|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
12.4.2011 10:07:17   
čebeica maja
Ojla
se  me še spomnite, sem vas prišla samo malo pozdravit  user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
12.4.2011 10:08:45   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Punce!!!!

Na mailu imate važno sporočilo!!!!

user posted image user posted image user posted image

PREBRALA in tudi odgovorila user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi. user posted image

pa še jaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
12.4.2011 10:09:29   
KOKICA32

Kaj pa to, sva šle dohtaru in je ni niti pogledala in kar rekla: a ni nič bolje? Pol pa ima alergijo na cvetni prah!!! Dobi sirup in druge kapljice.
Jaz moram menjat pediatrinjo, ker ta mi para živce user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj je prvič, da sem bla tiho, do sedaj sva se še stalno zgrabli. user posted image user posted image

Ojoj. Očke pa vnete?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
12.4.2011 10:10:55   
trezika

Za Marušo pa takole...kaj pa če jo kdo drug pelje? Ker ko jaz peljem Valentina se še tudi carta z mano preden gre v igralnico, ko pa ga pelje ata pa gre kar noter, ko on reče, tu ga imate. user posted image

saj sn takoj, ko sn domov prišla, rekla M., da jo jutri in naslednje dni on pelje...pa bomo videli, kakšna bo reakcija...ker me je danes ful šokirala... sn že bla tik pred tem, da bi klicala v vrtec in vprašala kako je user posted image
pa zadnji čas se je še 3x bolj navezala na mene...nihče drug ne sme nič več naredit... nekak jo moram malo na druge ljudi navadit...to ni dobro ne za njo in ne za mene....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
12.4.2011 10:11:05   
KOKICA32
Skoraj vse ste že odgovorile!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
12.4.2011 10:11:25   
KOKICA32
Ja, skoraj vse ste že odgovorile. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
12.4.2011 10:11:40   
trezika

Kaj pa to, sva šle dohtaru in je ni niti pogledala in kar rekla: a ni nič bolje? Pol pa ima alergijo na cvetni prah!!! Dobi sirup in druge kapljice.
Jaz moram menjat pediatrinjo, ker ta mi para živce user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj je prvič, da sem bla tiho, do sedaj sva se še stalno zgrabli. user posted image user posted image

doktorca za odstrel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

le zrihtajta si čimprej drugo, ker to je pa res nikakršen odnos

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
12.4.2011 10:11:45   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

Ojla

ne kdo si pa ti>=?user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
12.4.2011 10:11:59   
trezika

Ja, skoraj vse ste že odgovorile. user posted image

smo pridne neuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
12.4.2011 10:12:58   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Za Marušo pa takole...kaj pa če jo kdo drug pelje? Ker ko jaz peljem Valentina se še tudi carta z mano preden gre v igralnico, ko pa ga pelje ata pa gre kar noter, ko on reče, tu ga imate. user posted image

saj sn takoj, ko sn domov prišla, rekla M., da jo jutri in naslednje dni on pelje...pa bomo videli, kakšna bo reakcija...ker me je danes ful šokirala... sn že bla tik pred tem, da bi klicala v vrtec in vprašala kako je user posted image
pa zadnji čas se je še 3x bolj navezala na mene...nihče drug ne sme nič več naredit... nekak jo moram malo na druge ljudi navadit...to ni dobro ne za njo in ne za mene....

To smo mi že dali skoz...sedaj je za vse ATA in jaz sem tako srečna! user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
12.4.2011 10:13:19   
trezika
Pa še eno vprašanje: kako naj Marušo navadim na kahlico????? user posted image user posted image user posted image nikakor je ne morem prepričat, da bi gor sedela...ful ima nek odpor...da jo pa nekaj silim, pa tudi ne bom nič rešila s tem.... tudi v vrtecu noče it na kahlico... 

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
12.4.2011 10:20:58   
KOKICA32

Pa še eno vprašanje: kako naj Marušo navadim na kahlico????? user posted image user posted image user posted image nikakor je ne morem prepričat, da bi gor sedela...ful ima nek odpor...da jo pa nekaj silim, pa tudi ne bom nič rešila s tem.... tudi v vrtecu noče it na kahlico... 

Zakaj pa bi jo že morala uporabljati? user posted image V. še nič ne kaže zanimanja zanjo, tudi v vrtcu ne, ko imajo organizirano skupinsko lulanje. user posted image Pusti času čas. Ne siliti.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
12.4.2011 10:32:34   
Najaa

trezika, Nika se je tudi zelo navezala na mene v zadnjem času. Moj je niti dvignit ne sme al zobe umit al previt... nič in upam da je to samo obdobje, drugače se mi bo scufalo od stalnega mamiiiiiiiiiii...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
12.4.2011 10:32:59   
trezika

Zakaj pa bi jo že morala uporabljati? user posted image V. še nič ne kaže zanimanja zanjo, tudi v vrtcu ne, ko imajo organizirano skupinsko lulanje. user posted image Pusti času čas. Ne siliti.

ne, saj siliti je niti približno ne mislim...potem bi še večji odpor dobila... ampak kmalu bi jo vseeno rada začela navajat....sicer pa se tolažim s tem, da prihaja poletje...se mi zdi, da je v poletnem času to vseeno malo lažje izvedljivo user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
12.4.2011 10:33:11   
Najaa

Ne je silit. Mogoče bo šla direkt na wc, ko bo pripravljena. Tako je bilo pri naši Tiji. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
12.4.2011 10:54:37   
tasa_m

Ojoj. Očke pa vnete?

Levo očko ima prav zabuhlo, če veš kaj ti hočem povedat. Res prav drugačna je, ko ma take očke..

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
12.4.2011 10:55:32   
tasa_m

Jasmina saj bo.
Lija je v vrtcu že lep čas čista, doma ni šans. Pove da bi šla lulat, te ko je že vse mokro.
Bomo že...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
12.4.2011 10:55:49   
tasa_m

Ojla
a si še znala sem prit?

Neposredna povezava do sporočila: 1493
12.4.2011 10:56:28   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

PERSIDA, kdaj se dobimo na Ptuju???

Ta teden sem mislila ampak imam napovedan obisk iz tujine za vikend tak,da naslednji ziher.

ok, superca...javi, ko boš lahko, pa bova vleteli user posted image

če bo kako nedeljo dopoldan, priletima še midve, ker ob sobotah pa nažalost delam. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
12.4.2011 10:58:54   
tasa_m
Kaj sta pa zdaj dobili?

Aerius sirup al nekaj takega (ne znam prebrat dol, ker trenutno ni sirupa, dobijo komaj popoldan) in Maxitrol kapljice za očko.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
12.4.2011 10:59:11   
čebeica maja

Ojla
a si še znala sem prit?

je mal trajal ja
če bo to objavlo pod citiram, pa še nisem pozabila kako se piše user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
12.4.2011 11:00:12   
tasa_m
Kaj bo dež zunaj, kakšno je.

Aja, punce v soboto dopoldan ima Ana - By AB- tečaj poslikav v Mariboru, če katero zanima. Jaz bom šla, mogoče pa bom Liji le uspela kdaj kaj narisat, da nebom rabla stalno drugih prosit. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
12.4.2011 11:00:46   
tasa_m

Ojla
a si še znala sem prit?

je mal trajal ja
če bo to objavlo pod citiram, pa še nisem pozabila kako se piše user posted image

user posted image user posted image
se boš mogla mal več oglasit veš?
In kaj novega?? Bo dež ali ne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1498
12.4.2011 11:00:59   
KOKICA32

Ojoj. Očke pa vnete?

Levo očko ima prav zabuhlo, če veš kaj ti hočem povedat. Res prav drugačna je, ko ma take očke..

Če ima zabuhlo mogoče res ni vnetje, ko je moj imel zatečeno očko sem mu dala Claritin (proti alergijam ) in je bilo takoj bolje...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
12.4.2011 11:02:01   
Najaa

Kaj sta pa zdaj dobili?

Aerius sirup al nekaj takega (ne znam prebrat dol, ker trenutno ni sirupa, dobijo komaj popoldan) in Maxitrol kapljice za očko.

Vau, Aerius je pa res za alegije. Moj ima alergijo na cvetni prah in je imel te tablete.
user posted image user posted image user posted image za Lijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.