|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,20.del
29.4.2011 22:38:20   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Mali noče spat brez atija. Te pa počakam da bo filma konec pa bomo šli vsi spat.

faca mala...

Saj zdaj ko bomo vsi šli bo še tak pol ure norel po pojstli in se metal po nama.

ne hecajj...a ni zaspan nič?

Malo je že. Je spal od 14 pa do pol17. Sam za norenje v pojstli pa ma vedno dovolj energije. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
30.4.2011 7:50:24   
ly117
Jutro! user posted image

Včeraj ko sem šla spat sem imela 1user posted image , zdaj jih pa imam 3. user posted image Sma z mojim varuški.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
30.4.2011 7:52:43   
botrca
Jutro user posted image ,

samevam...ob pitju kave in rač. imam še malo miru...nohte sem si nalakirala...z malim sva tudi danes sama...pol pa je ati dva dni doma...user posted image user posted image user posted image . Mogoče se odpravimo na kak izlet, če bo vreme pustilo.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
30.4.2011 8:07:53   
matcar
Jutro!

Spali nič 2 uri skoraj(od 2-h do 3.45).user posted image user posted image user posted image Ne vem,kaj je temu mulcu našemu blo,ipika,kričanje,metanje,tolčenje.Ni da ni!Celo bajto je zbudo.user posted image Zjutraj pa tudi,namesto da bi še potegno,kot da voha,da me ni več v postli,že pa drenje pa jamranje,je že bil za mano v kopalnici.Groza no!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
30.4.2011 8:10:00   
ly117
Matcar mislim da jih vreme muči, ker L tudi tak dobro spal kot ponavadi.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
30.4.2011 8:26:59   
elevitka
Jutro!

pri nas je tudi vojno stanje... mulc tečn na kubik ... bemti vreme pa dež pa toti april z zamudouser posted image matcar...tak je pri nas blo vedno mali voha če me ni polek v postli... in se že dere...že od pamtiveka

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
30.4.2011 8:41:16   
arabela*
morninguser posted image

kavica...maledve pridne..gledata risankeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
30.4.2011 8:52:43   
arabela*
vreme za user posted image ...dobro, pri nas ni neke panike, ker se full lepo igrata notri....bi pa jaz šla venuser posted image

Tak da bomo doma.....popoldne bomo v oslarijo šli, da malo poizvemo okol praznovanja rojstnega dneva......user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
30.4.2011 9:08:29   
katy83
jutro...ne bom rekla dobro, ker ko ven pogledam, me mineuser posted image
Se mi zdi, da sva že oba z dragim tak tečna zaradi tega vremena...on zato, ker se ne more z motorjem vozit, pa zunaj ne more nič naredit, pa noter jaz tečnauser posted image ...začaran kroguser posted image

z maleckim jeva zajtrk ... štručka + piščančja pašteta, za kosilo še ne vem kaj bouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
30.4.2011 9:10:18   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

samevam...ob pitju kave in rač. imam še malo miru...nohte sem si nalakirala...z malim sva tudi danes sama...pol pa je ati dva dni doma...user posted image user posted image user posted image . Mogoče se odpravimo na kak izlet, če bo vreme pustilo.

to imamo tudi mi v planu, ampak napovedi so slabe... v kakih toplicah pa bo verjetno gužvauser posted image
upam, da bo vsaj malo lepega, pa da gremo vsaj za kako urco v park

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
30.4.2011 9:11:26   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jutro!

Spali nič 2 uri skoraj(od 2-h do 3.45).user posted image user posted image user posted image Ne vem,kaj je temu mulcu našemu blo,ipika,kričanje,metanje,tolčenje.Ni da ni!Celo bajto je zbudo.user posted image Zjutraj pa tudi,namesto da bi še potegno,kot da voha,da me ni več v postli,že pa drenje pa jamranje,je že bil za mano v kopalnici.Groza no!user posted image

user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
30.4.2011 9:13:04   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

to imamo tudi mi v planu, ampak napovedi so slabe... v kakih toplicah pa bo verjetno gužvauser posted image

punce dež je še kar nekaj dni napovedan..user posted image

me bomo jutri doma cel dan, če bo tako...moj gre verjetno v Avstrijo.......user posted image ..bomo se žogale, pa knjige brale, pa risanke.....hmmm...pa kopale....user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
30.4.2011 9:13:56   
arabela*

Jutro!

user posted image ....
kaj pa jih malo daš v varstvo in se spočiješ.....?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
30.4.2011 9:17:42   
katy83

punce dež je še kar nekaj dni napovedan..user posted image

me bomo jutri doma cel dan, če bo tako...moj gre verjetno v Avstrijo.......user posted image ..bomo se žogale, pa knjige brale, pa risanke.....hmmm...pa kopale....user posted image

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
30.4.2011 9:18:16   
katy83

Jutro!

user posted image ....

Saraya, super idejauser posted image ...upam, da je izvedljiva

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
30.4.2011 10:11:41   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Jutro!

pri nas je tudi vojno stanje... mulc tečn na kubik ... bemti vreme pa dež pa toti april z zamudouser posted image matcar...tak je pri nas blo vedno mali voha če me ni polek v postli... in se že dere...že od pamtiveka
Ja,ni lušno to,čisto nič.Tak,da se mi kr smilite vse,katere imate skozi take težave.user posted image user posted image Jaz mislim edino,da našemu škorcu grejo petke ven in je zato taki kraval čez noč.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
30.4.2011 10:15:02   
matcar

Jutro!

user posted image ....
Ma,ja saj...Saš je tak bil 2 dni pri tašči,sem ga v četrtek šla iskat.maks pa ni htel ostat tam.Lea pa je tak včeraj zvečer komaj domov prišla,je ni blo cel teden,bla pri njeni babici na počitnicah.Če ne drugač,bom jih probala ju3 k tašči pelajt vse,pa potem v ponedeljek zvečer po njih,da malo k sebi pridem.Pol pa je tak že vrtec.HB,bo vsaj dopoldan malo mira.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
30.4.2011 10:16:57   
matcar

Jutro!

user posted image ....

Saraya, super idejauser posted image ...upam, da je izvedljiva

Ja,saj je izvedljiva.Če bi vsaj moj doma bil te dni.Me je včeraj itak še on v luft spravo.Sma se spičla za lahko noč.user posted image user posted image user posted image Prišo domov ob pol 7-h zvečer,pa direkt za kompa,pa ne j...e žive sile.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
30.4.2011 10:49:55   
arabela*

Prišo domov ob pol 7-h zvečer,pa direkt za kompa,pa ne j...e žive sile.user posted image user posted image user posted image

tukaj pa boš samo ti tista, ki bo mogla red naredit...Ne vem, jaz mu ne bi pustila, da je takiuser posted image ...saj se pa ne moreš ti raztrgat

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
30.4.2011 11:04:13   
arabela*
jaz pa sem si privoščla penečo vročo kopel, zdaj pa si še nohte uredim......

tamale, kot da ju niuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
30.4.2011 11:06:28   
Arwenko
Dan, ja danes je bilo nekaj v luftu, naša se je tudi zbudila ob 5:28, me je skoraj kap, ko sem na uro pogleda auser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
30.4.2011 11:16:43   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Dan, ja danes je bilo nekaj v luftu, naša se je tudi zbudila ob 5:28, me je skoraj kap, ko sem na uro pogleda auser posted image

zgleda. Naše sta lepo spale celo noč..jaz pa sem se ob štirih, ko je moj šel zbudila in dve uri nisem nazaj zaspalauser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
30.4.2011 12:24:00   
marta82
Tudi Tinej je danes slabo spal. Sredi noči jokal tak da je šel moj k njemu v sobo spat. Očitno je nekaj v zraku.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
30.4.2011 19:54:44   
botrca
Jan je pa super spal celo noč brez zbujanja...in to do 8h...user posted image  user posted image  user posted image . Pa še po kosilu sva zategnila 2h user posted image . Kuhala sem mleto meso in špagete, popoldan sem pa pekla palačinke user posted image .

Čez dan sva se pa malo igrala, malo pesmice poslušala in se jih učila...zdaj pa gleda Rorija, jaz pa sem malo gledala kam bi šli na morje. Imava varianto hotela in apartmaja...pa primerjam za in proti.

< Sporočilo je popravil botrca -- 30.4.2011 19:55:25 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
30.4.2011 20:47:58   
arabela*
čeruser posted image

Mičkene še večerjata in gledata risanke.....
bili v oslariji in rezervirali RD za čez 14 dni.....se mi fajn tam zdi, tisti Bumbar park mi sploh ni všeč......

Pa še na Pobrežju v Merkatorju smo bili na igralih...sta uživali full....

Zdaj pa počasi rihtanje za spanje....user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.