pomar*ANČA*
|
v tako gre z nami na sprehod zmeraj liter in pol tekočine in kakšen pribolšek, ker sicer si takoj ob 10 EUR samo da se odžejaš. Bog ne daj da bi si kak pribolšek privoščil ali da kdo prisede k mizi. Sicer pa iz meseca v mesec moliva, da bova oba obdržala službo in dobila plačo takrat ko je treba ker stroški skupaj z najemnino in vrtcem presežejo 1000 EUR. IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja IZVIRNO SPOROČILO: ANDMIL IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Joj lahko vsam le ploskam za stanovanja . ANDMIL zate sem še posebaj vesela da vama je ob začetnih podrtih načrtih v tako kratkem času uspelo vse urediti. Opremljanje je pa itak lepši del. bolj zoprno je potem pospravljanje. Midva pa še nisva zbrala poguma za nakup. Smo v LJ, kjer so cene UUUUUUUUUUU visoke in ves čas malo upava, da bo moglo kej past, banke bodo enkrat mogle prodat vse kar so si nagreble preko propadlih gradbincev. Pigy dodana. Hvala Hvala... Ja, ja v Ljubljani pa imate navite cene... Večkrat se potem sprašujem kako vam v Ljubljani , recimo, da samo mož dela, uspe preživeti... Resno... Zdaj ne vem a imate v Ljubljani višje plače... Že najemnina je takšna, kaj pa potem položnice, pa jesti tudi moraš... Imava srečo, da imava oba službo. Samo pazi to, oba imava plače malo nad povprečjem, pa živimo iz meseca v mesec. Pa najemnina za stanovanje še niti ni tak problem, problem je to da ne laževa in prikazujeva ločenega življenja, zato nas pri ceni za vrtec za tamalo kar pošteno udarijo. Hkrati pa itak nismo dobili želenega vrtca, tko da smo bili primorani kupit dodaten avto, ta nam pa pobere še tistih nekaj fičnkov, ki bi jih sicer lahko prihranila. Živimo pa res bolj na skromno. Pri hrani sicer ne varčujemo, oblačila pa kupujemo takrat ko je res nujno. Prav tako gre z nami na sprehod zmeraj liter in pol tekočine in kakšen pribolšek, ker sicer si takoj ob 10 EUR samo da se odžejaš. Bog ne daj da bi si kak pribolšek privoščil ali da kdo prisede k mizi. Sicer pa iz meseca v mesec moliva, da bova oba obdržala službo in dobila plačo takrat ko je treba ker stroški skupaj z najemnino in vrtcem presežejo 1000 EUR. u šit, mata pa res velik stroškov, mi smo recimo 15min iz lj, pa mava stroškov 3x manj- glavni strošek je vrtec. nimava najemnine, ampak če bi imela najemnino, bo naju z vsemi stroški prišlo max 600e! ljubljana je res draga..... sam pa danes dobila odločbo od zavoda, sem kar zadovoljna, sicer je pol manj kot sem imela plače, ampak nekaj pa vseeno je. avgusta bom brez dohodka, tisti mesec me bo oči zaposlil, ker mu tudi prav pride, ker je eden od pogojev za eno subvencijo da je vsaj en zaposlen in bo ponucal mene, potem pa že porodniška. moži je sicer neki tečen, kako bomo preživeli, mapak smo že z pol manj sfurali, tak da pričakujem danes en kreg, ker sva oba glih dovolj tečna in utrujena. sej po eni strani ga razumem, dela čez dan, zvečer gre fušat da pride okol 9h domov, pa še potem čez vikend nočne kilnari, da je čez dan lahko z svojim scrklančkom.... bo že!
|