Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica Pilotgirl rajš preveč s seboj kot premalo.Jaz sem ravno zadnjič,ko sva mela pregled za kolke nesla polhen ruzaček s seboj in hvala bogu,ker se mi je tam tolk pokakal,da sem mogla celega preoblečt.Vreme je pa itak Aprilsko,da sploh nevem kaj bi ga oblekla.Pri nas je tako,da imaš posvetovalnico 1 m,2m,3m cepljenje,4m cepljenje 5m cepljenje,6 mesec voda in kri potem pa 9m in potem znova 12 m cepljenje Krediti Ja tud midva mava kredit za hišo do leta 2026,jaz mam še drugo leto in potem bova frej in pa lizing za avto do 2013,sranje ko zračunaš vse dava 1100 sam za kredite in lizing,...in ko zračunaš še vse ostalo mi pride kr slabo,...Ampak bomo že nekako,...Imava pa še full za narest menjat okna,centralna,fasada ,....tko,da še neki časa bomo na pufih,... Postava jaz sem do sedaj izgubila vse skupaj -16kg in sem zaenkrat kr zadovoljna,.... Tole bom pa kar mojemu dala za prebrati okol ruzačka, da ne bo jamral, da nisem edina Jaz sem tudi nehala kalkolirat za kredite, ker mi ni jasno, kako nam znese vse skupaj napraskat, da jih plačava, sicer za hišo sva v zamudi z dvema, spet banka gnjavila in težila. Človek se zmolze dokonca, zato da ma eno hiško nad glavo, potem ti pa še to obdavčijo. Pa še to mam srečo, da je oče podaril mi zemljo, če bi mogla vse to kupovati, bi lahko sanjala o hiši. Pridna, jaz sem tudi tok dol dala Mo me je sošolka po 3 mesecih videla tadruga pa po pol leta, sta mi obe tako lepo rekli, da sem kg dol dala, sem bila tko presrečna, da je vsaj en opazu razen tehtnice. Ponedeljek sem bila na faksu, so tudi v feferatu rekle, da sem kar nekaj kgja dala dol. Pa me je vprašala (je tudi bol pri krepkih), kako mi to ratalo, sem rekla nočno nespanje
|