![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 11.5.2011 22:10:19
|
|
|
|
Arwenko
|
Čer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 11.5.2011 22:19:19
|
|
|
|
arabela*
|
čer Arwenko
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 6:54:25
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 7:02:37
|
|
|
|
botrca
|
Jutro , spala kar ok...do 6h ko naju je zbudila vrana, ki je s kljunom tolkla po steklu v kuhinji... . Danes me ne bo na kavo. Uživajte .
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 7:18:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca spala kar ok...do 6h ko naju je zbudila vrana, ki je s kljunom tolkla po steklu v kuhinji... . ne hecaj....mene je full strah vran
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 7:20:17
|
|
|
|
arabela*
|
morning Me spale super......zdaj se za vrtec rihtamo.... Mene tud ne bo na kofe danes....mi je malo predaleč Mitnica....mi ni tja za hodit.....pa naslednjič.....lepo čvekajte še za nas
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 7:43:17
|
|
|
|
rina22
|
jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 7:46:50
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca spala kar ok...do 6h ko naju je zbudila vrana, ki je s kljunom tolkla po steklu v kuhinji... . Danes me ne bo na kavo. Uživajte . adijooooo, mene bi kap
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 8:16:44
|
|
|
|
matcar
|
Evo mene! Otroke porihtala,peljala vsakega na svojo stran,zdaj pa čakam,da bo dnar nakazan.Jaz pridem na kavo,samo bom najbrž malo zamudila.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 8:18:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca spala kar ok...do 6h ko naju je zbudila vrana, ki je s kljunom tolkla po steklu v kuhinji... . ne hecaj....mene je full strah vran To pa ni dobro.Vrane so znanilke bolezni ali smrti v družini.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 8:28:24
|
|
|
|
majakla
|
Jutrooo! Mene pa golobčki zbujajo, bemti bi jih z veseljem postrelala, kak so tečni. Nam je tudi že vrana trkala, samo po strehi, imamo pleh, te pa to ruži ko hudič, in moj preveri skozi strešno okno in pravi, eh, kos je. Sem mislila, da bom poknila od smeha. Veš kaki kos bi to moral bit, da bi lahko tak ružil. No, bla je vrana in takrat ni nihče umrl. Mater je vroče zunaj, še malo pa se bom skrivala pred hico.
< Sporočilo je popravil majakla -- 12.5.2011 8:29:14 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 8:43:46
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 8:46:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutrooo! Nazaj. IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mene pa golobčki zbujajo, bemti bi jih z veseljem postrelala, kak so tečni. Nam je tudi že vrana trkala, samo po strehi, imamo pleh, te pa to ruži ko hudič, in moj preveri skozi strešno okno in pravi, eh, kos je. Sem mislila, da bom poknila od smeha. Veš kaki kos bi to moral bit, da bi lahko tak ružil. No, bla je vrana in takrat ni nihče umrl. IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mater je vroče zunaj, še malo pa se bom skrivala pred hico. Ki maš ti hico?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 9:05:36
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mene tud ne bo na kofe danes....mi je malo predaleč Mitnica....mi ni tja za hodit.....pa naslednjič.....lepo čvekajte še za nas saj se lahko pelješ, s kolesom, z avtom ali pa pridem jaz po tebe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 9:11:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca spala kar ok...do 6h ko naju je zbudila vrana, ki je s kljunom tolkla po steklu v kuhinji... . ne hecaj....mene je full strah vran ne hecam se, resno ti pravim...in malo prej je tudi tolkla
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 9:12:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca spala kar ok...do 6h ko naju je zbudila vrana, ki je s kljunom tolkla po steklu v kuhinji... . Danes me ne bo na kavo. Uživajte . adijooooo, mene bi kap saj je mene tudi skoraj s pojsle vrglo...veš kak je tolklo...groza
< Sporočilo je popravil botrca -- 12.5.2011 9:14:01 >
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 9:22:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mene tud ne bo na kofe danes....mi je malo predaleč Mitnica....mi ni tja za hodit.....pa naslednjič.....lepo čvekajte še za nas saj se lahko pelješ, s kolesom, z avtom ali pa pridem jaz po tebe hee...kak bi te M na štango...pa bi se peljale Z avtom ne bi šla, ker ga nimam doma, pa tud če bi bil, tu v mestu nimaš pol kje parkirat...( zakompicirano,vem) Tatretje......če bi bila sama....tak pa imam M doma..... četrto...sem mislila da bo kaj bolje..vendar ni...me že od včeraj nekaj šraufa...pa več ali manj dežuram na wc-ju naslednjić ziher
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 9:36:05
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mater je vroče zunaj, še malo pa se bom skrivala pred hico. Ki maš ti hico? Sem napisala še malo, ... zaenkrat pa se mi skriva v avtu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 9:40:24
|
|
|
|
botrca
|
Marta82 za Tineja .
< Sporočilo je popravil botrca -- 12.5.2011 9:41:50 >
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 9:43:14
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya četrto...sem mislila da bo kaj bolje..vendar ni...me že od včeraj nekaj šraufa...pa več ali manj dežuram na wc-ju , da niso spet kake črevesne viroze na pohodu
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 9:48:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mater je vroče zunaj, še malo pa se bom skrivala pred hico. Ki maš ti hico? Sem napisala še malo, ... zaenkrat pa se mi skriva v avtu. Ups, zdaj vidla kiks. Blo pred kavo. Popravek. Ki je vroče? Ker 14 stopinji ni vroče.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 9:49:30
|
|
|
|
majakla
|
Danes se odpira (ali je že) Mueller v EP, zaj še samo Loto prečekiram in gremo... ... hahaha.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 9:50:24
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mater je vroče zunaj, še malo pa se bom skrivala pred hico. Ki maš ti hico? Sem napisala še malo, ... zaenkrat pa se mi skriva v avtu. Ups, zdaj vidla kiks. Blo pred kavo. Popravek. Ki je vroče? Ker 14 stopinji ni vroče. Tebi ni, meni pa je, be be be.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 9:53:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mater je vroče zunaj, še malo pa se bom skrivala pred hico. Ki maš ti hico? Sem napisala še malo, ... zaenkrat pa se mi skriva v avtu. Ups, zdaj vidla kiks. Blo pred kavo. Popravek. Ki je vroče? Ker 14 stopinji ni vroče. Tebi ni, meni pa je, be be be. 14 stopinj je za mene še zima...vse nad 25 pa že poletju podobno
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 9:55:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya četrto...sem mislila da bo kaj bolje..vendar ni...me že od včeraj nekaj šraufa...pa več ali manj dežuram na wc-ju , da niso spet kake črevesne viroze na pohodu nekaj je ziher...bomo vidli ... , samo da še otroci kje kaj ne fašejo, ker imamo polno vsega jutri en rd.v soboto pa A praznuje s prijatelji
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.