Katte
|
Punce, kaj mislite? Mene je včeraj v službi tako zvilo v trebuhu, da sem videla vse zvezde. Je moral moj po mene priti, da me je peljal domov. Doma me je tako bolelo, da se nisem mogla na posteljo uleči. Skrbelo me je, da je mogoče slepič. Pa za vsak slučaj sem naredila test za nosečnost in bila prav srečna (kdo bi si mislil ), ker je bil negativen. Je bila pa druga črtica na O testu še močnejša od prve, tako da imam očitno O šele danes. No, da povem naprej. Šla sem v ZD, zdravnika itak nisem imela že več kot 3 leta, pa je bil zadnji čas, da to uredim. Na srečo je zdravnica, ki je bila popoldne, še jemala nove pacientke. Za pregled sem morala pa čakati, ker pač nisem bila naročena. Čakala sem 2 uri, ker pa je bolečina v tem času precej popustila, sem samo podpisala pristopno izjavo in šla domov. Me še vedno boli, ampak dosti manj, je samo malo razboleno. Pa še vedno ne vem, kaj je bilo. Slepič upam, da ne. Me je bolelo po celi širini trebuha, ne na desni strani. Lahko bi bili jajčniki, pa ne vem, nisem še nikoli v življenju imela problemov. Pomislila sem tudi na ful močne bolečine ob ovulaciji. Samo ne vem, če je možno, da lahko tako močno boli. Vem, da bi morala včeraj počakati, ampak mene je bilo vedno strah, da bom prišla k zdravniku, da ne bo nič našel in bom izpadla kot hipohonder. Neumno, ne ? Zato sem šla domov, ko je bolečina popustila. Drugače pa nisem bila pri splošnem zdravniku že vsaj 15 let, ni bilo nobene potrebe . Saj bom pozorna, če ne bo bolje oz. se bo poslabšalo, bom šla nazaj. Samo, se bom morala naročiti, to je zdaj drugače, kot v starih časih, ko si kar prišel.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|