|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.4.2011 10:28:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2826
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
14.4.2011 10:29:49   
Urša08
Moj ptiček se je zbudil, mislim da danes ne bo dnevnega spanja. No sej men bi en večer tok pasal da prej zaspita ne pa da skup dol pademouser posted image user posted image user posted image user posted image . Mu grem malco dat.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
14.4.2011 10:30:33   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Sm z dohtarjem on line user posted image ......se more s šefom zment k mi je dal terapijo, kva bomo naprej, ker mi je učeri leva roka spet čist flekasta ratala k sm prah brisala in cote zlagalauser posted image

ja šit no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
14.4.2011 10:36:02   
TAMIKA3
hey user posted image

rižev narastek v pečici user posted image user posted image ... zdaj me čakajo še tla in otroške omare user posted image user posted image user posted image user posted image
sem imela obisk, so bili prijatelji na user posted image ... zdaj pa turbo ... smo se zmenili, da pridejo v soboto popoldan k user posted image na obisk za včerajšnji RD user posted image user posted image ... ju3 pa dobimo otroški obisk ... Marin in Tian pripeljeta vsak svojega sošolca, ki pa sta tudi bratca, poznajo pa se že iz vrtca user posted image user posted image .. zabušavanje torej odpade user posted image user posted image ... je treba bajto spravit v red, da ne bo koga na rit user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
14.4.2011 11:19:48   
MIHAILO
Evo sm speglala 2 stroja cot...Sonja je spala,pa mal se igrala v lezalniku ...Mihailo je pa gledal nodija pa traktor tom...Moz je na poti domov,je mel danes samo eno furo-jeeeeeeeee...
KOLUMBO tvoji posti me vedno tok nasmejijo...Ja mal morm glancatuser posted image user posted image user posted image Danes bom KONCNO poslala tudi jaz tebi posto...najprej nism mela vozicka ,pa ta nasa posta dela do 17h,moj pa vedno pozn pride da bi merku otroke ja pa sla..no dost opravicevanjauser posted image A gledate risanko traktor tom ,glede na to da obozujete traktorjeuser posted image

URSA bogi ste bli ponoc ,ste cist prestraseni zaradi tega dihanja-razumljivo..user posted image user posted image
AJVY kako ste?
PETRUSK se maloooooooooouser posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
14.4.2011 11:23:28   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

hey user posted image

rižev narastek v pečici user posted image user posted image ... zdaj me čakajo še tla in otroške omare user posted image user posted image user posted image user posted image
sem imela obisk, so bili prijatelji na user posted image ... zdaj pa turbo ... smo se zmenili, da pridejo v soboto popoldan k user posted image na obisk za včerajšnji RD user posted image user posted image ... ju3 pa dobimo otroški obisk ... Marin in Tian pripeljeta vsak svojega sošolca, ki pa sta tudi bratca, poznajo pa se že iz vrtca user posted image user posted image .. zabušavanje torej odpade user posted image user posted image ... je treba bajto spravit v red, da ne bo koga na rit user posted image

Lepo te je brat...sem te pogresala

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
14.4.2011 11:53:08   
brkn83
evo sem vas prišla mal pogledat. sem kr dozdej delala, sem mela še eno masažo, zdej grem pa kuhat pa mal kuhno pospravit, ker je ko da bi bomba vanjo udarla.

Potem pa bi rada skočla v trgovino, pa še na pošto................. velik še mam v planu danes, pa upam, da mi vse uspe narediti.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
14.4.2011 11:54:46   
birdy
No,  da opišem našo prigodo...
V nedeljo mi je tamal začel ful kašljat, ponoči še mal težje dihat. Zjutri je bil njegov dihanje že grozno, pa sem ga uspela poštimat, sem nardila inhalacije pa nosa pucala, mazala, masirala. Pol je šel pa spat in se še bolj katastrofa zbudu. No, ob štirih smo mel pol dohtarja, ga prinesem not, prav naj ga slečem, ga posluša in pravi a boš ti mogu kam it. Mu je probala zmerit saturacijo pa ji ni uspelo. Ga posluša še z stetoskopom (al kaj je že) pa prav bote vi kr šli. Pride nazaj z napotnico, še enkrat zmeri saturacijo pa pravi kr pejte. Sva mogla še Kristi peljat v Domžale ker sta glih tist dan tast in tašča šla k frizerju (Neli je šla z njima). Prideva v Ljubljano na pediatrijo, so šele po pol ure mu prišli zmerit saturacijo, je mel 96, kar je ok. Pol smo čakal dohtarja še dobre pol ure. Ga poaslušajo pa pravijo da grozno diha, da bojo dal ventolin pa da bomo vidli. Pol smo spet čakal da ga je dohtar prišel poslušat, pa pravi je na meji, bo pulmologinja povedlala. Smo čakal še slabo uro da je pulmologinja prišla, ga posluša, zmeri saturacijo (93, 94) pravi bo not ostal ker skor gotovo ne bo šlo brez kisika. Pol sva čakala še slabo uro da sva dobila sobo. No, pol so me pa itak na tri ure zbujal da sem mu inhalacije ventolina dajal. Naslednji dan smo šli pa na štiri ure. 
Kar se tiče same bolnice, osebje ful fajn, prijazni in vse, sam kar se pa tiče pa pojstle pa... Maš tak fotelj ki se stegne v ležalnik in to je to. Podnevi pa itak ne mseš met stegnjen tko da mi je blo katastrofa, še posebi ker me je prijela migrena in sem itak prebruhala pol dnevauser posted image  
So se pa vsi čudili da je tok vesel in živahen, še ko smo prišli je res grozno dihal (tisti podaljšan izdih) pa se je vsem tam smejal. So rekli sej prizadet ne zgleda ampak dihanje je pa katastrofa.
Včer sva šla pa domov, veselje!!! Moja ljuba pojstla, pa tud če moram na štiri ure vstajat.
Dons sem pa že paniko zagnala, je spet grozno dihal ampak je mal odspal pa je bilo velik boljše. Tko da upam, res močno upam da smo iz tahudga ven. Kontrolo mamo pa itak že dons. Zdej pa spi pa upam da bo spal do enih ko ma spet vpihe.
Evo, tak mamo mi.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
14.4.2011 11:56:48   
birdy
Urša, vem kako ti je. Tud jst štejem. Sam jst štejem sam enkrat pol pa ne več, dokler se ne zbudi. Pa HB za angelcare, brez njega bi se mi pa zdej itak utrgal, no, pa že pri Kristi bi se mi.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
14.4.2011 13:33:24   
Čebel@
pri nas je Gal začel pokašljevatiuser posted image user posted image user posted image .....pa zadnje čase full berem o tem bronhiolitisu-ma me je kar strah nouser posted image user posted image user posted image

birdy......kaj je to saturacija?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
14.4.2011 13:42:05   
rebeka84
oj! 

na brzinco... Urša hvala, danes sem dobila, Uroš je bil full vesel, jaz pa tudi.. Kak so lepe! jutri grem v mesto in ti nakažem denar.

čebela saturacija je kisik v krvi.

Zdaj pa grem Mateja nahranit...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
14.4.2011 13:42:24   
Čebel@
za Hano sem kupila taveliko posteljouser posted image user posted image user posted image ......moram kupit še jogi-mi kaj posebaj priporočate?

kolumbo....če se ne motim si ti kupovala kovtre v Odeja Škofja Loka?.....a jih prodajajo le v Škofji Loki ali kje drugje tudi?....a si zadovoljna z njimi?....kaj pa povštri?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
14.4.2011 13:43:00   
Čebel@
rebeka.....hvala za odgovoruser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
14.4.2011 13:55:06   
Urša08
Birdy potem majo pa na Jesenicah luksuz, sva meli z Evo svojo sobo, jaz svojo posteljo, pa še en počivalnik. Kar se tega tiče super, sestre tudi tako da nimam pripomb. A vidva sta mela pa inhalacije na 3 ure, medva na 4 ure, potem pa na 6. Sedaj ji pa zjutraj in zvečer naredim. No sej hb skoraj ne kašlja več. Pa bravo za kileuser posted image user posted image user posted image user posted image je prekašal Evo za dobri dve kiliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
14.4.2011 13:57:15   
Urša08
čebela če bo ful kašljal ga pelji pokazat al pa če bo mel več kot 40 vdihov v minuti.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Gala. Odejo šk.l imaš v ljubljanskem merkatorju se mi zdi. Kakšno posteljo sta pa kupila Hani?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
14.4.2011 13:57:56   
Urša08
rebeka super da si dobla, so luštne aneuser posted image user posted image user posted image men so res kjutuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
14.4.2011 13:59:32   
Urša08
Aja Birdy kako da vaju niso z rešilcem odpeljali? Mene zmer v rešilca napokajo in potem nč ne čakaš, gre vse brzinsko, v bistvu so naju zmer zdravniki čakali. Vsekakor upam da sva z bolnicami zaključili.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
14.4.2011 14:00:43   
Urša08
Mi smo že po kosilu, Nejc že doma. Sedaj še kuhinjo pospravim ko mi Eva zaspi , pa en stroj cot me še čaka. Popoldan pa gremo na obisk. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
14.4.2011 14:02:26   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela če bo ful kašljal ga pelji pokazat al pa če bo mel več kot 40 vdihov v minuti.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Gala. Odejo šk.l imaš v ljubljanskem merkatorju se mi zdi. Kakšno posteljo sta pa kupila Hani?

ne kašla full,ampak vsake toliko časa....pa prej se mi je zdelo da malo hropeuser posted image ....mu bom pol dala inhalator s fiziološko......Hani sva kupila uno posteljo k je v leclerkovi reklami-za 3 leta bo superuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
   [Brisano sporočilo]
14.4.2011 14:02:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2845
14.4.2011 14:04:09   
Čebel@
filing imam da imam prazne zizeuser posted image ....in mu skos turim AM-za vsak slučajuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
14.4.2011 14:06:17   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Čebela mamo vse kovtre in povštre...smo mel prej povštre IKEA, dizastr, smo že skor vse stran ruknl, tko d morm nujno še ene 3 dokupit. Men pr Odeji sam cene glih niso najbl všečuser posted image ....sam pr nas smo mal usekani na KUPUJ SLOVENSKO pa ni važn kok stane ( je pa fajn če je kakšna akcija, tko djst takrat ponavadi NAVALI NAROD)....sva sred zime kupila poleten kovter za pol cene, pa ga mava tut za pozim, sam jst rabm eno deko navrh, k sm bl zmrznene sorte.

SATURACIJO otročku zmerijo na prstku ( tko k ti u porodnišnici na prst nataknejo un za pritisk)...če je manj kot 95 greš direkt u LJ, v vsakem primeru ga pa dohtar še ekstra posluša in pol ti pove kako in kaj......KDAJ MAŠ KAKŠEN PREGLED Z GALOM?
kok je to drago?da ne bo mojga desca v štacuni kapuser posted image
v sredo imava P

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
14.4.2011 14:23:10   
Urša08
čebela sem ti pozabla povedat da vdihe štej ko otrok spi oz. je umirjen. A veš da se sploh ne spomnim kolk sva kej dala v odeji. Majo pa men tud kjut stvari tko da mamo kar precej stvari. Sem tamalima še enako postelnino kupla in je dobra kvaliteta.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
14.4.2011 14:24:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela sem ti pozabla povedat da vdihe štej ko otrok spi oz. je umirjen. A veš da se sploh ne spomnim kolk sva kej dala v odeji. Majo pa men tud kjut stvari tko da mamo kar precej stvari. Sem tamalima še enako postelnino kupla in je dobra kvaliteta.

o hvala ti za vse informacijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
14.4.2011 14:25:08   
Urša08
Jaz sem pa tok zaspana, prav muka mi je bit pokonciuser posted image . Pomoje da si bom kr eno kofeinsko kavo nardila da bom vsaj funkcioniralauser posted image Evo sem spat nesla, tavelikedva se pa igrata na cajte ful lepo potem pa kak fajt k men kr pritisk dvigne - še dobr da mam nizkega user posted image potem sta pa spet kot dva angelčka. Ah jauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?