|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
30.4.2011 10:34:14   
daška91
Lily : Hvala za nasvet , sej sm tudi tko mislila nardit kot si mi ti predlagala ! user posted image

Dotika : Moj popek je že čizto vzunaj user posted image , prav smešno zgleda. user posted image

Ja Lily mene včasih zaboli , se kar ustrašim ko me ponoči zagrabi user posted image . Me kar prime tulit sam se zadržujem rajši globoko diham. Mi zelo pomaga user posted image

Mi pa nabavimo samo še podlogo za previjalno drugo imamo pa že vse user posted image .

< Sporočilo je popravil daška91 -- 30.4.2011 10:36:32 >

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
30.4.2011 10:45:05   
lili983
Jaz imam te bolečine že od 12 tedna nekje.Ginekolog je rekel na začetku, da je to od širjenja maternice in posteljica se mi je hitro dvignila. Jaz od začetka nisem mogla sedet ali stat več kot pol ure, ker me je začelo bolet. Tud zdaj, če recimo sedim zelo dolgo me boli ( tako, da upam, da mi podaljša bolniško, ker si ne predstavljam sedet 8ur in več neprekinjeno v službi ).

Joooj jaz bi tud kar šla v trgovino in vse nakupla, pa sva rekla, da počakava na konec maja in narediva velik nakupuser posted image

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
30.4.2011 10:48:22   
daška91
Ja to je res , da se širi maternica . Tudi meni je moja mami govorila na začetku nosečnosti, ko sem imela grozne bolečine za umret. Sem večino časa preležala na kavču ki nisem mogla hodit ne nič . Mene zdej samo še občasno zaboli ko nardim kakšn preveč hiter gib.

Vrjamem da te mika jit kupovat, tudi jaz ko sva nakupovala sva bla 3urce v babycentru + pikapolonica user posted image user posted image .

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
30.4.2011 10:54:37   
Larisa86
Jutro user posted image
za enkrat je pri nas sonček in upam d abo ves dan tako držal in lepo svetil user posted image

dotika pa sej smo na istem, jaz šele včeraj sem čutila fajn brcike, men je pa do sedaj vedno zlo nizko brcal moj sonček ker je postlca bla zlo nizko in sedaj se je malo dvignila je rekla gine včeraj je pa še zmeraj postelca ocpredi.

matkub jaz sem tud taka da nisem še čist nič kupla za moje malo srčece in tud nebom vse tja do konc junija, sem rekla vsaj nekje do 28-30. tedna, pač taka sem, se mi zdi še velik prezgodaj za kupovat postlce, pa oblekce sploh, tako da sva na istem user posted image me pa povsod kamor grem matra da bi kupila kako oblekco al kaj za sončka, se prav držim nazajuser posted image

lili983 nič ne skrbi jaz bom zdaj v 23. tednu pa vedno čutim nežne brcike in zelo redko, malo je to posledica posteljice ki je spredaj pri meni, a ne obremenjuj se, bo že tudi vajin user posted image začel močno brcat, dokler čutiš brcike, pa čeprav nežne je vse ok, moja teta je čutila otroka zelo malo ali nič, in so ji rekli pač da nekateri otroci so tud manj aktivni v trebuhu, no danes ima 11 let in je ritmična gimnastičarka, tako da je živahna user posted image
o ja mene večkrat boli v spodnjem delu trebuha, meni tudi otrdeva trebuh in takrat legnem, ma mislim da je normalno

Lepe praznike vam želim, upam da bo moj sončekuser posted image mali danes kaj aktiven in bo pobrcal mami,
uživajte in pobožajte vaše bušije user posted image

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
30.4.2011 11:23:52   
maktub
Larisa86.: ooo sem kr pomirjena sem  mislila da sem  sam jaz taka da s tem zavlačujem...ker vsi ko  me srečajo me vpr če  sem ze začela z nakupi in ko rečem da ne ne kje pa... mi rečejo da kako zdrzim.,zakaj ne...
pa sej se sama nevem zakaj ne..oz. vem ampak noičem niti na to pomislit...
sej sedaj po 23t pa bo slo itak tako hitro..vsaj pri prvem mi je res  tako slo..

dugače pa me je včeri prvič moja tamala tako postenooo zbrcala in to med gledanjem kraljeve poroke je kr norelaaa...čim je prenos nehal pa se je umirila..svastaa...moja mala  princesaa:))...no  hvala bogu jepa tudi ona  začela malo visje brcat  čeprav mislim da mi je kr počez,da  se jeprav vsedla...

(odgovor članu Larisa86)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
30.4.2011 11:58:10   
monci2
pozdravljene user posted image

dotika : ja..moja fotkica..hvala user posted image user posted image .. glede brcik : moja je tudi en dan bolj, drug dan manj živahna.. Jaz imam edino srečo, da mi res vedno vrača dotike, ko dam roko na trebuh- dovolj mi je, da je samo ena brcika ali dve...vem,da je vse ok.. Ma.. a veš.. jaz sem na začetku bila čist ql, zdaj pa višje sm noseča, bolj sem prestrašena user posted image user posted image ... si mislim, samo da zdržimo čez 30.. pol bom bolj mirna..kr nekaj user posted image user posted image

glede vozička : se strinjam- cenovno so res visoko, ampak iskreno povedano vse do četrtka sploh nism vedela, da obstajajo -opazila sm jih na cesti na Dunaju in pol sva še zavila v eno baby trgovino, kjer sem si ga lahko ogledala... Všeč mi je model in lahkotnost tega vozička, vendar sem zdaj po parih inf, dobila vedno ista mnenja, da ima veliko slabost in sicer kot ste napisale prostornina...ja..bi se mogoče kar strinjala.. sama nimam kaj veliko izkušenj - v drugo bo lažje user posted image ..

oblekce : lih včeraj sm naročila 3 hlačkice za pikico preko spletne trgovine- imajo znižanja.. jaz si pač ne morm pomagat...user posted image

in glede trebuha : že 2. dan imam tako napetega, da sem samo za v posteljo.. To se mi prvič dogaja..Zelo težko se pripognem, počepnem, tudi sedenje mi ne paše.. Tiste k imate izkušnje z otrdevanjem trebuha, kakšen je sploh občutek?? A se še vse lahko normalno pripogibate, čepite?? Zdaj sem v 27. tednu...

lepe praznike..božajte buščije..user posted image

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
30.4.2011 12:04:49   
maktub
monci2: glede otrdevanja trebuha:; v prvi nosečnosti mi je kr res fajn in sem pila magnesol sumeče tabletke ampak mi ni kajdosti pomagalo...sedaj mi res vsake toliko pijem pa donat in morem povedat da malo pa ze pomaga..drugače..meni vsaj ko otrdi se nardi trda bunka ampak po nekaj sekundah se spusti in je trebuh kr mehek..meni je dr.reku da morem pit pozorna če mi otrdeva ritmično torej vsako min al bilo kako in če je večkrat ko 10x na dan tsakat je treba do dr..
je pa res da jaz imam tako trd napet trebuh vedno proti večeru imam občutek da bom kr ekspolodirala tko sem napihnjena... no  takrat pa grem kr lepo ninčat

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
30.4.2011 12:09:50   
monci2
maktub : aaa...hvala za odgovor.. A drugače pa se lahko normalno pripogibaš in vse?? Jaz sem lahko vse delala, zdaj pa že 2. dan v primeru, da se počepnem,me kr vse boli v trebuhu...A je to normalno?

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
30.4.2011 12:12:04   
maktub
monci2 : ja jaz sem se lahko sicer ne tko komot kot drugače ma me ni nič bolelo...probi poklicat in vpr dr. oz dezurega...
mene pa je ze 2x ko sem kaj tko na hitro kaj nardila en hiter gib me je noter v trebuhu takooo prav zastihalo in nimam pojma kaj bi to bilo..

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
30.4.2011 12:17:55   
daška91
monci2- Kat se tiče otrdevanja trebuha pri meni zgleda tako. Dobesedno se počutim kot balon napihnjen z helijemuser posted image , samo to ni nič takega samo malo težje se premikam in sedim. Drugače tudi jaz se zelo zelo zežko prepogibam ,jutri bo že 27.tednov potem sva na istem.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
30.4.2011 12:26:40   
monci2
aha..user posted image ..no hvala za odgovore.. user posted image Tudi meni moj pravi, da se bo zdaj začelo in da naj ne živim v prepričanju, da bom lahko vse normalno delala, kot sem pred parimi tedni..nvm..mogoče ima prav..v vsakem primeru pa bom poklicala v bolnišnico v primeru, da mi do jutr ali ponedeljka ne bo popustilo.. Ja daška: napihnjena sem kot balonček in tud v trebuhu imam občutek, kot bi imela polnega ( no saj dejansko tudi je user posted image user posted image )...

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
30.4.2011 14:38:37   
Rosca79
Čaw,
najprej da čestitam za vse uspešne preglede in tudi vsem prihodnjim želim vse najboljšeuser posted image
Pa da malo pokomentiram, mi mala miška ravno počiva pa imam celo časuser posted image

Gibi: tudi jaz sem imela v prvi nosečnosti dostikrat pomisleke, sploh glede na to, da sem jo začela čutit šele po 24 tednu...pa sem bila na pregledu pri G v nevem katerem tednu že, pa mi ona pravi joj kako je živahna in na monitorju gledam kako se ji meša v trebuhu jest je pa sploh nisem nič čutilauser posted image no in vsakič ko sem pomislila na kaj sumljivega sem se takoj ustavila in se spomnila na to in moja kakršna koli "paranoja" že je bila je magično izginila v trenutku. Ravno tako se tudi zdaj sploh ne obremenjujem z gibi, v bistvu večino dneva nimam niti časa mislit na to da sem noseča kaj šele ostalo...user posted image pa vse čudne črne misli vplivajo na tisto malo bitjece tako da hitro take misli daleč stranuser posted image

Stokke voziček: joj meni je katastrofa od voza, pa ne da koga kaj prepričujem...ga ima moja soseda in toliko pripomb...dojenčico je imela notri do 3 meseca potem je bila košara premala, je kupila še en voz, pa še ene 3 mesece ga je kasneje uporabljala za športnega, potem je bila pa že sezona za kolo pa punca za akcijouser posted image in če si preračunaš da je v bistvu uporaben za pol leta za ceno ki jo plačaš...meni je čist user posted image pa da bi bila cena 150€ sem ziher da jih ne bi bilo nič več na cesti zavidit kot jih je za to cenouser posted image so mi od stokke veliko bolj posrečeno dizajnerske postelje pa praktični trip-trap stoliuser posted image
aja pa še to, res nočem biti nesramna ampak tako je; je moja soseda bolj mala pa je izgledalo kot da pelje voz njo na sprehod, je res tako visok da še nekako pristoji kar visoki ženski, pa tudi praktičnost v tem primeru vidim, da se ne sklanja prav nizko

Soba: mi pa sobo počasi preurejamo v že "mladinsko", sva zadnjič naročila Alplesov Planet, cena pa dobre 3 jurjeuser posted image upam samo, da se mulci pri 4 letih ne bojo domislili da jih pa zelena barva preveč nakulirauser posted image ostane pa še vedno bejbi kotiček, sicer malenkostno spremenjen. Pohvale pa za vaše sobice so mi kar vse po vrsti všečuser posted image tista roza maktub se mi zdi pa kar pretirana, meni res sploh ni...ti jo je tvoj zelo milo pokometiral - svaka častuser posted image

Popek: moj je zunaj že dolgo dolgouser posted image imam tudi res ogromen trebuh že kar nekaj časa...user posted image

Punce držite se in čimveč mislite o fajnih stvarehuser posted image

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
30.4.2011 14:58:14   
Rosca79
A pa daška a sem prav si zapomnila da si iz Kr gore, sva kar blizu če si goruser posted image

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
30.4.2011 15:50:36   
daška91
Rosca79- o seveda si si prav zapomnila user posted image , živim v Kranjski gori oz.sm priseljena gor user posted image . Iz kje si pa ti drugače ? user posted image

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
30.4.2011 17:07:00   
*dotika*
Punce, jaz sem danes kar mojo G poklicala, mi nekaj živčki niso dali miru... In je bila ravno dežurna in mi rekla, da naj kar pridem. No, šiv je ok, detece pa tud user posted image . Uf, takoj lažje diham. Hvala bogu za mojo prekrasno in predvsem razumevajočo G!!!

No, potem pa sva šla še malo po trgovinah in sem si kupila ene lanene hlače, eno lahko kratko oblekico in komot bombažen modrček. Zavila sva tudi v Baby center, ampak sem si samo napasla učke.

Punce, držite se mi in uživajte user posted image .

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
30.4.2011 18:35:53   
maktub
*dotika* :no sam da je vse ok....

tudi mene je danes neki tko zabolelo po celi desni strani prav fajn pa se malo v ledvici in sem kr gor klicala..paje bila moja je rekla da naj kr pridem...lepo naredila ctg, UZ,pregled vse ok...sam na desni led.kjer me občasno  boli se ji zdi daje vidla mali kamenček ampak ni sigurfna...me pa je po pregledu takooo vse začelo spodaj bolet  ni bila prav nič nezna... grrrrrrrrr tko da me že 2 uri nekaj spika...
a bo  ze..sam da je vse ok.

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
30.4.2011 22:18:17   
lipi
Pozdravljene!

Včeraj sem imela pregled in mi je izmerila vrat - 6 cm. Rekla je, da je to zelo dobro. In pa tudi dobili bomo še enega pubeca.user posted image user posted image  Naslednji pregled pa imam 30.05.

Popek še ni izbočen, imam pa že nekaj časa "strešico".user posted image  Trebuh je tudi že kar velik, vem pa ne koliko je velik "najemnik" trebuha.

Sobice: zelo lepe. Pri nas imamo rumeno barvo in nalepke medvedka Puja. In še malo barvnih kreacij našega fanta.user posted image

Spanje: Od začetka bomo imeli kinderped v spalnici zraven najine postelje, ko bo pa prespal večino noči, ga bomo pa prestavili v otroško sobo k starejšemu bratcu (čeprav spi kot top).

Bolečine: večkrat jih imam v spodnjem delu trebuha in rjav izcedek približno že 14 dni, ampak je moja G rekla, da ne ve kaj bi to bilo. Najbrž je ta druga GV v kateri se ni nič razvilo. Sama sebi sem rekla, da dokler ne bo rdeče ne bom zganjala panike. Ni pa lušno, ko kar naprej gledam na wcpapir, kakšne barve je.user posted image

Kidam jaz na ljevo. Mali in veliki že spita pa grem še jaz v miževo. Lepo spite in lepe praznike še naprej.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
1.5.2011 10:00:17   
daška91
Dobro jutro punce ! user posted image

Kako ste kaj danes ? Jaz sem še kar zalimana user posted image samo se pa zbujam z kavico user posted image . Včeraj smo bili v kinu smo šli gledat velikonočnega zajčka '' HOP '' , enkratno res user posted image , naš mišek je cev film brcal user posted image .Drugače ste bile kje na kresu ? user posted image
Ponoči sem imela spet '' pohode '' do stranišča user posted image , mi je kar fajn celo noč ležal na mehurju user posted image .

Dotika sem selo vesela da je vse OK stabo in malčkom !
Lipi tudi tebi user posted image , za pregled

No danes je pa že 27.teden user posted image , jooj ne morem vrjeti da gre tako hitro. Če vam po pravici povem nisem sigurna v kerem tednu sem , več vam bom povedala 9.maja ko imam posevetovalnico. user posted image

Danes ja takooo lep sonček ,zato ga le izkoristite !! user posted image user posted image

(odgovor članu lipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
1.5.2011 10:30:02   
mrcinca
Dobro jutro punce. Kako ste kaj? Pri nas je sonček, mala opozarja nase, tko da je eno čudovito dopoldne.user posted image

Kar se gibov tudi naša ima včasih čisto nežne, včasih pa že kar konkretne. Kar me pa najbolj preseneča, pa je, da jih dostikrat čutim čisto spodaj, včasih čisto pod rebrami, včasih pa čisto ob strani trebuha, tko da pojma nimam, kako leži oz. s čim izvaja akrobacije user posted image
popek hja, moj ima tudi strešico :) sem pa ugotovila, zdaj ko se je raztegnil, da imam tudi v popku znamenjeuser posted image , pišuka še tam, že tako jih imam full po celem telesu. aja, da ne omenjam, da sem si ranila eno znamenje do krvi in me zdej to malo user posted image skrbi. no, ker v bistvu se ga drži samo še pol user posted image . itak grem v torek k osebni, pa ji bom pokazala, ne vem a se bo zaraslo nazaj, al bo treba it odstranituser posted image user posted image
zgaga na srečo se je stanje umirilo, zdej je že kakšen teden ok, naj tako ostane čim dlje čase :)) moram potrkat, tudi z mehurjem nimam kakšnih težav, tako da mala očitno kar dobro leži :)
Imam pa še vedno full probleme z otekanjem, pa tudi z mrtvičenjem prstov ponoči. S tem magnezijem je bolje le toliko, da mi roke ponoči čisto ne odpovejo, ni več filinga, da je čisto mrtva, ampak nekje vmes. Al se pa morda samo prej zbudim in jo razmigamuser posted image . Ampak to se mi proti jutru dogaja tudi po ene 5x.
Konec tedna imam pa uz- kontrola rasti.user posted image

Kar se pa urejanja sobice tiče- tudi jaz jo bom urejala skupaj z otrokom. Zdaj bo itak pri nama, in je to kar dstrošek, da bi jo urejala ''zame''. Ker pa delam v vrtcu, vem kako so otroci veseli, če sodelujejo in spremljajo zraven, ko pridejo zjutraj in z žarom v očeh povejo, da so barvali sobico ali pa da čakajo, da bo popoldne nekdo narisal en lik iz risanke. Še meni rata toplo pri srčku, ko vidim, kako se veselijo. Tako, da sem se odločila, da bova to izvedla nekje od 2 leta naprej.
Zdaj se bom raje posvetila oblekicam user posted image

Lepo se imejte.

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
1.5.2011 10:39:12   
*dotika*
Mi pa prav fino spimo, brez kakršnih nočnih izletov na wc. Zanimivo, pa spijem čez cel dan res ogromno vode.

Ja, glede teh gibov je tako... mi je včeraj moja G malo razložila. Prvo kot prvo je v teh tednih popolnoma vseeno, kje se jih čuti, ker ima otroček še ogromno prostora in prosta "plava" po maternici. Naša je bila včeraj recimo postavljena prečno. In je med UZjem veselo migala in brcala, jaz sem pa začutila samo dve brciki. Tako da, dete je aktivno, samo odvisno kako močno in kam brcne, da potem me začutimo.

mrcinca, to ranjeno znamenje za zdaj samo opazuj, če bi pa začelo spreminjat obliko, v kar dvomim, pa le pojdi do osebne zdravnice. Ma kar mirno... user posted image

Mi nismo bili na noben kresovanju, sem pa lahko opazovala z balkona kres na sosednjem hribu user posted image . Čist dost zame, me take stvari ne ganejo preveč. Sem se raje zleknila z mojim na kavč pred TV.

Punce, držite se mi!!!

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu mrcinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
1.5.2011 11:06:45   
daška91
Tudi mi nismo bili nikjer na kresovanju , sem gledala kresove iz Ljubljane proti domu user posted image .

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
1.5.2011 11:43:35   
Larisa86
dobro jutro oz. dober dan vsem user posted image
tuki mamo pa do sedaj tak lep sonček in tako toplo da že kar na poletje diši user posted image upam da bo tako vreme držalo cel dan ker mi kar dušo napolni. Ravno sem se vrnila s sprehoda (ne reveč dolgega) in je prav pasalo user posted image

dotika važno da je vse ok z obema user posted image sem pa tudi sama taka da če me kej zamoti in res boli ne oklevam in kar pokličem v bolnico

jaz sem včeraj kres gledala kar pri sosedih, sicer pa zame ni nikol meno to zame kakeg aposebnega pomena, tako da je blo tudi to ok.

Danes pa če bo vse ok greva z mojim malo po Italiji šetat in na sladoled popoldne če ne bo dežja user posted image

ponoči me je moje srčece parkrat pobrcalo, a tako bolj nežno, kot da ne bi hotelo delat preveč kažina user posted image pa zlato moje malo user posted image

moj popek pa je kot ponavadi, nič ven ne sili, čeprav mam velik trebuh, sej men bolje tako, tud sestri ni nič silil ven vse do konca, tako da mogoče mamo dovolj elastično kožo in ne izbokne venuser posted image

Lep dan želim in uživajte pap obožajte bušije user posted image

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
1.5.2011 22:21:00   
zolika
---evo nas iz morja...Kar pehitro je minilo! Vožnja (3,5h) je minila brez težav - mal večX smo se ustavili pa je šlo...wc in podobno user posted image
Vreme ni blo ravno dopustu naklonjeno, a vendar je pasala že sprememba in da smo skupaj, kar smo drugače redko - zaradi obveznosti (službe).

Vidim,da že vse na veliko urejate sobice, cotike,... user posted image user posted image  same odlične ideje in izdelki...mi2 bova v teh dneh sobico začela urejat....pohištvo je izbrano - samo naročit ga je treba it...ćakam,da bo Mercator spet mel 10% popusta...ga je mel zdaj, ko nas ni bilo grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image  Kaj čemo...saj je trgovka rekla,da se zna zgodit,da bo v roku 14 dni spet...bova pa vzela Planet od Alplesa....
Za barvo sten še nisva odločena...morava še dorečt...
Cotike: škatle od prijateljic so doma...treba presortirat, označit in seveda za dušo še kaj kupit....smo bili v Šibeniku v trgovini OschKosch in Carters.... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kake cartik stvari imajo...a morda kera ve, če so pri  nas te trgovine in kje? Svakinja mi je rekla,da bi naj OschKosch bil v Domžalah....se kteri kaj svita - kak inf.?

nič...realnost kliče...kaj hočemo!

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu Larisa86)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
1.5.2011 23:24:05   
KT
dotika evo še ena, ki ti bo dala delo user posted image  glede oblikovanja seznama.
Po vseh pregledih, testih, analizah in UZ, mi dovolite, da se vam pridružim pri Avgustovkah 2011. Glede na seznam vidim, da nujno potrebujete najstarejšo predstavnico Avgustovk user posted image  
PDP 9.8., ampak že danes vem, da gremo prej na napovedani CR glede na prvo porodno izkušnjo. Starost - zavidljivih 39 user posted image , ob porodu (srčno upam, da "preguramo" do avgusta) jih bom štela že 40. Naše drugo dete bo tako kot prva prestolonaslednica deklica, tako namreč narekujejo izvidi amniocinteze.  
Malce sem bila zadržana, ker izvidi kromosomskega zapisa niso bili ravno briljantni, ampak (po vseh opravljenih testih in analizah) pravijo, da lahko pričakujemo zdravo nadebudno frajlico.

Vse najlepše moje souser posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
2.5.2011 13:02:19   
daška91
Ojla punce ! user posted image

No dones sm pa zelo, zelo aktivna user posted image . Prijelo me je namereč , pospravlati po hiši user posted image , sem tudi sama zelo začudena nad sabo kaj mi je user posted image user posted image . Drugače kar se tiče prepogibanja, se zelo težko, ampak vseeno se je treba pazt da nebo kaj narobe. Ampak me je parkrat prijel v hrbtu da sm mogla sest za pol urce.
Drugače danes imamo tako lep sonček user posted image , samo pa zelo piha kar mi ni prov nič všeč.

Danes teden imamo pa posvetovalnico ! Takooooooooo se mi vleče da vam ne morem povedat user posted image , da spet vidm mojo G in zoprno sestro user posted image user posted image (malo heca )

Punce kaj bote pa ve kaj danes počele ? user posted image

No jaz grem danes z dragim malo igrat golf , samo jz ga ne bom ker še ne obvladam lih kaj preveč, ga bom sam gledala.user posted image user posted image

Lep dan vam želim user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......