![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 10.5.2011 9:27:43
|
|
|
|
Janchek81
|
Men se pa le bolj zdi, da polet bolj mal delamo na .... ker vseeno smo vzunaj in zelo malo notri, pride se pozno zvečer domov, tuš, spat ... pozim je bolj uno za stiskanje in slončkanje čeprav je poletje oz. pomlad za raganjanje hormončkov ampak mislim, da je manj časa za , ker smo več vzunaj in smo bolj drugače aktivni
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 10.5.2011 10:09:12
|
|
|
|
benji
|
Janchek81, pri nama je pa ravno obratno,..poleti je vse skupaj tako,..no, bolj priročno . Manj cunj,..majčka dol, krilce gor ... sej veš . Pozimi najlonke uničijo vso strast
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 10.5.2011 10:19:32
|
|
|
|
Janchek81
|
benji sej ne gre za cunce .. sej tud pozimi midva letava na pou naga po bajti ker imava tako toplo ampak pozimi se več zadržujeva v bajti, notri, poleti pa več al manj športava, kofetkava .. seveda vzunaj no ja ... sj ne vem kako pa kaj je bilo kaj poleti s postelnimi aktivnostmi, samo pač .. naglas razmišljam
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 10.5.2011 10:30:00
|
|
|
|
benji
|
saj vem kaj si misla Janchek, ... jaz sem pa hotla povedat, da ima poletje svoj čar, ker se najde trenutek, ko ni treba biti za noter, ker je pač tudi zunaj toplo in glede cunj bolj priročno za kako hitro akcijo . Je pa tega z leti vse manj seveda. Zdaj smo nehali prakticirati "safe sex" v smislu zaščite in začeli v smislu "varno med štirimi stenami"
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 10.5.2011 10:36:56
|
|
|
|
Janchek81
|
benji sem se zdej prou nasmejala, ker sem se spomnila na naša rosna leta, poleti, vzunaj ... o moj bog kaj vse smo zganjali ... smo bli prave budale kej tazga ne bi več prakticirala ... tko, da sem zaprisežena, da se na udobnih krajih kjer je lepo mir in se nimaš česa bati, da bi kdo prišel ali kaj podobnega .... se pravi kar pomeni, da je to ali nekje samotni kraj ali pa hiša z okolico
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 10.5.2011 10:39:59
|
|
|
|
Katte
|
Se strinjam in z vami, ki ste za poletje in s tabo, Janchek81, ki si bolj za zimo. Poleti je manj sekiranja, ker smo bolj aktivne. Je bolje za živčke in libido. Pozimi pa je več priložnosti za stiskanje. Mogoče je slaba stran poletja v tem, če je prevroče in soparno tudi zvečer, ker v takem je težko biti aktiven. No, pri tem lahko pomaga klima, če jo imaš, seveda . Torej zaključek je, da je vsak letni čas primeren za Midva se ne pustiva motiti ob nobenem letnem času, res pa je, da sva oba bolj za notri, v zasebnosti svojega stanovanja .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 10.5.2011 10:43:26
|
|
|
|
benji
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte Mogoče je slaba stran poletja v tem, če je prevroče in soparno tudi zvečer, ker v takem je težko biti aktiven. Se strinjam, to je pa tudi meni zlo moteče kar se poletja tiče.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 10.5.2011 11:35:22
|
|
|
|
Janchek81
|
sivk1 pri moških je znano, da v večini ne zganjajo panike, če se ne zanosi takoj in znajo, včasih na malo čuden način, tolažiti, da bo že prišel čas, ko nam bo namenjen in da bomo zanosile, ko bomo najmanj pričakovale oni so bolj v izi narjeni, vsaj za mojga lahko tako rečem kar je po eni strani prav super, po drugi strani pa mislim, da bi se tudi oni lahko na čase malo sekirali in malo bolj potrudili za naraščaj - že spet govorim o svojem Tudi jaz upam, da čimprej ugledamo in da bo mesec maj že spet tisti, kjer bo največ in da se selimo/selite na roza seznam
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 10.5.2011 15:48:52
|
|
|
|
SamoTi
|
Vesper, Gulia, Katte - mislim, da imate prav in da bom v čim krajšem času menjala G. Upam, da mi bo ga uspelo najti... Vesper- sem se točno našla v tvojih besedah. Skoz im pravi, da zaenkrat še ne vidi vzroka, zakaj ne morem zanositi in takšne, pregleda pa me ne . Se že z mojim že zafrkava, da bi mogla it na ITP (izredni tehnični pregled) , pa se nihče ne zmeni za to...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 10.5.2011 17:15:36
|
|
|
|
kejt2
|
@SamoTi, koliko časa pa že probavata? Kaj pa jest vem, glede teh pregledov. Moj občutek je ta, da počakajo, dokler ženska ni "dovolj" stara, potem te pošljejo na preglede po seznamu (najbolj verjetnih mehanskih okvar) in te po hitrem postopku skušajo spravit v postopek. Moj feeling. Verjetno tudi zato, ker smo v Evropi pri vrhu števila nosečnosti s pomočjo...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 10.5.2011 21:42:56
|
|
|
|
vesper
|
IZVIRNO SPOROČILO: SamoTi Vesper, Gulia, Katte - mislim, da imate prav in da bom v čim krajšem času menjala G. Upam, da mi bo ga uspelo najti... Vesper- sem se točno našla v tvojih besedah. Skoz im pravi, da zaenkrat še ne vidi vzroka, zakaj ne morem zanositi in takšne, pregleda pa me ne . Se že z mojim že zafrkava, da bi mogla it na ITP (izredni tehnični pregled) , pa se nihče ne zmeni za to... ne vidi vzroka, seveda ga ne vidi, če ga na rednem pregledu ne more videt. Malo bolj podroben pregled bi nardila in malo več časa bi si vzela zate in bi mogoče kaj vidla Res pa je, da ga mogoče ni in upam, da ga res ni in da kmalu ugledata Najboljš je naj ti da kar napotnico za neplodnostno in ti bodo tako ali tako tam vse pogledali in povedali. Se pa pridružujem kejt pri vprašanju: Koliko časa pa že delata na
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 11.5.2011 11:37:56
|
|
|
|
witch
|
Dan punce Kako ste? Uživate v teh lepih sončnih dneh? Jaz z mojim nečakcem zelo vsak dan vozičkava in uživava Drugače pa še vedno pridno delam in v teh lepih dneh kar zmanjka časa za rr Novičk ni še nobenih. Še vedno čakamo kaj bo. Sem še pa kar fejst brezvoljna. Ni mi do . Čeprav v času O sva bila kar pridna - glede na ostali čas v mesecu Včasih se prav bojim upati, ker me potem še bolj boli. Čez tri tedne greva v neplodnostno. Na pogovor. In trenutno močno upam, da do tega sploh ne bi prišlo. Da bi bil maj ter leto in pol truda za naju konec. Amapk vem, da vedno ne gre tako kot hočemo. Vedno mislim na vas, držim pesti, navijam za pluske, z mislimi sem z vami Punce optimistično naprej
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 11.5.2011 15:18:16
|
|
|
|
mladika
|
No da poročam...danes bla na 1. pregledu po op, ki sem jo mela januarja.Klinično zgleda vse ok, u tork mam pa še UZ,ker me je mogla u staro porodnišnico naročit, ker u Leonišču nimajo dost dobrega. in pa kar je najpomembnejše...dubila sem datum za svojga za spermiogram in to že 30.5.sem ful happy!!!!!tak da bo mogu it,hoče noče,razn če 22.5. + zagledava pol mu pa nav treba it
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 11.5.2011 15:27:03
|
|
|
|
Katte
|
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 11.5.2011 16:26:17
|
|
|
|
SamoTi
|
Kejt2, Vesper - na delava od lanskega aprila, torej že več kot leto dni. Saj vem, da imajo nekatere za sabo že dosti daljše čakanje, mapak rada bi si bila na jasnem kako in kaj. Najboljše bi seveda bilo, da bi nama ta mesec uspelo zagledati . Mladika !!! Držim pesti za vse nas, da se nam končno nasmehne sreča .
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 11.5.2011 16:35:51
|
|
|
|
Janchek81
|
SamoTi kaj pa veš ... mogoče si pa že tudi jaz za vse nas držim pestke da čim hitreje ugledamo Kje ste ostale, ki bi naj jo mogle dobit .... najbrž so se mal potuhnile, ker doma lulajo in čakajo da bo za 100%
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 11.5.2011 16:49:59
|
|
|
|
kejt2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 SamoTi kaj pa veš ... mogoče si pa že tudi jaz za vse nas držim pestke da čim hitreje ugledamo Se podpišem pod to. @SamoTi: nisem hotla nič pametovat, da to še ni dolgo ali kaj, samo firbčna sem bila Če tako čutiš, le pojdi k svoji ginekologinji in ji malo "zateži", naj preveri, kaj se dogaja s tvojim telesom. Ker najhuje je tisto, ko se sprašuješ in ugibaš. Domišlija pa ne pozna meja!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 11.5.2011 19:02:18
|
|
|
|
SamoTi
|
Kejt2 - niti priližno nisem mislila, da s tem misliš kaj slabega, ampak sem hotela s tem napisati, da žal nekatere poskušajo in čakajo že zelooo dolgo. To glede domišlije pa imaš še kako prav. Me ženske smo v tem prave mojstrice . Janchek81 - to bi pa bilo enkratno . A bo treba še malo počakati... Sem pa zadnje čase skoz utrujena, tako da sem tudi že pomislila na kaj takega . No dokler ne pride še lahko upam....
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 11.5.2011 20:48:19
|
|
|
|
Arual
|
Heyyy. Kako kaj??? No, jaz sem kr polno zaposlena z mojo novo službo. Tako da sem malo lažje zadihala in seveda malo odmislila . Jaz sem danes pojedla zadnjo tableto primolut nor, tako da pričakujem . Komaj čakam da pride. Je danes že 68 dan od kar je bla nazadnje!!! Navijam in držim pesti, da vam čimprej uspe!!!!!!!!
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 11.5.2011 21:05:28
|
|
|
|
kejt2
|
@arual: čestitke za novo službo!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 12.5.2011 7:09:44
|
|
|
|
Katte
|
Arual, sem se že spraševala, kako je s tabo, če je že prišla. Če se ne motim, je primulot nor samo za sproženje . O pa po vsej verjetnosti nisi imela. Jaz bi na tvojem mestu rekla G za klomifen, ker to je že too much. Naj te že neha zafrkavati!!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 12.5.2011 7:58:35
|
|
|
|
Janchek81
|
dobro jutro vseeem.... kje so kej Sisley, NB86, ribica77 in CariSSa10 ?????? Nekam čudn so poniknile, ali pa nekje lepo uživajo v teh lepih dnevih Sploh ne vem kaj nej še kaj takega napišem še danes naj bi bil tak lep sonček, jutri pa baje že dežek ... drugače pa upam SamoTi da si že , ... sej veš kako pravjo, UPANJE UMRE ZADNJE ... tako, da dokler ne zagledaš je še vedno upanje ..... želim nam vsem, da čimprej zapolnimo ROZA seznamček in uživamo v
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 12.5.2011 9:20:22
|
|
|
|
CariSSa10
|
evo mene... končno se približuje konec tedna oziroma dan D. joške me bolijo nenormalno, ko da mi jih bo razneslo, pa ob naporu (med aerobiko) me tak pika v maternici.. prvo sem misla delat testek v pon, ampak me tak mika, da bom probala vrjetno kar jutri!... kak ste ostale? že kaj kaže, da bomo drugo leto mamice? čestitke Arual. pa dosti uspehov
< Sporočilo je popravil CariSSa10 -- 12.5.2011 9:30:14 >
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 12.5.2011 9:26:33
|
|
|
|
Janchek81
|
CariSSa10 kok časa ti zamuja ? Boljš je ( moje mnenje ), da kasnej opraviš test kakor pa prej, da ne bo narobe pokazu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.