|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI
25.4.2011 8:57:49   
srečica17
ojoj mihika.......dobra si.......da vse to zdržiš in zaslužiš si.......že v tej "rundi"

Jaz bom močno držala pesti, da bo končnoooooooo postopek uspešen!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 576
25.4.2011 9:34:10   
mihika
hvala srečica...vsem nam bo ratalo..ti boš čez dva dni ugledala plusek...me smo pa takoj za tabo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 577
25.4.2011 9:44:27   
mala06
Ojla še na en praznični dan!
Jaz sem danes sedmi dan po ET-ju. Stanje je nespremenjeno, joške me nič več ne bolijo tak, da ne vem, kakšen bo kaj rezultat. Tudi mene že mika delat test pa ne vem, kdaj ga lahko. Transfer sem imela na tretji dan, ravno danes teden.

srečica17
držim pesti ko nora, da ugledaš plusek, res ti privoščim                user posted image user posted image user posted image za srečo

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 578
25.4.2011 10:20:40   
srečica17
Pomoje je še mal prekmal za testek mala06.......še ml potrpi, pol pa nej bo plusekuser posted image .
Jaz bom šla jutri kupit test.
Hvala za pikepoke......tud jaz jih tebi pošuljamuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil srečica17 -- 25.4.2011 10:21:23 >

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 579
26.4.2011 6:44:12   
andreja83
Punce držim pesti!!

Jst mam test doma že od prvega dne je visoko na polički, sam ga bom po moje delala drug tedn v sredo. En dan prej ko mam krvnega, pa da vidimo kaj je z mojima dvema pikicama user posted image user posted image Dejte mi povedat, ko greš na krvni test, a uz tud takrat delajo al ti dajo drug termin? Mislim v smislu pozitivnega testa, ker res mislim da nam je ratalo no, smo pa ja zmagovalni tim a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 580
26.4.2011 8:33:30   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

Punce držim pesti!!

Jst mam test doma že od prvega dne je visoko na polički, sam ga bom po moje delala drug tedn v sredo. En dan prej ko mam krvnega, pa da vidimo kaj je z mojima dvema pikicama user posted image user posted image Dejte mi povedat, ko greš na krvni test, a uz tud takrat delajo al ti dajo drug termin? Mislim v smislu pozitivnega testa, ker res mislim da nam je ratalo no, smo pa ja zmagovalni tim a ne?

vzamejo ti le kri. če si noseča dobiš pa navodila za UZ ( mislim da čez cca 14 dni ). vsaj tako je v MB.

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 581
26.4.2011 11:11:33   
srečica17
jaz jih pa mam jaz jih pa mam.....tralalalalala
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 582
26.4.2011 11:14:41   
kimsy
srečica17 - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

Neposredna povezava do sporočila: 583
26.4.2011 11:18:42   
mala06
srečica17 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image super! Pa so pikapoke le pomagale! Upam, da se bom tega nalezla od tebe in bom čez nekaj dni tud tako vesela, kot ti. Zdaj pa srečno do konca!!!!!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 584
26.4.2011 11:40:07   
curkica
Bravo, srečica17 user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da pridem za tabo. Jaz testa nisem delala in ga najbrž tudi ne bom. V četrtek imam test v Mb, pa bom počakala do takrat. Prevečkrat sem že vidla negativen test, tak da...
Drugač pa pri meni zaenkrat tudi še belina, vsaki dan se zbudim s strahom, ampak upam, da tako ostane. Malo imam bolj občutljive zizike, drugače me pa po trebuhu vsake toliko malo zvije in upam da ne bo user posted image .

Nič, potrpite z mano do četrtka user posted image . Želim pa še ostalim user posted image user posted image , seveda!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 585
26.4.2011 11:56:45   
AjdaJakob
Srečica 17 resnično sem vesela zate. Ker nisem vedela ali si prvič v postopku, sem šla malo v zgodovino foruma in so se mi zarosile oči, ko sem videla, kaj je tebi pomenil ta postopek. Pa toliko pozitive nam daješ. Res si prava borka in zmagovalka. Upam, da sta obe pikici pripomogli ki + :), da bo zadovoljstvo toliko večje.

Iskrene čestitke za user posted image user posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 586
26.4.2011 12:17:04   
tecnobica
Srečica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AjdaJakob)
Neposredna povezava do sporočila: 587
26.4.2011 13:01:49   
mihika
srečica....kako sem vesela zate....sedaj pa samo srečno do konca....!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 588
26.4.2011 13:28:20   
andreja83
Srečica res iskrene iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

No pa smo res zmagovalni tim, zdej počasi se bodo pa začeli testi

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 589
26.4.2011 14:59:22   
vesper
srečica še tukaj. Čeeeeestitkeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 590
26.4.2011 16:22:30   
mala06

srečica17  ET:14.4. Postojna (3.dan)...........test: 28.4.
curkica  ETZ: 15.4 Maribor..........test:28.4.
ninocka26  ET: 15.4( ? dan)............test: 28.4.
diana79  ET: 17.4.( ? dan) ........test:?
mala06  ET:18.4. (3. dan)...........test 3.5.
AjdaJakob  ET 19.4. (? dan).......test?
andreja83  ET 20.4. Maribor(3. dan).........test:5.5.
športnica ................test 6.5.

Sem prestavila seznam, da vidim za katero je potrebno zdaj stiska pesti in pošiljat pikapoke.

< Sporočilo je popravil mala06 -- 26.4.2011 16:23:39 >

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 591
26.4.2011 17:13:06   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

jaz jih pa mam jaz jih pa mam.....tralalalalala
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 592
26.4.2011 18:04:31   
srečica17

srečica17  ET:14.4. Postojna (3.dan)...........test: 28.4.  user posted image
diana79  ET: 17.4.( ? dan) ........test:?  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 593
26.4.2011 18:06:14   
srečica17
Hvala hvala vsem za čestitke...........srčno upam, da bom še naprej taka srečicauser posted image

Hvala za pestke........jih bom še veliko potrebovala do srečnega konca, jaz jih bom pa držala za vse vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 594
26.4.2011 20:27:32   
Aleda
Se malo oglašam po dolgem času. Srečica čestitamuser posted image Maja naj bi začela z 2. postopkom, no saj res kmalu bomo lahko odprli novo temo. Včeraj sem dobila user posted image in bi mogla poklicat na GK pa nisem vedela če je sploh kdo tam, ker je bil praznik, kličem danes non stop pa nisem dobila nikogar na telefon, zasedeno, ko pa je zvonilo se pa nobeden ni oglasil. Bom poskusila jutri za vsak slučaj, čeprav je praznik. Verjetno pa ne bo nič narobe, če pokličem v petek, saj bom tako ali tako imela dolg postopek, kaj ve mislite?

Pa še nekaj me zanima, če je slučajno imela katera podoben primer, bi prosila za mnenje. Pri nama je problem pri možu, ker ima negibljive spermije. No pa tudi jaz imam povišan fsh, tako da verjetno ne bom pridelala veliko foliklov. Preden sva šla v postopek, so naredili HOS test pri njemu, kako bojo ločili mrtve in žive spermije, ker so negibljivi, ugotovili so, da se da. No in sva šla v postopek, pridelala samo dve celici, oplodila se ni nobena. Gospa v laboratoriju, je rekla da so bli spermiji negibljivi,  .... Seveda, ker sem bila rahko v šoku takrat in sem komaj čakala da grem stran, nisem podrobno spraševala, če niso delali po tem HOS-u. No zanima me, če je mogoče, da v laboratoriju niso imeli pravilnih informacij glede postopka in mogoče sploh niso delali po HOSu. Sedaj sem na novi napotnici vidla, da je moj dr. posebej napisal "PO HOS-negibljivi spermiji!!!" in še trikrat podčrtal.
Ali je možno, da so se zmotili pri postopku???
Saj vem, da je pri dveh celicah in negibljivih spermijih malo možnosti za uspeh, samo vseeno.
Bom sedaj malo več spraševala, vsaj upam, ko pridem tja kar pozabim potem pa tuhtam doma. Še dobro, da imamo ta forum, da si lahko med sabo pomagamo.

Neposredna povezava do sporočila: 595
26.4.2011 20:31:54   
srečica17
Aleda žal ti pri teh stvareh ne morem prav nič pomagati , ker nimam pojmauser posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 596
26.4.2011 20:55:58   
latka
Mene lahko dodate na seznam, namreč v petek imam UZ, danes začela s špikami Gonal!

Neposredna povezava do sporočila: 597
26.4.2011 22:31:57   
srečica17
24.4.
mihika..........PUNKCIJA

28.4.
tecnobica..............UZ

29.4.
latka...................UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

srečica17  ET:14.4. Postojna (3.dan)...........test: 28.4.  user posted image
diana79  ET: 17.4.( ? dan) ........test:?  user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 598
27.4.2011 14:38:50   
mala06
Živijo punce!

Nič dobrih novičk danes? Curkica in ninocka26 še vstrajate ne da bi test naredile ali nam bosta jutri povedali vesele novičke?

latka user posted image user posted image user posted image za prvo špiko in sedaj lepo do konca.

pri men ni nobenih sprememb in ne vem, kaj naj pričakujem. Kmalu bo tudi pri meni padel testek in bom takoj vidla pri čem sem user posted image

Uživajte v tem turobnem in zaspanem prazničnem dnevu!!

Neposredna povezava do sporočila: 599
27.4.2011 17:18:52   
srečica17
Joj, dajta nam že danes povedat vesele novičke........Jutri grem na morje.....pa bi jih res rada prej prebrala.user posted image

Mala06 držim pesti in ti pošljam roj pikapokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........nej bo kmalu plusek!!!!!!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?