|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
2.5.2011 22:08:16   
PERSIDA
Najaa tudi jaz imam ta teden čistilno ,ker se od vse svinjarije več ven ne vidimouser posted image .Ma kaj me briga sam da nam je fajn.

trezika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
3.5.2011 6:05:56   
MalaČebelica
Dobro jutro.

Kako ste kaj? Sem si po dolgem času spet vzela malo časa, da vas pozdravim. Pri nas vse po starem - jaz spet bolana...

Kje pa je Kokica? vmes sem nekaj na hitro prebrala, da je kao ni...

Trezika grozne novice user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se porihta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
3.5.2011 7:29:36   
KOKICA32
Dobro jutro! user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
3.5.2011 7:34:16   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

aja, danes sem končno dobila datum za strokovni izpit.... torej, pesti boste držale 23. maja ob 15.30user posted image user posted image no, saj vas bom še prej spomnila user posted image user posted image

Veš da! user posted image user posted image user posted image

Za vse ostalo pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
3.5.2011 7:41:41   
KOKICA32
Mi smo torej nazaj...Na morju smo bili od sobote do prejšnjega petka, do včeraj pa sami pikniki. user posted image

Vreme na morju ni bilo za prste oblizniti je pa bilo definitivno boljše kot doma, ko je bil sam dež. Tam je bil vsak dan do 11h ful sonček, potem so se pokazali oblaki in spet sonce pa tako. Veliko smo grilali, se vozili s poganjalčkom, mouj pikec je že sprobal pravo kolo a mu je bilo preveliko (14 col), tako da sedaj razmišljamo o nabavi 12 colskega. Opazovali smo ribice, rakce, ....Se sprehajali, jedli sladoled, ribe,...user posted image V glavnem teh 10 dni mi je minilo kot bi rekel keks, danes pa sem že v službi.

In ve? Tasa, Lija je tako lepa na slikici, da bi jo kar pojedla. Jo bom popoldan Valentinu pokazala, če jo bo prepoznal. Pa super, da je čofotala z rokavčki. user posted image user posted image user posted image

Najaa- upam, da bo tvoje nove delo res samo začasno in da takoj najdeš nekaj novega. user posted image

Persida- tudi v tem tednu ne bo manjkalo mivkanja, ne?user posted image

Tulipan- sedaj pa bi bil že čas, da vam porihtajo net. Tudi jaz te pogrešam. user posted image

Trezika- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MČ- oglasi se še kaj. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
3.5.2011 8:39:24   
Najaa
KOKICA welcome back! user posted image
Trenutno nimam nobenega dela na vidiku, moja največja prioriteta kakor bi temu rekel zdaj že bivši šef so otroci in diploma takoj za njimi. user posted image Danes sem še na off, da se spočijem od praznikov user posted image jutri pa štartam zjutraj z učenjem, zvečer pa z zumbo! user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
3.5.2011 10:48:53   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Najaa tudi jaz imam ta teden čistilno ,ker se od vse svinjarije več ven ne vidimouser posted image .Ma kaj me briga sam da nam je fajn.

se ne bi mogla bolj strinjat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
3.5.2011 10:49:20   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dobro jutro! user posted image

ja kooooooončnoooooooooooo user posted image

dobrodošla nazaj

vidim, da se vam je dogajalo user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
3.5.2011 10:49:58   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dobro jutro.

Kako ste kaj? Sem si po dolgem času spet vzela malo časa, da vas pozdravim. Pri nas vse po starem - jaz spet bolana...

kaj ga spet sračkaš?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
3.5.2011 11:59:53   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image za seznam!

tasa slika je res lepa. A je sam pod takim kotom slikana al se je miška mal poredila?

Najaa slikano je od spodaj navzgor. Je pa  se tudi poredila ja. Saj ima že 12,5kg user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
3.5.2011 12:01:04   
KOKICA32
oooo, Tasika! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
3.5.2011 12:01:52   
tasa_m
Trezika en veeeeeellliiikkk objem ti pošiljam. Tak medvedji! Upam, da pri ateju nebo nič hujšega!! user posted image user posted image user posted image

Kokica velkom bek user posted image user posted image user posted image Se je vleklo ko te ni blo!!!

Najaa pa daj nemreš tolk pospravljat. Če si v šusu pridi do Mb pa tu nadaljuj user posted image
O si se še spomnila gesla za RR user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 3.5.2011 12:02:48 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
3.5.2011 12:03:29   
tasa_m
Kak si Kokica, v službi vse štima? user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
3.5.2011 12:04:53   
tasa_m
Evo, sem si jih dala na RR

user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
3.5.2011 12:05:36   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image za seznam!

tasa slika je res lepa. A je sam pod takim kotom slikana al se je miška mal poredila?

Najaa slikano je od spodaj navzgor. Je pa  se tudi poredila ja. Saj ima že 12,5kg user posted image

jeeee! Sam 100g več od Nike! user posted image user posted image

O, ste lepo čofotali! user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 3.5.2011 12:07:45 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
3.5.2011 12:07:15   
Najaa
trezika, joj user posted image še od mene. Zgleda, da sem včeraj spregledala, da si pisala, zdej pa gledam kaj to druge pišejo, da se je hudega zgodilo. Upam, da bo vse ok z obema.

tasa zdej mam cunje v delu. Pregledujem kaj bo za poletje, kaj je za stran... pa se nič ne pretegnem zraven. user posted image Na kosilo sploh ne študiram, bo že nekaj na hitro. Zdej grem kar malo ven na sončka na kofe. Tak! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
3.5.2011 12:11:22   
tasa_m

trezika, joj user posted image še od mene. Zgleda, da sem včeraj spregledala, da si pisala, zdej pa gledam kaj to druge pišejo, da se je hudega zgodilo. Upam, da bo vse ok z obema.

tasa zdej mam cunje v delu. Pregledujem kaj bo za poletje, kaj je za stran... pa se nič ne pretegnem zraven. user posted image Na kosilo sploh ne študiram, bo že nekaj na hitro. Zdej grem kar malo ven na sončka na kofe. Tak! user posted image

Fauš! Jaz nimam nobenega da bi la z njim na kofe user posted image

Poletne cunje mamo mi že v omari.

Nič, grem pa si jaz svojo omaro pospravit, ker nič več ne najdem noter. Mam pravi đumbus user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
3.5.2011 12:14:38   
Najaa
Moja omara tud še pride na vrsto sam 100X raje se ukvarjam s tistimi malimi cotkami kakor svojimi.

tasa e, da si mi bližje... bi kofetkale, da bi se kar kadilo. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
3.5.2011 12:33:09   
tasa_m
user posted image user posted image user posted image
zato pa bove zdaj kafetkali vsaka na svoji strani, z mislimi na drugo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
3.5.2011 12:56:16   
KOKICA32
Ja, Tasa, v službi vse štima pa tudi sicer, če te je mogoče zanimalo. user posted image

Ta bazen pa prav fajn zgleda, ej. user posted image

Najaa- če že boš šla do Tase v MB se sproti še pri meni ostavi, jaz mam v celem stanovanju đumbus, ne samo v omarah.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
3.5.2011 13:38:23   
tasa_m
user posted image user posted image user posted image evo Naja smo ti že dlo zrihtale.
Meni pa zdaj ni šlo na RR, kak sem natipkala ringaraja.net mi je vrglo yahoo ven user posted image
sem se odločla, da nebom danes nič delala user posted image
Dala sem perilo prat to pa je tudi vse user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
3.5.2011 13:45:16   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image evo Naja smo ti že dlo zrihtale.
Meni pa zdaj ni šlo na RR, kak sem natipkala ringaraja.net mi je vrglo yahoo ven user posted image
sem se odločla, da nebom danes nič delala user posted image
Dala sem perilo prat to pa je tudi vse user posted image

Pametno. user posted image user posted image user posted image

Mi pa se gremo popoldan meniti z enim znancem v njegovo trgovino, če nam lahko zrihta sobico za Valentina kaj ceneje, kot je pri Lesnini. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
3.5.2011 16:12:32   
Najaa

Najaa- če že boš šla do Tase v MB se sproti še pri meni ostavi, jaz mam v celem stanovanju đumbus, ne samo v omarah.user posted image

No no, tak naspidirana pa tudi nisem. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
3.5.2011 16:14:18   
tasa_m

Eh, škoda user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
3.5.2011 16:55:41   
Najaa

Eh, škoda user posted image

user posted image user posted image user posted image Veš da še svoje omare se mi ne da kaj šele druge. Namesto, da bi me na kofe povabla, me vabiš pospravljat. Pffff! user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.