|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ljubljanske mamice 2.del
8.4.2011 8:48:44   
katrinka
user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ljubljanske mamice 2.del
8.4.2011 8:49:57   
katrinka
no pa imamo novo temo - no staro, samo nadaljevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

dobrodosle vse ''stare'' zabarke in povabljene vse mamice iz ljubljane in okolice, da se pridruzijo cvekuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2011 8:55:14   
Anonimen
... in vozičkanju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DObrodošle!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2011 8:55:46   
katrinka
evo - jaz sem se med zivimi samo med tistimi k nimajo skoraj nic casauser posted image
dons mamo priprave na krst - haha,to bo smehauser posted image user posted image user posted image user posted image

ziva - kako ste, kako cmokicauser posted image
nmagk - sem vidla na fb da pride dons novi clanuser posted image user posted image user posted image user posted image
dect - bravo za vrt,jz ga nekaj mam a letos ne bom sadila nic k bomo drenazo delal in bomo vse prekopal - pa me vpras a mi je kej zal da se tega dela nimam...heheuser posted image user posted image user posted image
barbet - jah z zobki je pa tko ja, moja je mela vse simptome pol leta pa je prvi zobek vn pokukal sele po enem letuuser posted image

ostale...kaj kej pocneteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.4.2011 8:56:05   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

... in vozičkanju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DObrodošle!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in kofetkanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.4.2011 9:01:32   
Anonimen
Trenutno leži v postelji, gleda vrtiljak in ker se je ustavil že nabira, da bo začela jamrat user posted image   Ampak kr nej malo... nimam energije danes user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.4.2011 9:16:15   
katrinka
aha...taka je nasa tud,zdej je nazaj zaspalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.4.2011 9:32:50   
dect
Jaz se tudi javljam na novi temi. Se moram malo pohvalit: danes smo spali celo noč, brez dojenja. Vmes je malo pojamrala, sem ji dala dudo in je spala naprej. Pa sem jo ob pol sedmih morala zbudit, ker sem peljala večjega v vrtec. Pa še po kosilu gre domov.
Pa na user posted image sem že bila z bratom od mojega- nisem mogla z mojim, ker je šel ob sedmih že v Krško.
Kaj boste počele čez vikend? Mi gremo najbrž na Dolenjsko k našim na vikend, pa bomo odpeljali še peskovnik in mivko za male

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.4.2011 10:33:34   
joli07
ojla,
da se še jaz malo oglasim po dolgem časuuser posted image , na novi temi seveda. Pridno ste čvekaleuser posted image user posted image . Je tako lepo vreme, da smo bolj zunaj, zraven otročka še pa kakšne druge obveznosti kličejo.

dect : user posted image user posted image user posted image  za noč brez dojenja.

vikend : mi bomo verjetno tudi popihali na izlet na Dolenjsko na vikend k moji teti. Sta nazadnje že kar malo pojamrala, da nič ne pridemo. Kakšen dan pa še mogoče na Bled, kjer sem nazadnje bila tudi lani oktobra, če se ne motim.

Je treba kar izkoristis lepe dneve, saj naj bi bilo naslednji teden že poslabšanje. Upam, da se napoved spremeni.

A se katera kaj potepa po rudniku ? Jaz bi naslednji teden šla malo pogledat v Supernovo al kaj je že tam, pa se priporočam ža kakšen kofetek, če bo katera imela čas in bo kaj tam okroguser posted image .

Grem ,ker mi bo tamal celo sobo razbil z igračami.

(odgovor članu dect)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.4.2011 10:50:20   
špica84
Evo še mene na novi temi

Kdaj torej pade kavica user posted image

Moja se je pa mičken prehladila in ima totalno zabasan nosek.In jo skus strašim z fizološko in vlečenjem šmrkljčkov.
Samo da še temperature nima

Čez vikend bom pa nažalost v Ljubljani

Pri okulistu sem bila,mi je zabičala da moram nosit očala.Kar se pa dioptrije tiče pa ni sprememb,samo mičen je sprememb.Pa priporočila mi je da si nabavim nova sončna očala,ker so te že slabe oz. nimajo več uv zaščite

Na sprehodku sem pa že bila,grem kasneje pop. še enkrat

< Sporočilo je popravil špica84 -- 8.4.2011 10:55:07 >

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.4.2011 11:20:46   
nmagk
OOOOOOOOOOOO drugi del user posted image user posted image user posted image  me ljubljančanke,čvek dalje...

Ja mi gremo popoldne na koroško po Rockyja,vsi že nestrpno čakamo,mene pa kar zvija spet učenje,spet bo lulal jest pa brisala,a bom loh vsaj malo pozabila na Zojo,mene še kar boli včeraj sm spet jokala kot dež je so bli naši,brat svakinja...pr nas k so pršli h Karolini in to s Šelly k je hčerkica od naše Zoje,kar usul se mi je ....evo spetuser posted image ,ne morem je preboleti pa čeprav je bila samo kužek,ampak moja kužika lepa pridna ****ti vse skup,a je mogla zavit kr pod kolo....mah sam mučm se bom nehala,bom mela tok dela spet s scanjem,da ne bo časa za jok...a kera v zdravstvu dela une podloge bi zdej rabla da ne bo čez vse poscan....uf sej mogoče bo pa priden,zdej je fajn k bomo loh več zunaj.....

Kavica velja drug teden....

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.4.2011 12:17:29   
ledenka
pridite na kavico v center, no user posted image  da vas malce vidim!

pa user posted image  za 2. del!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.4.2011 12:21:08   
Teyla
Oo drugi del je že tu user posted image

Nisem veliko prispevala, bom pa v tem delu malo več. user posted image

Upam, da uživate. Danes dobim obiske od družinske prijateljice, seveda bo tudi moja mami zraven. Držte pesti, da bo šlo brez krega. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.4.2011 12:49:41   
katrinka
evo mene cveke,
no krst je za nami, bilo je zelo lepo, v gostilni tudi, najedli smo se k pujski pa se je ostalo - tko da misija uspesna, sicr mam zdej tok dela da doma vse pospravim da ajoj...kaj bi bilo sele ce bi bili pri nas in ne v gostilni - no sej v to se tko ne bi sputila - prevec dela

kaj kej nouga - kako ste prezivele vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.4.2011 12:53:25   
Anonimen
Čveke my ass... vidiš, da nikjer nobene ni user posted image user posted image user posted image   Vse so zunaj, tukaj pa tuga, da te pobere user posted image user posted image user posted image   Jst perilo rihtam, sem misnla it mal ležat in počivat, pa sem se premislila... Zdej pa sem se lotila tistih premalih cunj od otrok in tekočega sušenja, zlaganja in pranja... Vikend je bil prekratek, zdej bom pa še malo "tadrage" elektrike kurla user posted image

Kakšno slikco nam privošči s krsta, da vidmo princeski user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
11.4.2011 12:57:29   
nmagk
No mi pa spet na Metelkolvi,Karolina je ponoč celo noč jokcala in kuhala,šlo je na drugega kljub AB,nč mi ni jasn cel teden ok zdej pa to in popoldan morva nazaj na ORL,tam je pa groza kljub temu da imava napisano pod nujno bova zihr čakali k munjeni,slabe izkušnje....user posted image ....ma no bo že sam da se ornk zdej pocajta,ta ušeska....

Katrinka prosim slikce ja.....

Kako ste ostale,ja zdej smo res več zunaj se pozna tu gor ja....

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.4.2011 13:01:42   
Anonimen
NMAGK mene so nazadnje s tamalim naprej vzeli, ker je tretiran kot "dojenček" user posted image Držim pesti, da bodo še tebe... Povej, da ima vročino in vnetje in da ne more čakat, če te lahko vzamejo naprej... A so ti vsaj AB zamenjali zdej? Revčika user posted image   PIKEPOKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
11.4.2011 13:36:03   
Anonimen
A bi katera prišla na predstavitev Tupperware posode v četrtek 21.4.2011?

Ob 17ih sem imela v mislih?

Sem gospej vnaprej povedala, da mi ne gre za darila, ampak zgolj za novosti in firbec, ker nisem vidla predstavitve že enih 10 let user posted image   Je malo zatrokirala, ampak ne maram sprenevedanja... Naj kar ve, da ne bo služila milijonov pri meni user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 11.4.2011 13:51:51 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
11.4.2011 14:55:49   
kokoška10
No da še jst prispevam v drugem delu.
V sobotu smo bli  pa v atlantisu,blo se super,še tamala je uživala.user posted image V čer smo pa mal tavelikega praznoval,nič posebnegauser posted image .
Zobe pa tud mi že čakamo  več kot mesec,zobkov pa nikjeruser posted image .

dec čestitam za spanje,mi jo še nismo prespali nočiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.4.2011 17:36:25   
nmagk
Ja dobile sva drug Ab in to fromilid,prvič slišim in tud ble kar hitro fertik,je mela pa čist zamašen ušesek in baje zato ni prijel Ab,bomo vidl zdej v petek mava spet kontrolo.

Živa jest pridem,če ne bo kej hujšega u mes,ampak če boš mela ob 17h,bom ene 15 min zamudla,ker moram po Matica na harmonko.

Kokoška čestitke vašemu aprilčku user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu kokoška10)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.4.2011 17:52:27   
Teyla
živa25 moja mami je v tupperwareju pa mi gre tista plastika strašansko na jetra, ker jo ima doma polne omare. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.4.2011 8:48:27   
Anonimen
Kje ste spet vse user posted image   Se spet pozepate, a? user posted image user posted image user posted image

Jst grem danes na date, z dvema avgustovkama 2009 user posted image user posted image user posted image Se že dooooolgo nismo vidle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Katrinči boš kej po Rudniku letala danes?

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
12.4.2011 10:44:43   
dect
Evo mene. Sem morala iti zjutraj na Metelkovo z malo. P. je rekla, da urin ni najboljši, pa bi rada,  ga še enkrat vzela. Da kri je super, zato bi rada za kontrolo samo urin. Saj mala je zdrava, res pa, da se je zadnjič ful malo polulala...
Sem kar zunaj, v Tivoli grem bolj malo, grem raje v Zalog. Na Dolenjskem je bilo lepo, nisem pa nečaka nič videla, ga nisem videla že kar dolgo. V soboto je zbolel, dobil je škrlatinko. Itak pa se mi zdi, da je kar naprej bolan.

Kako ste ostale?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.4.2011 11:03:43   
katrinka
ojla...jz tukiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

slikce od krsta tle gor ne bom dajala, bom kako na fb prilimala a prav, samo jih se nisem dobila tko da upam da dobim kmaluuser posted image user posted image user posted image

ziva - ej mogoče bom, me je ena klicala za trip trap k prodajam samo nisem se ziher a bo res prisla...je se v zraku
te poklicem ce bom kej okol a prav...

nmagk - o spet metelkova, ja madona a res ne morte miru meti, a ste kej boljeuser posted image

kokoska - super za praznovanjeuser posted image

dect - a ziher bo vse ok bos vidlauser posted image

zdele se soncek pol pa dezuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dect)
Neposredna povezava do sporočila: 24
12.4.2011 12:00:13   
dect
A, joj, kako so bedni tam pri meni v službi: dobila sem odločbo za dopust, v njej pa imam samo 1 dan dopusta za 2 otroka!!!
In kličem enega, kličem drugega, na koncu pa rečejo, da rojstni list za 2. imajo, samo da ne vejo, kako je lahko ven izpadla iz programa- logično še jaz vem- sem imela težave pri zdravniku, ker so bili na kartici napačni podatki: je bila mala prijavljena kot delavec in ne kot družinski član!!!!

Kaj bo šele, če dam prošnjo za polovični delovni čas???!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?