![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 21:52:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mi je take lušte prej Dremljeva naredila z nadevanimi bučkami...njamsi....imam kar luknjo v trebuhu..... full študiram kaj bi jedla Nehaj, zdaj že meni lušte delaš. kaj boma jedle?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 21:57:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 al pa imajo samo nočitev z zajtrkom. saj to je najboljše Za nas ne.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 21:57:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya imam še uro cajta, potem pa bom en fajn film na pop briu gledla.... Te bom jaz že spala. jaz bi tud, samo se ne morem upret filmu
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 21:59:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 al pa imajo samo nočitev z zajtrkom. saj to je najboljše Za nas ne. aja ste bolj vajeni...ja potem boljše... nemi pa paše...se napokamo zjutraj pa full zvečer, vmes pa že kaj prigriznemo
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 22:00:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mi je take lušte prej Dremljeva naredila z nadevanimi bučkami...njamsi....imam kar luknjo v trebuhu..... full študiram kaj bi jedla Nehaj, zdaj že meni lušte delaš. kaj boma jedle? Nič. Ker že tak celo popoldan nekaj po zobah meljem. Sem že predolgo doma.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 22:01:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič. Ker že tak celo popoldan nekaj po zobah meljem. Sem že predolgo doma. jaz že veselo mlatim
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 22:03:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja ste bolj vajeni...ja potem boljše... nemi pa paše...se napokamo zjutraj pa full zvečer, vmes pa že kaj prigriznemo Za vmes tak ni problem. Se vedno nekaj najde za prigriznit. Zvečer se pa rada najema pol pa v sobo počivat. Saj veš da je moj tak bolj penzionistični tip, ki hodi s kurami spat.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 22:03:41
|
|
|
|
elevitka
|
Čer babe!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 22:04:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Čer babe! Čer! Kaj bo dobrega?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 22:05:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič. Ker že tak celo popoldan nekaj po zobah meljem. Sem že predolgo doma. jaz že veselo mlatim Kaj?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 22:05:28
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Čer babe! Čer! Kaj bo dobrega? ne vem še....študiram kaj naj grem delat... ni mi za spat... stari gleda neki bedni film ...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 22:05:51
|
|
|
|
ly117
|
Grem otroka spat spravit.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 22:06:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja ste bolj vajeni...ja potem boljše... nemi pa paše...se napokamo zjutraj pa full zvečer, vmes pa že kaj prigriznemo Za vmes tak ni problem. Se vedno nekaj najde za prigriznit. Zvečer se pa rada najema pol pa v sobo počivat. Saj veš da je moj tak bolj penzionistični tip, ki hodi s kurami spat. eh butl babji...špegle nucam....sem mislila, da govoriš o polpenzjonu
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 22:07:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Čer babe! Čer! Kaj bo dobrega? ne vem še....študiram kaj naj grem delat... ni mi za spat... stari gleda neki bedni film ... ja pa bodi tu....smešno
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 22:09:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič. Ker že tak celo popoldan nekaj po zobah meljem. Sem že predolgo doma. jaz že veselo mlatim Kaj? eh sendvič pa solato od kosila...bolje išta nego ništa.... pa še bi jedla, pa mi mora še nekaj kruha za zajtrk ostat...drugače....umrem še od lakote pa čaj še moram skuhat, ker je soka in cedevite sfalilo
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 22:11:55
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič. Ker že tak celo popoldan nekaj po zobah meljem. Sem že predolgo doma. jaz že veselo mlatim Kaj? eh sendvič pa solato od kosila...bolje išta nego ništa.... pa še bi jedla, pa mi mora še nekaj kruha za zajtrk ostat...drugače....umrem še od lakote pa čaj še moram skuhat, ker je soka in cedevite sfalilo nem se z vami menla....ker samo jete se me še od branja prime kaj
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 22:14:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič. Ker že tak celo popoldan nekaj po zobah meljem. Sem že predolgo doma. jaz že veselo mlatim Kaj? eh sendvič pa solato od kosila...bolje išta nego ništa.... pa še bi jedla, pa mi mora še nekaj kruha za zajtrk ostat...drugače....umrem še od lakote pa čaj še moram skuhat, ker je soka in cedevite sfalilo nem se z vami menla....ker samo jete se me še od branja prime kaj ne bomo več o hrani
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 22:17:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zvečer se pa rada najema pol pa v sobo počivat. Saj veš da je moj tak bolj penzionistični tip, ki hodi s kurami spat. pa saj to je zakon...niste edini....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 22:22:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja ste bolj vajeni...ja potem boljše... nemi pa paše...se napokamo zjutraj pa full zvečer, vmes pa že kaj prigriznemo Za vmes tak ni problem. Se vedno nekaj najde za prigriznit. Zvečer se pa rada najema pol pa v sobo počivat. Saj veš da je moj tak bolj penzionistični tip, ki hodi s kurami spat. eh butl babji...špegle nucam....sem mislila, da govoriš o polpenzjonu Polpenzion je pa itak zakon.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 22:24:47
|
|
|
|
ly117
|
Mali noče spat brez atija. Te pa počakam da bo filma konec pa bomo šli vsi spat.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 22:28:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mali noče spat brez atija. Te pa počakam da bo filma konec pa bomo šli vsi spat. faca mala...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 22:33:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mali noče spat brez atija. Te pa počakam da bo filma konec pa bomo šli vsi spat. faca mala... Saj zdaj ko bomo vsi šli bo še tak pol ure norel po pojstli in se metal po nama.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 22:35:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mali noče spat brez atija. Te pa počakam da bo filma konec pa bomo šli vsi spat. faca mala... Saj zdaj ko bomo vsi šli bo še tak pol ure norel po pojstli in se metal po nama. ne hecajj...a ni zaspan nič?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 22:37:08
|
|
|
|
ly117
|
Filma konec tak da gremo spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 22:38:16
|
|
|
|
arabela*
|
grem grozljivko gledat... nočka
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.