TLF
|
Čau čau! kako ste kaj? Vreme je super tako da je kar težko biti slabe volje, a sem ravno pogledala vremensko napoved za naslednji tede in glej ga zlomka: imeli smo namen 28.4. za 3 dni v portorož pa ravno od četrtka naprej vreme obup, oblačno pa tudi padavine pa tudi naprej tam do 4.5. ne bo ne vem kaj. Tako da sedaj študirava ali ne bi raje vse prestavila za kakšna 2 tedna in takrat kam šli... delfinka3: dobrodošla! Lepo da si tako aktivna pa tudi da ti to z dvema frajlama in z bušijem tudi uspe. Saj tudi jaz imam energije na pretek a za 2x dnevno rolanje pa kolesarjenje in še kak sprehod pa je res precej, sploh časa toliko nimam. Ti si verjetno doma ne? Leona 2009: tudi jaz zelo maločutim našo pikico, pa mi je rekla G da tam do 25. tedna še ni za skrbet, potem pa da je že bolj za opazovat. jaz sem sedaj na koncu 22.tedna in že komaj čakam bolj konkretne brcike! Mogoče pa sta najina bebeta res le malo bolj umirjena, pa jaz ne bi imela nič proti daška91: 5+ pa se mi ne zdi še tako grozno...ne vem točno v katerem tednu si, ampak mislim da je to za tam nekje 25. teden prav normalno. mrcinca: meni za enkrat teh težav z rokami nimam, se pa spomnim da v 1.nosečnosti mi je noga večkrat omrtvila, a kasneje v nosečnosti. A nisem pila nič magnezija, pač sem takrat malo potrpela. Ni bilo pa to vsakodnevno no... Larisa86: s kje pa točno si? jaz sem prav iz NG. Predlagam da se zmeniva za takrat ko bom jaz že na porodniški, ker sem vsak dan v službi do 16 ure, potem pa v vrtec po tamalo in sej veš...pestro. Takrat bom pa imela tudi jaz več časa za kofetkanje monci2: področje - sicer se jaz dobro počutim in lahko po mili volju tudi , a moram priznati da tudi meni manj paše kot pred nosečnostjo. Sej ne pravim da je prav suša, a sigurno manj pogosto kot prej. Možek se kaj dosti ne pritožuje, no ko pa da pobudo pa greva v akcijo, sej na koncu je vedno lepo daška91: lepi imeni, predvsem Zala je tudi meni zelo všeč, pa možeku ne preveč. Sem pa jaz načeloma bolj nagnjena k dolgim imenom, tudi sama imam daljše pa mi je zelo všeč! Z mojim sva glede imena za dokaj enotna, za enkrat imava izbrano Karolina, a mogoče se še premisliva. Glede pa se prav ne moreva uskladiti. Sej ne da sva že kaj konkretno izbirala (ker ne veva še spola), a karkoli mu predlagam je ali čudno, ali ga na kaj spominja, ali brez veze...bomo vidli. Moram pa priznati, da mi je v zadn jem tednu trebušček kar skočil ven, zdaj je pa res konkretno viden. pa saj sem vesela, ker je takooo lep! Se mi pa dogaja da mi večina pravi, da mislijo da bo , jaz pa sanjam vedno . zdaj pa res ne vem več...
|