|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
3.5.2011 8:41:07   
Katte
Janchek81, kupila sem Ovul-test v DM. V prejšnjem krogu sem jih prvič uporabila in so prav pokazali. Sem pa mislila, da moraš prav zadeti vrh LH, ki ne traja dolgo. Ampak je druga črtica počasi postajala močnejša, tako da nisem mogla zgrešiti. Me je pa malo presenetilo, ker je bila O kak dan kasneje (sem jo pa ful čutila, bolelo za znoret), user posted image  je prišla pa že čez 12 dni.
Glede lubrikantov sem ti pa že napisala, da nimam izkušenj. Kolikor vem, je pomembno, da ga uporabljaš samo v času O zato, ker vpliva na pH, normalen pH nožnice, ko ni O, je bolj kisel in če uporabljaš preveč oz. v nepravem času, ti tako poruši ravnovesje.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
3.5.2011 8:50:15   
Janchek81
Katte ja sej jaz sem imela tudi te iz DM-a, sam ne vem a sem jih takrat prepozno začela uporabljati ali kaj ... tko, da me je zmedla vedno črtica, ki je bila vedno bolj odebeljena user posted image  tako, da mislim, da sem s temi O testi zaključila, ker tudi ta CB digitalni, ki pokaže smajlija, da ni treba bit skeptičen glede črtic, pa je tud pokazal tko, kakor da bi bili pokvarjeni user posted image user posted image  ubistvu sem se bolj kot kej druzga igrala s temi testki ... zdj se mi pa ne da, samo stran vržen denar .. zgleda, da ne bom nikoli ugotovila kdaj imam zares O user posted image user posted image  se bom mogla prepustiti toku in ko bom pač user posted image  pač bom ... joooj eno leto nazaj sem pa bila tak čas že user posted image  .. samo, da še nisem vedla .... no ja .... upam, da nama pač čim hitreje uspe user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
3.5.2011 10:23:04   
Nusyka
Pozdravljene punce!
Jaz bi se vam pridružla v tej temi, trudiva se za prvo nosečnost.
Sicer do sedaj sva bolj z rezervo "delala" na tem projektu, ker sem
imela še izpit in diplomo za končati. V prihodnjem mesecu pa me čaka
nova zaposlitev na starem delovnem mestu in greva počasi z možekom v
akcijo (user posted image ) z željo po otročku user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3503
3.5.2011 10:24:53   
Janchek81
Nusyka dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nusyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
3.5.2011 10:28:54   
Nusyka
Hvala za dobrodošlico user posted image .
Bom držala ta (in najbrž naslednji mesec) pesti za vse vas.
Sicer user posted image  bova brez zaščite in brez skrbi, tko da če se kaj prime,
se ne bova nič pritoževala user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3505
3.5.2011 11:07:28   
Katte
Hej, Nusyka. Dobrodošla tudi tukaj. Hvala za navijanje. Jaz tudi držim pesti zate že v tem mesecu.

Still hoping.

(odgovor članu Nusyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
3.5.2011 11:09:18   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image MEGi20.........9.3.2011user posted image   
user posted image  ringababy..........x.3.2011user posted image
 user posted image Luna*..........x.3.2011user posted image
user posted image   vesper.........x.4.2011user posted image
 user posted image  sivk1......x.4.2011user posted image
user posted image  Sisley.......4.5.2011user posted image  
user posted image NB86.........6.5.2011 user posted image
user posted image   ribica77.........6.5.2011 user posted image
user posted image  CariSSa10......13.5.2011user posted image
user posted image  Janchek81.........14.5.2011user posted image
user posted image Katte..........22.5.2011
user posted image
user posted image  čebelica1984.......25.5.2011 user posted image

user posted image witch........x.5.2011user posted image
user posted image Wannabemommy......x.5.2011user posted image    
  user posted image Arual......x.5.2011user posted image
 user posted image xoxox........x.5.2011 user posted image
user posted image  andreja_p........x.5.2011 user posted image
 user posted image SamoTi......x.5.2011user posted image
user posted image mladika......x.5.2011user posted image
user posted image  Nusyka......x.5.2011user posted image
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image   jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna user posted image  18.2.2011 user posted image  
user posted image  anity_1 24.2.2011 user posted image
user posted image  Monstera 3.4.2011 user posted image    
user posted image  Jassika 19.4.2011 user posted image
user posted image   dspela 29.4.2011 user posted image

Seznam mamic

Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjašauser posted image
naja17 28.2.2011 - Maj user posted image
Klemy82 11.3.2011 - Gašper user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
3.5.2011 11:17:00   
dspela
Janchek81. mogoče ti bo to kaj pomagalo. glede suhe nožnice in lubrikanta.
Jaz sem imela tudi teževe s suho nožnico,najbolj me je peklo,en mesec po čiščenju,takrat sem imela vnetje,po tem pa sem nabavila lubrikant YES na vodni osnovi.in je pomagal. Po seksu me ni peklo,sem se kr stem namazala pa je bilo boljše.Ko sva začela delat na user posted image , sva oporabila kr slino.

Res je, da nekateri lubrikanti sicer sprva prinesejo olajšanje, v končni fazi pa nožnico dodatno izsušujejo. Lubrikant vsekakor zamenjajte, morda poskusite s KY gelom. Sicer se pa odlično obnese tudi čisto navadno olje (npr. medicinsko olivno olje iz lekarne, ki pa lahko moti zaradi vonja; baby olje ali pa katero od drugih rastlinskih ali mineralnih olj za nego telesa). Morda lahko poskusite (kot lubrikant, pa tudi za nego suhe sluznice) s katero od mastnih podlag za medicinska mazila, npr. Lexobaza hidrofobni gel. Tega verjetno nimajo na zalogi v vseh lekarnah, ga pa povsod lahko naročijo.

Vsi lubrikanti ne "uničujejo semenčic". Če je lubrikantu dodan spermicid, je to posebej navedeno na embalaži. Tudi če lubrikant vsebuje spermicid, je ta učinek tako nezanesljiv, da ga nikakor ne svetujemo kot edino metodo kontracepcije, vedno v kombinaciji s kondomom. Nespermicidni lubrikant nikakor ni ovira za zanositev.

(odgovor članu Nusyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
3.5.2011 11:23:03   
Janchek81
dspela hvala za tvoj nasvet in odgovor user posted image  bom preverla še tega ( KY ) pa da vidmo kaj bi potem nabavla .. amybe najbolš kr enga od YES, ki je na vodni osnovi, ker YES BABY je treba prou posebej vedt kdaj nanašaš gel ko imaš O in kdaj ko nimaš O user posted image  tko da ... bomo vidl kako in kaj .. trenutno sva imela od Durex-a, pa morm rect da mi je čist odgovarjal, samo po vsem tem kar berem, da uničuje semenčeca in to me je pač valda mal 'panika', da maybe tud če delava na user posted image , da maybe prou zato tud NE uspe, da zagledava user posted image  ... upam, da se mi uspe odločiti tudi na osnovi vaših mnenj .... user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
3.5.2011 11:25:12   
Katte
dspela, jaz sem pa nekje prebrala, da tudi slina uničuje spermije. No, ti si očitno dokaz, da to ne drži user posted image . Sicer pa itak lahko uspe, če te partner samo pogleda od blizu user posted image , ali pa narediš vse optimalno, pa ne rata kljub temu, da ni nič narobe.

Still hoping.

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
3.5.2011 11:29:02   
Janchek81
Katte če bi tko razmišljala, da je dspeli uspelo, potem se tudi sama ne bi 'bala' tega lubrikanta, kajti nama je prvič ratalo tudi s tem lubrikantom user posted image  samo vseeno bi raje mela katerega drugega, da ne bi 'uničeval' spremije oz. da bi bil mogoče na naravni osnovi, čeprou tudi tam, če gledam sestavine mi niti približno ni jasno katere sestavine naj bi bile uničljive oz. škodljive, ker se na to 'kemijo' nikakor ne spoznam user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
3.5.2011 11:50:05   
Janchek81
dspela o tem KY gel sem si 'prebrala, čeprav nič dosti ne piše, samo da je sterilen in da je na vodni bazi in da ne izsuši nožnice ... ne vem, nič kej preveč informacij, tako, da pomoje se bom odločila kar za YES lubrikant, ne vem še katerega, ker so eni štirje, samo so pa vsi na vodni bazi in pomoje, če so tebi pomagali oz. da so OK, potem more že bit nekej na tem user posted image  a mi lahko na privat točno napišeš katerega si imela .. pleeeease user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3512
3.5.2011 18:41:38   
mladika
Janchek81 jst tut mam ta gel YES doma,k je na vodni osnovi.na mojmu sam piše YES pa taka mala embalaža je,25ml ga je notri!!
sem pa našla neki za use nas ki se na kemično sestavo lubrikantov ne spoznamo:

Strupeni seks – krivec za neplodnost in raka! Tekst: Saška Tomič

Preden se ustrašite, da vam bomo v članku odsvetovali spolne odnose, naj vas pomirimo. S samim seksom ni prav nič narobe, vseeno pa vam bomo odsvetovali nekaj, na kar vas večina do tega trenutka najbrž ni nikoli pomislila – problematične lubrikante!

O suhosti nožnice ženske zelo nerade govorijo, ker jih to »okarakterizira«, kot da so za seks nezainteresirane, celo frigidne. Zdrava, mlada, plodna ženska bi praviloma ne smela imeti težav z vaginalno vlažnostjo. Ker pa današnje moderno življenje sestavljajo stres, antidepresivi, kontracepcijske tablete in ostala zdravila, je pojav suhe nožnice zelo pogost. Še posebno po menopavzi, ker spremenjeno delovanje hormonov vpliva tudi na spremembe vaginalne sluznice. Da bi se rešile neprijetne težave, ženske, nič hudega sluteč, posegajo po raznih lubrikantih, ki obljubljajo hitro rešitev.

Letni izkupiček prodaje lubrikantov znaša 1,5 milijarde evrov, trg pa še vedno skokovito raste. Police se šibijo pod raznovrstno ponudbo, ki je potrošniku sicer zanimiva in izredno privlačna, vendar praviloma nekakovostna, nezdrava in v večini primerov celo strupena!

Večina potrošnikov ne bere ali pa ne razume seznama sestavin. Tako jih tudi večina ne ve, da ''lubrikant na vodni osnovi'' nikoli ne pomeni vode, ampak pomeni vodo, ki ji je dodana kopica izjemno strupenih kemikalij. Nekateri proizvajalci (med njimi tudi znamka enega najbolje prodajanih lubrikantov v Sloveniji) gredo celo tako daleč, da svojih sestavin sploh ne navajajo!  

Sestavine, ki tvorijo večino znanih klasičnih lubrikantov, niso bile preizkušene na sluznici, zato se dolgo časa ni vedelo za njihove negativne, v nekaterih primerih celo katastrofalne, posledice. Podatki o varnosti teh sestavin so torej povsem neuporabni, saj sluznica nanje reagira čisto drugače kot koža. Sluznica nima povrhnjice, kot jo ima koža, zato ni zaščitena pred zunanjimi dejavniki. Je izjemno propustna in zato toliko bolj izpostavljena strupom, draženju in veliko hitreje ter laže vpija kemikalije. Rektalna in vaginalna absorbcija je pogostokrat večja od oralne.

Nekatere sestavine klasičnih lubrikantov so celo rakotvorne, zato ni izključeno, da pogosta dolgoročna uporaba strupenih kemikalij v lubrikantih lahko privede do raka materničnega vratu in raka maternične sluznice.

Klasični lubrikanti, morilci spermijev!

Veliko parov ima težave z neplodnostjo. V ta namen ženskam predpišejo zdravila za neplodnost. Eden izmed stranskih učinkov teh zdravil pa je, glej ga zlomka, ravno suhost nožnice. Da bi preprečile novo nastalo težavo, ženske hitro posežejo po prvem lubrikantu, ki jim pride pod roke in tako dokončno sklenejo začarani krog. S partnerjem se nato spravita ''veselo na delo'', ne sluteč, da sta že pred začetkom spolnega odnosa uničila skoraj vse možnosti za spočetje.
Seznam problematičnih sestavin

Najbolj pogoste sestavine klasičnih lubrikantov, ki se jim je potrebno izogniti:
  * Glycerin
    Praviloma je glicerin v kozmetičnih preparatih pridobljen iz nafte. Ob redni uporabi lahko povzroči izsušenost, sluznica pa prične hitreje vpijati kemikalije. Glicerin je dokazano toksičen za spermo, poleg tega pa vsebuje sladkor in s tem hrani Candido albicans!
  * Hydroxyethylcellulose
    Ni dokazanih negativnih učinkov, saj je sestavina izjemno slabo raziskana, zato se ji je, iz previdnostnega načela, bolje izogniti.
  * Gluconolactone
    Groba Alpha Hydroxyl kislina (AHA), pogosto uporabljena pri zdravljenju aken. Vpliva na kislost oz. nizko pH vrednost lubrikanta. Lahko draži oči in kožo, sluznico pa še toliko bolj.
  * Parabeni
    Konzervansi, ki so znani po svojem estrogenskem delovanju. Povezujejo jih z nastankom raka dojk, obenem pa dražijo kožo in povzročajo alergije.
  * Chlorhexidine digluconate
    Pogosto se pojavlja kot zdravilna učinkovina v vodicah za izpiranje ust, saj preprečuje gnitje zob zaradi oblog. Pri zaužitju velja za rahlo strupeno, draži oči in kožo. Laboratorijski dokazi kažejo, da lahko povzroči celične mutacije.
  * Sodium hydroxide
    Konzervans in pH uravnalec. Draži kožo in oči.
  * Sodium Benzonate
    Draži kožo. V kombinaciji s citronsko kislino sprošča strupeni benzen.
  * Propylene Glycol
    Sintetična sestavina, naftni derivat. Povzroča alergije, kontaktni dermatitis in izpuščaje.

Ko boste naslednjič posegli po lubrikantu, dobro preverite njegove sestavine. Predlagamo, da opravite inventuro zalog, ki jih imate doma in se znebite vseh neprimernih. Če je zaradi nepotrebnih zgrešenih nakupov trpela vaša denarnica, prizanesite vsaj svojemu zdravju!

Kot naravna lubrikanta sta pogosto v uporabi hladno stisnjeno kokosovo olje ali šentjanževo olje. Šenjanževka je znana po tem, da dobro obnavlja morebitne poškodbe sluznice, vendar je ne smete uporabljati, če imate kakršnokoli hormonsko terapijo ali uživate kontracepcijske tablete. Kokosova maščoba ima dobro viskoznost in kontaktno uničuje kvasovke in patogene bakterije. Pomanjkljivost so le mastni madeži, ki jih lahko pusti na perilu in posteljnini. Za vaginalno sluznico pa bi bili najbolj primerni lubrikanti na vodni osnovi, vendar le če izberete takšne, ki so narejeni iz najbolj čistih naravnih sestavin. 

midva sva zdej "na olivnem olju"!!!

< Sporočilo je popravil mladika -- 3.5.2011 18:42:41 >

Mi še zmeram upamo!!!:)

Neposredna povezava do sporočila: 3513
3.5.2011 18:48:33   
sivk1
Jaz pa ful nesrečna. V soboto bem bila 100% prepričana da sem user posted image . Kovinski okus v ustih, bradavice temno rjave opazno,zmantrana za znoret, slabost, kar sem pojedla sem mislela da bom zbruhala...včeraj delala test-negativen in nič več teh znakov. Ostala je samo še bolečina v maternici-zmerna, ki jo imam že en dober teden.  user posted image mi zamuja s tem, da jo imam neredno, ampak vseeno od prejšnje je že 36 dni. Če bi user posted image dobila pred enim tednom ne bi bila tok razočarana kot sedaj. user posted image Ne da se mi več delat na user posted image , ker tudi user posted image ni več užitek.

Neposredna povezava do sporočila: 3514
4.5.2011 7:15:19   
Katte
sivk1, hudo mi je, ker si že verjela, da si user posted image , test pa negativen. Sem že to doživela. Zato ti pošiljam virtualen objemček, pravega naj ti pa da tvoj dragi. Sicer je pa upanje, dokler ne priteče. user posted image user posted image user posted image

Still hoping.

(odgovor članu sivk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
4.5.2011 8:01:49   
Janchek81
mladika hvala za prispevek .... je res, da so v večini lubrikanti zmes ene kemije, v to popolnoma vrjamem, samo sej tega tud ne uporabljaš toliko, da bi notr skor da ne plaval user posted image  če bi potem v življenju na vse stvari tako gledali, bi lahko kar na vse embalaže prehrane začeli gledati kje se skrivajo emulgatorji, ki naj bi bili škodljivi in bi prinašali v telo rakave celice, tako, da ... jaz pravim, da vse v vemajh normale user posted image  sem se pa kar na podlagi določenih žensk odločila, da kupim od YES lubrikant, ki je pač na vodni osnovi in bomo vidli kako in kaj ... malo bom še pretuhtala in potem se bom tekom dneva odločila user posted image

sivk1 objemček še od mene ... ja veš, to pa psiha naredi svoje .. čeprou jaz, ko sem bila noseča nikoli nisem imela okusa v ustah po železu, to sem ponavadi imela, če sem bila na antibiotikih user posted image   Je pa res, da sem jaz že ene parkrat kar imela upanje da sem user posted image , ker mi je bilo zjutraj slabo, potem po užitju kakršne koli hrane mi je bilo slabo, bila sem utrujena in imela napeta prsa .. itd itd itd, in to sem opazila, da se mi dogaja vsak mesec .. ne vem niti zakaj in ne mislim se sploh s tem obremenjevat ... pač, vem da je to vsak mesec in da enostavno le ni to znak, da bi bila noseča, lahko gre za kakšne hormonske motnje al pa kaj podobnega .... no ja, velik srece v bodoče, tudi tebe čaka dan, ko boš zagledala user posted image  in to bo kmalu user posted image user posted image  glavo pokonci in novim 'dogodivščinam' naproti ...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
4.5.2011 13:46:12   
Katte
Še nekaj o O testih. Upam, da vse razumete angleško. Če pa ne, je Google translator zakon user posted image .

"Are ovulation prediction tests worth doing?

Pelvic ultrasound looking at the ovaries is considered the gold standard in ovulation prediction in a research set_ting but obviously in a practical application of a woman trying to conceive, ultrasound is not used. Urinary LH testing has been shown to have a 100% correlation with ultrasound as far as predicting the timing of ovulation (3). In that same study, they looked at cervical mucous changes, basal body temperature (BBT) charts and salivary ferning. Cervical mucous changes only had a correlation of 48%, salivary ferning correlated 37% and BBT has a 30% correlation.
For the home tests that measure LH surge that immediately precedes ovulation, detection of LH occurs at above 30 mIU/ml. This means that women with polycystic ovarian syndrome who have slightly higher resting LH values are still not falsely detected as ovulating. The urinary LH spike occurs about 24-36 hours prior to ovulation so it is very useful for women trying to conceive because it gives them a window of warning. The test will show positive for one or two days and rarely 3 days if you catch a spike right at the beginning and it is a large release of LH."

Jaz začnem uporabljati O test danes, ampak še ne pričakujem pozitivno pred koncem tedna.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 3517
4.5.2011 13:56:53   
Janchek81
Katte vse lepo in prav, samo ... jaz sem vseeno mnenja, da lahko sfališ ovulacijo, če si delaš na 2 dni teste oz. da se testiraš, mislm, da je najbolje da se začnejo ženske kar testirati od 7.dneva po M in nekje do 20. dneva, če to zdej zračunaš koliko testov bi morala ženska porabiti in koliko je to denarja ... uuuuf, bolš da ne pomislim user posted image user posted image  jaz sem vseeno mnenja, da al mam O nekje med 7. in 10. dnevom, mogoče 11. dan po user posted image  ali pa imam zelo pozno O .... al je pa trenutno sploh nimam ... neki od tega bi mogl bit user posted image  ker sem si zdej nazadnje delala teste na 13. dan in je bila šibka črtica, ko sem opravljala test 15. dan je skoraj ni bilo, ko sem ga 16. dan pa je sploh ni bilo ( črtice ) več zaznane user posted image user posted image  tako, da je samo možno, da je bila pred 13. dnevom ... ma to je tok enih teorij user posted image user posted image  vsaka ženska ma skor da ne drgač - moj mnenje pač user posted image user posted image  pa še vprašanje vsega je, kateri testi so sploh 100% zanesljivi in še to ... pri nekaterih O testih mora biti čisti jutranji urin, nekje mora biti nekje med 10 in 17. uro ( smešn interval ) in nikakor ne smeš veliko piti tekočine pa bla bla bla ... tko da ... pomojem more bit že ženska kar dost eksperta, da se vsega tega drži in da res test opravi z pravilnim urinom ob pravilni uri user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
4.5.2011 14:12:53   
Katte
Janchek81, meni je v prejšnjem krogu super lepo pokazalo, šolski primer, tako da se bom tokrat zanašala na to. Bom pa delala vsak dan.
Takole naj bi izgledalo:
user posted image

Tukaj je ful o tem: http://www.ringaraja.net/forum/m_3890819/mpage_1/key_/tm.htm

< Sporočilo je popravil Katte -- 4.5.2011 14:18:15 >

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 3519
4.5.2011 14:17:42   
Janchek81
Katte sj to tabelco sm jst nedavno nazaj dala link sm user posted image user posted image  no vids, men pa to žal ne drži .. al pa ne vem, ne lulam ob pravem času al kaj jaz vem .... al pa nimam več O al kaj ... nimam pojmauser posted image user posted image  sam itak sm si rekla, da se bom zdj posvetila, da bo prišlo ko bo prišlo, ta mesc porabm še zadnje (3) teste od CB in te bom začela uporabljat 7. dan  user posted image  potem se pa več ne hecam .. pustim času čas in se ne obremenjujem s tem kdaj mam O in kdaj je nimam in tko naprej user posted image  pa teb teli Ovul-testi sploh pravilno pokazejo .. ker glede na to kok so dragi testi so res čist nepraktični in sploh veš ne kaj moraš natančno gledati ... jaz sem se ene pou ure sploh sprašvala katero konico une 'palčke' pomolit notr u urin user posted image user posted image  sama seb sem se smejala tm na wcju na šihtu user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
4.5.2011 14:22:04   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81
Katte sj to tabelco sm jst nedavno nazaj dala link sm user posted image user posted image   

user posted image  user posted image  user posted image  

Drugače pa zanosijo tudi tiste, ki jim nič ne pokaže ali pa, tako kot v mojem primeru, lepo pokaže, pa ne uspe.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 3521
4.5.2011 14:25:42   
Janchek81
Katte vem, da zanosijo tudi tiste, ki jim sploh ne pokaže user posted image user posted image  ampak tko sm hotla samo napisat, da teli O testi so kr drag špas .... je pa nekej res, da na primer teli Ovul testi so mi bli najdražji za to kar dobiš ... ker na primer u Mullerju so uni ki so taki kot nosečniški testi ful bolj praktični in še cenejši pa še lepe roza barve so user posted image user posted image  OK dost filozofiranja ... jaz sem na O testih še ta mesec potem pa ... go with the flow user posted image user posted image  Tebi pa želim, da jih uspešno porabiš ... pa vi2 ne user posted image  na 2 dni, da rabiš te teste?

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
4.5.2011 14:49:24   
Katte
Midva drugače vsak dan. Prejšnjič sem poskusila s testi samo informativno. Ker se po skoraj enem letu še ni prijelo, bova tokrat poskusila par dni pred O šparati user posted image , če so slučajno slabši in to rabijo. Zato rabim točno vedeti, kdaj je O. Potem pa itak spermiogram, če še vedno ne uspe.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 3523
4.5.2011 16:07:09   
Janchek81
Katte nekje sem zasledila, da ni vredu, če vsak dan, ker niso tako dobra semenčka ... pač mogoče teorija, ker kolegica je vsak dan pa je zanosila v tretjem ciklusu user posted image  vidva kar pridna bodita in ko se bliža O pa počakajta z enim dnevom in potem v akcijo .... user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
4.5.2011 16:46:10   
vesper
hej punce. Nekaj mi povejte prosim. Danes sem bila pri mojem G na enem pogovoru in mi je še nardil ultrazvok, da sva se prepričala, da je vse ok, še enkrat pred postopkom IUI.
Ker sma se pogovarjala vse mogoče, sem ga potem pozabila vprašat najpomembnejše. Zanima me namreč, če je možnost, da bi se zdaj na tem UZ videlo, če bi mogoče bila noseča. Ali je še to sedaj prehitro in še ni mogoče ničesar videt? Sem pa 5dni pred M. In seveda upanje za user posted image je, glede na to da sva pridno user posted image ta mesec.
Se že v naprej opravičujem, če je vprašanje malo butasto, ampak me res zanima in mogoče katera od vsa kaj ve, ali pa je bila v podobni situaciji? user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.