Katy78
|
Naš fantič je star 2 leti in 5 mesecev in bo šel poleti za 2 tedna z babico in dedkom na Pag. Mi je po eni strani hudo, ker ga ne bom videla 2 tedna, po drugi strani pa vem, da bo tam zagotovo užival, babice in dedka je navajen, vodo ima zelo rad, imel pa bo tudi družbo, saj bo tam tudi moj brat z mularijo, ki našega mulčka obožujejo in pa sorodnica s 4-letno vnukinjo. Je pa tako, da naš fantek ne komplicira, če mene ali očija ni zraven, zato mislim, da ne bo kakšne panike, če pa bo, lahko pa prej domov pridejo. Tvoj fantek je star že 4 leta in mislim, da se lahko sam odloči, ali bi šel ali ne, če mu pa babica in dedek rečeta, da bo na morju fajn in da bodo počeli to ali ono in ga s tem zanimirata, da mu postane misel na morje z njima všeč, pa to za moje pojme ni "pranje" možganov. Ne kompliciraj, če bi rad šel, naj gre, če pa noče, ga pa naj nihče ne sili. Črna Gora pa tudi ni na drugem koncu sveta... Kar pa se tiče dojenčka pa ne vem, kako to gre... Ampak po moje to, koliko se bo otrok počutil odrinjenega, po moje ni odvisno izključno od tega, ali bo starejši otrok doma tisti dan, ko se dojenček vrne iz P...
< Sporočilo je popravil Katy78 -- 27.4.2011 16:33:10 >
|