Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 20:29:22
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy ojoj pa ne še vidva joj kok me stiska pri srčku pošiljam vama en milijon pikic pokic in objemčkov in držim pestke da prideta domov
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 20:32:20
|
|
|
|
Urša08
|
čebela joj pišuka maš ti smolo s tem mastitisom prav boga si, upam da se vse poštima tako kot je treba. Glede noska so pa men sedaj v bolnici čist en drug sistem pokazali pri Evi in to prakticirave. V glavnem s šprico not fiziološko dajo in potem se je nosek odprl - se je sčistil. Tko da sedaj kar vsak dan mal fiziološke not dam dokler je še kak smrkelček. No sej trkam da je skor ok. Pa super za karte za arboretum. Men je tam zakon, tamaledva uživata tko da mamo v planu v kratkem še enkrat it .
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 20:33:55
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo lumpek mali tale Maj ej sam res moraš bit pr telih malih navihančkih ful previden ker so čist preveč prebrisani.Dej plis pošlji kak sms Birdy da mislimo nanju in želimo da se vrneta domov še danes. Jaz sem spet nekam cifro založila
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 20:36:52
|
|
|
|
Urša08
|
Današnji dan sem uživala z mojimi tremi sončki. Sem sedaj kar malo zabušavala tri dni in bo treba mal turbo vklopit ker mamo totalno štalo v stanovanju. Jutri bo šel Nejc v vrtec in bom mogoče kaj lažje naredila, če ne pa ob večerih, ko bi najraje kar zalegla na kavču sam čez dan smo pa skoz zunaj da se tavelikedva naletata, Eva pa nadiha svežega zraka. Nč grem do konca kuhinjo pospravit, pa prjatelčke naštimat.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 20:41:25
|
|
|
|
Ajvy
|
Pridem po Tiso v vrtec...vidm gnoj v OBEH ušesih....tema na oči... Tisa hudo vnetje obeh ušes...en bobenček počil, Tarja laringitis...... mami....ponoritis
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 21:01:41
|
|
|
|
Ploha
|
birdy: ajvy: tudi za vasa tri! pa za jurčka od kolumbo urša: kako je eva?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 21:30:44
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Pridem po Tiso v vrtec...vidm gnoj v OBEH ušesih....tema na oči... Tisa hudo vnetje obeh ušes...en bobenček počil, Tarja laringitis...... mami....ponoritis Ajvy pa sej to ni res za tvoji pupi zate pa milijon Joj si ne morem predstavljati kako je Tiso bolelo, bogica. Pa še eno najbrž neumno vprašanje kako je potem z bobenčkom - a se zaceli Upam da maš kako pomoč
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 21:32:39
|
|
|
|
Urša08
|
Ploha Eva je na srečo ok, čez dan ene parkrat pokašlja (kar lahko še tri tedne baje), upam da čim dalj tako ostane in ne gre na slabše ampak samo še na boljše. Kako sta pa tvojidve pupi? Upam, da se nam rata na kaki kavici dobiti
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 21:55:01
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Pridem po Tiso v vrtec...vidm gnoj v OBEH ušesih....tema na oči... Tisa hudo vnetje obeh ušes...en bobenček počil, Tarja laringitis...... mami....ponoritis Ajvy pa sej to ni res za tvoji pupi zate pa milijon Joj si ne morem predstavljati kako je Tiso bolelo, bogica. Pa še eno najbrž neumno vprašanje kako je potem z bobenčkom - a se zaceli Upam da maš kako pomoč hvala Urša...samo fora j e v tem , ker jo ni nič bolelo...ker ni nič pojamrala.....NIČ....pol pa tole....zjezi me ,ker ne moremo tega ustavit...to je zdej 5 vrsta antibiotika...k ga bomo probal...vsakič naslednjič..prejšnji ne prime ...zdej je tko hudo baje, da je dala takoj druzga.... Bobenček se zaraste...samo vprašanje je kolk ostane prožen ,da bi lahko prevajal zvok..Tisa nima 100 procentnega sluha..ravno zaradi tega...kolk bo to vplivalo na to...bomo še videli...mah...res sem prav žalostna..... Sem se prav zjokala danes....tut nič jim ni pršparano....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 22:10:19
|
|
|
|
Ploha
|
urša: lepo slišat, da gre na bolje! me smo zdrave za 1x...jst pa sem si prvošla tekalno stezo in zdaj tekam ko nora jaaaa kavica, samo en plac je treba, da se otroc lahko podijo...sam ne prosm gibi gib, ker tam me pa ne vidjo več...tu mač folka ajvy: kako pa se potem to ustavi, so ti kaj predlagali? Res so si otroci različni, naša jamra že ob začetku vnetja ušesa, tko da jo še isti moment pobašem in via dohtar.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.4.2011 22:16:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.4.2011 22:17:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 22:20:45
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy,birdy........ ati je že zaspal,jaz pa caeram malega in čakam da se mu neha kolcat...mi pa mali full poliva
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 22:33:59
|
|
|
|
Ploha
|
kolumbo: skoraj bi reku, da je poročno darilo hahaa...ma sej kle na kmeth je tko...ponoč ne bom sama laufala, podnev pa ne morm, bojo rekl, če nimma druzga dela evo bom zdejle se pomujala za slikce. ja potem pa pr vs....morm moža mal zaslišat kakšen je tedenski plan in kdaj me lahko pogreši pa ti javim!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 22:42:39
|
|
|
|
Ploha
|
evo 2 za firbce...drugih nism htela, niti moža ne, ker mu itak ni OK, bom ko se srečamo album prnesla pa se bojo slikce pregledale. [/url]
< Sporočilo je popravil Ploha -- 11.4.2011 22:44:24 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 23:04:54
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Kako kaj? Berem da je samo eno sra.nje z zdravjem naših ta malih...Pa sej to ne more bit več res, no...V glavnem, vsem bubančkom in njihovim mamicam pošiljam en kup No, mi smo pa danes dobili pošto iz alergološke in so ugotovili, da je Gaja alergična na jabolko... Mislim, praktično vsak dan poje jabolko (svežo, kuhano ali suho), pa nikoli nobenga problema...Nobenga fleka, srbenja,nič...Že od 4 meseca ko smo začeli uvajat GH je japke, zdej pa to...Nič mi ni jasno... Bi prej rekla, da bi bla na kake jagode al pa češnje al kivi alergična, ne pa na japke...In pač jih moremo popolnoma ukinit v prehrani... Kolko je bla pa Gaja danes tečna...Nič ni ubogala cel dan, sam eno zjanje in jok cel dan, pa kar neka ihta...Mi je žiwc vn s pete potegnla... Še kak ponočnjak tuki?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 23:08:51
|
|
|
|
tanci29
|
aloha evo še mene mal birdy-miljavžnt da čimprej prideta domov. ploha-lepa nevestica zelo...pa mal si nas okol prinesla da si kao ful močna...kwa te bom sunny-zakaj ste mele argeološko testiranje z Gajo...eh japko kje so pa to najdl
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 23:12:37
|
|
|
|
tanci29
|
mi smo pa dones poteptal pa povalal zemlco k smo jo navozil....pa ene pet karjol kamnov smo ven nametal ...zdej rabm pa še mal bol ta fino zemlo pol pa travco posadimo...sej je sam en vogal k so bli prej tlakovci, pa tok enga dela sem se dons **** z sedžem..je hana spet bruhala u avtu in sem kar preoblekla zic...še dobr da mam dve prevleki...ne vem kwa jo to kok zeza tale bruhanje...pa večinoma k smo u avtu...no zdej me pa pasovi neki hecajo...ji pa rastejo petke in jo ful matrajo že tri tedne, pa sta sam dve špički zunaj pri spodnjih dveh
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 23:13:44
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sunny-zakaj ste mele argeološko testiranje z Gajo...eh japko kje so pa to najdl Ma ker ji je lani poleti ratu en flek na rami-kot da bi jo kej pičlo, pa se je ta stvar kar širla neki, pol zginla...In zdej se ji konstantno na tem mestu pojavljajo fleki, taki hrapavi...Pa nas je P poslala v bolnico... Res mi ni jasno, od kje je zdej alergična na japke...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 23:17:15
|
|
|
|
tanci29
|
ajvY---EH KAJ NAJ REČEM...upam da vam ...itis čim prej popusti in da se rešite že enkrat telih bolezni...boga Tisa kako je pogumna pupika mala...kar nič jo ni bolelo kolumbo-pomoje najbol da pristanišče za kulikopter nardite pa ograjo s ketno zaklenete ...sam majkl bo hitro našu kje se lohk zmuzne čebela-kako kaj... aja nisem vam še povedala da mamo dudo sam za spat..uau...pa trma nas daje sto na uro
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 23:19:27
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sunny-zakaj ste mele argeološko testiranje z Gajo...eh japko kje so pa to najdl Ma ker ji je lani poleti ratu en flek na rami-kot da bi jo kej pičlo, pa se je ta stvar kar širla neki, pol zginla...In zdej se ji konstantno na tem mestu pojavljajo fleki, taki hrapavi...Pa nas je P poslala v bolnico... Res mi ni jasno, od kje je zdej alergična na japke... a to se ji po japki nardi in samo a tem mestu...probaj pa boš vidla...mogoče bo pa pomagalo...sam mi je ful čudno da sploh obstaja alergija na jabolko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 23:26:03
|
|
|
|
sunny24
|
MA sej to je fora, ker nima po japki nobene reakcije. To ji pride vsake par mesecev vn in vedno samo na levi rami ozadi. In mi je res fulllllllllllllllll čudno, ker za alergijo na japke sploh še slišala nisem...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.4.2011 7:29:24
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Uf samo s.r.a.n.j.e z boleznimi Ajvy upam, da se čim bolj razplete Birdy želim vama da prideta čim prej domov z Levčkom Sunny tale alergija na jabolka je pa tud mene presenetila čebela nekateri otročki polivajo, kolk pa poliva? Imate nočke sedaj ok? Ploha kok lepa nevestica si bila Kavica pri kolumbo lahko ja - boste povedale kdaj Kolumbo kdaj imata pa vidva danes pregled z Jurčkom? Tanci pri nas ima Nejc bolj občutljiv želodček in če gremo na mal daljšo vožnjo more imet kak lahek obrok in ne kake težke hrane. Jaz sem to pogruntala. Pa super za rihtanje okol hiške
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.4.2011 7:32:37
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem včeraj mal plana naredila kako uredit otroški kotiček na vrtu. So mi všeč hiške od hutkota - sam nas bi prišla tista k mi je všeč cc 2000e kar je pa tooo much. Bo treba kako drugo idejo najdt. Pa trampolin imava namen kupit, pa eno veliko mizo in dve klopci (leseno) tko da znajo e kar letet. DAnes upam, da mi rata mal cote zrihtat, mam same kupe povsod. Po Nejca sem hotla it po kosilu sam on bi tam spal doma pa ne bi - mislim kdo bi ga zastopil. No sej prav naj bo po njegovem, mi vsaj Eve ne bo treba zbujat. Za Žigca pa ne vem. Si grem en čajček narest.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.4.2011 7:34:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela nekateri otročki polivajo, kolk pa poliva? Imate nočke sedaj ok? sicer ne poliva v loku,ampak če ga prehitro po hranjenju položim na hrbet ali bok,pol začne full bruhat...včeraj je skoraj pol obroka šlo ven .....nočke so razmeroma ok-je na 3 ure...sicer meni je to mučenje,ker sem med hranjenjem "budna" in mi zjutraj malo fali drugače pa dobro jutro
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?