![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 29.4.2011 22:38:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mali noče spat brez atija. Te pa počakam da bo filma konec pa bomo šli vsi spat. faca mala... Saj zdaj ko bomo vsi šli bo še tak pol ure norel po pojstli in se metal po nama. ne hecajj...a ni zaspan nič? Malo je že. Je spal od 14 pa do pol17. Sam za norenje v pojstli pa ma vedno dovolj energije.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.4.2011 7:50:24
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Včeraj ko sem šla spat sem imela 1 , zdaj jih pa imam 3. Sma z mojim varuški.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.4.2011 7:52:43
|
|
|
|
botrca
|
Jutro , samevam...ob pitju kave in rač. imam še malo miru...nohte sem si nalakirala...z malim sva tudi danes sama...pol pa je ati dva dni doma... . Mogoče se odpravimo na kak izlet, če bo vreme pustilo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.4.2011 8:07:53
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Spali nič 2 uri skoraj(od 2-h do 3.45). Ne vem,kaj je temu mulcu našemu blo,ipika,kričanje,metanje,tolčenje.Ni da ni!Celo bajto je zbudo. Zjutraj pa tudi,namesto da bi še potegno,kot da voha,da me ni več v postli,že pa drenje pa jamranje,je že bil za mano v kopalnici.Groza no!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.4.2011 8:10:00
|
|
|
|
ly117
|
Matcar mislim da jih vreme muči, ker L tudi tak dobro spal kot ponavadi.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.4.2011 8:26:59
|
|
|
|
elevitka
|
Jutro! pri nas je tudi vojno stanje... mulc tečn na kubik ... bemti vreme pa dež pa toti april z zamudo matcar...tak je pri nas blo vedno mali voha če me ni polek v postli... in se že dere...že od pamtiveka
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.4.2011 8:41:16
|
|
|
|
arabela*
|
morning kavica...maledve pridne..gledata risanke
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.4.2011 8:52:43
|
|
|
|
arabela*
|
vreme za ...dobro, pri nas ni neke panike, ker se full lepo igrata notri....bi pa jaz šla ven Tak da bomo doma.....popoldne bomo v oslarijo šli, da malo poizvemo okol praznovanja rojstnega dneva......
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.4.2011 9:08:29
|
|
|
|
katy83
|
jutro...ne bom rekla dobro, ker ko ven pogledam, me mine Se mi zdi, da sva že oba z dragim tak tečna zaradi tega vremena...on zato, ker se ne more z motorjem vozit, pa zunaj ne more nič naredit, pa noter jaz tečna ...začaran krog z maleckim jeva zajtrk ... štručka + piščančja pašteta, za kosilo še ne vem kaj bo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.4.2011 9:10:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jutro , samevam...ob pitju kave in rač. imam še malo miru...nohte sem si nalakirala...z malim sva tudi danes sama...pol pa je ati dva dni doma... . Mogoče se odpravimo na kak izlet, če bo vreme pustilo. to imamo tudi mi v planu, ampak napovedi so slabe... v kakih toplicah pa bo verjetno gužva upam, da bo vsaj malo lepega, pa da gremo vsaj za kako urco v park
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.4.2011 9:11:26
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Spali nič 2 uri skoraj(od 2-h do 3.45). Ne vem,kaj je temu mulcu našemu blo,ipika,kričanje,metanje,tolčenje.Ni da ni!Celo bajto je zbudo. Zjutraj pa tudi,namesto da bi še potegno,kot da voha,da me ni več v postli,že pa drenje pa jamranje,je že bil za mano v kopalnici.Groza no!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.4.2011 9:13:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jutro , samevam...ob pitju kave in rač. imam še malo miru...nohte sem si nalakirala...z malim sva tudi danes sama...pol pa je ati dva dni doma... . Mogoče se odpravimo na kak izlet, če bo vreme pustilo. to imamo tudi mi v planu, ampak napovedi so slabe... v kakih toplicah pa bo verjetno gužva upam, da bo vsaj malo lepega, pa da gremo vsaj za kako urco v park punce dež je še kar nekaj dni napovedan.. me bomo jutri doma cel dan, če bo tako...moj gre verjetno v Avstrijo....... ..bomo se žogale, pa knjige brale, pa risanke.....hmmm...pa kopale....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.4.2011 9:13:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Spali nič 2 uri skoraj(od 2-h do 3.45). Ne vem,kaj je temu mulcu našemu blo,ipika,kričanje,metanje,tolčenje.Ni da ni!Celo bajto je zbudo. Zjutraj pa tudi,namesto da bi še potegno,kot da voha,da me ni več v postli,že pa drenje pa jamranje,je že bil za mano v kopalnici.Groza no! .... kaj pa jih malo daš v varstvo in se spočiješ.....?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.4.2011 9:17:42
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jutro , samevam...ob pitju kave in rač. imam še malo miru...nohte sem si nalakirala...z malim sva tudi danes sama...pol pa je ati dva dni doma... . Mogoče se odpravimo na kak izlet, če bo vreme pustilo. to imamo tudi mi v planu, ampak napovedi so slabe... v kakih toplicah pa bo verjetno gužva upam, da bo vsaj malo lepega, pa da gremo vsaj za kako urco v park punce dež je še kar nekaj dni napovedan.. me bomo jutri doma cel dan, če bo tako...moj gre verjetno v Avstrijo....... ..bomo se žogale, pa knjige brale, pa risanke.....hmmm...pa kopale....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.4.2011 9:18:16
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Spali nič 2 uri skoraj(od 2-h do 3.45). Ne vem,kaj je temu mulcu našemu blo,ipika,kričanje,metanje,tolčenje.Ni da ni!Celo bajto je zbudo. Zjutraj pa tudi,namesto da bi še potegno,kot da voha,da me ni več v postli,že pa drenje pa jamranje,je že bil za mano v kopalnici.Groza no! .... kaj pa jih malo daš v varstvo in se spočiješ.....? Saraya, super ideja ...upam, da je izvedljiva
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.4.2011 10:11:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Jutro! pri nas je tudi vojno stanje... mulc tečn na kubik ... bemti vreme pa dež pa toti april z zamudo matcar...tak je pri nas blo vedno mali voha če me ni polek v postli... in se že dere...že od pamtiveka Ja,ni lušno to,čisto nič.Tak,da se mi kr smilite vse,katere imate skozi take težave. Jaz mislim edino,da našemu škorcu grejo petke ven in je zato taki kraval čez noč.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.4.2011 10:15:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Spali nič 2 uri skoraj(od 2-h do 3.45). Ne vem,kaj je temu mulcu našemu blo,ipika,kričanje,metanje,tolčenje.Ni da ni!Celo bajto je zbudo. Zjutraj pa tudi,namesto da bi še potegno,kot da voha,da me ni več v postli,že pa drenje pa jamranje,je že bil za mano v kopalnici.Groza no! .... kaj pa jih malo daš v varstvo in se spočiješ.....? Ma,ja saj...Saš je tak bil 2 dni pri tašči,sem ga v četrtek šla iskat.maks pa ni htel ostat tam.Lea pa je tak včeraj zvečer komaj domov prišla,je ni blo cel teden,bla pri njeni babici na počitnicah.Če ne drugač,bom jih probala ju3 k tašči pelajt vse,pa potem v ponedeljek zvečer po njih,da malo k sebi pridem.Pol pa je tak že vrtec.HB,bo vsaj dopoldan malo mira.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.4.2011 10:16:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Spali nič 2 uri skoraj(od 2-h do 3.45). Ne vem,kaj je temu mulcu našemu blo,ipika,kričanje,metanje,tolčenje.Ni da ni!Celo bajto je zbudo. Zjutraj pa tudi,namesto da bi še potegno,kot da voha,da me ni več v postli,že pa drenje pa jamranje,je že bil za mano v kopalnici.Groza no! .... kaj pa jih malo daš v varstvo in se spočiješ.....? Saraya, super ideja ...upam, da je izvedljiva Ja,saj je izvedljiva.Če bi vsaj moj doma bil te dni.Me je včeraj itak še on v luft spravo.Sma se spičla za lahko noč. Prišo domov ob pol 7-h zvečer,pa direkt za kompa,pa ne j...e žive sile.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.4.2011 10:49:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Prišo domov ob pol 7-h zvečer,pa direkt za kompa,pa ne j...e žive sile. tukaj pa boš samo ti tista, ki bo mogla red naredit...Ne vem, jaz mu ne bi pustila, da je taki ...saj se pa ne moreš ti raztrgat
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.4.2011 11:04:13
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa sem si privoščla penečo vročo kopel, zdaj pa si še nohte uredim...... tamale, kot da ju ni
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.4.2011 11:06:28
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan, ja danes je bilo nekaj v luftu, naša se je tudi zbudila ob 5:28, me je skoraj kap, ko sem na uro pogleda a
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.4.2011 11:16:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan, ja danes je bilo nekaj v luftu, naša se je tudi zbudila ob 5:28, me je skoraj kap, ko sem na uro pogleda a zgleda. Naše sta lepo spale celo noč..jaz pa sem se ob štirih, ko je moj šel zbudila in dve uri nisem nazaj zaspala
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.4.2011 12:24:00
|
|
|
|
marta82
|
Tudi Tinej je danes slabo spal. Sredi noči jokal tak da je šel moj k njemu v sobo spat. Očitno je nekaj v zraku.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.4.2011 19:54:44
|
|
|
|
botrca
|
Jan je pa super spal celo noč brez zbujanja...in to do 8h... . Pa še po kosilu sva zategnila 2h . Kuhala sem mleto meso in špagete, popoldan sem pa pekla palačinke . Čez dan sva se pa malo igrala, malo pesmice poslušala in se jih učila...zdaj pa gleda Rorija, jaz pa sem malo gledala kam bi šli na morje. Imava varianto hotela in apartmaja...pa primerjam za in proti.
< Sporočilo je popravil botrca -- 30.4.2011 19:55:25 >
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.4.2011 20:47:58
|
|
|
|
arabela*
|
čer Mičkene še večerjata in gledata risanke..... bili v oslariji in rezervirali RD za čez 14 dni.....se mi fajn tam zdi, tisti Bumbar park mi sploh ni všeč...... Pa še na Pobrežju v Merkatorju smo bili na igralih...sta uživali full.... Zdaj pa počasi rihtanje za spanje....
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.