti priližno nisem mislila, da s tem misliš kaj slabega, ampak sem hotela s tem napisati, da žal nekatere poskušajo in čakajo že zelooo dolgo. To glede domišlije pa imaš še kako prav. Me ženske smo v tem prave mojstriceuser posted image user posted image .

Janchek81 - to  bi pa bilo enkratnouser posted image user posted image . A bo treba še malo počakati... Sem pa zadnje čase skoz utrujena, tako da sem tudi že pomislila na kaj takegauser posted image . No dokler ne pride user posted image  še lahko upam....

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
11.5.2011 20:48:19   
Arual
Heyyy. Kako kaj???

No, jaz sem kr polno zaposlena z mojo novo službo. Tako da sem malo lažje zadihala in seveda malo odmislila user posted image .
Jaz sem danes pojedla zadnjo tableto primolut nor, tako da pričakujem user posted image . Komaj čakam da pride. Je danes že 68 dan od kar je bla nazadnje!!!

Navijam in držim pesti, da vam čimprej uspe!!!!!!!!

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
11.5.2011 21:05:28   
kejt2
@arual: čestitke za novo službo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
12.5.2011 7:09:44   
Katte
Arual, sem se že spraševala, kako je s tabo, če je user posted image  že prišla. user posted image
Če se ne motim, je primulot nor samo za sproženje user posted image . O pa po vsej verjetnosti nisi imela. Jaz bi na tvojem mestu rekla G za klomifen, ker to je že too much. Naj te že neha zafrkavati!!!

Still hoping.

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
12.5.2011 7:58:35   
Janchek81
dobro jutro vseeem....

kje so kej Sisley, NB86, ribica77 in CariSSa10 ?????? Nekam čudn so poniknile, ali pa nekje lepo uživajo v teh lepih dnevih user posted image  

Sploh ne vem kaj nej še kaj takega napišem user posted image  še danes naj bi bil tak lep sonček, jutri pa baje že dežek ... drugače pa upam SamoTi da si že user posted image , ... sej veš kako pravjo, UPANJE UMRE ZADNJE ... tako, da dokler ne zagledaš user posted image  je še vedno upanje ..... želim nam vsem, da čimprej zapolnimo ROZA seznamček in uživamo v user posted image  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3598
12.5.2011 9:20:22   
CariSSa10
evo mene... končno se približuje konec tedna oziroma dan D. user posted image joške me bolijo nenormalno, ko da mi jih bo razneslo, pa ob naporu (med aerobiko) me tak pika v maternici.. prvo sem misla delat testek v pon, ampak me tak mika, da bom probala vrjetno kar jutri!... kak ste ostale? že kaj kaže, da bomo drugo leto mamice? user posted image

čestitke Arual. pa dosti uspehov

< Sporočilo je popravil CariSSa10 -- 12.5.2011 9:30:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 3599
12.5.2011 9:26:33   
Janchek81
CariSSa10 kok časa ti zamuja user posted image ? Boljš je ( moje mnenje ), da kasnej opraviš test kakor pa prej, da ne bo narobe pokazu user posted image

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.