![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 9:56:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca spala kar ok...do 6h ko naju je zbudila vrana, ki je s kljunom tolkla po steklu v kuhinji... . ne hecaj....mene je full strah vran To pa ni dobro.Vrane so znanilke bolezni ali smrti v družini. kaj pa čuk ali sova pomeni?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 9:58:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Danes se odpira (ali je že) Mueller v EP, zaj še samo Loto prečekiram in gremo... ... hahaha. Mislim da se je že odprl. Ko bo malo več časa ga bom obiskala.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 10:01:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mater je vroče zunaj, še malo pa se bom skrivala pred hico. Ki maš ti hico? Sem napisala še malo, ... zaenkrat pa se mi skriva v avtu. Ups, zdaj vidla kiks. Blo pred kavo. Popravek. Ki je vroče? Ker 14 stopinji ni vroče. Tebi ni, meni pa je, be be be. 14 stopinj je za mene še zima...vse nad 25 pa že poletju podobno Enako.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 10:02:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Danes se odpira (ali je že) Mueller v EP, zaj še samo Loto prečekiram in gremo... ... hahaha. Jaz pa na doklade počakam,pa grem.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 10:02:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya četrto...sem mislila da bo kaj bolje..vendar ni...me že od včeraj nekaj šraufa...pa več ali manj dežuram na wc-ju , da niso spet kake črevesne viroze na pohodu Že dober teden so na pohodu.V B niso obiski dovoljeni,tak da.....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 10:02:49
|
|
|
|
ly117
|
Zdaj pa moram šibat v to smer. Da nebom kafetkanje zamudla.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 10:03:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca spala kar ok...do 6h ko naju je zbudila vrana, ki je s kljunom tolkla po steklu v kuhinji... . ne hecaj....mene je full strah vran To pa ni dobro.Vrane so znanilke bolezni ali smrti v družini. kaj pa čuk ali sova pomeni? Ne vem,lahko pa vprašam.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 10:04:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj pa moram šibat v to smer. Da nebom kafetkanje zamudla. Jaz ga bom malo.Pridem pa 100%.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 10:05:35
|
|
|
|
matcar
|
Botrca-nimam je doma,še mi je ni vrnila. Vseeno pa hvala,da si me spomnila,ker sem čisto pozabla na njo.Morem svakinji rečt,da mi jo vrne.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 10:07:13
|
|
|
|
matcar
|
Grem počasi od doma,še taščo peljem domov.Pa prišibam na kofe.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 10:30:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya četrto...sem mislila da bo kaj bolje..vendar ni...me že od včeraj nekaj šraufa...pa več ali manj dežuram na wc-ju , da niso spet kake črevesne viroze na pohodu Že dober teden so na pohodu.V B niso obiski dovoljeni,tak da..... saj vem....full baje dost tega...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 10:31:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca spala kar ok...do 6h ko naju je zbudila vrana, ki je s kljunom tolkla po steklu v kuhinji... . ne hecaj....mene je full strah vran To pa ni dobro.Vrane so znanilke bolezni ali smrti v družini. kaj pa čuk ali sova pomeni? Ne vem,lahko pa vprašam. baje je čuk pomenil smrt.... ampak kako ločite po glasu sovo od čuka? vprašaj no....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 12.5.2011 10:34:22 >
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 10:32:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar zdaj pa čakam,da bo dnar nakazan. pa ne ki, da so otroški danes
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 10:32:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Danes se odpira (ali je že) Mueller v EP, zaj še samo Loto prečekiram in gremo... ... hahaha. Mislim da se je že odprl. Ko bo malo več časa ga bom obiskala. je že menda ja... ma mene ne vleče v ep... ...tam se preveč zapravi
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 10:33:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar zdaj pa čakam,da bo dnar nakazan. pa ne ki, da so otroški danes danes so ja...kaj pa misliš je že bilo nakazilo pred par minutami
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 10:33:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj pa moram šibat v to smer. Da nebom kafetkanje zamudla. ja pazi
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 10:34:14
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya 14 stopinj je za mene še zima...vse nad 25 pa že poletju podobno je zame sibirija...od 25 pa ja
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 10:35:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya 14 stopinj je za mene še zima...vse nad 25 pa že poletju podobno je zame sibirija...od 25 pa ja kak je to hudo, če si zmrzljiv tip človeka,ne? brrrrr....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 10:36:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Botrca-nimam je doma,še mi je ni vrnila. Vseeno pa hvala,da si me spomnila,ker sem čisto pozabla na njo.Morem svakinji rečt,da mi jo vrne. pa jo je možno dobit do jutri, če bova šla? Ti še javim ali moj dela ali ne...od tega je odvisno
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 10:37:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya 14 stopinj je za mene še zima...vse nad 25 pa že poletju podobno je zame sibirija...od 25 pa ja kak je to hudo, če si zmrzljiv tip človeka,ne? brrrrr.... jaz sem ful...pa tudi zaradi zdr. težav...ma zimo bi preskočila če bi lahko
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 10:39:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar zdaj pa čakam,da bo dnar nakazan. pa ne ki, da so otroški danes danes so ja...kaj pa misliš je že bilo nakazilo pred par minutami so pa hitri...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 10:39:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca jaz sem ful...pa tudi zaradi zdr. težav...ma zimo bi preskočila če bi lahko joj jaz tudi...pa še je ko tak dolgo traja...poletja pa je ravno dva meseca, to me najbolj mori
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 10:40:20
|
|
|
|
arabela*
|
tak...čaj se je ohladil, greva zajtrkovat s pupico.. potem pa malo pred tv...potem pa počitek...nato pa tak ven in po A počasi.. se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 10:40:33
|
|
|
|
botrca
|
Tak...najedla sem se...zdaj pa nadaljujem s pospravljanjem...sesanje me čaka, likanje, 3 stroji za oprat, za pospravit...kuhinja... ...ni da ni. Pa kuhat moram. Lepo bodite...se potem kaj slišimo.
< Sporočilo je popravil botrca -- 12.5.2011 10:42:31 >
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 17:32:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Botrca-nimam je doma,še mi je ni vrnila. Vseeno pa hvala,da si me spomnila,ker sem čisto pozabla na njo.Morem svakinji rečt,da mi jo vrne. pa jo je možno dobit do jutri, če bova šla? Ti še javim ali moj dela ali ne...od tega je odvisno Do ju3 ziher ne,ker sem sama z froci,pa še cela zatečena,pa žnodrava in ne morem taka k njej.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.