|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
5.5.2011 11:23:56   
mate0ja
Joj lahko vsam le ploskam za stanovanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . ANDMIL zate sem še posebaj vesela da vama je ob začetnih podrtih načrtih v tako kratkem času uspelo vse urediti. Opremljanje je pa itak lepši del. bolj zoprno je potem pospravljanje.

Midva pa še nisva zbrala poguma za nakup. Smo v LJ, kjer so cene UUUUUUUUUUU visoke in ves čas malo upava, da bo moglo kej past, banke bodo enkrat mogle prodat vse kar so si nagreble preko propadlih gradbincev.
Pigy dodana. Hvala

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
5.5.2011 11:29:24   
KAHLO
Malo nazaj sem brala, da ste ene v dvomih za počitnikovanje na morju!!!

No mi smo bli pred dvema letoma na Rabu, sestra je bla v 31. tednu nosečnosti, vse je blo ockej, smo pa malo pretiravali z obiskovanjem divjih plaž (smo kr plazli v hrib dol in gor) in evo da jo je drugo jutro zgrablo, nič smo poklicali v zdravstveni dom in so jo z rešilcem odpeljali v Rijeko kjer je rodila......in je bla čist zadovoljna, z odnosom do nje, s samim porodom in nastavitvijo v porodnišnico, edino pol je blo malo zoprno, k je urejala papire za malega, na upravni enoti v Rijeki.....tam so še bl za namiuser posted image user posted image
no jaz sem pa tudi prejšnjo nosečnost rok sem mela  septembra (in tudi takrat rodila 7.9.), še v avgustu od 1. do 15 na morju na Rabu......pa sem prišla tud v enem kosu nazaj v Slovenijo, je pa blo res da nismo pretiravali s potikanjem po divjih plažah in napori....smo se zmeraj namakali nekje v bližini šotorauser posted image user posted image

letos pa gremo v začetku julija v Punat.........in avgusta še tud računam kak teden morja...........nevem prejšnjič so mi tako fino noge zatekale na koncu, in mi je blo špica k sem jih cel dan namakala v morju!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
5.5.2011 12:14:19   
Princess1
Pigy,

jst sem iz LJ in na bolniški. Kako pa sploh zgleda ta "obisk"? Zdej sem ravno hotla it v trgovino in zdej ne upam, ko si to napisala.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
5.5.2011 12:14:50   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja
Midva pa še nisva zbrala poguma za nakup. Smo v LJ, kjer so cene UUUUUUUUUUU visoke in ves čas malo upava, da bo moglo kej past, banke bodo enkrat mogle prodat vse kar so si nagreble preko propadlih gradbincev.

Cene mamo res zelo navite. Moj je gradbinec, ampak na srečo vedno nekak spelje, kljub ogromni izgubi denarja zaradi neplačevanja. Naredil je veliko stanovanj in  stavb, a da bi denar dobil oz stanovanje ni šans, veliko stanovanj je bilo napisano na druga podjetja oz kr na en folk še predn so bila zgrajena. Uglavnem kr neki. Jaz upam, da bova kdaj kupila kako stanovanje vsaj mal ceneje kje iz Ljubljane.

Uglavnem na fb sem vas neki poklikala, če me še katera želi me najde pod imenom Adriana Topič.

Vse ki boste šle letos na morje, mi vsaj kak litr morske vode prinesite user posted image user posted image user posted image jaz ga videla ne bom.

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
5.5.2011 12:15:58   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: Princess1

Pigy,

jst sem iz LJ in na bolniški. Kako pa sploh zgleda ta "obisk"? Zdej sem ravno hotla it v trgovino in zdej ne upam, ko si to napisala.

jaz sem gllih iz trgovine prišla, je bil pa moški okol 40 star. Pa podpisat sem se morala v neko njegovo knjigouser posted image Sam je rekel koga išče in da preverja bolniško. To je to

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
5.5.2011 12:17:05   
mate0ja
še glede morja ... mi ne gremo, ker sem v prvi nosečnosti ko se je pojavila poletna vročina ful otekala. Mi pa na morju ne znamo bit pri miru in počivat ampak smo skos terenski tko da se rajši odpovemo kot pa rinemo. Sicer me pa visoka nosečost ne bi skrbela ravno iz razloga, ker ženske po celem svetu rojevajo, tud tiste ki tam dol živijo morajo nekje. 

Neposredna povezava do sporočila: 3606
5.5.2011 12:20:28   
Princess1
ANDMIL čestitke user posted image !!!

Midva sva to opravila skoraj 4 leta nazaj in je čudovit občutek, ko opremljaš lastno gnezdece.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
5.5.2011 12:41:28   
Teni_
Saj vbistvu ni problem glede poroda v tujini, ampak koliko sem brala, ga zavarovalnice ne krije v tujini, češ, da visoko noseče ženske niso za na potovanja. To pomeni, da moraš sam krit stroške poroda in potem oskrbe.

Neposredna povezava do sporočila: 3608
5.5.2011 12:45:07   
ANDMIL

Joj lahko vsam le ploskam za stanovanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . ANDMIL zate sem še posebaj vesela da vama je ob začetnih podrtih načrtih v tako kratkem času uspelo vse urediti. Opremljanje je pa itak lepši del. bolj zoprno je potem pospravljanje.

Pigy dodana. Hvala

Hvala... user posted image

Ja, ja v Ljubljani pa imate navite cene... user posted image Večkrat se potem sprašujem kako vam v Ljubljani , recimo, da samo mož dela, uspe preživeti... Resno... Zdaj ne vem a imate v Ljubljani višje plače... Že najemnina je takšna, kaj pa potem položnice, pa jesti tudi moraš...

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
5.5.2011 12:47:05   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: Princess1

ANDMIL čestitke user posted image !!!

Midva sva to opravila skoraj 4 leta nazaj in je čudovit občutek, ko opremljaš lastno gnezdece.

Hvala! user posted image

Samo, ko vidim koliko stvari imama, me kar glava boli, ko bo treba vse ven spravit in potem spet v omare dajat...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3610
5.5.2011 12:50:35   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Andmil, super ste to zrihtali. user posted image user posted image user posted image

Mi pa zdaj počasi selimo mamo in ateja k babici, včeraj je šla mama tudi na občino, če bi oni odkupili stanovanje, ker sta dva v tem bloku že njihova in imajo socialna stanovanja not, zdaj pa čakamo odgovor. Ko bo to prodano, pa pride na vrsti še naše. Sicer sem ga že dala na Bolho, ampak zaenkrat še ni nekeka odziva, ampak se ne mudi. Tista hiša, ki jo imava nagledano, pa še tudi ni prodana.

Hvala! user posted image

Sem kar lažje zadihala... user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
5.5.2011 12:52:58   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy

IZVIRNO SPOROČILO: ANDMIL

Dober dan čvekice!

Jaz sem pa tako vesela, vesela, vesela, da bi kar pela, pela, pela... user posted image user posted image user posted image

Danes po dolgem boju, letanju za papirji in na banke, iskanju, prošnjah, sva z možeku končno dobila ključe od stanovanja... Torej sva postala končno lastnika stanovanja oziroma boma, ko kredit poplačama...user posted image user posted image user posted image

Prav tako so nama že nakazali še dodaten kredit za opremo in tako boma naslednji teden, ko je moj dragi na dopustu, skakala iz ene trgovino v drugo in kupovala kuhno, spalnico, otroško sobo, dnevno sobo... Pestro bo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo da se je uredilo

To pa res... user posted image user posted image user posted image

Hvala! user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
5.5.2011 13:01:07   
mate0ja

Pigy dodana. Hvala

Ja, ja v Ljubljani pa imate navite cene... user posted image Večkrat se potem sprašujem kako vam v Ljubljani , recimo, da samo mož dela, uspe preživeti... Resno... Zdaj ne vem a imate v Ljubljani višje plače... Že najemnina je takšna, kaj pa potem položnice, pa jesti tudi moraš...

Imava srečo, da imava oba službo. Samo pazi to, oba imava plače malo nad povprečjem, pa živimo iz meseca v mesec. Pa najemnina za stanovanje še niti ni tak problem, problem je to da ne laževa in prikazujeva ločenega življenja, zato nas pri ceni za vrtec za tamalo kar pošteno udarijo. Hkrati pa itak nismo dobili želenega vrtca, tko da smo bili primorani kupit dodaten avto, ta nam pa pobere še tistih nekaj fičnkov, ki bi jih sicer lahko prihranila. Živimo pa res bolj na skromno. Pri hrani sicer ne varčujemo, oblačila pa kupujemo takrat ko je res nujno. Prav tako gre z nami na sprehod zmeraj liter in pol tekočine in kakšen pribolšek, ker sicer si takoj ob 10 EUR samo da se odžejaš. Bog ne daj da bi si kak pribolšek privoščil ali da kdo prisede k mizi.
Sicer pa iz meseca v mesec moliva, da bova oba obdržala službo in dobila plačo takrat ko je treba ker stroški skupaj z najemnino in vrtcem presežejo 1000 EUR.

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
5.5.2011 13:23:58   
pomar*ANČA*
v tako gre z nami na sprehod zmeraj liter in pol tekočine in kakšen pribolšek, ker sicer si takoj ob 10 EUR samo da se odžejaš. Bog ne daj da bi si kak pribolšek privoščil ali da kdo prisede k mizi.
Sicer pa iz meseca v mesec moliva, da bova oba obdržala službo in dobila plačo takrat ko je treba ker stroški skupaj z najemnino in vrtcem presežejo 1000 EUR.

Pigy dodana. Hvala

Imava srečo, da imava oba službo. Samo pazi to, oba imava plače malo nad povprečjem, pa živimo iz meseca v mesec. Pa najemnina za stanovanje še niti ni tak problem, problem je to da ne laževa in prikazujeva ločenega življenja, zato nas pri ceni za vrtec za tamalo kar pošteno udarijo. Hkrati pa itak nismo dobili želenega vrtca, tko da smo bili primorani kupit dodaten avto, ta nam pa pobere še tistih nekaj fičnkov, ki bi jih sicer lahko prihranila. Živimo pa res bolj na skromno. Pri hrani sicer ne varčujemo, oblačila pa kupujemo takrat ko je res nujno. Prav tako gre z nami na sprehod zmeraj liter in pol tekočine in kakšen pribolšek, ker sicer si takoj ob 10 EUR samo da se odžejaš. Bog ne daj da bi si kak pribolšek privoščil ali da kdo prisede k mizi.

u šit, mata pa res velik stroškov, mi smo recimo 15min iz lj, pa mava stroškov 3x manj- glavni strošek je vrtec. nimava najemnine, ampak če bi imela najemnino, bo naju z vsemi stroški prišlo max 600e! ljubljana je res draga.....

sam pa danes dobila odločbo od zavoda, sem kar zadovoljna, sicer je pol manj kot sem imela plače, ampak nekaj pa vseeno je. avgusta bom brez dohodka, tisti mesec me bo oči zaposlil, ker mu tudi prav pride, ker je eden od pogojev za eno subvencijo da je vsaj en zaposlen in bo ponucal mene, potem pa že porodniška. moži je sicer neki tečen, kako bomo preživeli, mapak smo že z pol manj sfurali, tak da pričakujem danes en kreg, ker sva oba glih dovolj tečna in utrujena. sej po eni strani ga razumem, dela čez dan, zvečer gre fušat da pride okol 9h domov, pa še potem čez vikend nočne kilnari, da je čez dan lahko z svojim scrklančkom.... bo že!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
5.5.2011 13:26:42   
olana
Andmil čestitke za stanovanje!!

No, če boste še mene dodale na FB, imam dva profila in sicer Sportna Prehrana(NN sportna prehrana) in Nelly Nellika, če pa katera želi se pa lahko pridruži tudi moji skupini N&N športna prehrana. Zdej sm pa že fajn naložilauser posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
5.5.2011 13:35:12   
mate0ja
pomaranča sm šla zdej še enkrat seštevat, a veš da sama vase nism bla sigurna, če mamo res tok stroškov:

435 najemnina
30 elektro
60 upravnik + voda in komunala
38 kabelska + internet
220 vrtec
pozimi cca 120 EUR ogrevanje, poleti cca 20 (samo voda)
55 oba dodatno zavarovanje
50 oba mobitela
pa še bencin za tavelik avto cca 150 EUR za mojo malo mašinco pa cca 50.
pol pa še prišteješ a dava vsak mesec 100 EUR na stran da lahko oba avtomobila zavarujeva brez da imava na obroke. Grozno se sliši ampak najbolj smešno je pa to, da ko se družinica poveča bomo imeli praktično nižje stroške. Vrtec bo cenejši, stanovanjski stroški se ne podražijo ker plačujemo na kvadrat. Pol pa dobim še otroške doklade in smo očitno na konju user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
5.5.2011 13:37:48   
Pigy
MateOja, kok pate velko stanovanje? Midva mava 62 m2 (s kletjo in parkiriščem) pa mava najemnine 450 in samo osnovnih stroškov za stanovanje okoli 300. Upravnik je drag ko ne vem kaj.

andmil- plače mamo pomoje povsod iste, čeprav sem jaz mela kar fajn plačo v proizvonji, ampak sem tud delala skoz (vikende in praznike).

olana- sem te dodala

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
5.5.2011 13:54:13   
mate0ja
Pigy mi imamo srečo 76 m2 + parkirišče za ta denar, čeprav o razporeditvi prostorov rajši nebi. 

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
5.5.2011 14:02:57   
leaa
Ojla!!
Za mano je morfologija. Imel bomo še enega user posted image . Vse je ok. Tehta pa 400g.
Naslednji pregled imam 2.6.
Če me katera želi dodati na FB sem Leonida Lipičnik.
Fajn se mejteuser posted image .

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
5.5.2011 14:03:58   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: olana

Andmil čestitke za stanovanje!!

No, če boste še mene dodale na FB, imam dva profila in sicer Sportna Prehrana(NN sportna prehrana) in Nelly Nellika, če pa katera želi se pa lahko pridruži tudi moji skupini N&N športna prehrana. Zdej sm pa že fajn naložilauser posted image user posted image

Hvala tudi tebi! user posted image

Zdaj pa, da še jaz napišem za Koroško:

- najemnina ( 2-sobno stanovanje - 56 kvadratnih metrov ( klet + balkon sta zraven )) - 200 €,
- elektrika - 38 €,
- ogrevanje 55 € ( tudi poleti ),
- voda + komunala - 12 €,
- kabelska - 11 €,
- upravnik - 12 €,
- obvezno zavarovanje zame - 14 €,
- dodatno zavarovanje za oba - 50 €,
- druga zavarovanja - 80 €,
- bencin za oba avtomobila - približno 230 €,
- zavarovanje za oba avtomobila ( na trajniku ) - 120 €,
- mobitel ( za oba ) - 70 €,
- interent 30 €,
- moj faks ( vsake 3 mesece ) - 950 €.

Ne vem ali sem še kaj pozabila...user posted image

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
5.5.2011 15:43:35   
barbara85
Ojla souser posted image !
Danes me pa že cel dan zebe, kje si sonček, zakaj se skrivašuser posted image !!!
Ja glede paketa, ki ti pripada po rojstvu otroka bova verjetno denar vzela!
Za voziček mam pa še čas, bom že še kaj našla, sej gledam skoz so neke akcije!

Res dan danes si car če preživiš mesec, prava kriza je, sam važno da je zdravje pa da maš koga ob sebi, ki ti stoji ob strani in pomaga! Jst za zdej še živim doma in si skupaj delimo stroške, no ubistvo jst naj manj dam, zato pa večkrat pospravim, pa kako drugač pomagam, moj pa tak živi bolj ko ne pri svojih, sam spat pa pride k meni vsak dan! Če bo po vsej sreči bi drugo leto bolj proti koncu pa mogoče že šli v svojo hišico, ki je navzunej že narejena, notri nama pa manjkajo ometi, pa estrihi, centralna, še kr dela in denarja! Pozna se ker je dosti lahko sam naredu, pa pomagali so mu kolegi! Zato pa  bomo mogli zdej pač v moji sobici preživet nekaj časa, da bomo pol lahk šli na svoje! Sicer pa je fajn da maš na začetku mal pomoči od mami user posted image !

Drugač ene sem že dodala, katere ste pač dale imela gor, jst pa sem Barbara Vodovnik, če katera želi me lahk doda!

Jst pa sem spet po dolgem času naredla svojo odlično tunino omako za testenine in domačo solato! Včerej sem pa full dobro špargljevo juho naredila in to tudi iz domačih špargljev, full je ratala, pa pečen krompir in  solata!
Vidim da vse super kuhate in slišat je zelo okusno!!! Glede kil pa ne smemo jambrat, ker se vse da pol dol z voljo in telovadbo! Pa jst pravim sam da lahk jemo!

Jst še kr čakam na brcike mojegauser posted image , upam da jih dočakam!

No punce lepo bodite!!!
Papa

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
5.5.2011 16:12:36   
2.2.
kaj je danes en dan da ste/smo toliko naklepetale? saj prav....

moji mali je pa danes v vrtcu iz zobka tekla kri, tako je rekla vzg. moji mami ko jo hodi iskat. potem doma ko sem jo pregledala ni nič majao, edino mogoče se je v dlesen kje udarila-sicer pravi da ni....no saj še malo pa bojo šli mlečni zobkiuser posted image .

(odgovor članu barbara85)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
5.5.2011 16:14:14   
Pigy

Pigy mi imamo srečo 76 m2 + parkirišče za ta denar, čeprav o razporeditvi prostorov rajši nebi. 

je razporeditev, dolg hodnikuser posted image . Uh, al me nervirajo tile starejši bloki. Tuki imam zelo prostorno je pa neto bivalne površine glih 58m2. Ampak bo nekak. Maš pa mal stroškov glede na kvadraturo. Jaz imam samo spl (okoli 160e ).

Zlikano imam vse, skuhano tudi, sedaj pa direktiva mal počivat, sem gotova. Toliko kot sem danes bila na netu, se ne spomnim, da sem bila še kdaj.

Jutri bi šla v baby center pogledat majo neko akcijo, pa sedaj ne vem, da ne bo spet komisija prišla.

princess1- so te prišli obiskat, ali si mela srečo in te niso?

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
5.5.2011 17:06:53   
ANDMIL
Končno konec gospodinjskih opravil - za danes... user posted image

Jaz sem pa danes pri mami jedla, ker moj dragi ni prišel po službi domov, ampak je šel direktnega spet naprej delat... Tako, da sem mamo klicala, da pridem na kosilo in, da naj naredi mojo najljubšo jed - špinačo in pire krompir... Njama...

Zdaj pa malo počivat, potem pa še mogoče malo ven... user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
5.5.2011 18:07:12   
2.2.
mene je tudi tako strah komisije, glih včeraj sem srečala eno znanko in je rekla da jo je obiskala komisija....je pa tudi moja soseda na bolniški, sicer ni noseča vendar si mislim da nas bo enkrat presenetila. jaz se full bojim in nič e počnem kaj takega-saj itak nemorem. ona pa okoli hodi in jo ni strah....

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?