|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
15.4.2011 20:48:21   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

parkrat potegnil, probala stoje in hodila po sobi.....vlekel .... user posted image ....mislim EJ.....

user posted image user posted image user posted image user posted image

zanzibar user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
15.4.2011 20:55:57   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Hvala user posted image ...zdaj lahko rečem le, da nič več ne spara z energijo user posted image ....po moje kar čuti, da sem jaz "napeta" in je potem tudi on...pa saj vem, da ne bi smela biti in si vizualiziram vse mogoče zadeve, ampak...očitno kar sem user posted image . Zvečer sem mu dala flaško...in upala, da se bo ponoči, ko bo še na pol spal brez problema dojil...ja, klinac....dvakrat potegne pa potem taaaaaaaaaaaaaak jok user posted image , jaz pa čutila, da imam mleko, samo da mora povlečt...pa se mu lenobici mali ni dalo.... No in potem probala sede...ni hotel, probala leže...parkrat potegnil, probala stoje....parkrat potegnil, probala stoje in hodila po sobi.....vlekel .... user posted image ....mislim EJ..... sem se že kar sproti spraševala, če sem normalna in če ga mislim tako lepo navadit, da se bova tako fajn dojila user posted image ..... eh user posted image

Danes grem po aloe vero z velikimi kosi user posted image ...polento sem že imela za zajtrk, najraje bi jo še za kosilo in večerjo user posted image ....pijem ful, ko so šli otroci v vrtec sem šla nazaj spat in spala do 10-tih, zdaj sem si našla tiste knjižice o dojenju...še enkrat vse preštudiram, upam, da zvečer ne bo treba flaše, ker očitno se prehitro navadi nanjo user posted image ....no in če vse to ne zaleže.....bo dobil flašo kadar bo hotel, jaz pa bom šla s prijateljicami zvečer ven, plesat, jest, pit in se zabavat....ata pa naj otroke čuva....svoje sem opravila user posted image user posted image user posted image

Ojoj, potem pa čimmanj flaše. Pri nas zvečer dojenje ne gre več, kriči, je tako navajen, prav ve kaj mu pripada. user posted image  Ampak potem ponoči in čez dan pa ni problema. Trkam. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
15.4.2011 20:59:02   
Urša
No, pa sporoči, če bo aloa kar prijela. Jaz pa jemljem grško seno, to je taka začimba, ki med drugimi poveča zalogo mleka, baje...no, pomaga tudi pri slabem apetitu, da več ješ! user posted image user posted image user posted image  Sem si naročila semena in sem si kuhala čaj, zdaj pa imam kapsule, samo kaj, ko skoz pozabim vzet! user posted image  Pa sezam je vredu.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
15.4.2011 21:04:33   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Hoj, hoj!

Pri nas nič novega user posted image Verjetno sem že povedala, da se je Tina spuntala in noče več hodit na treninge user posted image , ni šans da jo premakneš user posted image , niti dejstvo, da kadar nekaj začneš je treba dokončati (do počitnic) ne zaleže. Za ceno tega, da se bo tam celo uro drla se pa ne grem. Tako da... ...sem popustila user posted image in sem tudi nase kar malo jezna user posted image

Ojoj! user posted image  Mah, sej to je samo faza. Nika se je spuntala,da ne bo več hodila na slikanja in je ati to povedal v službi, pa je več ne pokličejo. Zdaj pa gospodična spet hoče it! Kar naj se na primerih naučijo, da tako v življenju ne gre!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
15.4.2011 21:09:41   
Urša

Sem mu pa tudi povedala, da če se za kaj odloči in potem to tudi plačamo, da mora hodit..... Pravi pa, da drugo leto ne bo šel na smučarski ampak na karate... user posted image

user posted image user posted image user posted image  Tako, če se plača, je treba! Jaz tudi to skoz naprej mečem. Jaka smo pa hotli vpisat na nogomet, pa je rekel, da ne bi hodil, ker je treba preveč laufat. user posted image user posted image user posted image  Da bi šel on raje v glasbeno šolo. Nekam se mi je polenil, včasih je bil bolj aktiven, zdaj se mu pa kar ne da. user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
15.4.2011 22:10:56   
ada2
jeauser posted image  konec internega.... pa čeprav sem začela slabo, mi je danes bilo kar malo žal, da je zadnji dan, ker ta teden je bilo pa super....sem imela 2 super ženskici v timu in na sosednjem oddelku enega študenta, ki so mu hormoni malo ponagajali in je drugače usmerjen in smo se tak krasno zaštekali, da sploh nisem mogla verjet....

zdaj pa končno vikend fraj (nazadnje sem ga imela v začetku marca) in to sem pravkar zalila z enim grape radleromuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
15.4.2011 22:11:58   
*bubi*

...no in če vse to ne zaleže.....bo dobil flašo kadar bo hotel, jaz pa bom šla s prijateljicami zvečer ven, plesat, jest, pit in se zabavat....ata pa naj otroke čuva....svoje sem opravila user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
16.4.2011 10:29:26   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image ...ampak vseeno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
16.4.2011 12:07:42   
NinaŠ
Evo dpolodne je v kraju, u iber sva ga prelenarila, zdaj pa kuhat kosilo, popoldne pa nujno mal več akcije, ker me zeeeebe user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
16.4.2011 12:31:56   
ada2

Evo dpolodne je v kraju, u iber sva ga prelenarila, zdaj pa kuhat kosilo, popoldne pa nujno mal več akcije, ker me zeeeebe user posted image

a sta sama? deca na počitnicah?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
16.4.2011 14:20:18   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

No, pa sporoči, če bo aloa kar prijela. Jaz pa jemljem grško seno, to je taka začimba, ki med drugimi poveča zalogo mleka, baje...no, pomaga tudi pri slabem apetitu, da več ješ! user posted image user posted image user posted image  Sem si naročila semena in sem si kuhala čaj, zdaj pa imam kapsule, samo kaj, ko skoz pozabim vzet! user posted image  Pa sezam je vredu.

Nimam pojma user posted image ....je bilo toliko drugih ukrepov zraven...nimam pojma kaj deluje user posted image  Še najbolj verjetno to, da se dojiva na dve uri ali tudi manj.... Lepo spi, lula....ne vem...jaz upam, da kaj dobiva...se bom pa kar enkrat ta teden tja javila na tehtanje, da se prepričam. Flaške mu pa včeraj nisem dala, ker potem sem itak gotova.... Pa je lepo spal od 20-tih do 2. in potem do 5. in potem do 7.30.... user posted image .... Se pa še vedno dojiva najprej sede, potem pa hodiva po stanovanju gor in dol user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
16.4.2011 14:23:36   
petarda

Ej, pojma nimamo kaj jo je pičilo user posted image Pa sem se pogovarjala tudi z njeno trenerko in ni opazila nič posebnega, pravzaprav je celo rekla, da je T s takim žarom trenirala in sodelovala, da bi rekla, da bo zadnja, ki bo odnehala. Tudi Tina mi ne zna razložiti oz. utemeljiti svoje odločitve user posted image . Našuntala sem tudi mojo mami, ki velikokrat kaj zvoha, kar jaz ne user posted image , pa ne zvleče nič iz nje  user posted image user posted image user posted image . Tinin prijateljček je sicer rekel, da mu je Tina povedala, da zato noče hodit, da se lahko z bratcem in prijateljico tačas podi okrog... ...kaj pa vem, upam, da ni res to razlog user posted image user posted image user posted image - če pa je, pa bolje da nikdar ne zvem user posted image user posted image user posted image

Napako sem pa naredila, ko je prvič zatrokirala (pred 14 dnevi) - pred treningom se je drla ko jeshar da noče it in sem popustila - sicer res po telefonu, ker sem bila v službi. Naslednji trening sem ji zagrozila, da če ne gre, greva tačas midve tečt na Grančišče (lokalni hribček, bolj griček) in je šla z veseljem z mano in me pošteno našvicala user posted image

Tko da user posted image user posted image user posted image bomo videli kaj bo čas prinesel...

Uf...naš bi bil takoj za...jaz se kaj takega sploh ne bi upala predlagat...ker vem, da bi mu bilo z mano bolj zanimivo, kot mu je na treningu....jap, res si sama kriva. user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Drugače pa resno...jaz ji čisto verjamem, da noče zato it, ker se raje z bratcem podi naokrog. user posted image  Po moje bi povedala, če bi jo kaj na treningu zmotila...ali nekdo.... user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
16.4.2011 14:31:28   
petarda
Ada....ta prvič, se je res samo sprožilo....ta drugič pa sem videla, da se je prvič samo sprožilo in sem te potem še poklicala, da te malo čujem.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
16.4.2011 15:49:56   
petarda
Grrrr...edine kavbojke, ki jih lahko oblečem in jih itak skoz drajsam, so se mi rastrgale med nogami....in ravno zdaj, ko grem na eno fešto....grrrrr user posted image

Kako bi zgledalo, če si s petarditovo fliko "star wars" zaflikam? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
16.4.2011 21:36:44   
ada2

Ada....ta prvič, se je res samo sprožilo....ta drugič pa sem videla, da se je prvič samo sprožilo in sem te potem še poklicala, da te malo čujem.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

???????
smo bli v kinu.... telefona pa že od včeraj ne najdemuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
16.4.2011 21:37:09   
ada2

Grrrr...edine kavbojke, ki jih lahko oblečem in jih itak skoz drajsam, so se mi rastrgale med nogami....in ravno zdaj, ko grem na eno fešto....grrrrr user posted image

Kako bi zgledalo, če si s petarditovo fliko "star wars" zaflikam? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
16.4.2011 23:09:50   
Urša

user posted image user posted image user posted image  Imam enake probleme s hlačami. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
17.4.2011 2:56:58   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Grrrr...edine kavbojke, ki jih lahko oblečem in jih itak skoz drajsam, so se mi raztrgale med nogami....in ravno zdaj, ko grem na eno fešto....grrrrr user posted image

user posted image user posted image user posted image  Imam enake probleme s hlačami. user posted image user posted image user posted image

Uffff se popravljam user posted image .....in....ali ti pošljem kako fliko? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
17.4.2011 6:38:17   
Urša
Flike zaenkrat ne rabim, bi mi pa prav prišel regulacijski pas! user posted image

Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
17.4.2011 8:04:10   
NinaŠ

user posted image user posted image user posted image mislim, da bi Hello Kitty bolje izgledala user posted image user posted image user posted image če rabiš, ti pošljem user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
17.4.2011 8:36:27   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image mislim, da bi Hello Kitty bolje izgledala user posted image user posted image user posted image če rabiš, ti pošljem user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
17.4.2011 9:39:47   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  aaaaaaaaaaaaa ha ha haaaaaaaaaaaaaaa.... dobro jutro user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
17.4.2011 19:41:21   
NinaŠ
Čer!

Da navte pozabile kako snegec zgleda user posted image ...smo se kepali danes user posted image
user posted image

na 1900 futrali "sedučnkove kure" user posted image javnoznane kot kavke
user posted image

....pa počivali med borovci in žafrani user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
17.4.2011 19:45:47   
Teni_
Mene pa jutri čaka amniocenteza. Malo cvikam, ampak saj bo. Sem včeraj odkrila ene nosečniške hlače iz Nikinih časov v trebuhu in sem bila vesela, kot da bi zadela sedmico.user posted image So res full fajn. Pa nekaj cotik tamalih sem presortirala, ki sem jih imela v kleti - ostalo imam pri mojih, ker sem tja dala, pa bom potem enkrat v juniju ali konec maja odpeljala. Avgusta se bo pa veselo pralo.user posted image

Nina - vi ste se kepali, mi smo pa rožice sadili za na balkon. Ne rabim povedat kje je bila vse zemlja, ne, glede na to, da sta mi Teja in Nika pomagali.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 17.4.2011 19:46:45 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
17.4.2011 21:23:52   
petarda
Nina tvoja dva sta pa prava pozerja user posted image ...

Teni srečno jutri user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?