|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
12.4.2011 19:51:37   
koala.cek
naša dva tavelika fanta uživata na hokeju, zmajček spi, ampak se je v eni uri že trikrat zadrl. pa kaj za boga ga spet matra. nimam pojma koliko zobkov ima. pa še jutri bo cepljen. vidim, da bom imela še pester teden.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
12.4.2011 20:32:50   
betty.ford
pozdravček!

a skoraj taškanje je bilo danes? pa sem ga zamudila!user posted image
 
ledenka, veš, kakršnokoli bo že kuhinja - najboljša je tista, ki se jo veliko uporablja. jaz, če bi šla še enkrat izbirat kuhinjo, bi premislila, kakšen način kuhinje imam in kaj pri tej, ki jo imam, pogrešam in kaj bi odstranila.
zunanjost - meni je všeč rumena kuhinja, ker oddaja veliko pozitivnosti in je topla. oranžna pravijo, da ni fajn, ker zbuja pri človeku lakoto,...
so mi pa všeč (če prostor dopušča) otoki - ki nudijo hkrati dodatno površino za pripravo in prostor za hitre obroke. to bi si naštimala, če bi le imela prostor: ko so otroci večji, ti pripravljaš, oni pa sedijo obrnjeni k tebi - odlična priložnost za pogovore oz. če imajo kakšno nalogo,...

in verjamem, da boš imela fantastično kuhinjo! (meni so tudi ploščice zakon,...)

zoja, si povedala svoje danes v vrtcu?

majana, vaša pokrajina je ohoho lepa! človek bi kar sedel med tistimi grički pa poslušal ptičke! pa reka...user posted image
do tja rabila malo dlje, nazaj pa sem bila kar hitra. imam vedno občutek, da pri vračanju domov porabiš manj časa...

pa en grabek golfistov sem videla... petrazg, te ob prvi priložnosti nekaj vprašam.user posted image

koalček, a tvoj sine že resno vadi hokej? jaz premišljujem, kakšen šport bi bil primeren za našega...
do sedaj sem prišla do vaterpola ali pa smučarskih skokov,... bo kmalu v letih, ko bo kar fajn, če se bo s kakšno športno dejavnostjo ukvarjal - saj ne nujno profesionalno; tako, za dušo.

nikolet, res ti želim vse dobro z učkom! user posted image

naš zmajček že teče in skače. ampak bo vseeno do nadaljnega v domači oskrbi.
kako prilagodljivi so otroci. pravzaprav ugotavljam, da je strah pred bolečino bolj kot ne privzgojen.

zdaj spita in sanjata vse dobro in lepo. zunaj piha. obeta se nam osvežitev.
komaj čakam, kaj lepega mi prinese jutri!

lahko nočko vam želim!

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
13.4.2011 7:20:41   
Leela
jutro

betka super, da je zmajček dober. Bolečina je zelo subjektivna zadeva ja. Ti tamali so tolk gumjasti, da ko jaz gledam F. ko pada (direkt na čelo, iz višin...)mi  je kar slabo.
Za L. sem jaz razmišljala glede športne dejavnosti plavanje, ker je super ampak ima probleme s kožo. Sam sedaj komaj čaka, da bo šel na karate, ko bo šel v šolo. Se mi tudi zdi fajn.

F. je bil cepljen (ima samo malo rdečo nogico, drugo nič...upam da tako ostane). Je zložil 8 kock v stolp tako, da je opravil izpit user posted image .

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
13.4.2011 7:27:50   
majana79
Jutro!

Pa je že sreda, hb.

Jutri imamo kontrolo za J., bomo videli kaj se bomo zmenili. Sem pa govorila z vzgojiteljico včeraj in so iz njegove skupine enega fantka te dni peljali na urgentno operacijo, zaradi vnetja ušes- user posted image Res mi ni jasno kaj imajo to v tej skupini...

Pa plavanje smo spet odpovedali, tako da se že zmenila, da nam 'zamrznejo' vse skupaj in bomo šli, ko bo res zdrav.

betka, ja se strinjam, res je lepo. Vam priporočam kak dnevni izlet, pa lahko združite s kopanjem v Šmarjeških, majo lepo urejeno in prenovljeno kake 2 leti nazaj.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
13.4.2011 8:07:27   
nikolet
jutro

otroc so v vrtcu, jz sem pa mal pospravla od včeraj, k mi vedno pustijo tako bombo da je za znortuser posted image

zdej pa pridejo obiskiuser posted image

vsem bolančkom želim čimhitrejše okrevanje, da bojo hitri nzdravi in da bojo končno lahko starši in mulčki uživali  pa cel kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image





_____________________________

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
13.4.2011 8:37:56   
PapuaNG
jutro,

spali super-malček se je zbudil le za mleko (pil, pil, pil user posted image ). Zjutraj me je pa lepo presenetil-ko se je zbudil, se ni začel dreti, ampak peti ijaijao user posted image   Pa mislim, da ima svojo prvo simpatijo-eno 4-letno punčko z igrišča. Včeraj se je kar po njej valjal in jo objemal. Ma so cukri tile mulčki.

Pred mano pa dolga sreda-do petih sem v službi, z izletom do zzzs, tako da bom vsaj nekaj svežega zraka ujela.

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
13.4.2011 12:10:08   
eelyy
Dann

Punce sem vas umes prebirala,nisem uspela nič napisat L. tok zobki matrajo,da skos revček cvili T. je že pravi navihanec vsak dan ga opazujem kako zna biti lumpi. Vreme je tok čudno začelo je pihati tako,da neverjamem da gremo z vozičkom po malega v vrtec.
No men se bo še hmalu zaključila porodniška in vsak dan mislim in razmišljam,probala bom poslati kakšno prošnjo kam drugam še,na staro delavno mesto me res nevleče.Ali ima mogoče katera kakšno verzijo,kakšnega dobrega življenpisa?

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
13.4.2011 12:14:57   
betty.ford
hoj hoj, kje ste?

moj je nekje staknil woman controller in zdaj sem vsa sladka in oh in sploh stefordskauser posted image  (itak da stalno pritiska na gumb sex)user posted image user posted image user posted image

Papua, se nasmejim tvojemu malemu!
pri nas je tudi smetar popularen... trenutno edina stvar, ki ju v luft vrže navsezgodaj zjutraj!

ta velikemu pa sem naročila, naj prijateljčke povpraša, kje so kupili supergice, ki si jih želi pa mi prav pomembno reče:"Mami, sem vprašal, pa nihče ne ve, kje se jih dobi!" kako hitro rastejo!!

uuu, Leela, karate je tudi super! bi še jaz hodila.
pri kockah pa je naš zmajček bolj med tistimi, ki jih ne ljubijo preveč... pa vseeno upam, da bo tudi rešil teste. a to je imel že sistematiko pri 2. letih?

majana, hvala za nasvet - Šmarješke padejo v prihodnosti.
user posted image  za fantiča iz J. skupine! pa upam, da je J. zdaj bolje.

grem zdaj delat... danes imam ta dolgo sredo, kot ti, Papua,... s tem, da moja še dlje traja,...user posted image  pa lunatiki so danes na sporedu (že obdelala 2 pacienta in nisem izgubila živcevuser posted image )

lepo mi bodite!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
13.4.2011 12:16:27   
betty.ford
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy
Ali ima mogoče katera kakšno verzijo,kakšnega dobrega življenpisa?


eelyy, ti lahko zvečer pošljem svoj primer, če ti bo kaj pomagalo.

kar razumem, kako te stiskauser posted image ...

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
13.4.2011 12:17:53   
koala.cek
dan, psihično sem tako izmozgana kot bi bila 10 ur na šihtu. samo do 12 sem že dvakrat grozila z odvetnikom.

bili na cepljenju. nič posebnega, malo dretja, velik, dost kil, vse bp...in seveda sem prosila za zdravniško potrdilo, da sem bila danes tukaj, na sistematskem. vse ok, P napisala in povedala da s tem pa grem k svojemu zdravniku, ki mi bo napisal bolniški list - pač za spremstvo. in greva. seveda polna čakalnica. čakam. pridejo gospa sestra ven, komaj se priplazim do nje, otrok se začne dret v naročju, ji povem kaj bi rada, nakar mi začne, da to in to ni dovolj. s seboj sem imela še izvid iz ponedeljka, ko sva šla s sinom za sluh. In pozor, vse to so mi rekle sestre pri P. skratka, to ni dovolj, da bi jest mogla vedet, da moram napisat na en list papirja pač moje podatke, kje živim, delam, rojena intd...in to odnest k P in specialistu, kjer mi oni dajo samo še potrdilo in da je to ona že milijonkrat povedala. Halooo ? sem rekla, da prvič v življenju uveljavljam bolniško za otroka, pa je ta drugi in da nimam pojma glede njihove administracije in da če je potreben tak halo zaradi enega papirja. skratka, bila sem na robu joka, zdravnica je bila nekje med menoj in sestro, otrok se je v naročju drl, stranke so me debelo gledale.

aja zabrusila mi je tudi, da če bo ona dobila kazen, mi jo bo osebno domov prinesla. bila sem v šoku in še vedno se počutim kot kriminalc in izkoriščevalc.

prejle sem po nasvetu moža klicala namestnika direktorja, napisala bom tudi pritožbo in ne vem. spet en mučen dan v tej ljubi državici.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
13.4.2011 12:44:17   
PapuaNG
koala, kje pa maš to zdravnika? Jst sem takrat, ko sem mulčka peljala na pregled v PEK, tam dobila eno potrdilo, ki sem ga nesla mojemu osebnemu zdravniku in dobila bolniško. Tudi ko sem mislila, da bom rabila bolniško zarad sistematskega za mulčka, so mi rekli, da mi oni dajo samo potrdilo, na osnovi katerega bi mi osebni dohtar dal bolniško. Pa mi ni blo treba nič pisat mojih podatkov itd....

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
13.4.2011 12:51:28   
betty.ford
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek
spet en mučen dan v tej ljubi državici.


user posted image

saj pravim, vpliv krajčka ali kaj.

tudi jaz menim, da ne bi smeli tako komplicirati. pri nas P sam odpre in zapre bolniško, v kolikor jo potrebuješ. sicer tudi nisem najboljši nasvet, ker s tem dejansko nimam izkušenj - ampak kolikor sem do sedaj razbrala iz pogovorov med sestro in drugimi starši,...

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
13.4.2011 12:52:18   
koala.cek
ma ja kar nekaj.

skratka - naučila sem se, če grem z otrokom kam na kakšen pregled, lahko že doma napišem pisno potrdilo, da sem tega in tega dne spremljala svojega otroka na tem in tem pregledu, vpišem svoje podatke in specialist, pediater, ali kdorkoli mi potem da samo še štempelj. s tem grem k svojemu osebnemu zdravniku in dobim bolniško. pa nima veze zakaj in kako.


(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
13.4.2011 12:59:49   
betty.ford
http://www.ringaraja.net/forum/m_2260564/mpage_1/key_/tm.htm#2260564

tole sem našla - sicer iz leta 2008
na tem forumu Nika v službi piše, da na isti list vpišejo samo drugo številko (za spremstvo otroka) ostali potek je isti.

je iz leta 2008... ampak je očitno res drugače, če gre za bolniški list ali za bolniški list za spremstvo...

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
13.4.2011 13:01:58   
betty.ford
http://www.ringaraja.net/forum/m_5038288/mpage_1/key_/tm.htm#5038288

tole je novejše, a nisem še vsega prebrala,...

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
13.4.2011 13:20:04   
koala.cek
ja sej zmešnjava.

pa hec je, ko sem ji rekla, da še nikoli nisem bila na bolniški zaradi tega, mi je zabrusila:oooo to pa že ne. in je letela po kartoteko, pa buljit v računalnik in potem ko je videla moje podatke al kaj, je samo rekla zdravnici. ''aja, ja to pa je nekaj drugega''. mi dala listek in adijo. user posted image

ampak, kaj če ne bi recimo tam vztrajala ? a to se gre tako ? al ni to neka pravica al kako ? pa sej, pred kakšnim letom, bi vzela dopust, tolk bi bila neumna, to kar pa zdaj gledam , ma ni šans. bomo še mi malo cuzali državo. jebi ga.

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
13.4.2011 13:32:03   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

ampak, kaj če ne bi recimo tam vztrajala ? a to se gre tako ? al ni to neka pravica al kako ? pa sej, pred kakšnim letom, bi vzela dopust, tolk bi bila neumna, to kar pa zdaj gledam , ma ni šans. bomo še mi malo cuzali državo. jebi ga.


ja, žal se gre tako, da se moraš dobesedno skregat za vsako stvar...

ma sej niti ni podobno, ampak je podobno neumno - v ZD 'šparajo' na nas, da gre iz blagajne čim manj denarja, moj se je pa zadnjič v lekarni skregal, ker mu ni hotela prodat probiotikov, ki jih je on želel, ampak mu je hotela podturit njihove - ki jih morajo forsirat user posted image

se mi zdi da kamorkoli greš, se moraš 'kregat' in postavljat non stop zase, čeprav bi morale stvari tečt drugače

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
13.4.2011 14:14:24   
Leela
joj koalka katastrofa res. kaj prstnega odtisa niso vzeli? šit no
Jaz imam maja 3 specialiste za otroke in bom kar vnaprej klicala kaj hočejo imet, katere papirje, soglasja, potrdila, štempljne...
Jaz bi še varuha pacientovih pravic vprašala kako je s tem. Mislim, da je odvisno od oseb v ZD.

elly pogooglej mislim, da je na strani od zavoda nekaj primerov pa na zaposlitev.net poglej.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
13.4.2011 14:16:56   
Leela
ja za lekarno sem pa enkrat že napisala, da moj ni mogel kupiti 2 škatli nalgesina naenkrat user posted image


aja sistematiko je imel mislim, da za leto in pol. Ti testi so pa itak bolj takotako. enemu gre nekaj enemu nekaj, če je kaj narobe pa itak že prej veš.

< Sporočilo je popravil Leela -- 13.4.2011 14:18:28 >

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
13.4.2011 14:52:37   
ledenka
kako kaže udeležba za danes? midva bova okol 5h (če mi uspe končat zadeve, ki jih delam...)

_____________________________

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!


(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
13.4.2011 14:55:31   
petrazg
oj Ledenka... Koalka pride že okoli 16.30, mi pa tudi tam nekje... pridita čimprej, vaju čakamo :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
13.4.2011 15:10:06   
ledenka
bom čim prej, sem mislila že pred 4. it od tu, pa mi zgleda ne bo ratalo. grrrr.
sam zato, ker čakam še ene zadeve, rok je bil že olala nazaj.

_____________________________

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!


(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
13.4.2011 16:35:49   
PapuaNG
IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford

http://www.ringaraja.net/forum/m_5038288/mpage_1/key_/tm.htm#5038288

tole je novejše, a nisem še vsega prebrala,...



vidiš, že tukaj se vidi, da imajo ful različno prakso po ZD-jih. Nekje sploh ne dajo bolniške, če ne gre za bolanega otroka, nekje rabiš samo potrdilo, nekje pa tko kot pri koalki moraš sam napisat. Kr neki. Zato pa v naši državi nič ne deluje tako, kot bi moralo. Organiziranost na nuli. Če bi uradi oz. organi malo bolj komunicirali med seboj, bi veliko stvari bolje in hitreje teklo. Že v službi to vidim, takole pa sploh. Še dobro, da nas ni 10 miljonov, pol bi že zdavnaj propadli.

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
13.4.2011 16:44:17   
eelyy
Takole smo prišli iz vrtca L. je skos nagaja T. mu vlekla kapo dol,kdo bi si misliluser posted image .Aha pa malemu so se pojavile neke pikice rdeče in ima dve na hrbtu in obrazu,vzgojiteljica je povedala,da če nebojo vodene in jih nebo več potem negre za norice,bomo vidli kako bo čez noč.

Glede teh življenepisov sem gledala imam doma nekaj,sam se mi zdi,da ni dovolj tako,da če že imaš bety doma kakšen primer pride zelo prav sigurno.Me pa zelooo stiska pri srcu res mam že dost vsega,moj je zato,da skenslam službo.Sam mi pa to tud ni.

Kako je stem,da na kadrovski prosiš za premestitev v drugo poslovalnico je sicer v istem kraju je pa tko(da ima drugačen delavni čas prej zaključi).

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
13.4.2011 18:19:37   
PapuaNG
eelyy, veš kaj-vprašat ni greh. Ti kar pokliči in se pozanimaj, škodit ti ne more. Po potrebi lahko tut obrazložiš, zakaj bi rada premestitev (dva majhna otroka), mogoče bodo pa to upoštevali. Če ti ni za to, da skenslaš službo, je ne skenslaj, vsaj dokler ne najdeš kaj drugega. Ker kot zaposlen veliko lažje iščeš službo kot če si brez službe. Pa mislim, da je ivana nekaj strani nazaj dajala neke linke za prošnje za službo in kako se vesti na razgovoru. Iz mojih izkušenj pa-itak se cv dela najlepše po europassu, sama prošnja naj bo pa kratka in jedrnata, pa brez slovničnih napak! Meni gre to blazno na živce. Sem enkrat mal prebirala prošnje kandidatov, ko se je iskalo mojo zamenjavo, ko sem šla na porodniško in nisem mogla verjet, da take prošnje pišejo dipl.pravniki!

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Dobrodelna štafeta za Karolino – rešimo ji...
Otroci iz vse Slovenije so začeli teči štafeto za deklico Karolino, s katero želijo v Društvu Viljem Julijan zbrati čim ...
Kako z Lahkonočnicami uspavati svoje male ...
Kakovostno spanje je ključnega pomena za zdrav razvoj in dobro počutje otrok. Umirjena večerna rutina, med katero tudi p...




morje
petra123

Ali bi šli na morje s tri mesece staro punčko?

da (72%)

ne (28%)


Število vseh glasov: 334

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!