|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2011
5.4.2011 11:06:38   
jenny700
heeey vsem nosečkicam ;)

evo malo pozno, vendar se tudi jaz pridružujem tej debati...vidim da ste zelo pridne punce...po pravici povedano sploh nisem prebrala vseh 31 strani! vauu..pohvalno..
Danes za mano NS v Domžalah...vse ok oz. imam zelo majhen riziko zaradi starosti (24) :)
Mislim, da bom prva v tej debati, ki ima 18.10. PDP...se zelo veselim moje prve nosečnosti :))

se tipkamo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 776
   RE: Oktobrke 2011
5.4.2011 11:21:51   
ellaMarela
Najprej čestitke oktober11. Uživaj v teh nepozabnih trenutkih. Sem dala skoz in vem kako lep občutek je.

Dobrodošla jenny700. Čestitke tebi in vsem ostalim za dobre rezultate na NS. Jaz jo imam naslednji teden v sredo in upam, da bo rezultat podoben vaši.

Dobrodošla nazaj tudi ti becky27.
 
Kar se pa vozičkov tiče, bova midva tudi uporabila voziček od hčerke. Imava Peg Perego GT3 in sva zelo zadovoljna. Je sicer mal težji voziček, ampaj je za vse terene. Košara je namreč čisto nova, ker dojenček not sam spi in nič ne umaže, za športni del se bova pa kasneje odločla ali ga bova zamenjala za novega, ker pač naša not hodi s čevlji, je žemljice,...se prej zamaže in kaj poškoduje.

Uživajte v teh res lepih pomladnih dni. Upam, da bodo drugo leto tud tako lepi in topli, ko bomo vozičkale.

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 777
   RE: Oktobrke 2011
5.4.2011 12:25:03   
jenny700
ellaMarela
tudi jaz sem se zaljubila v te vozičke...še posebej gt3..vendar ali res moraš kupiti komplet? jaz bi imela samo košaro in športni del? saj lahko s košaro prenašaš dojenčka, mar ne? Opazila sem pri teh nevetta xl, da jih lahko pokombiniraš z iso fix nastavkom oz. z nastavkom za lupinco za avto...
ne vem meni je tako čudno da bi otroka prvažala samo v lupinci (tudi na vozičku-kot sem opazila pri nekaterih)..ima katera izkušnje?
lp

(odgovor članu ellaMarela)
Neposredna povezava do sporočila: 778
   RE: Oktobrke 2011
5.4.2011 13:16:26   
ellaMarela
Jenny700 midva sva kupila voziček leta 2009 in takrat si kupil samo šprotni del, košaro nevetta pa posebej. Po novem pa ponujajo ves komplet, skupaj z jajčko. Takrat to ni bilo možno. Tako, da izkušnje s pritrjevanjem košare na iso fix nimam. Je pa košara super, ker je trda in ko sem prišla domov s sprehodov sem košaro enostavno vzela iz ogrodja vozička in odnesla v dnevno, da sem hčerko še naprej imela pod drobnogledom. Košara se pa zelo enostavno nastavi na voziček, še enostavneje pa odstrani. Kot sem že prej napisala, je ta voziček morda za nekoga pretežak zaradi dvigivanja v avto. Ampak je zelo uporaben tudi za v trgovino, ker ima zelo veliko nakupovalno košaro pod vozičkom in še en kup dodatkov, ki ti zelo prav pride.

No, upam, da sem ti dala kakšno dobro informacijo......

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 779
   RE: Oktobrke 2011
5.4.2011 14:08:08   
ŽanaTaja
Hej punce...
No pa smo iz nuhalne...vse je super, vendar ne naša pikica mal prevelika da bi lahko naredila rezultat NS...tko da moram v ponedeljek nazaja da naredi 4 hormonski test...ampak glede na senco je rekla, da je vse ok...

Spol se je lepo videl tko da bomo imeli še eno princeskouser posted image user posted image user posted image

Nč lepo bodite, nekaj me spet slabosti dajejo tko da grem ležat..

lep danuser posted image

(odgovor članu ellaMarela)
Neposredna povezava do sporočila: 780
   RE: Oktobrke 2011
5.4.2011 19:13:20   
pikomiko
Danes iz pregleda. Toksoplazmo prebolelauser posted image , sedaj pa gremo veselo na regrat. Mam pa premalo železa, tako moram uživat tablete. Drugače kaže, da je vse okuser posted image .

Dobrodošle nove in stare!!!

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 781
   RE: Oktobrke 2011
5.4.2011 20:46:33   
*pujsapepa*
Tako. Tudi jaz sem bila danes na ns. Je bilo kar hecno. Najprej je mladič št.3 spal, kar je bilo super za vse meritve. Vse, razen za nuhalno. Za to bi se pa moral obrniti. Pa nič. Tudi po ne več zelo prijetnem pretepanju trebuha se je samo malo pretegnil in spal naprej. Pa je mami morala delati počepe. Pa nič. Pa je G morala nujno v porodno, jaz pa hodit po stopnicah gor in dol, lulat in kašljat (kakšna navodila!). No, in je uspelo. Porod in mladičev obrat, tako da je lahko vse zmerila. Rezultate pa dobim šele v roku 2 do 3 tednov. Upam, da bo vse ok.
drugače pa je naš mladič št.3 že kar velik - teme- trtica 9,6cm, tako da je po velikosti pdp prestavila iz 17. na 9. oktober.
Se mi je kar zdelo, da mi je danes malo manj slabo, ko pa sem že v 14 tednu. Kako hitro gre čas user posted image user posted image user posted image

Ja in dobila sva krasno 3D sličico mladiča. Še sreča, da s prekrižanimi nogami, da se ne vidi, kaj imamo. In tako lahko ostre debate o fantovskih imenih nadaljujemo ...

Lepo se imejte in uživajte v sončku.
cmok, user posted image

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 782
   RE: Oktobrke 2011
6.4.2011 11:26:31   
marjanita
Pozdravljene bodoče mamice :)

pikomiko in seveda tudi druge: uživanje tablet železa največkrat povzroča kar nekaj težav z zaprtostjo in pa želodcem. Jaz sem od gospe, ki se ukvarja z bioresonanco dobila nasvet, naj si v primeru pomanjkanja železa pripravim naslednji zvarek: 5 prepeličjih jajc (vzameš samo rumenjake), ki jih razžvrkljaš in spiješ s kozarcem pomarančnega soka. To uživaš vsak dan. Po njenih besedah naj bi to imelo ''čudežni'' učinek.
Ne vem, mislim, da je vredno poskusiti - jaz vsekakor bom, če se bo pokazalo, da mi manjka železa.
Drugače pa že koooomaj čakam na pregled NS naslednji teden, da spet vidim svojo pikico. Tudi možek se že veseli, mislim, da bo to tudi zanj posebno doživetje :)
Slabosti pa kot kaže počasi minevajo, kar me izredno veseli, saj sem precej bolj polna energije v teh dneh, pa še sonček nas tako lepo greje.

Lepo se imejte in pazite na svoje trebuščke :)


(odgovor članu *pujsapepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 783
   RE: Oktobrke 2011
6.4.2011 14:18:45   
oktober11
hvala vsem za čestitke, občutek je res fenomenalen ko ti rečejo da si uspešno zagovarjal diplomo user posted image

no, mi smo pa včeraj opravili drugi pregled pri ginekologinji ter NS.
pri ginekologinji sem poslušala bitje srčka ter izvedela da še nisem prebolela toksoplazmoze, tako da se še dalje izogibam mačkam user posted image

na NS pa smo ugotovili da je vse ok, videti je zdrav, velik pa je 6 cm, PDP pa ostane isti, 13.10. očitno bo res nekje tam na sredini oktobra. nismo pa mogli ugotoviti spola, glede na to da je bil otročiček zaspane volje in ni bil pripravljen za sodelovanje in je več ali manj na hrbtu poležaval. prav hecno je zgledalo kak je parkrat kolcnil, te pa dalje počival. ko sem pa se par minut sprehajala gor in dol pa je malo celo bil aktiven, ampak se je hitro vrnil k spancu user posted image

zelo veseli ker je z user posted image vse v redu, edino škoda ker nismo izvedeli spola, bomo zaj mogli 2 meseca na morfologijo čakati.

sva pa s fantom šla v city-ja vozičke lux4kids gledat, in sva se kar navdušila, tak da zaenkrat pri tej firmi ostajava, itak bova še naprej iskala kaj bi najbolj primerno blo, ampak če ne bi nič ustreznejšega našla, bova verjetno kar pri tem ostala.

lepo sredino tedna želim user posted image

(odgovor članu marjanita)
Neposredna povezava do sporočila: 784
   RE: Oktobrke 2011
6.4.2011 20:21:20   
*lenc@*
ojla

čestitke diplomantki, res pridna!
čestitke vsem za dobro NS
jaz sem delala še DHT in je 1: 8500, zdaj se sprašujem, zakaj bi sploh še NS delali, če je ta DHT še bolj zanesljiv pravijo tako
imela sem pregled(redni), poslušali srčkauser posted image

voziček, cunce... v drugo pol tok ne razmišljam o tem kot prvič
ker kolkr sem takrat posvetila vozičku..., na koncu vidiš, da res ni to tako pomembna stvaruser posted image  kot se je zdela

31. 5. imam morfologijo, 3.5. poslušanje srčka


ena je spraševala o 3d/4d
prvič sem bila pri dr. Pušenjaku, zdaj mislim da bom šla spet, da ne bo razlik

pri prvi  smo dali tudi matične celice shrant, in valjda bomo najbrž tud pri drugem
je pa lhko čisti nateg, in ni poceni...
pa upam, da nikoli na bomo rabiliuser posted image

_____________________________

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.


(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 785
   RE: Oktobrke 2011
7.4.2011 6:59:11   
asdf81
POzdravljene!
Evo, da se malo javim.
Prvi šok je že za nami, zdaj sva oba v nebesih, ker bova imela dva mala šončka ali sončici.
Nuhalna je za nami, sem bila v Velenju in je zdravnica super.
Naša dva mala sončka pridno rasteta, se jih kar nisem mogla nagledat,.... še moj je bil čist v nebesih,...

Drugače pa nosečnost poteka brez problema, brez slabosti,.... veliko pa sem na sprehodih in na "kavicah", sedaj imam čas, ker sem veliko doma,....


Toliko od mene sedaj,.. obljubim da se bom bolj pogosto javljala,...


LP

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 786
   RE: Oktobrke 2011
7.4.2011 8:51:37   
agotha
Lepo pozdravljene sonosečke!
Kako ste kaj? Danes bo baje zelo topel dan. Midva z malim uživava zunaj. Vsak popoldan sva vsaj do 18. ure na potepu. Še možek se nama pridruži vedno po službi…res je lepa pomlad.
Dolgo se nisem oglasila. 23. marca smo imeli nuhalno pri dr. Strahovi. Zelo, zelo sva bila vesela ko sva videla najini pikici kako se že brcata in igrata. Je rekla zdravnica, da je A dojenček punčka, za B dojenčka pa se ni videlo. Tveganje je 1:8000 za oba.
Adsf81- točno vem kako se počutiš. Po prvotnem šoku si ne moreš več zamislit, da bi imel samo enega, hahaha.
Drugače se že zanimam malo za vozičke. Živimo v bloku in sva včeraj ugotovila, da je širina oz. ožina našega lifta samo 73cm zaradi notranjih vrat. Zdaj me pa zanima me ali bi lahko kak voziček za dvojčka spravila noter? Zgleda, da se bom počasi morala navaditi na misel nošenja dojenčkov v košarah do pritličja…. Eh
Lep dan

(odgovor članu asdf81)
Neposredna povezava do sporočila: 787
   RE: Oktobrke 2011
7.4.2011 10:32:46   
marjanita
agotha: mislim, da ne bi smela imeti problemov glede vozička, če vzameš nekaj takega:
http://www.pegperego.si/si/duette-java-celoten-vozicek-i7982.shtml
Širina takega vozička je ista kot enojnega (60 cm)

lp,

(odgovor članu agotha)
Neposredna povezava do sporočila: 788
   RE: Oktobrke 2011
7.4.2011 13:52:08   
sončica25
Oj!spet se oglašam user posted image
jana73, nekje si napisala da te muči utrujenost......mene tudi.....se mi zdi da če mi nebi bilo treba zjutraj vstat bi še kar cel dan prespala....v službi rabim cel dopoldne da pridem k sebi......no, je pa tud to da imam nasplošno že bolj nizek pritisk in to samo še potencira....no, jaz imam v eno smer za službo 72km in me tud kar matra....se mi je že tud to skoraj zgodilo da sem sredi vožnje zaspalauser posted image ...upam, da ta utrujenost čimprej mine.

kar se oblek tiče mi je še vse prav...če sem iskrena sploh ne vem al mam trebušček al ne....problem je ker sem zaprta pa pijem donat tri dni pa še kr nčuser posted image ...matra me pa že več kot en teden da ne morm it....in zdej ne vem al sem napihnjena tolk od tega al se moj bušek že mal pozna....sicer pa sploh ne vem kdaj naj bi se bušek videl??user posted image

kava mi še vedno neznosno smrdiuser posted image , apetit je malo bolje pa tudi zjutraj počasi jem tako da upam, da je ta hudo mimouser posted image prsa me tudi ne bolijo več kot so me tako da upam, da bom lahko začela uživatuser posted image user posted image lep dan!!

(odgovor članu marjanita)
Neposredna povezava do sporočila: 789
   RE: Oktobrke 2011
7.4.2011 18:41:49   
jenny700
heeej..

vidim da kar po večino že veste spol, jaz ga žal še ne...pa na začuda  tudi nisem toliko firbčna, kot po navadi ;)
Upam da vse veselo izkoriščate te lepe dneve oz. popoldneve :)

se tipkamo...

(odgovor članu sončica25)
Neposredna povezava do sporočila: 790
   RE: Oktobrke 2011
7.4.2011 19:25:12   
sensiTive
Živjo.
Da se spet malo oglasim. Meni tako dišijo kremšnite. Se zaenkrat še kontroliram, ker je v bližini samo ena malo bolj leva slaščičarna pa nekateri pravijo, da jih zaradi možnosti okužbe ni dobro jesti.
A sem jaz kaj spregledala, da že veste za spol? Midva še ne veva, ampak me že kr firbec matra...
Sem imela danes kar naporen dan, zdaj grem pa malo počivat.

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 791
   RE: Oktobrke 2011
7.4.2011 21:05:18   
drejčy


jenny700 jaz tudi še ne vem za spol, mam šele drug teden nuhalno, pa tudi dvomim da se bo že videlo user posted image

Ne vem če je to samo ta teden kaj takega v lufti, ampak mene meče ful ta utrujenost,...



(odgovor članu sensiTive)
Neposredna povezava do sporočila: 792
   RE: Oktobrke 2011
7.4.2011 21:39:17   
Jana73
Pozdravuser posted image
sončica ti maš pa še slabš za na šiht kot jaz user posted image 72km u eno smer?!?!

Nekdo je napisal, da je bil na NS v Velenju z dvojčki.... nekje sem enkrat zasledila, da nuhalna za dvojčke stane več... JE TO RES??

No, urujenost še vedno prisona, pozna se še nič (hvala bogu user posted image ), še tako se bomo nanosile.

Se mi pa zdi, da sem kar orto, glede na večino user posted image user posted image user posted image    Pa kaj! Po srcu smo vse mlade, a ne?!

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 793
   RE: Oktobrke 2011
8.4.2011 9:04:33   
agotha
Marjanita-hvala za nasvet, za voziček. Sem pozabila napisat, da bi rada voziček, kjer sedita eden zraven drugega. 
Jana73- res je. Nuhalna za dvojčka je dražja. Pri dr. Strahovi je nuhalna za enojčka 60evrov, za dvojčka pa 80evrov. Sama sem bila pozitivno presenečena, ker sem mislila, da bo kar 120evrov.
Danes bo spet lep dan...

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 794
   RE: Oktobrke 2011
8.4.2011 11:08:45   
sončica25
pozdravljene! user posted image

jana73, ja je kar malo huda tale vožnjauser posted image user posted image najbolj me skrbi poleti kako bo ker nimam klime v avtu in se bom celo uro kuhalauser posted image no, sej sem mislila službo kje bližnje najt pa se mi ne splača trenutno.sem zaposlena za nedoločen čas pa bom lahko brez skrbi porodniško koristla....odpustit me pa tud ne smejo....tako da samo zato vstrajam.

nekatere že veste spol.....midva pa sva se odločila da naj bo presenečenje...se s tem oba strinjava...sej ne rečem da me ne matra firbec....ampak bova že počakala...važno je da bo v nosečnosti vse ok pa da se user posted image rodi zdrav!jah nič....se še kaj oglasim tukaj gor.lep dan vam želim!!user posted image

(odgovor članu agotha)
Neposredna povezava do sporočila: 795
   RE: Oktobrke 2011
8.4.2011 11:19:47   
Anonimen
Midva še tudi nisva imela nuhalne. Drug teden, komaj čakam. Pa vprašanje, če se bo videl spol. V prvi nosečnosti se ni. Bova pa vprašala, itak. Jst sem ful radovedna. user posted image Malce navijam za punčko, čeprav že imamo eno doma... ali pa prav zaradi tega. user posted image

auser posted image

(odgovor članu sončica25)
  Neposredna povezava do sporočila: 796
   RE: Oktobrke 2011
9.4.2011 1:15:27   
Jana73
nekatere že veste spol.....midva pa sva se odločila da naj bo presenečenje...se s tem oba strinjava...sej ne rečem da me ne matra firbec....ampak bova že počakala...važno je da bo v nosečnosti vse ok pa da se user posted image rodi zdrav!jah nič....se še kaj oglasim tukaj gor.lep dan vam želim!!user posted image



Jaz bom tudi poskušala G nahecat, da naj ne vpiše kariotipa po amniocintezi v materinsko knjigo (če se bo dalouser posted image ). Upam da bo ratalo in da bo presenečenje user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 797
   RE: Oktobrke 2011
9.4.2011 12:46:50   
inja22
hejjjjuser posted image tudi js spadam med vas,sem sele zdej zasledila to stranrok imam 6.10 :)sedaj sem v 15 tednu,slabosti minevajo,nuhalna je bla pr strahovi ok,ta tedn imam pri svoji g pregled d mi pove izvide krvi kr se nc ne vem..za spol ne bomo prasali do konca,ker si zeliva samo d bo otrock zdrav ker smo se precej trudli za njega,bo pa to najin prvi otrok :)res sem vesela d sm najdlo to temo,da vas lahko kaj prasm ;)js ze cutm svoj busk,d bi se ga pa priou vidl pa se ne,kaj pa ve?js sm zmer misla d bom full uzivala k bom enkt noseca,zdj pa ne grem spat brez d pomislm al se dela srck al ne..joj joj..grozna sm..sm tokkk si zelim d bo vse ok do konca mislm d dokler ne bom cutila brck ne bom mirna hehe,kaksn nasvet?lep dan zelim vsemm :)user posted image user posted image

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 798
   RE: Oktobrke 2011
9.4.2011 15:02:53   
jenny700
eh tudi meni toliko ni pomemben spol...važno da je zdrav-a:)
sem bila pa danes okregana, da ne smem dvigovati težkih stvari (10kg)?? pa saaj sploh ni tako težko..res pa je da tako dvigujem da še zraven napenjam trebušne mišice, upam da ni kaj to narobe ?? sicer čutim, da se nekaj dogaja tam doli (me špika, včasih me malo zaboli)...mislite da sem premalo previdna??
inja22..ne se  toliko obremenjevt...tudi jaz sem se...te čisto razumem, dokler mi moj dragi ni dobovedal, da s tem samo škodim sebi, pa še otročku..in sem se tudi  sprijaznila, da je sedaj vse "v božjih rokah" če se lahko tako izrazim..kar bo pa bo...jee pa res lepo slišat srčka bit pri G.
no nosečke..lep vikend vam želim ;)

(odgovor članu inja22)
Neposredna povezava do sporočila: 799
   RE: Oktobrke 2011
9.4.2011 16:59:16   
marelicadoo
pozdrav sem nosečkam

rok imam 02.10, do sedaj brez problemov ni bilo slabosti nič - vse super odlično ampak

pri meni se je stvar zakomplicirala pri dht testu in sicer je bila nuhalna super, krvni test porazen tako da imam 22 4 2011 ac v ljubljani

tako da če je še kakšna takšna duša naj se javi da bomo skupaj lažje prebrodile te dolge tedne do konca maja ko izvemo rezultat 'user posted image '

vse nosečkam pa lep vikend

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?