![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.4.2011 21:53:14
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Trezika, takoj sem evo me
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.4.2011 22:01:46
|
|
|
|
tasa_m
|
Kak si Trezika? Pojedla pisanko al si kaj še za jutri šparala? Lijo je cerkev ak utrudla, da je v soboto kar sredi maše zaspala in spala 1,5 ure kot top. Bove mogle več kra zavit v cerkev
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.4.2011 18:48:40
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kak si Trezika? Pojedla pisanko al si kaj še za jutri šparala? Lijo je cerkev ak utrudla, da je v soboto kar sredi maše zaspala in spala 1,5 ure kot top. Bove mogle več kra zavit v cerkev Maruša pa si je sred maše začela pet Kuža pazi in ko so začeli pet eno cerkveno, se je zadrla: "ne tote, kuža pazi... si čuja?" jaz sn mislila, da bom pod klop padla od smeha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 26.4.2011 9:39:14
|
|
|
|
tasa_m
|
ja, vidiš. Drugič pa župniku povej, da se kuža pazi poje, ne pa neke cerkvene. Faca mala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 26.4.2011 15:36:32
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kak si Trezika? Pojedla pisanko al si kaj še za jutri šparala? Lijo je cerkev ak utrudla, da je v soboto kar sredi maše zaspala in spala 1,5 ure kot top. Bove mogle več kra zavit v cerkev Maruša pa si je sred maše začela pet Kuža pazi in ko so začeli pet eno cerkveno, se je zadrla: "ne tote, kuža pazi... si čuja?" jaz sn mislila, da bom pod klop padla od smeha si jo kr predstavljam.... pa verjetno je še tak "grdo" pogledala, kot ona zna, ali?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 26.4.2011 16:12:30
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kak si Trezika? Pojedla pisanko al si kaj še za jutri šparala? Lijo je cerkev ak utrudla, da je v soboto kar sredi maše zaspala in spala 1,5 ure kot top. Bove mogle več kra zavit v cerkev Maruša pa si je sred maše začela pet Kuža pazi in ko so začeli pet eno cerkveno, se je zadrla: "ne tote, kuža pazi... si čuja?" jaz sn mislila, da bom pod klop padla od smeha si jo kr predstavljam.... pa verjetno je še tak "grdo" pogledala, kot ona zna, ali? ja, sploh ko je videla, da je nihče ne upošteva in je vseeno cerkvena pesem zmagala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 26.4.2011 19:41:26
|
|
|
|
ada2
|
faca! jaz sem pa danes delala na porodnem oddelku in sem malo podoživljala kako je bilo, ko se je miha rodil.... pa malo sem si dala duška z novorojenčki - sem jih malo pocartala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 26.4.2011 19:50:02
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 faca! jaz sem pa danes delala na porodnem oddelku in sem malo podoživljala kako je bilo, ko se je miha rodil.... pa malo sem si dala duška z novorojenčki - sem jih malo pocartala takega dela sem ti pa malo favš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.4.2011 8:42:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: ada2 faca! jaz sem pa danes delala na porodnem oddelku in sem malo podoživljala kako je bilo, ko se je miha rodil.... pa malo sem si dala duška z novorojenčki - sem jih malo pocartala takega dela sem ti pa malo favš tudi jaz.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.4.2011 15:34:15
|
|
|
|
PERSIDA
|
Evo mene samo malo mimo letim .Preveč časa smo na svežem zraku tako,da ne utegnem do kompa.Pa kita mamo doma . V glavnem en dan sem delala ,pa sem že spet doma,kaj hočeš lepšega.Vsak dan zvečer ko maladva zaspita za njima še kar jaz.V glavnem na morje ne rabimo ,ker smo že kar lepo zagoreti . Drugač pisanka minila ,ne preveč požrešno ,ker sem na vikendu za malima letala cel dan.Več ali manj smo doma ,ker je preveč fajn bit doma ,da bi še kam drugam šli . Imam v planu jima trampolin nabavit ,kje ?bo odvisno od same cene. Na polno nam peskovnik laufa imamo pokritega tako,da kljub dežju ga lahko uporabljamo ko ne dežuje. Da vsak po svoje nočeta na čase nič poslušat ne rabim razlagat .Odločla sem se in jima to tudi povedala ,da ne kričim več .Tak,da po novem vsa njuna dogajanja prenašam z velikim cmokom v grlu .Res grem sama sebi na živce ko moram tolmačit,prepovedovat,mirit se pregovarjat naredita ,pa itak po svoje.V glavnem ko mi bo prekipelo greta v sobo na kuliranje .Itak jih bom še bol razkurla samo bom ,pa na glasilkah prišparala . Pa to se moram pohvalit danes mi je celo avto odzunaj uspelo umit .Ja to je pri nas postal cel podvig odkar imamo bavca . Ja ,pa še to nujno rabimo škornje ,ker stari so nam vsi premali.Ker največji frajer si pri nas ,če se z motorjem zapelješ v blato ,pol ,pa tuliš ko norc ,ker imaš blatne čevlje . Pa bog ne daj ,da si v peskovniku pesek na teniske vržeš ,štala .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 28.4.2011 10:05:39
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kak si Trezika? Pojedla pisanko al si kaj še za jutri šparala? Lijo je cerkev ak utrudla, da je v soboto kar sredi maše zaspala in spala 1,5 ure kot top. Bove mogle več kra zavit v cerkev Maruša pa si je sred maše začela pet Kuža pazi in ko so začeli pet eno cerkveno, se je zadrla: "ne tote, kuža pazi... si čuja?" jaz sn mislila, da bom pod klop padla od smeha jaz pa sem se skoraj začela zdajle v službi naglas režat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 28.4.2011 10:07:27
|
|
|
|
felix7
|
Persida, vam se pa vedno dogaja jaz tudi razmišljam, da se moram nehat dret, ker itak nič ne zaleže. Jaz vpijem, da nečesa ne sme, on me pa gleda v oči, se nasmehne in naredi kontra no, ja, to pač pripada k odraščanju z nečim se pač moram tolažit...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 28.4.2011 11:49:17
|
|
|
|
Najaa
|
Dan. Evo z Niko same doma, ne vema kam bi se dale. Vreme itak no comment, ne veš a se bo ulilo al ne. Ta teden pa res ni sreče z vremenom. Kuham kosilo, rižoto, mora biti nekaj lahkega, ker zadnje dni res jemo čist preveč. Se tolažim, da bo po praznikih bolje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 28.4.2011 12:31:36
|
|
|
|
felix7
|
a še katera danes in jutri dela, al sem samo jaz tako neumna?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 28.4.2011 12:53:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a še katera danes in jutri dela, al sem samo jaz tako neumna? Jaz danes delam in še to ne v matični poslovalnici ampak v Radljah. Saj je samo 84km sem in tja, po najbližji poti
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 28.4.2011 12:55:35 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 28.4.2011 12:54:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dan. Evo z Niko same doma, ne vema kam bi se dale. Vreme itak no comment, ne veš a se bo ulilo al ne. Ta teden pa res ni sreče z vremenom. Kuham kosilo, rižoto, mora biti nekaj lahkega, ker zadnje dni res jemo čist preveč. Se tolažim, da bo po praznikih bolje... Jaz pa sem kar pasulj nardila, da poabimo velikonočno šunko, ker mi gredo te velikonočne stvari že pošteno na živce
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 28.4.2011 12:55:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Persida, vam se pa vedno dogaja jaz tudi razmišljam, da se moram nehat dret, ker itak nič ne zaleže. Jaz vpijem, da nečesa ne sme, on me pa gleda v oči, se nasmehne in naredi kontra no, ja, to pač pripada k odraščanju z nečim se pač moram tolažit... mislim, da smo kar vse takšne.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 28.4.2011 12:57:01
|
|
|
|
tasa_m
|
Persida... v Hoferju so imeli tele škornje, samo ne vem če so imeli vašo številko? Mi imamo ene številka 21 doma, če vam bodo mogoče prav?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 28.4.2011 13:05:02
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dan. Evo z Niko same doma, ne vema kam bi se dale. Vreme itak no comment, ne veš a se bo ulilo al ne. Ta teden pa res ni sreče z vremenom. Kuham kosilo, rižoto, mora biti nekaj lahkega, ker zadnje dni res jemo čist preveč. Se tolažim, da bo po praznikih bolje... Jaz pa sem kar pasulj nardila, da poabimo velikonočno šunko, ker mi gredo te velikonočne stvari že pošteno na živce o, to je pa dobra ideja jaz sicer še nisem nikdar pasulja kuhala, ampak menda ni kaka huda umetnost
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 28.4.2011 13:08:44
|
|
|
|
felix7
|
sem si prebrala recept za pasulj in je res simpl k pasulj Nataša, a delaš iz belega fižola? A kupiš konzerviranega al ga namakaš čez noč?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 28.4.2011 13:09:16
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a še katera danes in jutri dela, al sem samo jaz tako neumna? Jaz danes delam in še to ne v matični poslovalnici ampak v Radljah. Saj je samo 84km sem in tja, po najbližji poti če te kaj tolaži, jaz vsak dan naredim 80 km (minimalno )
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 28.4.2011 13:16:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 sem si prebrala recept za pasulj in je res simpl k pasulj Nataša, a delaš iz belega fižola? A kupiš konzerviranega al ga namakaš čez noč? Ana, samo ne se smejat,. Nisem jaz neka kuharca, si poenostavim kolk se da. kupim tist čist mal fižolček - konzerviran - iz Hoferja pa tole mešanico za pasulj in pol vse skup samo zmešam. Na olju prepražim mal šunke, dodam fižolček in vodo, po enih 10 minutak pa še tisto mešanco da se mi zgosti. Prevrejem in je to to :-)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 28.4.2011 13:18:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a še katera danes in jutri dela, al sem samo jaz tako neumna? Jaz danes delam in še to ne v matični poslovalnici ampak v Radljah. Saj je samo 84km sem in tja, po najbližji poti če te kaj tolaži, jaz vsak dan naredim 80 km (minimalno ) Uh, ti pa si dobra in pridna. Ma jaz še sploh v Radljah bla nisem, danes pa grem tja. Baje sploh gužve ni tak da verjetno nadelala se glih nebom Greve pa se jutri z Lijo kopat. V Rušah imajo bazen in je 4-urna karta 4,5€. Otroški bazen je baje z toplo vodo tak da za ščofotat bo :-)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 28.4.2011 14:11:39
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 sem si prebrala recept za pasulj in je res simpl k pasulj Nataša, a delaš iz belega fižola? A kupiš konzerviranega al ga namakaš čez noč? Ana, samo ne se smejat,. Nisem jaz neka kuharca, si poenostavim kolk se da. kupim tist čist mal fižolček - konzerviran - iz Hoferja pa tole mešanico za pasulj in pol vse skup samo zmešam. Na olju prepražim mal šunke, dodam fižolček in vodo, po enih 10 minutak pa še tisto mešanco da se mi zgosti. Prevrejem in je to to :-) pa ja, poenostavit si je treba jaz tudi nisem najbolj prijatla s kuhinjo, sem pa prebrala tale recept: http://www.kulinarika.net/recepti/1670/enoloncnice/pasulj/ komentarji spodaj so ful pozitivni, bom pa še malce po svoje naredila, ker bo fižol zihr konzerviran če bi fižol še namakala, bi se že šunka pokvarla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 28.4.2011 15:15:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dan. Evo z Niko same doma, ne vema kam bi se dale. Vreme itak no comment, ne veš a se bo ulilo al ne. Ta teden pa res ni sreče z vremenom. Kuham kosilo, rižoto, mora biti nekaj lahkega, ker zadnje dni res jemo čist preveč. Se tolažim, da bo po praznikih bolje... Jaz pa sem kar pasulj nardila, da poabimo velikonočno šunko, ker mi gredo te velikonočne stvari že pošteno na živce Meni tudiiiii! In sem bila prav vesela danes, da zadnji pirh ni več užiten in sem ga lepo stran vrgla namesto v solato.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.