|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
15.4.2011 8:11:08   
ema09
Dobro jutro punce,

še ena nova nosečka, ki je na magičen + čakala skoraj 2 leti.
Ampak kljub temu imam vprašanje in vas prosim za pomoč; mogoče bo na katere čudno.
Prejšnji teden se po rjavem izcedku nekaj dni, kot ga imam običajno pred menstruacijo, user posted image ni pojavila, zato sva v ponedeljek, 11. delala tes First Sign. Bolj kot sva gledela, bolj sva bila prepričana, da je druga črtica nakazana. Zato sva test ponovila s CB v sredo, 13. in se je plusek pokazal takoj, še preden se je sploh pokazala črtica v testnem okencu. Veselje je bilo nepopisno. user posted image
Prsa me bolijo, včasih čutim tudi bolečine v trebuhu in v jajčnikih, vendar nič drugače kot pred menstruacijo. Slabosti ni, počutim se super.
Pri ginekologu sem prvič naročena 9. maja, ki bo nosečnost tudi zagotovo potrdil.

Ali menite, da bi morala test ponoviti. Tako čudni občutki me obdajajo. Ali je možno, da je CB pokazal napačno?

Hvala za čimprejšnji odgovor,

E

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 226
15.4.2011 9:13:14   
nepovemše
Čao, punce!
Vas samo pozdravim, zdaj grem pa malo brat za nazaj,
Lp

(odgovor članu ema09)
Neposredna povezava do sporočila: 227
15.4.2011 9:21:39   
sashy

user posted image

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image , prvi pregled, naslednji pregled, NS, kraj  

27.11.
candi, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?
29.11.
Beatrice, 26, 1user posted image , 0user posted image , 18.4., ?, 16.5., Ljubljana
pamzika, 25, 1user posted image , 0user posted image , 11.4., ?, ?, ?
1. 12.
sugababy, ?, 3user posted image , 1user posted image , 19.4. ?, ?,?
lelo, 28, 2user posted image , 1user posted image , 10.5. ?, ?,?
2. 12. 
bobek05, 30, 2user posted image , 1user posted image , 8.4., 6.5., ?,?
3. 12.
4. 12.
5. 12.
helena08, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?. ?, ?,?
Laima, 32, 2user posted image , 1user posted image , 21.4., ?, ?, ?
6.12.
hribovkati, 32, 1user posted image , 0user posted image , 19.4. ?, ?, Velenje
sashy, 23, 3user posted image , 2user posted image , 18.4., ?, ?, Ljubljana
AljaAn, 34, 2user posted image , 1user posted image , 21.4., ?, ?,?
ursh_, ?, 1user posted image , 0user posted image , 22.4., ?, ?,?
7.12.
Monstera, 24, 1user posted image , 0user posted image , 18.4., ?, ?, Ljubljana
flora1983, ?, 3user posted image , 2user posted image , 5.4. ?, ?,?
8.12.
9.12.
10.12.
sover, 30, 1user posted image , 0user posted image , 5.5. ?, ?,?
11.12.
12.12.
13.12.
nalia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
14.12.
15.12.
Nutry, ?, 3user posted image , 0user posted image , 3.5., ?, ?, Ljubljana
16.12.
tetka10, ?, 2user posted image , 0user posted image , 11.5., ?, ?, ?
17.12.
Medea10, 21, 2user posted image , 1user posted image , 9.5., ?, ?, Maribor
18.12.
19.12.
mixi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 26.4., ?, ?, Koper
20.12.
21.12.
22.12.
23.12.
24.12.
25.12.
26.12.
27.12.
28.12.
29.12.
30.12.
31.12.
x.12.
aprilasemtu, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?. ?, ?,?
mala bejba, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?. ?, ?,?
nepovemše, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?. ?, ?, Ljubljana
barbi18, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?. ?, ?,?
evelin, ?, 3user posted image , 1user posted image , 21.4., ?, ?,?
Agnes27, 28, 1user posted image , 0user posted image , 20.4., ?, ?, ?
ema09, ?, ?user posted image , ?user posted image , 9.5., ?, ?, ?

SKUPAJ NAS JE : 27
NOSEČKE Z DVOJČKI:  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
      - nosečnica.si                             - babybook.si
          - noseča.com                             - pregnancy.org
    - bibaleze.si                               - bambino.si
                     - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
   OTROŠKA IMENA
   ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 228
15.4.2011 9:23:19   
sashy
Dobrodošle vse nove!!

ema09, če si res v dvomih komot narediš še en test, drugače pa raje enostavno uživaj, ker če sta ti dva testa pokazala +, je to zagotovo user posted image

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 229
15.4.2011 9:27:27   
nepovemše
Draga Ema!
Čestitke za plusek in kar BREZ SKRBI!
CB je 99% zanesljiv in še to bolj v smer, da pokaže, da ženska ni noseča, pa je. Lažno pozitivno je zelo redko - samo če jemlješ zdravila za povišanje plodnosti.

Prvi test si najbrž delala bolj zgodaj, pa se je rahlo obarvala črtica, ker raven nosečniških hormonov še ni bila tako visoka, pri drugem se je pa ta raven že zvišala in zato takoj črtica na testu.
Pri meni je bilo isto v prvi nosečnosti.
Zdaj v drugi, pa podobno. First sign nekoliko počasi, ampak vseeno zanesljiva črtica, nekaj dni kasneje pa CB z rekordno hitrostjo in zelo močno barvo user posted image

Kar se tiče izcedka, je bila to mogoče vgnezditvena krvavitev - to je takrat, ko se oplojeno jajčece vgnezdi v sluznico maternice.

Ravno danes sem brala svoje stare vodnike po nosečnosti in zasledila, da se slabosti največkrat pojavijo v 6. tednu, ko se izrazito poviša raven hormonov in se našemu telesu začne malo mešat user posted image

Če ti bo lažje pri srcu,pa seveda ponovi test, 1x, 2x... zakaj pa ne?

Upam, da sem te malček potolažila user posted image

Prvi pregled imaš pa na isti dan kot jaz, 9. maja!

LP

(odgovor članu nepovemše)
Neposredna povezava do sporočila: 230
15.4.2011 11:13:24   
ursh_
Punce imam eno vprašanje, a se keri že kej trebušček pozna? Sem namreč zelo suha in se mi kr že pozna napet trebušček, ki je bolj napet kakor ponavadi ob menstruacijah. S fantom bi rada skrivnost še malo zase obdržala. Staršem sva namervala povedati po prvem maju, ostalim pa šele junija. A zgleda da ne bova mogla biti dolgo tiho, ker izurjeno oko lahko že danes opazi :)

Pa še malo podatkov za v skupno tabelco: stara sem 25 let, živiva pa v Grosuplju user posted image

(odgovor članu nepovemše)
Neposredna povezava do sporočila: 231
15.4.2011 12:39:03   
tetka10
evo sashy še moje podatke stara sm 22 let in pa z ljubljane.
lep petek vsem nosečkam!!

(odgovor članu ursh_)
Neposredna povezava do sporočila: 232
15.4.2011 13:34:46   
ema09
Hvala nepovemše in sashy za odgovor.

Bom res še en test kupila, ampak gre samo zato, ker sem v ponedeljek, 18. še vedno naročena pri dr. Rešu, saj sva se skoraj 2 leti trudila in očitno je ratalo zadnji mesec.

Upam, da ne bo prevelike zamere, če pokličem šele v ponedeljek, saj bom test lahko uporabila šele danes popoldne.

Se pa potem še kaj javim.

lepo petkovo popoldne vsem,

E

(odgovor članu ursh_)
Neposredna povezava do sporočila: 233
15.4.2011 13:59:07   
Medea10
Pozdrav punce! Ste se natipkale user posted image
Danes zjutraj mi je blo spet slabo, bruhat pa nikakor ne.
Se še kateri dogaja, da jo zebe? Čist sem zmrznjena. user posted image

Dobrodošla Laima, upam da se poenotijo glede PDPja, to da vsak postavlja drugačen datum ti ne pomaga, edino zmede te.
V prvi nosečnosti, so mi po M dali termin 27.4. ampak tamala je bila malo večja in zato so mi PDP spremenili na 15.4. Seveda se ji po terminu sploh ni mudilo ven, zato sem vztrajala da upoštevajo prvi PDP ampak tega (seveda) niso storili. Čez 14 dni so mi sprožili porod proti moji volji.
Če veš in si prepričana, da se motijo o PDP, vztrajaj. Lepo nosečnost želim. user posted image

mixi- boljše da res greš na porodniško, če te tako muči. Ne splača se tvegat. Si redno zaposlena tukaj?
Dobro si si naštudirala to z G, sem se morala prav nasmejat, čeprav ni smešno. Jaz se tega ne bi domislila user posted image user posted image

Pozdravljena in dobrodošla ema09! Super da si dočakala user posted image po tolkem času. Punce, ki tako dolgo vztrajajo, občudujem vas! user posted image Zdaj vidim, da smo že 3, ki imamo pregled 9. maja.
Najbolje, da test ponoviš, da boš lahko mirna in, da razbiješ vse dvome, ki te pestijo. Kar pogumno user posted image
Če sta ti 2 testa pokazala user posted image , si zagotovo  user posted image . user posted image
Wau, 27 nas je že! user posted image user posted image

ursh_ meni se zdi da se mi že pozna. Upam, da bosta uspela zadržat novičko za sebe, kljub trebuščku. Malo bolj ohlapne majčke oblači tačas. Če bo mene kdo vprašal ali sem user posted image , ne bom ne pritrdila niti zanikala. Zvedeli bodo junija in nič prej. user posted image

Tako, lep petek želim. Se javim zvečer ali pa kaj prej, če boste kaj tipkale.
Lepo se imejte in božajte svoje trebuščke user posted image user posted image

(odgovor članu tetka10)
Neposredna povezava do sporočila: 234
15.4.2011 18:24:08   
Sugababy
Ojla punce.

Kok nas že je! Kr tko naprej.

Medea, sem hotla tud jst zdle vprašat če še katero tok zebe in vidim tvoj blog user posted image . Ja jst sm tud čist zmrznjena enkrat me trese, drugič se slačim pa spet oblačim in imam take valunge tja v glavo, sem včasih čist rdeča. Ja hormončki kaj čmo pa sej je prov tako. Pa tud tale vreme. Prejšnji teden poletne temperature, ta teden pa čisto zimske.

Nalia, pdp zračunaš tako, da prišteješ 7 dni od prvega dne menstruacije in odšteješ 3 mesece. Pri tebi je to 13.12. Tam nekje.Sporoči če sem prov zračunala.  Približno deset dni za mano po menstruaciji.

Urs koliko si noseča? Meni se že tudi kr pozna, je sicer moja tretja nosečnost, se hitreje vidi ker so vezi že bolj raztegnjene, drugače sem v osmem tednu pa sem se res hitro napihnilauser posted image . Bova hitreje lahko trebuška kazaliuser posted image .

Mixi, kar se pa bolniške tiče pa čim prej pojdi počivat. Tudi mene je dal prve tri mesece takoj na bolniško, ker sem vzgojiteljica potem sem šla pa dva tedna delat in sem imela krče v 20. tednu tako da sem do konca ostala doma. Ni se za hecat zlasti če veliko fizično delaš, dviguješ. Več boš počivala in se crkljala kar je tud o.k. sploh če imaš še enega srčka doma, ki te čist okupira popoldne. Zdaj pa tudi doma izležavam in s tamalo dolgčas preganjava.

Tudi jaz vam želim lep petek in se beremo in pišemo in beremo....

(odgovor članu ema09)
Neposredna povezava do sporočila: 235
15.4.2011 19:43:15   
Agnes27
Ej punce mene tut zebeuser posted image  Pa sm najprej to pripisovala vremenu, ker se je mal shladilo ampak po moje ni to.
Me tut kr naenkrat zazebe in obratno (mi rata vroče)user posted image

Pa slabo mi je, tak da če drži kot je ena od vas napisala da so slabosti v 6. tednu pol me to veseli. Namreč sem bila ta teden
na UZ pa ni bilo še nič videti. Sedaj pa odštevam ure do srede, ko grem ponovno na pregled.

(odgovor članu Sugababy)
Neposredna povezava do sporočila: 236
16.4.2011 8:38:44   
mixi
oj medea ne nisem redno zaposlena ma se tudi s tem ne bom obremenjevala prvo sta moja dva sončka in jaz pol služba, vem da je kriza ma zato se ne bom lomla ker mi nebo noben hvaležen

sugarbaby tudi meni se že pozna trebušček čeprav v prviuser posted image se mi je poznalo šele pri 4,5 mescih

< Sporočilo je popravil mixi -- 16.4.2011 8:45:44 >

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 237
16.4.2011 9:04:13   
flora1983
Pozdravljene punce. Tud jaz sem full zmrznjena, včeri zvečer me je tako treslo, da sem misla da imam 40 vročine.Tako da to pač očitno spada k nosečnosti.

Me pa zanima nekaj. Naš triletni Ciril se že sedaj full veseli dojenčka, ampak pravi da bi imel samo bratec, ker sestrico že ima. Za bratca je izbral tudi že ime, za sestrico pa pravi, da jo bo po pošti poslal nazaj Ima katera kakšno idejo kako ga naj prepričamo, da bi bil tudi sestrice vesel? Meni namreč idej že zmanjkuj, on pa že vsem okrog govori, da mu bo miklavž prinesu za darilo brateca.

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 238
16.4.2011 9:24:32   
Bibana
Živjo punce! Jaz sem tudi nova in če bo vse v redu tudi decembrka 2011. user posted image 12.4 sem imela prvi Uz, glede na menstruacijo bi morala biti v 7 oz 8. tednu? No ginek. mi je rekel, da sem očitno noseča manj, ker se je videla samo gestacijska vrečka in rumenjakov mehurček, ploda pa ne. Na naslednji pregled sem naročena šele 29.4. in sem zeeeeelo v skrbeh, da se plodek nebo videl user posted image oz. ga ne bo. Je katea imela podobne izkušnje? Upam na najboljše. Ginek. mi je rekel, da je plod še premajhen, da bi se videl, ampak glede na tedne bi se lahko vsaj pikica videla... Upam na najboljše...

(odgovor članu flora1983)
Neposredna povezava do sporočila: 239
16.4.2011 10:13:59   
mixi
bibana takih je kar nekaj pa pravijo da se bo vse vidlo pri naslednjem pregledu pri G. tako da se ne sekiraj

vidim da kar pridno polnemo seznam decemberčic bravo punce

< Sporočilo je popravil mixi -- 16.4.2011 10:14:51 >

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

(odgovor članu Bibana)
Neposredna povezava do sporočila: 240
16.4.2011 10:42:41   
Agnes27
Živjo punce,

bibana, takih s tem problemom nas je že tukaj enih par, vključno z mano. sm bla v torek na UZ in ni blo nič videt samo gestacijska V.
Velika je bla 1,53 cm, reku mi je da je to velikost za 6 do 7 tednov. Pregled mam zdaj v sredo, 20.4., in je reku da bi pa moglo bit kej videt.
Pr men še o rumenjakovem mehurčku ni bilo nobenega govora. Sm tut mam preplašena ampak mormo zdržat. Tolaži se da je videt vsaj rumenjakov
mehurček, kar je zlo dober znak....

Jst sm tut mislna da sem dlje noseča, tam okol 9 tednov glede na zadnjo M pa zgleda da ne drži.

lp

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 241
16.4.2011 10:43:35   
Sugababy
Živjo.

Bibana, tudi meni se je zgodilo isto kot tebi pred dvema tednoma, sem očitno kasneje zanosila in moram čakati do tega torka . Ma sem bila tud jst čist iz sebe, kako da se nič drugega ne vidi in najbolj me skrbi, če bo srček bil. MOra!

Uglavnem, misliti morava pozitivno, vem da je zoprno čakati ampak sej kr gre hitro  samo zamotiti se moraš z nečim. Če pa si želiš iti prej na pregled, recimo drug teden, pa pojdi samoplačniško. Samo tvegaš da se srček še vedno ne bo videl in se lahko prestrašiš za brez veze. Uglavnem izdrži do takrat pa bo vse v redu boš vidla. Prva nosečnost?

Pozdravček vsem.

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 242
16.4.2011 10:43:58   
Agnes27
Ja drugače pa dobrodošle nove decemberke! Bibana, itak da bo vse uredu in bomo vse zibale!

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 243
16.4.2011 10:46:10   
Sugababy
Agnes, zate pa tudi držim pesti za sredo. Itak bo vse v redu boš vidla. Javi potem jst bom pa tudi v torek vse zvedla in se javim. Držte se punce.

(odgovor članu Sugababy)
Neposredna povezava do sporočila: 244
16.4.2011 11:42:26   
Bibana
Sugababy ja prva nosečnost user posted image sem še toliko bolj navdušena. Je bila načrtovana in ČUDEŽNO upajmo ,če bo vse v redu uspela v prvem ciklusu... user posted image zelo zelo vesela za vse nas user posted image da bomo vse srečno preživele nosečnost in rodile naše lepe in zdrave srčke user posted image komaj že čakam, kar prehitevam s časom se mi zdi. sem pa že razmišljala da bi drugi teden šla v lj. samoplačniško na UZ, ampak je res ,da me je strah, da bom razočarana, če ne bo srčka, tako, da se še odločam. Mi pa ginek. ni nič povedal o velikosti vrečke, rekel mi je samo, če bi mene oblekli v črno in dali na črno podlago me udi nihče nebi videl.. No nevem upajmo na najboljše, in da končno zagledamo malo pikico user posted image

(odgovor članu Sugababy)
Neposredna povezava do sporočila: 245
16.4.2011 15:24:10   
nalia
sugarbaby hvala za izračun mojga pdp-jauser posted image .

Drugače sem ok,samo slaaaaaaaaaaaaabooooooooooooo mi jeuser posted image

Bom kaj več drugič napisala,grem mal počivat,aja pa zebe me tudi tolk,da bi še najraje kr bundo nazaj obleklauser posted image

Mamike moje zdržite.

(odgovor članu Bibana)
Neposredna povezava do sporočila: 246
16.4.2011 15:30:25   
Anonimen
punce živjo! a lahko še jaz nekaj vprašam? v sredo sem delala test in je bil pozitiven, v četrtek sem ga ponovila in sta bili dve črtici, s tem da se je testna videla malo manj kot kontrolna, ampak zgrešit se je pa ne bi dalo... zakaj sem pa v dvomih? zato, ker sem od ovulacije imela neke izcedke, ki so bili rjavo rdeči, parhlo vnetje sem imela. ko bi morala dobiti user posted image  je ni bilo, tudi izcedki so se prenehali, čez par dni sem pa test delala in je bil user posted image . ne upam si še nobenemu povedati, ker mi je vse skupaj čudno, sprašujem pa ostale punce za mnenje. no, vsekakor bom test drug teden ponovila in če bo plus se ''razkrijem'' in me daste na seznam user posted image

(odgovor članu Bibana)
  Neposredna povezava do sporočila: 247
16.4.2011 16:20:25   
Laima
Hvala Medea10,

tisti dan sem bila res iz sebe s to majhnostjo in če bo vse uredu-danes sem veliko bolje. Ko bo čas, da pride na svet, pa bo prišel ali prišla. Glavno, da sedaj lepo raste in se zdravo razvija pod mojim srčkom.
Odgovarjam pa vsem zmrzlinkam pritrdilno, tudi mene trese mraz, kar se mi dogaja prvič, v prejšnji nosečnosti nisem čutila nobenega mrazu. Sedaj pa se zavijam v deke, oblačim majice,...

Tudi tokrat sem zjutraj uredu, tja do kosila, potem pa mi je slabo, boli me glava, sili me na bruhanje, a bruhati ne morem, bolečine v križu. Edina skupna točka s prvo nosečnostjo so občutljive in boleče prsi. Trebušček imam samo malce bolj napet, kot bi bila napihnjena zaradi vetrov, ni nič še poznat.

Ne vem, če si domišljam, a občasno, ko se zvečer umirim, dam starejšega spat imam občutek, da čutim utrip srčka. Se to še kateri dogaja?

Lepo se imejte, pozdravček vsem ta novim in uživajte v user posted image .

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 248
17.4.2011 12:24:57   
bobek05
oj punce...

prehitro sem trkala... že takoj naslednji dan, ko sem veselo pisarila, da nimam baš nekaj slabosti, sem zvečer bruhala - sicer bolj zato, ker se je mojemu želodcu uprl balzamični kis na solati... od takrat nisem bruhala, se mi pa večkrat dviguje, slabo pa mi je tudi skoraj cel dan - najhuje je zjutraj in zvečer .. slabost se je začela sicer malenkost kasneje kot v prvi nosečnosti, a upam, da se bo končno približno takrat, kot v prvi - v 12 tednu

sicer sem še vedno zelo zelo utrujena, prsa me bolijo na dotik, tako da moram svojega starejšega sončka včasih malo opozarjat, da me ne stisne premočno...

sva mu povedala za dojenčka, pa da ga še dolgo ne bo.. je zelo dobro sprejel, ker zelo rad gleda tudi svoje slike z UZ-ja, je pa jasno in glasno izjavil, da si želi bratca, ker "se deklice drugače igrajo" user posted image

špika pa me zaenkrat le tu in tam ...

trebuh se mi že ZELO vidi ... komaj še skrivam... kavbojke me že vse tiščijo in v njih se ne počutim dobro... ampak kot sem že napisala - to sem nekako tudi pričakovala (čeprav mogoče še ne TAKO hitro!), ker je bilo pri prvem isto

vidim, da veliko razglabljate glede ovulacije, plusov in koliko ste dejansko noseče... pri meni je zdaj vse skupaj malo čudno.. sem delala ovulacijske teste, tako da točno vem, kdaj sem imela ovulacijo (na 14., 15. in 16. dan) in tudi če sem zanosila že na prvi dan ovulacije, sem imela zelo močan plus 13 dni kasneje ... (na 23. dan od prve menstruacije) ... se mi vseeno zdi malo hitro, ali? user posted image

se tipkamo

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 249
17.4.2011 17:12:06   
Agnes27
Bobek05, user posted image user posted image ker ti je slabouser posted image . Z mojo slabostjo je malo bolje, sm prov vesela, da lahko vsaj mal funkcioniram.
Prejšnji teden je bil obup, v službi mi je blo ful težko, ker nisem bla skoncetrirana, sm ful neumnosti delala. Sodelavke si ziher že misljo svoje,
ampak ko bo to javno se bomo pa režale k bom vse za nazaj povedala kašne neumnosti so se dogajale, in kaj vse sm se mogla zmislt da mi niso
pogruntaluser posted image user posted image  Sm že prava mala lažnjivka ratalauser posted image

Js mam pa eno vprašanje. Kdaj boste povedale straršem in pol še ostalim. Ste povedale takoj, po prvem pregledu, ali boste šele pol po nuhalni?
Midva sva mislna zdržat do nuhalne, sam zdj nisem več preprićana če nama bo ratal. Se nagibam k temu da bova povedala po prvem uspešnem pregledu,
ko bo pikica vidna.

Lep dan še naprej

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?