Aleda
|
Se malo oglašam po dolgem času. Srečica čestitam Maja naj bi začela z 2. postopkom, no saj res kmalu bomo lahko odprli novo temo. Včeraj sem dobila in bi mogla poklicat na GK pa nisem vedela če je sploh kdo tam, ker je bil praznik, kličem danes non stop pa nisem dobila nikogar na telefon, zasedeno, ko pa je zvonilo se pa nobeden ni oglasil. Bom poskusila jutri za vsak slučaj, čeprav je praznik. Verjetno pa ne bo nič narobe, če pokličem v petek, saj bom tako ali tako imela dolg postopek, kaj ve mislite? Pa še nekaj me zanima, če je slučajno imela katera podoben primer, bi prosila za mnenje. Pri nama je problem pri možu, ker ima negibljive spermije. No pa tudi jaz imam povišan fsh, tako da verjetno ne bom pridelala veliko foliklov. Preden sva šla v postopek, so naredili HOS test pri njemu, kako bojo ločili mrtve in žive spermije, ker so negibljivi, ugotovili so, da se da. No in sva šla v postopek, pridelala samo dve celici, oplodila se ni nobena. Gospa v laboratoriju, je rekla da so bli spermiji negibljivi, .... Seveda, ker sem bila rahko v šoku takrat in sem komaj čakala da grem stran, nisem podrobno spraševala, če niso delali po tem HOS-u. No zanima me, če je mogoče, da v laboratoriju niso imeli pravilnih informacij glede postopka in mogoče sploh niso delali po HOSu. Sedaj sem na novi napotnici vidla, da je moj dr. posebej napisal "PO HOS-negibljivi spermiji!!!" in še trikrat podčrtal. Ali je možno, da so se zmotili pri postopku??? Saj vem, da je pri dveh celicah in negibljivih spermijih malo možnosti za uspeh, samo vseeno. Bom sedaj malo več spraševala, vsaj upam, ko pridem tja kar pozabim potem pa tuhtam doma. Še dobro, da imamo ta forum, da si lahko med sabo pomagamo.
|