Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.4.2011 20:39:33
|
|
|
|
katy83
|
Saraya, kaj ti še ješ one tablete?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.4.2011 20:40:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Je pa vsaj ena dobra novica, z drugim tednom grem nazaj na staro delovno mesto.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.4.2011 20:40:49
|
|
|
|
ly117
|
Katy, čer in dober tek. Za T pa kaj naj ti rečem, verjetno so zobki.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.4.2011 20:43:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Je pa vsaj ena dobra novica, z drugim tednom grem nazaj na staro delovno mesto. Se strinjam. Mi bolj leži. Čeprav to kaj sem delala ta teden sploh ni bilo slabo. Samo kaj ko je treba v montaži še delat kaj drugega tudi.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.4.2011 20:44:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya, kaj ti še ješ one tablete? Mislim da je nehala. Če misliš KT.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.4.2011 20:46:28
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Katy, čer in dober tek. Za T pa kaj naj ti rečem, verjetno so zobki. hvala ja, srčno upam, da so zobki, ker če niso zobki je lahko samo dvoje: al je naš otrok trmast ko bik al pa bo kaj zbolel
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.4.2011 20:47:22
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya, kaj ti še ješ one tablete? Mislim da je nehala. Če misliš KT. ja, to mislim ja Me zanima, če ima kako škatlico viška. mi ni h G za hodit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.4.2011 21:00:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya, kaj ti še ješ one tablete? Mislim da je nehala. Če misliš KT. ja, to mislim ja Me zanima, če ima kako škatlico viška. mi ni h G za hodit Kolko jaz vem jih ne jemlje več.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.4.2011 21:03:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Katy, čer in dober tek. Za T pa kaj naj ti rečem, verjetno so zobki. hvala ja, srčno upam, da so zobki, ker če niso zobki je lahko samo dvoje: al je naš otrok trmast ko bik al pa bo kaj zbolel Včasih je pa lahko samo vreme. L je tudi bil na čase tečka na kubik pa še zdaj ne vem vzroka. Moraš počakat da mine. Vem pa da je na trenutke teško.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.4.2011 21:11:36
|
|
|
|
elevitka
|
DOBER DAN ! IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx punce na pomoč - kaj naj otroku še naredim oz. dam, da ga bojo nehali zobki tak matrat danes se mu je vtrgalo, nič mu ne paše, samo dere se pa špuka. zdaj sem mu svečko dala - upam, da čim prej prime, ker se mi že meša bambi kaj pa kako ohlajeno grizalo da bi žvečil ali pa kaka krema... ala Dologel, gengigel, calgel (dentinox-a žal mislim da ni več za dobit v Mulerju) nam je vsaj malo pomagalo ker lokalno omrtviči dlesen (naravne subtance).
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.4.2011 21:13:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka DOBER DAN ! Nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.4.2011 21:16:22
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya, kaj ti še ješ one tablete? Mislim da je nehala. Če misliš KT. ja, to mislim ja Me zanima, če ima kako škatlico viška. mi ni h G za hodit kere že jemlješ ti Katy ?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.4.2011 21:17:31
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya, kaj ti še ješ one tablete? Mislim da je nehala. Če misliš KT. ja, to mislim ja Me zanima, če ima kako škatlico viška. mi ni h G za hodit kere že jemlješ ti Katy ? qlaira
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.4.2011 21:17:55
|
|
|
|
katy83
|
Elevitka kaj si bla v Avstriji?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.4.2011 21:18:43
|
|
|
|
ly117
|
Grem jaz počasi. Nočko in čavči.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.4.2011 21:20:12
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Grem jaz počasi. Nočko in čavči. nočka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.4.2011 21:21:55
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya, kaj ti še ješ one tablete? Mislim da je nehala. Če misliš KT. ja, to mislim ja Me zanima, če ima kako škatlico viška. mi ni h G za hodit kere že jemlješ ti Katy ? qlaira aja... sem mislila da ene druge... ker še mam eno škatlico doma... in tri na lagerju v lekarni na recept
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.4.2011 21:22:33
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Elevitka kaj si bla v Avstriji? a-a
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.4.2011 21:22:53
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Grem jaz počasi. Nočko in čavči. nočka Ly
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.4.2011 21:26:17
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Elevitka kaj si bla v Avstriji? a-a zdaj pa vem toliko kot prej to je menda ne, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.4.2011 21:28:07
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Elevitka kaj si bla v Avstriji? a-a zdaj pa vem toliko kot prej to je menda ne, ne? hehehe ja to pomeni ne ... zapravljala sem pri nas ... hodim le ob vikendih po ajnkaufe... in zdaj se je malo nabralo smo vse zaloge spucali
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.4.2011 21:29:11
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Elevitka kaj si bla v Avstriji? a-a zdaj pa vem toliko kot prej to je menda ne, ne? hehehe ja to pomeni ne ... zapravljala sem pri nas ... hodim le ob vikendih po ajnkaufe... in zdaj se je malo nabralo smo vse zaloge spucali fajn Mi smo tudi šli danes malo zaloge naredit, ker je bil hladilnik že prazen
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.4.2011 21:29:50
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya, kaj ti še ješ one tablete? Mislim da je nehala. Če misliš KT. ja, to mislim ja Me zanima, če ima kako škatlico viška. mi ni h G za hodit kere že jemlješ ti Katy ? qlaira aja... sem mislila da ene druge... ker še mam eno škatlico doma... in tri na lagerju v lekarni na recept aja, hvala vseeno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.4.2011 21:38:18
|
|
|
|
elevitka
|
Direktor je, potem, ko je bil operiran, predsedniku sindikalne podružnice poslal e-mail: "Kako v podjetju poteka delo in poslovanje brez mene? Kdo opravlja moje delo? Pazite, da sedaj, ko me ni, ne bo kakšnega štrajka. Vrnem se hitro!" Predsednik sindikalne podružnice mu je odgovoril: " Vaše delo smo si razdelili takole: na poslovna kosila hodi Peter, golf igra Rajko, vašo tajnico pa položim kar sam. Bodite brez skrbi: Stavkali ne bomo, dokler se ne vrnete. Zato nič ne hitite!"
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.4.2011 21:39:15
|
|
|
|
elevitka
|
Mnoge ženske preprosto ne razumejo bistva marketinga Morda jim bodo v pomočnaslednje analogije! 1. Na žuru vidiš luštnega fanta. Greš do njega in mu na uho zašepetaš: "Dobro seksam!" To je direktni marketing. 2. Na žuru si s prijateljicami in ena izmed njih gre do luštnega fanta, s prstom pokaže nate in mu na uho zašepeta: "Dobro seksa!" To, drage dame, je oglaševanje. 3. Na žuru vidite luštnega fanta. Stopite do njega in si priskrbite njegovo številko. Naslednji dan ga pokličete in v slušalko zašepetate: "Fantastična sem v postelji." To je telefonski marketing. 4. Ste na žuru in opazite luštnega fanta. Vstanete, poravnate oblekco, stopite do njega in mu napolnite kozarec. Rečete: "Smem?", mu popravite kravato, medtem pa s se prsmi podrgnete obenj, nato pa mu še zašepetate na uho: "Preden pozabim- dobro seksam." To, cenjene bralke, pa so odnosi z javnostmi. 5. Ste na žuru in vidite luštnega fanta. Stopi do vas in vam na uho zašepeta: "Slišim, da dobro seksate." To je prepoznavnost blagovne znamke. 6. Ste na žuru, kjer, spet, vidite luštnega fanta. Stopite do njega in ga prepričate, da seksa z vašo prijateljico. Ste prodajni zastopnik. 7. Prijateljica ga ne zna zadovoljiti, zato pokliče vas. Ste tehnična podpora. 8.Ste na poti na žur, ko ugotovite, da so morda luštni fantje v vseh teh hišah, mimo katerih hitite. Zato splezate na hišo v sredini in na ves glas zavpijete: "Dobro seksam!!" To je spam-vsiljena pošta
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?