|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
11.4.2011 20:29:22   
Urša08
Birdy ojoj pa ne še vidva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj kok me stiska pri srčkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pošiljam vama en milijon pikic pokic in objemčkov in držim pestke da prideta domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
11.4.2011 20:32:20   
Urša08
čebela joj pišuka maš ti smolo s tem mastitisom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prav boga si, upam da se vse poštima tako kot je treba. Glede noska so pa men sedaj v bolnici čist en drug sistem pokazali pri Evi in to prakticirave. V glavnem s šprico not fiziološko dajo in potem se je nosek odprl - se je sčistil. Tko da sedaj kar vsak dan mal fiziološke not dam dokler je še kak smrkelček. No sej trkam da je skor ok.  Pa super za karte za arboretum. Men je tam zakon, tamaledva uživata tko da mamo v planu v kratkem še enkrat ituser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
11.4.2011 20:33:55   
Urša08
Kolumbo lumpek mali tale Majuser posted image user posted image user posted image user posted image ej sam res moraš bit pr telih malih navihančkih ful previden ker so čist preveč prebrisani.Dej plis pošlji kak sms Birdy da mislimo nanju in želimo da se vrneta domov še danes. Jaz sem spet nekam cifro založilauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
11.4.2011 20:36:52   
Urša08
Današnji dan sem uživala z mojimi tremi sončki. Sem sedaj kar malo zabušavala tri dni in bo treba mal turbo vklopit ker mamo totalno štalo v stanovanju. Jutri bo šel Nejc v vrtec in bom mogoče kaj lažje naredila, če ne pa ob večerih, ko bi najraje kar zalegla na kavčuuser posted image user posted image user posted image sam čez dan smo pa skoz zunaj da se tavelikedva naletata, Eva pa nadiha svežega zraka.

Nč grem do konca kuhinjo pospravit, pa prjatelčke naštimat.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
11.4.2011 20:41:25   
Ajvy
Pridem po Tiso v vrtec...vidm gnoj v OBEH ušesih....tema na oči...
Tisa hudo vnetje obeh ušes...en bobenček počil,
Tarja laringitis......

mami....ponoritis

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
11.4.2011 21:01:41   
Ploha
birdy: user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy: tudi za vasa tri! user posted image user posted image user posted image

pa za jurčka od kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image

urša:
kako je eva?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
11.4.2011 21:30:44   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Tarja laringitis......

mami....ponoritis

Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sej to ni res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoji pupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate pa milijon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj si ne morem predstavljati kako je Tiso bolelo, bogica. Pa še eno najbrž neumno vprašanje kako je potem z bobenčkom - a se zaceliuser posted image Upam da maš kako pomoč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
11.4.2011 21:32:39   
Urša08
Ploha Eva je na srečo ok, čez dan ene parkrat pokašlja (kar lahko še tri tedne baje), upam da čim dalj tako ostane in ne gre na slabše ampak samo še na boljše. Kako sta pa tvojidve pupi? Upam, da se nam rata na kaki kavici dobitiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
11.4.2011 21:55:01   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Tarja laringitis......

mami....ponoritis

Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sej to ni res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoji pupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate pa milijon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj si ne morem predstavljati kako je Tiso bolelo, bogica. Pa še eno najbrž neumno vprašanje kako je potem z bobenčkom - a se zaceliuser posted image Upam da maš kako pomoč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala Urša...samo fora j e v tem , ker jo ni nič bolelo...ker ni nič pojamrala.....NIČ....pol pa tole....zjezi me ,ker ne moremo tega ustavit...to je zdej 5 vrsta antibiotika...k ga bomo probal...vsakič naslednjič..prejšnji ne prime ...zdej je tko hudo baje, da je dala takoj druzga....
Bobenček se zaraste...samo vprašanje je kolk ostane prožen ,da bi lahko prevajal zvok..Tisa nima 100 procentnega sluha..ravno zaradi tega...kolk bo to vplivalo na to...bomo še videli...mah...res sem prav žalostna.....
Sem se prav zjokala danes....tut nič jim ni pršparano....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
11.4.2011 22:10:19   
Ploha
urša: lepo slišat, da gre na bolje! me smo zdrave za 1x...jst pa sem si prvošla tekalno stezo in zdaj tekam ko nora user posted image jaaaa kavica, samo en plac je treba, da se otroc lahko podijo...sam ne prosm gibi gib, ker tam me pa ne vidjo več...tu mač folka user posted image

ajvy: kako pa se potem to ustavi, so ti kaj predlagali? Res so si otroci različni, naša jamra že ob začetku vnetja ušesa, tko da jo še isti moment pobašem in via dohtar.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
   [Brisano sporočilo]
11.4.2011 22:16:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2686
   [Brisano sporočilo]
11.4.2011 22:17:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2687
11.4.2011 22:20:45   
Čebel@
ajvy,birdy........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ati je že zaspal,jaz pa caeram malega in čakam da se mu neha kolcat...mi pa mali full polivauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
11.4.2011 22:33:59   
Ploha
kolumbo: skoraj bi reku, da je poročno darilo hahaa...ma sej kle na kmeth je tko...ponoč ne bom sama laufala, podnev pa ne morm, bojo rekl, če nimma druzga dela user posted image evo bom  zdejle se pomujala za slikce.

ja potem pa pr vs....morm moža mal zaslišat kakšen je tedenski plan in kdaj me lahko pogreši user posted image pa ti javim!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
11.4.2011 22:42:39   
Ploha
evo 2 za firbce...drugih nism htela, niti moža ne, ker mu itak ni OK, bom ko se srečamo album prnesla pa se bojo slikce pregledale.

user posted image

user posted image [/url]

< Sporočilo je popravil Ploha -- 11.4.2011 22:44:24 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
11.4.2011 23:04:54   
sunny24
Čer! Kako kaj?

Berem da je samo eno sra.nje z zdravjem naših ta malih...Pa sej to ne more bit več res, no...V glavnem, vsem bubančkom in njihovim mamicam pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, mi smo pa danes dobili pošto iz alergološke in so ugotovili, da je Gaja alergična na jabolko...user posted image   Mislim, praktično vsak dan poje jabolko (svežo, kuhano ali suho), pa nikoli nobenga problema...Nobenga fleka, srbenja,nič...Že od 4 meseca ko smo začeli uvajat GH je japke, zdej pa to...Nič mi ni jasno...user posted image user posted image user posted image   Bi prej rekla, da bi bla na kake jagode al pa češnje al kivi alergična, ne pa na japke...In pač jih moremo popolnoma ukinit v prehrani...

Kolko je bla pa Gaja danes tečna...Nič ni ubogala cel dan, sam eno zjanje in jok cel dan, pa kar neka ihta...Mi je žiwc vn s pete potegnla...user posted image

Še kak ponočnjak tuki?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
11.4.2011 23:08:51   
tanci29
aloha

evo še mene mal

birdy-miljavžnt user posted image user posted image  da čimprej prideta domov.

ploha-lepa nevestica zelo...pa mal si nas okol prinesla da si kao ful močna...kwa te bom

sunny-zakaj ste mele argeološko testiranje z Gajo...eh japko kje so pa to najdl

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
11.4.2011 23:12:37   
tanci29
mi smo pa dones poteptal pa povalal zemlco k smo jo navozil....pa ene pet karjol kamnov smo ven nametaluser posted image ...zdej rabm pa še mal bol ta fino zemlo pol pa travco posadimo...sej je sam en vogal k so bli prej tlakovci, pa tok enga delauser posted image

sem se dons **** z sedžem..je hana spet bruhala u avtu in sem kar preoblekla zic...še dobr da mam dve prevleki...ne vem kwa jo to kok zeza tale bruhanje...pa večinoma k smo u avtu...no zdej me pa pasovi neki hecajo...ji pa rastejo petke in jo ful matrajo že tri tedne, pa sta sam dve špički zunaj pri spodnjih dveh

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
11.4.2011 23:13:44   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

Ma ker ji je lani poleti ratu en flek na rami-kot da bi jo kej pičlo, pa se je ta stvar kar širla neki, pol zginla...In zdej se ji konstantno na tem mestu pojavljajo fleki, taki hrapavi...Pa nas je P poslala v bolnico...
Res mi ni jasno, od kje je zdej alergična na japke...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
11.4.2011 23:17:15   
tanci29
ajvY---EH KAJ NAJ REČEM...upam da vam ...itis čim prej popusti in da se rešite že enkrat telih bolezni...boga Tisa kako je pogumna pupika mala...kar nič jo ni bolelouser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo-pomoje najbol da pristanišče za kulikopter nardite pa ograjo s ketno zakleneteuser posted image ...sam majkl bo hitro našu kje se lohk zmuzne

čebela-kako kaj...

aja nisem vam še povedala da mamo dudo sam za spat..uau...pa trma nas daje sto na uro

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
11.4.2011 23:19:27   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

Ma ker ji je lani poleti ratu en flek na rami-kot da bi jo kej pičlo, pa se je ta stvar kar širla neki, pol zginla...In zdej se ji konstantno na tem mestu pojavljajo fleki, taki hrapavi...Pa nas je P poslala v bolnico...
Res mi ni jasno, od kje je zdej alergična na japke...user posted image user posted image user posted image

a to se ji po japki nardi in samo a tem mestu...probaj pa boš vidla...mogoče bo pa pomagalo...sam mi je ful čudno da sploh obstaja alergija na jabolkouser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
11.4.2011 23:26:03   
sunny24
MA sej to je fora, ker nima po japki nobene reakcije. To ji pride vsake par mesecev vn in vedno samo na levi rami ozadi. In mi je res fulllllllllllllllll čudno, ker za alergijo na japke sploh še slišala nisem...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
12.4.2011 7:29:24   
Urša08
jutro

Uf samo s.r.a.n.j.e z boleznimiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy upam, da se čim bolj razplete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy želim vama da prideta čim prej domov z Levčkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny tale alergija na jabolka je pa tud mene presenetila user posted image

čebela nekateri otročki polivajo, kolk pa poliva? Imate nočke sedaj ok?

Ploha kok lepa nevestica si bila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kavica pri kolumbo lahko ja - boste povedale kdaj user posted image

Kolumbo kdaj imata pa vidva danes pregled z Jurčkom?

Tanci pri nas ima Nejc bolj občutljiv želodček in če gremo na mal daljšo vožnjo more imet kak lahek obrok in ne kake težke hrane. Jaz sem to pogruntala. Pa super za rihtanje okol hiške user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
12.4.2011 7:32:37   
Urša08
Jaz sem včeraj mal plana naredila kako uredit otroški kotiček na vrtu. So mi všeč hiške od hutkota - sam nas bi prišla tista k mi je všeč cc 2000e kar je pa tooo much. Bo treba kako drugo idejo najdt. Pa trampolin imava namen kupit, pa eno veliko mizo in dve klopci (leseno) tko da znajo e kar letet.

DAnes upam, da mi rata mal cote zrihtat, mam same kupe povsod. Po Nejca sem hotla it po kosilu sam on bi tam spaluser posted image doma pa ne bi - mislim kdo bi ga zastopil. No sej prav naj bo po njegovem, mi vsaj Eve ne bo treba zbujat. Za Žigca pa ne vem.

Si grem en čajček narest.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
12.4.2011 7:34:04   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela nekateri otročki polivajo, kolk pa poliva? Imate nočke sedaj ok?

sicer ne poliva v loku,ampak če ga prehitro po hranjenju položim na hrbet ali bok,pol začne full bruhat...včeraj je skoraj pol obroka šlo venuser posted image user posted image .....nočke so razmeroma ok-je na 3 ure...sicer meni je to mučenje,ker sem med hranjenjem "budna" in mi zjutraj malo fali

drugače pa dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?