Laima
|
Pozdravljene bodoče mamice in tiste, ki ste že mamice! Čestitam vam za vesele in lepe novice ob pogledu na . Pridružujem se vam tudi jaz, zadnjo menstruacijo sem imela 22.2.2011 in tako sem se pozitivnega testa razveselila 29.03.2011. Danes sem imela prvi pregled pri G in me je prav malček spravila v slabo voljo, češ, da je moj plodek majčken 3mm in da sem v 6 tedenu nosečnosti. Že pri prvem otroku je bilo tako, potem pa, ko sem prišla na nuhalno mi le te niso mogli več opraviti, ker je otročiček preveč zrastel. Sama mislim, da sem zanosila okrog 10.03.2011 in tako, da je čisto v normalnem povprečju.Vaginalni ultrazvok danes: V jajčku je bil razviden s pomočjo povečave plodek in tudi utrip srčka je bil zaznan, slikico mi je rekla, da dobim čez teden dni, ko imam ponovno pregled, če bo vse uredu. Ta trditev, če bo vse uredu me je vrgla malo iz tira. Jajčniki so OK, vse se je lepo zaprlo, nosečnost je-kaj bi lahko bilo narobe. Sploh ne vlagam dvoma v svojo nosečnost, a upam, da razumete te moje pomisleke in razmišljanja, ki jih delim z vami. Ker imam precej belega toka ali sluzi sem dobila škatljico Vagisan-a. Po zadnji menstruaciji naj bi bil rok 29.11.2011, po mojem izračunu pa okoli 05.12.2011, bom izvedela kaj več v četrtek prihodnji teden, ko grem k G. Že v prvi nosečnosti je bil najbolj točen podan datum iz ambulante, kjer naj bi mi opravili nuhalno, pa sem dobila le potrditev spola in datum poroda. G mi je takrat postavila 2, enega teden prezgodaj, drugega pa teden po dejanskem porodu. Ta od "nuhalne" je bil vmes in pravi - takrat se je začelo, popadki in porod. No pa še to stara sem 32, to je moja druga nosečnost. Prva se je dobro iztekla in tako imam 4 letnega sinčka, ki komaj čaka, da postane okrog Miklavža veliki brat. Lepo se imejte in uživajte.
|