mrcinca
|
Dobro jutro punce. Kako ste kaj? Pri nas je sonček, mala opozarja nase, tko da je eno čudovito dopoldne. Kar se gibov tudi naša ima včasih čisto nežne, včasih pa že kar konkretne. Kar me pa najbolj preseneča, pa je, da jih dostikrat čutim čisto spodaj, včasih čisto pod rebrami, včasih pa čisto ob strani trebuha, tko da pojma nimam, kako leži oz. s čim izvaja akrobacije popek hja, moj ima tudi strešico :) sem pa ugotovila, zdaj ko se je raztegnil, da imam tudi v popku znamenje , pišuka še tam, že tako jih imam full po celem telesu. aja, da ne omenjam, da sem si ranila eno znamenje do krvi in me zdej to malo skrbi. no, ker v bistvu se ga drži samo še pol . itak grem v torek k osebni, pa ji bom pokazala, ne vem a se bo zaraslo nazaj, al bo treba it odstranit zgaga na srečo se je stanje umirilo, zdej je že kakšen teden ok, naj tako ostane čim dlje čase :)) moram potrkat, tudi z mehurjem nimam kakšnih težav, tako da mala očitno kar dobro leži :) Imam pa še vedno full probleme z otekanjem, pa tudi z mrtvičenjem prstov ponoči. S tem magnezijem je bolje le toliko, da mi roke ponoči čisto ne odpovejo, ni več filinga, da je čisto mrtva, ampak nekje vmes. Al se pa morda samo prej zbudim in jo razmigam . Ampak to se mi proti jutru dogaja tudi po ene 5x. Konec tedna imam pa uz- kontrola rasti. Kar se pa urejanja sobice tiče- tudi jaz jo bom urejala skupaj z otrokom. Zdaj bo itak pri nama, in je to kar dstrošek, da bi jo urejala ''zame''. Ker pa delam v vrtcu, vem kako so otroci veseli, če sodelujejo in spremljajo zraven, ko pridejo zjutraj in z žarom v očeh povejo, da so barvali sobico ali pa da čakajo, da bo popoldne nekdo narisal en lik iz risanke. Še meni rata toplo pri srčku, ko vidim, kako se veselijo. Tako, da sem se odločila, da bova to izvedla nekje od 2 leta naprej. Zdaj se bom raje posvetila oblekicam Lepo se imejte.
|