|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
5.5.2011 9:45:54   
Najaa
Super za dinarčke! user posted image

V redu sem, nič se mi ne da.user posted image Moram it v trgovino, ker nam je vsega zmanjkalo. Pa vesela sem, da je lepo vreme in upam, da bo tudi popoldan, ko z Niko peljeva Tijo na plesne pol sem jima pa obljubila, da gremo na sladoled.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
5.5.2011 9:56:26   
KOKICA32
Sonček je že, ampak zjutraj je bila slana (vsaj pri nas in 0,2 stopinji). Me je kar nazeblo do službe. Sem pa se res malo premalo oblekla. user posted image

Mi gremo skoraj vsak popoldan na sladoled, ker ga v B. prodajajo na trgu mimo katerega peljejo vse glavne ceste in Valentin se že iz avta dere: "Lizal leda, mami! Hitro!". user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
5.5.2011 12:58:20   
felix7
dober dan user posted image
evo mene, spet v službi user posted image dva dni sem bla na dopustu, skupno torej 5 zaporednih dni doma, pa sem danes spet vsa naveličana te službe user posted image
ma sej drugače mi je čist fino, samo kaj ko mi šefica ne da dovolj dela oz. je tok nezaupljiva, da kar sama podela stvari, ki bi jih lahko jaz user posted image meni je pa pol dolgčas...
danes je pa mali petek, uf, bo to kratek teden zame.

Trezika user posted image upam, da se vse porihta.
Nataša in Kokica, super fotke imata user posted image

sem pa ravno z malice in sem se SPET preveč nažrla user posted image . zdaj se mi pa oči zapirajo, bi blo fajn mal zalegnt user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
5.5.2011 13:24:57   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Sonček je že, ampak zjutraj je bila slana (vsaj pri nas in 0,2 stopinji). Me je kar nazeblo do službe. Sem pa se res malo premalo oblekla. user posted image

Mi gremo skoraj vsak popoldan na sladoled, ker ga v B. prodajajo na trgu mimo katerega peljejo vse glavne ceste in Valentin se že iz avta dere: "Lizal leda, mami! Hitro!". user posted image

A pri vas je bilo tak mrzlo? Sem slišala včeri napoved, da naj bi bilo celo do -2 in slana sam pri nas je bilo ob pol 8h okol 9 stopinj. Sam ko skoz piha en smotan veter.
Ja, sladoled... otroci so čist nori na njega. Mo gremo v mercator po Lumpi sladoled.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
5.5.2011 13:31:19   
KOKICA32
Ja, ful je bilo mrzlo, te temp. pa so bile ob 06.30h.  user posted image

Lumpi kornet je meni ful dober, jih imamo v skrinji. Me motijo oni italijanski, ker so mi preveč sladki.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
5.5.2011 13:50:05   
Najaa
O vidiš, dobra ideja. Jaz jih bom tudi za domov kupila. Ma moji sta tak nori na vse kar je povezano z Lumpki. Imata vsaka enega plišastega. Nika Mikija, Tija pa Pijo in spita z njima, v vrtec ju vzameta... user posted image

Zdej grem pa jest pol pa novim zmagam naproti.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
5.5.2011 13:55:18   
KOKICA32
user posted image user posted image user posted image Valentin tudi..spi pa z Ikijem.

Dober tek in uživaj.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
5.5.2011 18:54:34   
tasa_m
Dober dan ali večer, Kak je kateri ljubše user posted image
Imam svojih 5. minut.
Sva danes z Lijico šle z busom v mesto iskat neke majčke-enobarvne, in nisem dobila 2h enakih majčk številka 98 user posted image Mislim ej, sem se kuj Persida nate spomnila. user posted image Še tak dobro da mate kaj za oblečt user posted image user posted image

Zdaj pa grem toast liji naret te oa gre počasi proti kopalnici in v pojslo...mamo preveč glava boli, da bi danes mela še kaj dost energije za norenje. user posted image

Zdaj pa delam dva dni popoldan od 14 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
6.5.2011 7:16:52   
KOKICA32
Dober dan.user posted image

PETEEEEK JEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
6.5.2011 9:33:56   
tasa_m
Daaaaaannn.
Petek je ja, samo meni kot da je sreda user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
6.5.2011 9:35:48   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Daaaaaannn.
Petek je ja, samo meni kot da je sreda user posted image

user posted image user posted image

Ker delaš še jutri?user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem nazaj v pisarno prišla, ob 12h pa grem še enkrat na sprehod. Sedaj pa grem delati....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
6.5.2011 10:28:06   
felix7
ja, petek je, pravilno ste ugotovile user posted image in mi gremo za 3 dni na morje user posted image user posted image user posted image
eni kolegi imajo prikolico na Hrvaškem, pa gre mož pomagat postavljat, midva z Juretom pa uživat user posted image vreme menda bo user posted image
Spakirala nisem še nič, tako da bo treba na hitro v kufer zmetat, ko pridem domov, pol pa via.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
6.5.2011 21:12:31   
KOKICA32
Čer!user posted image

Je kje katera? Madonca zadnje čase pa ful čvekamo tu gor.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
6.5.2011 22:13:26   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Čer!user posted image

Je kje katera? Madonca zadnje čase pa ful čvekamo tu gor.

Se vidi pomanjkanje mojih romanov user posted image .
Drugi teden bo boljše upam.
Ta teden sem si zunaj vse porihtala.Dobesedno garala tak,da sem kot cota.Na vrtu je bil tak plevel,da te kap zato sem dva dni delala ko živina.Pripravla še teren za paradižnik ,še nekaj posejala danes.Eno fižolo mi je nekdo pojedel ,ker enega zrna ni v zemlji,tak da tudi podzemne živali hranimuser posted image .V glavnem čeprav je veliko dela mi je po drugi strani v užitek.Čeprav včeraj zvečer nisem bavcema mogla več one mase valjat za oblikovanjeuser posted image .
Ja kaj čem velki radnikuser posted image .Travca tudi diši po košnji  tak,da ja sem bla kar pridna se sama sebe pohvalim.Edino nevem kdo mi bo po bajti spucouser posted image .

Glede bavcec ,pa je tako spet smo na samem začetku glede vrtca.Bila sta en teden doma ,ker sem se tako odločla ,ker njune vzgojiteljice ni bilo.In sedaj je taka štala zopet ,da mi veliko energije pobere res to ko skoz premlevam kako in kaj naj obrnem kako jima naj obrazložim ,da bo to držalo kar se zmenimo.Zvečer pred spanjem mi vse obljubita zjutraj ,pa prave muke ko pridemo v vrtec.Resnično nimam pol nobene volje za nič ,ker me to nenormalno izčrpava.Al,pa se pol res v delo zaženem ,da ne mislim na to.Res mesec dni sta rabla ,da sta se upeljala brez jokanja in pregovarjanja sedaj,pa spet.
Poskušam razumet.Ampak mene tudi nihče ne vpraša ,če bom šla delat.Kar je treba je pač treba.Pa so veliko zunaj kar sta zelo rada ,pa ogromno se dogaja.Dobro krav v štalo ravno ne hodijo gledat ,pa vseeno.Sem mislila ,da jima bom stem naredila veliko uslugo ko bosta šla v vrtec.Da se bosta tam veliko naučila,kar ju recimo jaz ne morem in take in podobne.Saj vem ,da bo minilo kot vse ostalo ampak mene to res ubija.

Drugače sem ful ponosna na njiju ,da kljub temu ,da govorita zelo malo se pogovarjamo o marsičem.Debatiramo o tem in onem.Počnemo kar si zmislimo .Predvidevam ,da očitno jima ,pa le ni tako slabo zraven mami ,čeprav včasih samo komandirauser posted image .Ne samo res zraven tega ,da res vlagam v njiju ves svoj čas bi rada ,da z vrtcem dobita samostojnost,sposobnost dela v skupini in podobno.Samo mi smo trije in smo že ena mala skupina user posted image .
In kaj je še novega ? Vsaj spimo malo bolj normalno kot zadnje štiri mesece.
Ustvarjamo vsak dan iz tiste mase za oblikovanje en dan se moram odločit ,da začnemo s čopiči ustvarjat.
Nonstop smo zunaj tako ,da ko pridemo noter je pol problem že v pidžame skočit.Ob osmih smo spedinani ,ob pol devetih spimo vsi trije.Ko odspim eno kitico na sedežni težki tovor  pretovorim v svojo sobico še pogledam ,če kaj pišete in mrknem nazajuser posted image .

Tako mati zmatrana otroka ,pa itak nonstop s polno energije ,ati,pa poglavje zaseuser posted image .To je naša familijauser posted image .Lahko noč.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
8.5.2011 22:08:11   
Najaa
Persida user posted image zlata mamica si. Kakor vse mame, ja, sam ti to tako lepo napišeš...

Pa še dober večer. Jaz sem nazaj z morja. Oooo punce, suuuuper je bilo. Ne boste verjele, vzela sem si vikend fraj in šla s kolegicami na morje... uživale smo na polno - samo jedle, pile, se sprehajale, kofetkale, se smejale, čvekale... in pol spet od začetka - jedle, pile... user posted image Ma res super. Vreme odlično, sonček in 25 stopinj, tak da sem prav opečena. Pol se pa vozimo proti Lj pa oblačno, dež, veter... user posted image
Moram pa priznat, da sem mal pogrešala moji punci (pa moža tud malo, no user posted image ).

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
9.5.2011 9:56:03   
tasa_m
Daaannn, kak lep sonček je zunaj. Končno, po slabi nedelji prav paše!

Lija je v vrtcu, ata v službi, mama pa tud gre počasi v službo. Delam od 11h do 16h.

Persida... zakaj ju nisi dala v vrtec? Zato, ker ni bilo njune vzgojiteljice? Moj skromen komentar: napaka. Verjemi, mi smo to skozi dali, ko sem jo imela doma in rezultat enak kot pr vam. Jok, jok, jok cel teden. In od takrat sem se odločila, da ma da je v vrtcu pa če je njena vzgojiteljica ali ne. Bo se že pomirla, ko bo videla, da ji druga tak ne preostane. user posted image Danes npr. ni bilo njene vzgojiteljice in je šla brez problemov v vrtec, ker se je že navadla,zdaj ko je bla med tistimi velikonočnimi prazniki med drugimi otroci in vzgojiteljicami. Celo sama je šla v igralnico.

Najaa super da ste uživale! user posted image Paše malo tak ven it ne?
Feliša kako ste se imeli? Uživali max.?
Kokicaaaa ...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
9.5.2011 12:12:54   
trezika

Lija je v vrtcu, ata v službi, mama pa tud gre počasi v službo. Delam od 11h do 16h.

Persida... zakaj ju nisi dala v vrtec? Zato, ker ni bilo njune vzgojiteljice? Moj skromen komentar: napaka. Verjemi, mi smo to skozi dali, ko sem jo imela doma in rezultat enak kot pr vam. Jok, jok, jok cel teden. In od takrat sem se odločila, da ma da je v vrtcu pa če je njena vzgojiteljica ali ne. Bo se že pomirla, ko bo videla, da ji druga tak ne preostane. user posted image Danes npr. ni bilo njene vzgojiteljice in je šla brez problemov v vrtec, ker se je že navadla,zdaj ko je bla med tistimi velikonočnimi prazniki med drugimi otroci in vzgojiteljicami. Celo sama je šla v igralnico.

Persida, gede tega pa se moram strinjat s taso... mi nismo meli nobenih problemov, ker jaz že od samega začetka nisem gledala na to, ali je njena vzgojiteljica ali ne... njeni vzgojiteljici itak prideta ob 7.30 oz. ob 8.oo, Maruša pa je morala bit večkrat že pred 7.00 tam... in je bila pač ta čas z drugimi, tudi večjimi otroci ter drugo vzgojiteljico... pa si je zdaj z vsemi dobra... Matejev bratranec  in njegova pa še zdaj komplicirata in nočeta malega peljat v vrtec pred 8.00, da ne bi slučajno prišel v stik z malo večjimi otroci ali pa s kakšno drugo vzgojiteljico... zaenkrat jima še gre tako, ker imata takšne službe, pa dedek in babica ga vozita...se je pa zgodilo enkrat, da je moral bit v vrtecu že ob 6.30 in je bil tak problem, da joj...še nekaj dni po tem se je jokal...
eh, sem se preveč razpisala...samo da se ne rabim učit user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
9.5.2011 15:16:53   
felix7

Najaa super da ste uživale! user posted image Paše malo tak ven it ne?
Feliša kako ste se imeli? Uživali max.?
Kokicaaaa ...

hvala, super smo se imeli. Naš otrok obožuje morje, res, kaj takega še nisem vidla user posted image ko se spustiš z Delnic v Kvarner in se prvič pokaže morje, naš otrok v avtu kriči: mojeeeeeeeeeeee, mojeeeeeeeeeeeeeee (op. p.: morje, morje user posted image ). Potem pa bi lahko cel dan hranila ribice in metala kamenčke v vodo. Je bil pa tudi zelo vesel, ko smo prišli domov. Skratka, Boris je večinoma delal, midva sva pa uživala, čeprav sem bila po celodnevnih sprehodih čist koma user posted image

Neja, super, da si tudi ti uživala user posted image

Persida, kapo dol. Res si mama in pol! user posted image

Nataša, ti maš pa še 45 minut do konca šihta user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
9.5.2011 18:45:07   
tasa_m
Dan ali večer.

Danes pa se mi je vleklo kot user posted image , ni in ni minlo teh 5 ur. user posted image
Po šihtu pa takoj v bolnico. Mi je Tomaž poslal sms, da je naš dedi pristal zjutaj v bolnici. Ob 6h zjutraj je šel na wc, ko je hotel nazaj v posteljo  se pa je samo zgrudil in bil par sekund v nezavesti user posted image Še sreča da je bil Dejan (brat) doma, poklical rešilca, ker je babi bila čist aut. Je rekla,da se ji je kar srce zaustavilo, ko je pogledala dedija in je bil cel bled in v nezavesti. Pol pa je kar naenkrat k sebi prišel.
Ima pa zdaj vretence polamane, tak da srčno upamo da bo vse okej, in da nebo kje na posteljo prikovan, ker pol pa mislim da ni hujšega user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
9.5.2011 18:49:53   
felix7

Dan ali večer.

Danes pa se mi je vleklo kot user posted image , ni in ni minlo teh 5 ur. user posted image
Po šihtu pa takoj v bolnico. Mi je Tomaž poslal sms, da je naš dedi pristal zjutaj v bolnici. Ob 6h zjutraj je šel na wc, ko je hotel nazaj v posteljo  se pa je samo zgrudil in bil par sekund v nezavesti user posted image Še sreča da je bil Dejan (brat) doma, poklical rešilca, ker je babi bila čist aut. Je rekla,da se ji je kar srce zaustavilo, ko je pogledala dedija in je bil cel bled in v nezavesti. Pol pa je kar naenkrat k sebi prišel.
Ima pa zdaj vretence polamane, tak da srčno upamo da bo vse okej, in da nebo kje na posteljo prikovan, ker pol pa mislim da ni hujšega user posted image

ojej, Nataša user posted image  želim mu hitro okrevanje, da bo hitro na nogah. Koliko je pa star?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
9.5.2011 18:54:21   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

ojej, Nataša user posted image  želim mu hitro okrevanje, da bo hitro na nogah. Koliko je pa star?
Ana, tudi mi upamo, da bo čimprej spet na nogah. In srčno si želimo, da ne ugtovijo da je bila kap ampak res samo pristisk. Ima namreč tablete za uravnavanje pristiska.
Star pa je 73 let, ni več mlad user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
9.5.2011 20:05:32   
trezika

Dan ali večer.

želim mu čimprejšnje okrevanje!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
9.5.2011 20:39:28   
tasa_m
Hvala Trezika! user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
9.5.2011 22:00:34   
trezika
Čer!
Rabim vaše mnenje....
Maruša je prišla danes iz vrteca in mi je takoj povedala, da je Aneja ("sošolca") po obrazu skrempala user posted image user posted image zadnji čas ima res to navado, da se s katerim od otrok skrega in ga kar po obrazu skrempa ali uščipne user posted image user posted image pa sem ji spet na dolgo in široko razložila, da se to ne dela... pa sem jo vprašala, kaj pa je teta Danica (vzgojiteljica) rekla oz. naredila... in mi je rekla ter pokazala, da jo je po rokici user posted image user posted image user posted image in sem zdaj malo zmedena.... saj če jo je, jo je verjetno upravičeno, ampak se jaz trudim, da je ne tepem ... tudi takšne stvari ji poskušam lepo razložit, saj že vse razume.... pa spet vprašanje koliko jo je, če jo seveda je user posted image user posted image user posted image pa to njeno vzgojiteljico kar dobro poznam, je super ženska, Maruša jo ima ful rada in močno dvomim, da bi jo neki po rokici udarla... bom jo jutri vprašala, če Maruša veliko krempa in podobno, pa bom videla kaj bo rekla....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
10.5.2011 11:30:31   
KOKICA32
Ojla,

se vam na hitro malo javim, ker se pri nas zadnje dni niso glih dogajale rožnate stvari...tukaj ne bom kaj več pisala kot to, da sva bila v Valentinom do včeraj v bolnici, danes še na pregledu, sedaj pa še čakamo 2-3 dni. Počuti se sedaj okej a tega kar sem jaz sedaj dala skozi ne privoščim res nobeni. user posted image KAj več pa na mail ali v živo. user posted image

Lepo se imejte. Javim, ko bomo "rešeni".

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.