![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 9:37:03
|
|
|
|
ly117
|
Kapučino spila zdaj pa veselo na delo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 9:38:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj pa pijem kapučino in študiram vrstni red opravil. pridna Nekdo mora bit.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 9:40:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj pa pijem kapučino in študiram vrstni red opravil. pridna Nekdo mora bit. ja.....napram nam zabušantom .....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 9:42:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kako brezvezno vreme mamo.Bljak! Gremo počasi k zajtrku,pol pa pred tv,za druga danes tak ne bo. ja saj....cele počitnice je tako....mislim......da otrok tak nič nima prav od tega)) Ja,itak,vedno blo za prvomajske zadnja leta.Še dobro,da smo kafe prestavle.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 9:43:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj pa pijem kapučino in študiram vrstni red opravil. pridna Nekdo mora bit. ja.....napram nam zabušantom ..... Ja,jaz tudi študiram,da moram te nekaj it delat.Samo sem cela zdeprimirana od tega vremena.Grrrr!!!!!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 9:49:58
|
|
|
|
marta82
|
Punce a ima slučajno katera slišico Junglemania št.8 odveč? Nam manjka. Mi jih imamo pa tudi kar nekaj za oddat, če katera rabi.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 9:50:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kako brezvezno vreme mamo.Bljak! Gremo počasi k zajtrku,pol pa pred tv,za druga danes tak ne bo. ja saj....cele počitnice je tako....mislim......da otrok tak nič nima prav od tega)) Ja,itak,vedno blo za prvomajske zadnja leta.Še dobro,da smo kafe prestavle. ja...no edino če bi se kje notri dobile.....da bi se otročaji igrali
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 9:54:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Punce a ima slučajno katera slišico Junglemania št.8 odveč? Nam manjka. Mi jih imamo pa tudi kar nekaj za oddat, če katera rabi. Jaz imam,če rabiš.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 9:55:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kako brezvezno vreme mamo.Bljak! Gremo počasi k zajtrku,pol pa pred tv,za druga danes tak ne bo. ja saj....cele počitnice je tako....mislim......da otrok tak nič nima prav od tega)) Ja,itak,vedno blo za prvomajske zadnja leta.Še dobro,da smo kafe prestavle. ja...no edino če bi se kje notri dobile.....da bi se otročaji igrali Ja,te pa nič od kave ne bi mele prav.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 9:56:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kako brezvezno vreme mamo.Bljak! Gremo počasi k zajtrku,pol pa pred tv,za druga danes tak ne bo. ja saj....cele počitnice je tako....mislim......da otrok tak nič nima prav od tega)) Ja,itak,vedno blo za prvomajske zadnja leta.Še dobro,da smo kafe prestavle. ja...no edino če bi se kje notri dobile.....da bi se otročaji igrali Ja,te pa nič od kave ne bi mele prav. itak ..jaz sem tak z obema hotla prit, ker ju imam doma....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 9:57:52
|
|
|
|
arabela*
|
naj bo že junij, julij...vroče, tak da komaj diham Šetnja po parku, kjer je malo sence...uf...sanjam.......
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 10:01:18
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Punce a ima slučajno katera slišico Junglemania št.8 odveč? Nam manjka. Mi jih imamo pa tudi kar nekaj za oddat, če katera rabi. Jaz imam,če rabiš. Ja prosim.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 10:06:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Punce a ima slučajno katera slišico Junglemania št.8 odveč? Nam manjka. Mi jih imamo pa tudi kar nekaj za oddat, če katera rabi. Jaz imam,če rabiš. Ja prosim. Kak pa se boma zmenle,da ti dam?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 10:06:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kako brezvezno vreme mamo.Bljak! Gremo počasi k zajtrku,pol pa pred tv,za druga danes tak ne bo. ja saj....cele počitnice je tako....mislim......da otrok tak nič nima prav od tega)) Ja,itak,vedno blo za prvomajske zadnja leta.Še dobro,da smo kafe prestavle. ja...no edino če bi se kje notri dobile.....da bi se otročaji igrali Ja,te pa nič od kave ne bi mele prav. itak ..jaz sem tak z obema hotla prit, ker ju imam doma.... Jaz tudi,razen Lee ni,je na počitnicah!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 10:07:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naj bo že junij, julij...vroče, tak da komaj diham Šetnja po parku, kjer je malo sence...uf...sanjam....... Ja,bi bil že cajt za toplo vreme.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 10:08:29
|
|
|
|
matcar
|
Nič grem perilo zložit,se je spet nabralo.Pridem še kasneje nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 10:10:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič grem perilo zložit,se je spet nabralo.Pridem še kasneje nazaj. jaz pa sem punce preoblekla, se že igrata veselo, zdaj pa zajtrk pripravljam.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 10:23:12
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Jutro! Midve z M pa že pred TV, gledava kraljevo poroko!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 10:24:28
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Pozajtrkovali sva že, malo pakirava- gremo jutri v Umag- jupi! Čeprav vreme bo pa verjetno glih za en drek....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 10:25:38
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naj bo že junij, julij...vroče, tak da komaj diham Šetnja po parku, kjer je malo sence...uf...sanjam....... Ja,bi bil že cajt za toplo vreme. Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 10:27:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Pozajtrkovali sva že, malo pakirava- gremo jutri v Umag- jupi! Čeprav vreme bo pa verjetno glih za en drek.... baje da je na obali lepo vreme
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 10:32:44
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Pozajtrkovali sva že, malo pakirava- gremo jutri v Umag- jupi! Čeprav vreme bo pa verjetno glih za en drek.... baje da je na obali lepo vreme Joj, da bi vsaj bilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 10:48:52
|
|
|
|
arabela*
|
gremo jest sendviče in pit čaj z limono... pridem
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 10:59:33
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Grem jaz. Čao!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 14:21:06
|
|
|
|
arabela*
|
Šle v štacun, pa malo okrog blokov na sprehod.....se mi zdi, da smo bili edini na obzorju, je taka tuga, kot da so vsi pomrli.......grrrrr..ne maram tega
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiFOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.