|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI
23.4.2011 13:52:18   
curkica
Tudi jaz vam vsem želim lepe praznične dneve, naslednji teden pa čimveč user posted image user posted image .

Mene pa takooo šraufa po maternici, da se bojim, da se bo zdaj zdaj ulilo. user posted image

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 551
23.4.2011 17:22:24   
športnica
prenesli so mi en zarodek upam da je to to user posted image user posted image user posted image test 6.5.
pozdravcke

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 552
23.4.2011 17:55:17   
mihika
malo se javljam...jutri imam punkcijo..LJ...je katera z mano ?
pol pa spet trepetanje...to je najtežji čas, ki ga prestajam vedno...bom poskusla vsak dan brat knjige od L.Hay..pa bo že...vsem, ki jim je ratalo poklanjam en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vsem ostalim pa lepe velikonočne praznike...!

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 553
23.4.2011 18:18:55   
tecnobica
O, vidim, da se je seznam spisal spet. Bravo za tisto, ki se je potrudila.

Jaz imam pa naslednji UZ 28.4. ko ima kar nekaj izmed vas testke.

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 554
23.4.2011 19:19:42   
mihika
imam eno vprašanje...ima katera izkušnje s tem, ali je potrebno po transferju na kliniki obvezno odležat pol ure...eni pravijo da, drugi ne...kakšne so vaše izkušnje ? nekatere so povedale, da je potrebno ležat na trebuhu..?
pri prvem postopku so nas kr takoj nagnali domov...pri drugem pa so rekli, da naj gremo počivat..?

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 555
23.4.2011 19:24:26   
srečica17
24.4.
mihika..........PUNKCIJA

28.4.
tecnobica..............UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

srečica17  ET:14.4. Postojna (3.dan)...........test: 28.4.
curkica  ETZ: 15.4 Maribor..........test:28.4.
ninocka26  ET: 15.4( ? dan)............test: 28.4.
diana79  ET: 17.4.( ? dan) ........test:?
mala06  ET:18.4. (3. dan)...........test 3.5.
AjdaJakob  ET 19.4. (? dan).......test?
andreja83  ET 20.4. Maribor(3. dan).........test:5.5.
športnica ................test 6.5.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 556
23.4.2011 19:30:27   
srečica17
Mihika.......naj mine punkcija čimhitreje in čimbolj uspešno!
športnica držimo pesti!!!!!!!
tecnobica veliko foliklčkov na UZ!!!!

curkica.......upam, da krči v maternici pomenijo kaj dobrega.

Vsem ostalim........še vedno držim pesti, vsaki posebej, vsak dan.

Moje stanje nespremenjeno............razen........full sem prehlajena, smrkam da me že vse okol nosa peče, kašljam.....Uh, nič luštno.......user posted image

Ampak.........vse bomo potrpeli sam , da bi ratal!!!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil srečica17 -- 23.4.2011 19:31:00 >

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 557
23.4.2011 19:32:12   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: mihika

imam eno vprašanje...ima katera izkušnje s tem, ali je potrebno po transferju na kliniki obvezno odležat pol ure...eni pravijo da, drugi ne...kakšne so vaše izkušnje ? nekatere so povedale, da je potrebno ležat na trebuhu..?
pri prvem postopku so nas kr takoj nagnali domov...pri drugem pa so rekli, da naj gremo počivat..?

Jaz sem imela tranfer pri dr Rešu.....nič nisem ležala, vstala in šla......v službo:-))))))
Še prej pa  v Dravlje v ordinacijo po recept za Aspirin 100.

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 558
23.4.2011 20:09:38   
športnica
IZVIRNO SPOROČILO: mihika

v mariboru po punkciji če je narkoza odležiš 2 uri, če ni narkoze pa eno uro. po transferju tudi eno uro. pravijo da raziskave kažejo, da je dlih ta ura ko odležiš po transferju to to. kaj več počivanja in strogega ležanja ni potrebno. oziroma baje sploh naj ne bi strogo miroval. ampak na izi, na kratek sprehode, nič športanja.

reš ima že tako povsem drugačen protokol in ja sem slišala marsikaj. mislim pa da tudi v ljubljani počivaš.

< Sporočilo je popravil športnica -- 23.4.2011 20:10:17 >

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 559
23.4.2011 21:32:17   
AjdaJakob
Živijo zmagovalke!

Srečica17 hvala za skrb glede preganjanja dolgega časa. Se končno boljše počutim in mi pomaga, če grem vsaj malo ven na sveži zrak, zelo kratek sprehod, posedanje v naravi. Res prej mine.

Mala06 sva na istem. Tudi jaz dem dobila rjav izcedek 3. dan po et in ga imam še danes (4.dan). Pojma nimam v kaj se bo sprevrglo. Poklicala v ukc in dobila informacijo, da naj opazujem in ne delam panike. Tudi če bi naredli UZ, ne bi nič pokazal. Dejstvo pa je da se včeraj in danes odlično(veliko bolje) počutim.

Uživajte na sončku v prazničnem vzdušju! Drugi teden nas čakajo deževni dnevi primerni za dobro branje ;).

Navijam za vse nas!

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 560
24.4.2011 7:46:36   
srečica17
AjdaJakob saj veš da izcedek ne pomeni nujno tudi slabega  konca. Veliko takih, ki so imele izcedek je zagledalo plusek in donosilo.
Men je moj optimizem izginil skupaj z nabreklimi prsmi. Danes  zjutraj sem namreč malce zaspala in vzela Prometrium eno uro kasneje kot bi morala. Ugotovila sem, da moje prsi niso prav nič več nabrekle.....
Lani ko sem imela SS mi je prav to dalo vedeti, da nekaj ni v redu.user posted image
Sej vem......počakat moram , ker dokler se ne vlije........user posted image user posted image
Še mal pa bom lahko delala test.......pa bo vse jasno!

Lepe praznike vsem!

(odgovor članu AjdaJakob)
Neposredna povezava do sporočila: 561
24.4.2011 10:42:56   
AjdaJakob
Srečica17, ena ura ne bi smela vplivati. Nam v MB so dali Dabroston in Utrogestan in poudarili, da je priporočljivo ob istem času jemat, da pa ni panike, če ni vedno 8 ur vmes. Le pozitivo drži naprej. Itak se nam v telesu ful dogaja:). Tudi moje prsi niso nič več stoječe od izcedka dalje, ki se me še kar drži :(.

Držim pesti za user posted image user posted image na testu. Uživaj v praznikih in sončku!

Lepe praznike vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 562
24.4.2011 17:04:06   
Anonimen
ojla punce...
povejte mi prosim, če ste se postile oz. uživale samo lahko hrano pred punkcijo?
mene sedaj malo skrbi, ker sem lepo papcala zadnje dni (jajčka, šunkica in ostale dobrote) in me sedaj skrbi kako bo. Sem prepozno prebrala, da naj bi pred puncijo ne jedle oz. malo.

Je imela katera probleme zaradi napenjanja?
Drugače sicer nimam problemov s prebavo, ampak...

Neposredna povezava do sporočila: 563
24.4.2011 20:08:40   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ojla punce...
povejte mi prosim, če ste se postile oz. uživale samo lahko hrano pred punkcijo?
mene sedaj malo skrbi, ker sem lepo papcala zadnje dni (jajčka, šunkica in ostale dobrote) in me sedaj skrbi kako bo. Sem prepozno prebrala, da naj bi pred puncijo ne jedle oz. malo.

Je imela katera probleme zaradi napenjanja?
Drugače sicer nimam problemov s prebavo, ampak...

ni panike. če imaš narkozo je važno da od večera ne ješ in ne piješ nič več in prideš na tešče. sicer sem tud jaz kr veliko jedla teden pred punkcijo in ni nobee panike. če nimaš narkoze še toliko bolje. manj ko kompliciraš, boljš je :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 564
24.4.2011 20:32:42   
bubika.
joj Športnica hvala :)))
to sem rabila! da mi nekdo reče, da ni panike...
tak s slabo vestjo ležim s polnim trebuhom, čeprav sem si vseeno mislila, da se nimam zaradi tega kaj sekirat.

Za narkozo pa nisem prepričana zdaj kako je - berem, da je pri Rešu ne dobiš... Jo ali ne?

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 565
24.4.2011 21:54:20   
srečica17
Pri Rešu nikakor ne dobiš narkoze tako da glede hrane ni nobene panike.  Jaz sem en dan pred punkcijo sicer  malo pazila......sam pomoje nima hrana kej dosti vpliva na karkoli.
Srečno!!!!!!

(odgovor članu bubika.)
Neposredna povezava do sporočila: 566
24.4.2011 21:56:00   
AjdaJakob
Bubika, ne skrbet, le da si zjutraj tešča, kar je pomembno za narkozo, da ni bruhanja, niti vode ne piti pred in 2 uri po narkozi. Pri dr. Rešu ne vem, kako je. V Mb so narkozo kar priporočali, še zlasti, če je foliklov veliko.

Držim pesti zate user posted image .

(odgovor članu bubika.)
Neposredna povezava do sporočila: 567
24.4.2011 22:00:57   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: AjdaJakob

Srečica17, ena ura ne bi smela vplivati. Nam v MB so dali Dabroston in Utrogestan in poudarili, da je priporočljivo ob istem času jemat, da pa ni panike, če ni vedno 8 ur vmes. Le pozitivo drži naprej. Itak se nam v telesu ful dogaja:). Tudi moje prsi niso nič več stoječe od izcedka dalje, ki se me še kar drži :(.

Držim pesti za user posted image user posted image na testu. Uživaj v praznikih in sončku!

Lepe praznike vsem.

Sej vem, da ena ura na nič ne vpliva........sam očitno sem imel nabrekla prsa samo od tablet.......no zdaj jih nimam več......trebuh je še napet, pa danes me je ene dvakrat mal zašraufalo u trebuhu......sem si že rekla....aha. to je to......zdej bodo pa krči, pol se bo pa vlilo.......sam je hitro minilo . Izcedka še nimam nobenega....
Zaključujem 10. dan.........

SREČNO vsem še naprej!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil srečica17 -- 24.4.2011 22:01:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 568
25.4.2011 8:00:49   
srečica17
Dobro ponedeljkovo jutro želim vsem skuaj!

Tako sem prehlajena, da komaj diham. Kašljam ko ena stara lokomotiva. Vse me že boli od kašljanja. Nos imam zamašen. EH no. Danes na 11. dan nobenih spremmemb. Pomoje bom šla jutri kupit test. Če bi ga imela doma, bi ga sigurno že naredila. Torej, jutri ga kupim, na 13. dan naredim, z jutranjim urinom. Bi moralo pa še kaj pokazat ane??????
Sicer pa, če kaj poznm svoje telo, pa se do zdaj še nisem zmotila.......tole pri meni ne kaže nič obetavnouser posted image

Vem želim veliko sproščenih trenutkov v čakanju in kmalu kakšn plusek tule gor!!user posted image

< Sporočilo je popravil srečica17 -- 25.4.2011 8:01:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 569
25.4.2011 8:00:54   
mihika
joj punkcija šla slozi včeraj...Drobnič jo je delal res lepo...ni fejst bolelo...danes boli...pa krvavela sem...pol pa enostavno nisem mogla lulat...so mi kateter dali...9 celic sem pridelala...tudi to je lepo...v petek 29.04.pa je transfer...če me prej seveda ne pokličejo...upam na blastociste..pa kakega pingvina...v LJ skoraj nikoli nimaš zamrznjenčkov...to mi je čudno...sem jih vedno pridelala veliko...potem pa so mi dva vstavili..pa je samo enkrat en ostal za zamrznit...nisem negativna..ampak govorijo op tem, da ni prostora, zato ni pingvinčkov..zdaj če je res pa tud ne vem...!
hvala srečica.., tecnobica,,,se bom tokrat držala, pa bom po et odležala eno uro..., !

Neposredna povezava do sporočila: 570
25.4.2011 8:03:46   
srečica17
mihikauser posted image user posted image user posted image  za devet celic, naj se lepo plodijo vse do petka........in naj te pričaka veliko lepih blastocist.
Da pa ne bi zamrzovali zarodkov zaradi pomanjkanja prostora, pa skoraj ne morem verjet. Mislim, da je razlog v tem, da zarodki prej propadejo, preden jih uspejo zamrznit.

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 571
25.4.2011 8:06:03   
mihika
srečica .....plusek te čaka...verjemi...vse bo ok...!

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 572
25.4.2011 8:08:14   
mihika
srečica ..-..saj tud jaz ne verjamem tračem veš..ravno včeraj sem to slišala, je povedala ena, ko je šla na transfer...blo nas je vse skupaj mislim da petnajst...kr veliko...

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 573
25.4.2011 8:12:37   
srečica17
Ljudje res govorijo vse mogoče reči........sam mislim, da so zdravniki vsaj toliko ljudje, da tega ne bi počeli. Saj se ženska kar namatra, da pride do punkcije in pridela toliko jajčec........verjetno jih ne bi potem zaradi pomanjkanje prostora stran metali.

Kakor berem ,  tole ni tvoj prvi postopek??

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 574
25.4.2011 8:46:39   
mihika
ne srečica...to je moj peti postopek..5 x inseminacija, in sedaj peti IVF...2x zanositev...2x SS, prvič v tretjem mesecu...drugič pa v drugem...ja sem že kar veteran tukaj...deset let se mi že vleče...samo sem tri leta vmes imela pavze...sicer sva sedaj dala tudi vlogo za posvojitev, ker se zelo dolgo čaka...dobila sva pozitivno ugodeno..sedaj pa sva že na čakalni dobi, ki pa je lahko tudi sedem let al pa več...ampak nikoli ne smemo izgubit upanja, tako, da kar pogumno naprej...stara sem pa 34 let...saj še je nekaj časa...heheh!!!

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?