|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
11.4.2011 7:51:55   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Kokica, je bratranček delal prejšnji teden pravosodnega (pisni del), kr non-stop držim te pesti.user posted image

Uffff, za to pa so potrebne pesti ja..še bolj pa potem za ustnega...user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
11.4.2011 7:52:16   
tasa_m
Nisem dobila še M., ampak je test negativen. Tak da...

Pa dobro jutro. user posted image

Aja, pa držim pesti user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1427
11.4.2011 7:54:00   
KOKICA32
Uuuuu, in koliko pa sedaj zamuja? Kdaj pa si nazadje delala test? Ponovi, mogoče se bo sedaj že kaj videlo...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
11.4.2011 7:54:19   
KOKICA32
Hvala TAsa! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
11.4.2011 7:56:11   
Tulipan12
Aja, enkrat sem tu gor gušila, kako razčesat Lii lase, ker ima res neukrotljive, dolge in skodrane, pa sem našla krtačo, tista za umetne lase je super, ker ima še take male ščetinice vmes in imam bistveno manj dela z njo, Lio pa full manj cuka.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1430
11.4.2011 7:57:50   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kokica, je bratranček delal prejšnji teden pravosodnega (pisni del), kr non-stop držim te pesti.user posted image

Uffff, za to pa so potrebne pesti ja..še bolj pa potem za ustnega...user posted image

Ja, ta pa bo naslednji teden, sem že v nizkem štartu.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
11.4.2011 8:00:04   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Nisem dobila še M., ampak je test negativen. Tak da...

Pa dobro jutro. user posted image

Aja, pa držim pesti user posted image user posted image

No, no, moj je bil tudi negativen, čez en teden pa dve očitni črtici na njem.user posted image  Oblačila za fantka do št. 68 zaenkrat te že čakajo pod posteljo od Luke.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
11.4.2011 8:01:02   
KOKICA32

Ja, ta pa bo naslednji teden, sem že v nizkem štartu.user posted image

aha, tukaj pa je velikoooo odvisno od izpraševalcev....pa seveda koliko znaš.

Neposredna povezava do sporočila: 1433
11.4.2011 8:01:36   
KOKICA32

Aja, enkrat sem tu gor gušila, kako razčesat Lii lase, ker ima res neukrotljive, dolge in skodrane, pa sem našla krtačo, tista za umetne lase je super, ker ima še take male ščetinice vmes in imam bistveno manj dela z njo, Lio pa full manj cuka.user posted image  

Super...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1434
11.4.2011 8:21:42   
Najaa
Dan,

KOKICA pestke so stisnjene. user posted image
Tulipan ja, polna luna bo. Greva, ne? user posted image

Mogoče je bilo včeraj kaj v zraku, ker Nika tud ni hotla ven. user posted image Pobavad ni problemov z izhodom, včeri pa ne in ne... Spala ni čez dan in je bila take sršenje volje, da sem misla že čist znoret. Pol sem pa rekla ja nič, bova pa doma. Čez par minut sem ji pa rekla, kako Tija uživa v mivki in dela potičke, je pa silila ven,,, eh ja. Zvečer sem ugotovila še en razlog za njeno (res veliko user posted image ) sitnobo in neješčnost in sicer po jeziku ima rdeče pike. user posted image Greva se danes pokazat... ma naj gre vse skup nekam.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
11.4.2011 8:52:56   
tasa_m

Uuuuu, in koliko pa sedaj zamuja? Kdaj pa si nazadje delala test? Ponovi, mogoče se bo sedaj že kaj videlo...user posted image
Danes zjutraj. Zaostaja pa 8 dni oz kak dan več.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
11.4.2011 8:57:11   
tasa_m
Saj vem, da mamo različne okuse pr otroških imenih ampak vseeno : Kdo da otroku ime KRAS ?????? Pa kako ime je to??? user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
11.4.2011 9:26:49   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dan,

Mogoče je bilo včeraj kaj v zraku, ker Nika tud ni hotla ven. user posted image Pobavad ni problemov z izhodom, včeri pa ne in ne... Spala ni čez dan in je bila take sršenje volje, da sem misla že čist znoret. Pol sem pa rekla ja nič, bova pa doma. Čez par minut sem ji pa rekla, kako Tija uživa v mivki in dela potičke, je pa silila ven,,, eh ja. Zvečer sem ugotovila še en razlog za njeno (res veliko user posted image ) sitnobo in neješčnost in sicer po jeziku ima rdeče pike. user posted image Greva se danes pokazat... ma naj gre vse skup nekam.

Lunica - itak!user posted image
Rdeče pike po jeziku - kaj bi to sploh lahko bilo? Kaka alergija al je kaka otr. bolezen? Pojma nimam. Verjetno si kaj poguglala, ne? Vsekakor roj pikapok user posted image , se pa vas res drži neka smola zadnje čase.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
11.4.2011 9:27:16   
Tulipan12

Saj vem, da mamo različne okuse pr otroških imenih ampak vseeno : Kdo da otroku ime KRAS ?????? Pa kako ime je to??? user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

WTF?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
11.4.2011 9:29:04   
Tulipan12

Jaz tudi še nimam, oz. verjetno spet nimam, ampak mi ni fajn, sploh nočem pomislit na to, se tolažim, da je Luka polno dojen in je verjetno to krivo, da sem jo že imela, pa je spet nimamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
11.4.2011 10:09:16   
tasa_m

Jaz tudi še nimam, oz. verjetno spet nimam, ampak mi ni fajn, sploh nočem pomislit na to, se tolažim, da je Luka polno dojen in je verjetno to krivo, da sem jo že imela, pa je spet nimamuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
ti se kuj tolaži ja user posted image
Saj jaz sem jo pr Liji tud mela, pa ne pa spet ja ipd.

Neposredna povezava do sporočila: 1441
11.4.2011 10:09:59   
tasa_m

Ja, stara fantku je ime KRAS. Na torti ima napisano KRAS 1. Spodaj pa mamica napisala: to pa je tiorta od našega Krasa user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1442
11.4.2011 10:22:45   
Tulipan12

ti se kuj tolaži ja user posted image
Saj jaz sem jo pr Liji tud mela, pa ne pa spet ja ipd.

Meni niti ni tak smešno!!!user posted image
Jaz sem jo pri Lii imela full redno, od junija do novembra, potem je začela nekaj štrajkat in sem jo imela na cca 40 dni do konc februarja, potem pa je več nisem imela, zanosila nekje konc marca, začetek aprila... je blo full težko rok pri Luki določit zaradi tega...
Zdaj pa... eh, bom morala po neko zaščito, ker ne mislim vsak mesec v strahu bit, če bo al ne, ker ne vem katera misel mi je trenutno hujša al na nosečnost al splav.user posted image  Pa saj sva pridna in paziva, mogoče samo malo stresa, pa hormončki, pa je pač ni.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
11.4.2011 10:23:10   
Tulipan12

Ja, stara fantku je ime KRAS. Na torti ima napisano KRAS 1. Spodaj pa mamica napisala: to pa je tiorta od našega Krasa user posted image user posted image

Svašta...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
11.4.2011 10:24:11   
Tulipan12
Kaj ona marčevka, ki naj bi se poročila decembra in bila noseča, je že razkrita? Je tak že verjetno rodila, al ne? Intermeco, pač...

Neposredna povezava do sporočila: 1445
11.4.2011 10:27:37   
Najaa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
11.4.2011 10:28:11   
Najaa

Dan,

Lunica - itak!user posted image
Rdeče pike po jeziku - kaj bi to sploh lahko bilo? Kaka alergija al je kaka otr. bolezen? Pojma nimam. Verjetno si kaj poguglala, ne? Vsekakor roj pikapok user posted image , se pa vas res drži neka smola zadnje čase.user posted image

Sem googlala ja in lahko je vse mogoče. Verjetno so glivice, ker se je ena pika spremenila v ogromno belo piko.

Neposredna povezava do sporočila: 1447
11.4.2011 10:30:06   
Najaa
Tulipan o kakšni kontracepciji si pa razmišljala?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
11.4.2011 10:51:23   
Tulipan12

Tulipan o kakšni kontracepciji si pa razmišljala?

Saj tu je problem, ker mi nič kaj ne šmeka! Prej nisem imela nobene zaščite, samo PAZI zaščito, pa se je super izteklo. Ker dojim, tabletke odpadejo, pa iskreno povedano, tut ko ne bom več dojila, tabletke odpadejo, ker vem kake težave je imela moja mami, ko jih je jemala... ne vem, Mirena? Tu so pa spet različna mnenja... nekaj moram ukrenit, ja. Ti maš kaj? Al še nisi zaključila?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
11.4.2011 10:55:07   
Tulipan12
Najaa luna 18.4. ob 4.44 - tote mi niso fajn, ker si praktično cel dan brezuser posted image , ampak bo treba, poletje prihaja!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.