Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 7.4.2011 15:19:46
|
|
|
|
Monstera
|
witch ne bit žalostna. Vem kako ti je, ampak morš dalje. Zdaj imaš , ravno lepo 10 dni, da se pobereš, potem pa spet akcija. Ne se sekirat, ampak morata bit močna in delat naprej, drugače pa res nič ne bo. Počasi iz meseca v mesec, pusti se vodit zdravniku in enkrat ziher bo.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 7.4.2011 15:54:42
|
|
|
|
dspela
|
Spet sem vedela na wc papirju svetlo rdečo sluz,ki se je vlekla. Mi ne da miru,kaj je to. Sem na netu brala, da gre vrjetno za O krvavitev. Zdaj pa me muči,če je zanositev možna in če ne ovira zanositve.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 7.4.2011 16:08:10
|
|
|
|
witch
|
Punce hvala vam Hudo mi je... res mi je. Amapak sva se z mojm pogovorila, pa z našo bebo sem se pocartala pa počasi pozabim na bolečino. Sem pa zelo hvaležna za našega malega fantka. Veliko se z njim ukvarjam, veliko se cartava in ob njem malo pozabim. Čeprav je pa hudo ko ga moram odložiti in oditi. Ni moj.... Janchek ooo še kako vem da so še hujše stvari. Ker po mojem ko ne gre zanositi se da to rešiti mogoče s postopkom. Ko pa pikico imaš, pa jo izgubiš... Res si ne predstavljam kaj ob tem ženska doživlja. Tak da vas vse občudujem. Ker že ko sem izvedela da bom teta (že v 6. tednu) sem imela to pikico neizmerno rada. In če bi to pikico izgubili bi bilo meni hudo. Kako je šele mamici. Pobrati se bom morala. Upala bom naprej na mali čudež. Če ne pa.... upam, da bova kmalu v postopku....
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 7.4.2011 19:40:01
|
|
|
|
Arual
|
Hey. No, pa me prestavite na maj. Moja najavlja prihod z roza izcedkom. Res ne vem zakaj moramo tako dolgo čakat na . Danes bo malo hudo oziroma do tedaj ko bo tečka 100% tukaj, bom jaz polna optimizma naprej. Jaz bom maja spet postala teta, joj komaj čakam in svojega nečaka imam najraje na svetu, z mojim partnerjem sva res tak kot da bi bil najin. On je naš mali sonček, ki ti polepša življenje.
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 7.4.2011 21:32:02
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch lahko me pobarvate vem biti močna... ampak tokrat me je pa spet potrlo. čisto... jočem že dva dni. pa še ene grozne novice sem izvedela. Ne vem če še zmorem. Ne vem koli še imam moči. Vem da ni glavni cilj v življenju imeti otroka. Vem, da nekateri doživljajo še kaj hujšega. Ampak jaz nočem več. Kar umrla bi.... psihično in fizično sem popolnoma uničena... Nisem več dovolj pametna. Kaj naj še naredim? Te popolnoma razumem,..........sama sem to doživljala znova in znova, pol pa ko sem vrgla puško v koruzo in rekla te pa pač nebo nič dokler nam na bodo pomagali, pa glej ga zlomka,.............Nosečnost in zdaj mam 11 mesečnega , nekaj najlepšega kar se lahk ženski zgodi, tud tebi se bo, sam verjemi, upanje umre zadnje!!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 7.4.2011 22:20:57
|
|
|
|
mladika
|
wichi moja draga berem tvoj post in s teboj!!!ne vem kaj naj ti rečem...v takih trenutkih vem da besede ne bodo dosti pomagale,vedi pa da smo s tabo in da čutimo s teboj,ker se tudi nam z meseca v mesec ponavlja ista zgodba. Zjoči se,potem pa glavo gor in v nove boje,ne predaj se,tudi midve bove enkrat ugledale težko pričakovani .Smo borke al nismo!!?Sej jst mam tut dans čuden dan,sem mojmu umenla možnost da bi mogu it na spermiogram,pa je čist vn padu,da pa on nič nav hodu na preiskava itd.,itd. a jst sem pa lahka šla na operacijo in trpela vse tiste bolečine,on pa ne more dat tistga mililitra semena matr me je pogreu,pol me pa sprašuje kaj je narobe,da se tolk kislo držim?-haloooooo še upraša!!! Mal sem se mogla spihat,se opravičujem,če sem preveč zamorila, tebi WICHI pa pošiljam kup
< Sporočilo je popravil mladika -- 7.4.2011 22:21:25 >
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 8.4.2011 6:52:35
|
|
|
|
Janchek81
|
mladika ne vem kakšn obdobje je .. midva z mojim sva se včerej tok skregala in zarad enga mojga vprašanja 'zakaj pr prič hočš v štacuno, a ne morš jutr' ... in je kr ven padu in kr neki se je začel nasajat .. jst pa kot jaz ne morem bit tiho in valda sem tudi jaz potem povzdignila glas .. itd itd .. in potem je blo samo se vsak na svojo stran postle, niti lahko noč, nč nč nč in smo zaspal .... včasih mi je res tko hudo, kaj sem nardila, da se tako obnaša In vikend je tukaj in .... mam pokvarjen ŽE petek .... kaj bo naprej pa niti ne vem witch ti se sam uzam u roke delej stvari, ki te veselijo in uživaj v življenju zaenkrat Ko pa pride mala pikica boš pa najsrečnejši človek na celem svetu in takrat boš tudi uživala in se imela lepo, ampak do takrat pa le bodita pridna in mal več otpimizma, ok? Sej vem ... besede, besede, besede ... sam boš videla da tudi nas čakajo te lepi dnevi
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 8.4.2011 9:11:35
|
|
|
|
Katte
|
Arual - . Držim pesti, da boš svojega drugega nečaka cartala že s svojo pikico v trebuščku. Janchek81 - saj se bosta do vikenda že ohladila. Tudi midva se kdaj tako spričkava, ampak so to vsaj banalni razlogi, pač, oba sta bila tečna. Te pa razumem, tudi jaz se ful sekiram, če pride do tega . mladika, poskusi se s svojim na lep način pogovoriti. To bo moral narediti. Če imaš možnost, če sta dovolj blizu bolnice, naj to opravi doma in odneseta tja. Pa še ti mu lahko pomagaš . Pa naj ti tvoja G pripravi zanj napotnico in ga kar postavi pred dejstvo. Jaz pa sem tik pred O in že pridno . Včeraj sem prvič uporabila O test. Ni še nič pokazal. Bomo videli, kaj bo pokazal danes. Itak je to samo informativno, vseeno, čeprav še kao ni treba . Ja, punce, hitro gre čas. To ni ravno tolažba, ampak - jaz sem bila tudi pred nedavnim na istem - prišla je osovražena , zdaj grem pa polna optimizma naprej, še dva tedna, pa bom trepetala.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 8.4.2011 9:15:40
|
|
|
|
Janchek81
|
Katte mah ne vem, midva se zadnje čase mal preveč kregava .. kr oba sva neki nataknjena, njemu se nikamor ne da in kr neki potem pa začnem kr razmišljat, če mi je NEKDO tam zgoraj hotel z UPNjem kaj sporočiti pa take mam mah bomo vidl kaj bo ... vem, da se jaz ful sekiram in da mi ni vseeno ampak vseeno bi bila pa rada sproščena in vesela ... pa trenutno nisem Kakšne pa maš O teste? Kateri dan po M je danes? Lep vikend vsem
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 8.4.2011 9:16:30
|
|
|
|
Katte
|
< Sporočilo je popravil Katte -- 8.4.2011 9:22:08 >
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 8.4.2011 10:29:13
|
|
|
|
ribica77
|
Arual Gremo v nove boje, ni kej! Optimistično naprej! Punce, itak da se zgodi, da se včasih mal skregamo, ampak je treba pazit, da tega ni preveč. Po mojih izkušnjah včasih sama pretiravam, sem tečna, potem spet občutljiva. Včasih se je treba kdaj tudi v jezik ugriznit in si prišparamo kak popoldan slabe volje.... Lep vikend vsem skupaj in veliko užitkov pri
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 8.4.2011 10:54:24
|
|
|
|
Katte
|
Janchek81, imela sta nesrečo, da se je pri otročku pojavila sicer zelo redka napaka. Oba žalujeta, hkrati pa poskušata ponovno zanositi. To lahko prinese napetosti med partnerjema. Poskusi se manj obremenjevati. Me v situaciji, ko se trudimo zagledati , dostikrat malo pozabimo na svoje . Tudi njim ni vseeno, da ne uspe, hkrati nas morajo pa še tolažiti in prenašati naše izpade tečnobe. To se lahko pozna na odnosu. Svetujem ti, da mu daš vedeti, da ti pomeni največ na svetu, da je najbolj važno, da sta skupaj in srečna. bo že prišel, ko bo čas za to. Za sproščanje frustracij pa izkoristi raje nas tukaj. Tako počnem jaz . Glede O testov. Vzela sem tistega v DM - Ovul-test. Saj vsi delajo po istem principu, samo LH vrh moraš zadeti. Drugače je pri meni danes 12. dan, včeraj je bil 11. Jaz vedno označim datum nepričakovane po 28 dnevnem ciklusu, ampak dostikrat jo dobim že po 27 dneh. Če bo tudi tokrat tako, bi moral biti test pozitiven recimo v soboto, sama O pa v nedeljo.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 8.4.2011 10:56:04
|
|
|
|
SILVA
|
mladika moj tudi prvo ni hotel it na spermiogram. Je govoril, da je če je naredil enga, da z njim ni nič narobe. Jaz se pa nisem dala in sem ga lepo sama naročila, sama sem šla do naše zdravnice po napotnico in sem mu samo povedala, kdaj je naročen. Neki se je pritoževal, in sem mu samo rekla, če ti ne greš na spermiogram tudi jaz ne grem na operacijo in ne bo nič z dojenčkom. Želja po dojenčku je pa tudi pri njemu zelo velika. In tako je šel, opravil svoje in je bilo z njim vse v redu.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 8.4.2011 10:59:57
|
|
|
|
CariSSa10
|
Tud jaz sem tak občutljiva da se katastrofa počutim ko se kregama. Sploh ko sma potem nekaj časa v tišini. jooooj to me ubija. se pa z bivšim nisma nikoli kregala (dolga zgodba) in ko sma se zdaj z možem prvič 'spičla' se mi je mešalo. misla sem da je to konec itd... ampak potem ko se o tem pogovoriš, vidiš da to vezo krepi.. čez čas pa partnerja tak spoznaš in veš kak reagirat v prepiru. včasih se 'gor postavim', včasih sem rajši tiho in kaj preslišim.. pa je super
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 8.4.2011 11:37:30
|
|
|
|
Janchek81
|
Katte veš, da ti iskreno povem, da ( vsaj pri meni ) moj niti ni obremenjen z .. vedno mi pove, da se preveč obremenjujem in sekiram in da če je prvič ratalo spontano, da bo drugič tudi .. ko pa rečem, da je bila prvič sreča ( ker je bila res ), da sva zadela datum, ko sem bila na vrhuncu ovulacije in da se je zato prijelo, pa kr vzkipi in se potem dere in take stvari .. ubistvu je na čase tako mučno shajati z njim da groza in potem, ko se tako skregava in ko je res una tišina si mislim, da sploh ne vem še, če si z njim želim imeti , ker se enostavno bojim, da bi tko vzkipel tudi ko bi bil .. in po takem kregu kot je bil včeraj cel dan razmišljam samo o tem ali je sploh dobro, da vztrajam pri taki zvezi ali bi bilo najbolje, da se umaknem, ... potem pa razmišljanje o iskanju novega partnerja in tako ... groza, ubija me Drugače pa sem sama taka oseba, da vedno ve da ga imam rada in da mi je pomemben samo ni to obojestransko ... v večji meri mi pokaže da sem mu pomembna, velikrat ko vzkipi pa imam občutek, da me niti ne spoštuje in da gleda samo na sebe Bomo že .... CariSSa10 ma jaz sem pač oseba, ko en čas sem tiho in zadržujem v sebi, ko je pa že toliko 'pameten' in misli, da ima prav in da lahko počenja kar si zamisli, .. takrat mi pa ven useka
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 8.4.2011 12:27:41
|
|
|
|
CariSSa10
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 ...potem, ko se tako skregava in ko je res una tišina si mislim, da sploh ne vem še, če si z njim želim imeti , ker se enostavno bojim, da bi tko vzkipel tudi ko bi bil .. .... točno vem kaki je to občutek.. isto si jaz vedno predstavljam kak bi me bolelo da bi bil otrok priča prepiru..
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 8.4.2011 13:07:20
|
|
|
|
Katte
|
Janchek81, verjamem, da si močna oseba. Preživela si že zelo hudo bolečino (in jo še vedno), pa si šla naprej in ponovno upaš. Vse bo še v redu, samo upanja ne smeš izgubiti.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 8.4.2011 16:10:50
|
|
|
|
mladika
|
helou.no jst sem dans že bolše volje,sem sama doma,moj dela popoldne pa se pozna,mau miru vglavnem,jst tut razmišlam če bi ga kr naročila pa bo kar bo,itak pa ne prideš kuj na vrsto.Če pogledam da je že april,pol maj,poleti tak ne delajo in bo september kmalu tu.Samo butasto mi je to,da se on nič noče potrudit za ,jst sem pa lahk šla na op.,pretrpela vse muke k zraven pašejo,pa še zdej usak mesec trpim,tak fizično kot čustveno ko pride .Po operaciji mam take nenormalne bolečine v jajčniku,ki je biu operiran da ni za govorit,tak hodo je da sem nazadnje 1. dan M na urgenci pristala,UZ je pa bp. ehhh te naši desci,kdo bi njih razumu.Pol k ga bom pa sama od sebe naročla bo pa ogenj v strehi,sam če se nav dal na lep način zmenit z njim,mi pa drugega nav preostalo.On res ne razume,da če paru leto in pol ne rata zanosit da zih neki ne štima,sam kokr zdej vidim z mano je vse ok,zdej je pa on na vrsti.Sam kokr se meni zdi se boji it na spermiogram,ker se boji rezultatov...
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 8.4.2011 18:54:58
|
|
|
|
Janchek81
|
Katte ja tudi jaz zase resnično VEM da sem močna osebnost..ampak me pa včasih kakšne stvari res tako iztirijo, da več ne vem kaj narediti Sploh pa ker sem včasih tok depresivna in na podnu, da sploh ne vem, če nama še en čas ne bo ratal, če bom sploh lahko zdržala v tej zvezi, ker imam občutek, da samo jaz vem kako nastane , on je pa mnenja, če je prvič ratal bo pa drugič tud ... hm .. kje že to piše?????? mladika veš te naši desci so res neki 'posebnga' .... oni kr misljo, da bo ratal in bo ratal in da seveda z njim ni nič narobe, da bi se pa to izkazal si pa nekako ne upajo skozi svoj ponos .. enim je to resnično odveč, da bi svoje semenčke nekam dajal na test, ker so mnenja ( ne vsi seveda ) da imajo najboljše plavalce. Moj je isti .. pa mu včasih rečem nej se izogne kakšnemu Uniončku in naj raje spije sok ali kaj podobnega pa me samo zmeri nazaj 'zavije' ... če je prvič ratalo bo tud drugič in prepričuje me da ni nobena ovira pivo al pa cigareti, čeprou sama sem tudi kadilka .. ampak nikakor ne pokadim toliko kot on Bo že ... jst samo upam da se mi čimprej pokaže , ker vem, da bo to tudi za njega motivacija in da si želi otroka, ampak on je tak 'spontan' ... noče planirat sexa, noče na 2 dni, sexal bi samo takrat ko pač zapaše meni ali njemi ne pa neki 'na silo' - njegove besede Evo vikend je tukaj ... malo veselja že samo zaradi tega .. zdej si pa hladim enga Bandidos Ice-a
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 8.4.2011 20:13:22
|
|
|
|
mladika
|
Ja janchek81 nekak tak je kot si napisala...mah jst upam da nava rabla pregledov naprej in da bova ta mesec zagledala !!Punce uživajte ta vikend k bo ful sončkast,pol je pa dež napovedan.Mi bomo !!!!! Pa najbolš da si tut kak kozarček privoščva...
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 9.4.2011 16:01:30
|
|
|
|
Arual
|
Hey. Punce mene ta pošteno jezi. Včeraj sem malo zakrvavela, res tak mičkeno. No danes pa nič. Upam, da se bo zdaj zdaj pokazala.
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 10.4.2011 11:51:23
|
|
|
|
xoxox
|
Mene prosim obarvajte modro. Danes je predčasno prišla. Ne zdržim več. Ne zmorem več naprej. Utrujena sem že od vsega. Nisem žalostna. Sem popolnoma brez čustev. Prazna od znotraj. Še jokati ne morem. Mislim, da se za nekaj časa poslavljam od foruma. Bom pa držala pesti za vas. Pridem vas kaj pogledati, ko se bom boljše počutila. Lepo bodite.
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 10.4.2011 20:39:32
|
|
|
|
SamoTi
|
xoxox - verjamem, da ti je težko. Obkroži se z pozitivnimi ljudmi in poskušaj spravit negativno energijo iz sebe. Saj bo, MORA NAM USPETI!!!!! Pošiljam ti veliko . Jaz še zmeraj ne vem na čem sem, še vedno ni. Sem pila rman, pa očitno mi tudi on ne pomaga . Tudi jaz zmeraj bolj obupujem, ne vem več kaj naj naredim, da bo pozitiven rezultat. Ne vem ....
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 11.4.2011 8:41:51
|
|
|
|
Katte
|
xoxox, ti se kar za nekaj časa poslovi, če tako čutiš. Me tukaj bomo mislile nate in držale pesti. Pusti, da te sonček napolne s pozitivno energijo. Če te v maju preseneti plusek, pa nam sporoči, te pa rade volje naknadno dodamo na roza seznam.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.