|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2011
2.4.2011 9:08:24   
si.pikica
pozdravljene še z moje strani!

tudi jaz se bolj malo oglašam, čeprav redno berem kaj napišete. za enkrat nisem imela nobenih nosečniških težav in tudi trebušček je do zdaj čisto malo zrastel (kljub temu da ima zeloooo velik apetit), tako da oblečem še vse hlače. edino včasih, ko se preveč najem, me malo tiščijo, še posebno, če sedim...
vozičkov pa še nisva gledala... vsaj nuhalno bom še počakala...

prijeten vikend vam želim, uživajte v sončku user posted image

pa še nekaj podatkov, da bo seznam bolj popoln

si.pikica, 33, user posted image 1, user posted image  0, 4.5., NS 11.4., Koper

(odgovor članu sensiTive)
Neposredna povezava do sporočila: 751
   RE: Oktobrke 2011
2.4.2011 17:30:53   
jeannetka
Pozdravljene,

se še jaz malo javim, po dolgem času. Saj vas redno berem, pa nekak zmanjka časa za kaj napisat.

Meni so slabosti skoraj minile. Ta teden se že počutim veliko boljše, pa tudi malo več energije že imam. Kar se pozna tudi pri hrani. Nonstop se mi nekaj lušta. Danes sem celo po nekaj tednih zaznala okus hrane in mi je bil všeč. Ni blo samo tisto, moram jest, ker dete rabi hrano...danes sem celo uživala, ko sem jedla. Me je pa kr strah, da se ne bi preveč zredila v nosečnosti, ker diete in take stvari meni ne dišijo in se jih nisem nikoli lotila, tako da ne bi jaz tega počela po porodu.

Midva sma tudi danes gledala vozičke in sma si enega že skoraj izbrala, nama je obema všeč, pa še drag ni. Je pa od Chicco-ta in mislim, da boma kr pri tem ostala, ker so cene tukaj resnično nenormalne. Ta stane 400,00€ (ker je model lanske sezone), drugače pa so cene od 700,00€ naprej. Ko pa še potem vidim cene postelj, pa previjalnih miz,...pa mi kr mine. Kje pa še je vse ostalo. No, moj je hoto voziček kar kupit in sem ga komaj prepričala, naj še vsaj do 11.4. počaka, ko mamo nuhalno. Upam, da mu rata :)

Razmišljate že kaj o opremi sobice? Jaz se že na veliko ukvarjam z barvami sten in razmišljam kaj bi narisala na stene,... Skratka ni mi dolgčas. Sem polna idej user posted image

Pri nas imamo danes 27 stopinj celzija in je bilo prav super pojesti sladoled s smetano na sončku. Nič, uživajte v vikendu in pazite svoje bušije. Moj je že kr velik, sem že 3 tedne v nosečniških hlačah, ker v normalnih mi ni bilo več udobno in se mi zdi prav fajn, ko se gledam s tem trebuhom. user posted image





(odgovor članu si.pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 752
   RE: Oktobrke 2011
2.4.2011 20:36:58   
pikomiko
Ohoj.

Hvala za odgovore glede spodnjega perila. Jaz nosim kar navadno bombažno, sem pa mislila, da obstaja tudi kaj drugega, zato sem spraševala.
Ja tudi mene so slabosti po večini minileuser posted image , hrana pa mi še ne paše tako, kot mi je prej, nič za to očitno imam še dovolj zaloge.user posted image Energije imam pa opazno več, čeprav mi zvečer zmanjka baterij.user posted image Tudi jaz sem si kupila ene nosečniške kavbojke v C&A. Full so dobre.Trebušček mi je pa vidno zrastel v parih dneh. Mam srečo, da sem v službi športno oblečena.
Midva tud gledava vozičke. A je katera že imela Baby Boom? Imajo akcijo!

Zelankaa NS ti nardijo preko trebuha. Hlačke do sramnih dlačic, majico potegneš gor in uživaš ob pogledu na svojega malčka.

Punce lepo se imejte in veliko se smejte.

(odgovor članu jeannetka)
Neposredna povezava do sporočila: 753
   RE: Oktobrke 2011
3.4.2011 15:23:48   
Anonimen
Hehe, meni se včasih zdi, da že komaj skrivam svoj trebušček. V prvo se mi ni tako hitro poznal. Je pa res, da sem to nosečnost štartala z bolj ravnim trebuhom. Še dobro, da ni poletje, ker bi me v kakih kratkih rokavih kar hitro pogruntali. Zdej se pa še za kakimi debelejšimi oz. širšimi zgornjimi deli skrivam. user posted image Ah, še manj kot 14 dni pa ga bom lahko pokazala vsem. user posted image

auser posted image

(odgovor članu pikomiko)
  Neposredna povezava do sporočila: 754
   RE: Oktobrke 2011
4.4.2011 0:10:39   
Jana73
jeannetka


Jaz sem voziček kupila na ebay.de. Dala sem 200€ + 50€ poštnina, potem pa naročila še jajčko, ki menda pride tudi 50€. Torej 300€ za cel komplet! Voziček se imenuje DORIJAN... Če te-vas zanima več,  vam napišem.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 755
   RE: Oktobrke 2011
4.4.2011 8:26:03   
Klara-1
Dobro jutro, oktobrke.

Za mano je en prečudovit vikend. Tole vreme me je res napolnilo z energijo. Tudi vnetje je minilo (vsaj kaže tako) in zdaj bom mirno (če verjamete user posted image ) čakala na NS. Pomoje jo imam zadnja izmed vas. Šele 21.4.. Srčno upam, da bo vse v redu. Aja, pa v petek sem šla kri dat. 5 epruvetk je steklo in me prav zanima kakšni bodo rezultati.

Glede vozička... Midva sva izbrala Mutsy urban rider. nama je noro všeč. samo cena nama pa ni. user posted image

Danes držimo pesti za oktobrko11. Oktobrka 11 drži se. pa saj vemo, da ti bo uspelo.



(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 756
   RE: Oktobrke 2011
4.4.2011 9:39:00   
Jana73
Klara 1
Meni je Mutsy NNNOOORRROOO všeč!  Sem ga vozla po trgovini. Samo urban rider mi je bil malo štorast?!?. Veliko boljši mi je 4 rider. O ceni pa nebi govorila... Je pač marcedes med vozički.  No žal si marcedesa ne morem privoščiti... za rabljene bom pa še naprej gledala :)

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 757
   RE: Oktobrke 2011
4.4.2011 11:31:33   
sonc7nica
Punce, js mam pa danes nuhalno... Sem na trnih, da je joj :) Srčno upam, da je vse o.k. Držite pesti zame ;)

Se slišimo zvečer, ko bo mimoooo..

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 758
   RE: Oktobrke 2011
4.4.2011 11:54:50   
Shilou
pozdravljene punce.

Meni je nuhalno delal vaginalno. Mi je bilo ful čudno, ko mi je rekel, da se naj kar slečem. Sem mislila, da bo preko trebuha, ker mi je rekel moj ginekolog, da se ful lepo vidi in da nebo imel noben ginekolog problemov, ko bom šla na nuhalno.

Vidim, da ste ene že kupile vozičke. Midva se pogovarjava in bova verjetno tudi kupila Concord neo kolekcija 2011, ampak šele nekje avgusta. Všeč mi je tudi Jane Rider Formula 2011.  Midva še sploh nisva nič kupila, ker se nama prehitro zdi vse skupaj.

Drugače se počutim  v redu, le na čase me špika spodaj in zelo slabo spim ponoči. Se zbujam po 4-6krat na noč. Sem mojega že hecala, da bo verjetno dojenček isto počel z nama user posted image user posted image user posted image

punce upam, da boste imele dobre rezultate nuhalne.

A bo šla katera na 3D/4D? Meni je rekel, da ga dela v 24 tednu. Jaz bom verjetno šla.

Na nuhalni mi je tudi rekel, da mu izračuna datum PDP 02.10 in ne 05.10. No bomo videli na naslednjem pregledu.


lep preostanek dneva vsem user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Shilou -- 4.4.2011 12:08:37 >

(odgovor članu sonc7nica)
Neposredna povezava do sporočila: 759
   RE: Oktobrke 2011
4.4.2011 13:46:26   
Anonimen
Jst ne bom šla na 3D, tudi v prvo nisem. Po pravici povedano, mi je malo creepy tist pogled na dojenčka, kot en vesoljček. user posted image Pa še denarja mi je za to škoda. Ga oz. jo bom veliko lepše vidla oktobra. user posted image

auser posted image

(odgovor članu Shilou)
  Neposredna povezava do sporočila: 760
   RE: Oktobrke 2011
4.4.2011 14:19:22   
jeannetka
Jana73...a te ni nič strah kupit take stvari preko e-baya? Kaj pa če ne bi bilo v redu? Bom pa sama tudi malo pogledala, da vidim, če najdem kaj zanimivega. Moj me je danes spet teroriziral, da naj grem kupit ta voziček, pa sem rekla, da ne grem, ker je prehitro in da če dela tako silo naj gre on jutri in ga kupi user posted image Bomo vidli, če bo šel. Ste me pa zdaj malo potolažle, ko vidim, da ste ve že tudi začele s kupovanjem stvari user posted image

Jaz sem mislila, da so slabosti minile, pa jih mam po slabem tednu,ponovno. Sicer ne cel dan, tako kot prej, ampak se mi zdi, da samo ko dalj časa ne jem in te slabosti se pojavijo ponavadi zvečer, ampak so resnično nevzdržne. Bruham pa ne, sem pa čisto adijo zaradi njih.

Kaj vas kaj boli trebuh (v predelu popka) ali pa spodaj (jajčniki, mogoče maternica)? Jaz mam kr neke bolečine na momente, sploh če sem dalj časa pokoncu in me je malo strah, da je kaj narobe. Mam pa pregled čez en teden in že komaj čakam.

Mi pa mamo danes dežek in se mi nič ne da. Lep popoldan vam želim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 761
   RE: Oktobrke 2011
4.4.2011 15:52:27   
oktober11
diplomirala, diplomirala user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala za vaše besede user posted image
grozni ponedeljek skoraj mimo, zaj pa grem mirno čakat na jutrišnji dan, ko nas čaka NS in upam da bo vse ok.

drugače pa počutje ok, edino utrujenost noče in noče ponehati user posted image

tudi jaz sem že malo vozičke gledala, in so mi v oke padli vozički lux4kids - nemška firma.
concord sem tudi opazila, bi ga takoj imela, edino cena mi je kar malo previsoka, glede na to da ga mogoče ne bom dolgo uporabljala user posted image malo poslušam ostale mamice, in se bolj menijo o tem da njihovi otroci niso neki vozičkarji bili. če pa bi vedla da bo otrok vsaj 3 leta navdušen nad vozičkom, bi pa že concorda al pa stoke-a nabavila.


(odgovor članu jeannetka)
Neposredna povezava do sporočila: 762
   RE: Oktobrke 2011
4.4.2011 16:25:38   
Shilou
čestitam ob diplomi! Sedaj pa ful uživaj v nosečnosti.

Ja res je, da je Concord dokaj drag. Ampak meni je že tolko časa všeč in verjetno ne bomo ostali samo pri enem otroku, tako, da še bo potem pri drugem prav prišel. Glede vozičkov lux4kids so tudi zello lepi.

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 763
   RE: Oktobrke 2011
4.4.2011 18:06:56   
pikomiko
oktber11 bravo, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 764
   RE: Oktobrke 2011
4.4.2011 19:58:43   
sensiTive
oktober11, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 765
   RE: Oktobrke 2011
4.4.2011 20:15:42   
*pujsapepa*
 user posted image Oktober11, čestitke za diplomo!user posted image

Vidim, da že pridno vozičke gledate.user posted image Jaz sem imela Hartana, in ker sem bila prelena, da bi ga prodala, bo tudi tudi mladič št.3 užival v rumenem terencuuser posted image .
S tem vozičkom sem bila  RES zadovoljna. Vse prenese. Od dirkanja z rolerji (ati), nakupovanja in vozičkanja po mestu (mami), kos je makedamu in brezpotjem Logarske (vsi), brez problema je bilo tudi potiskanje ultra težkega mladiča št.2 v vozičku in mladiča št.1 (pa velikokrat zraven še kakšnega prijatelja) na buggyboardu. Vse, kar potrebuje zdaj, je eno konkretno srečanje z vapom.

Drugače pa je meni še vedno slabouser posted image . Je sicer boljše, ampak še vedno čakam na dan, ko bom končno začela uživati v nosečnosti. Mogoče bom jutri malo boljše, ko imam NS. (in bom dohitela Lano777 v številu UZ, ker moja nS ni samoplačniška)

Moram pa vam povedati tole. Včeraj je moja taščica vprašala: A je že oživelo? (TISTO?!!!?) In seveda, moj zmeden kaj je oživelo? Ja, no dojenček. Hmm. Že skoz je živ. Kako to misliš? Ja, no, če se že kaj miga? Aaa. Ja, fejst miga, se je videlo na UZ kako je skakal in mahal. Nee to. Če če čutiš da tebe kaj brca. No, to pa še ne. Je še malo prezgodaj. In odgovor: Ja, pol pa še ni oživelo. Mislim HALOOO?user posted image
To sicer ni njena prva orto neumna izjava, je pa ena izmed boljših ...

Mejte se.
Lp, user posted image

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 766
   RE: Oktobrke 2011
4.4.2011 20:24:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *pujsapepa*
Moram pa vam povedati tole. Včeraj je moja taščica vprašala: A je že oživelo? (TISTO?!!!?) In seveda, moj zmeden kaj je oživelo? Ja, no dojenček. Hmm. Že skoz je živ. Kako to misliš? Ja, no, če se že kaj miga? Aaa. Ja, fejst miga, se je videlo na UZ kako je skakal in mahal. Nee to. Če če čutiš da tebe kaj brca. No, to pa še ne. Je še malo prezgodaj. In odgovor: Ja, pol pa še ni oživelo. Mislim HALOOO?user posted image
To sicer ni njena prva orto neumna izjava, je pa ena izmed boljših ...


Hehehe, sem že slišala to, da "oživi" šele, ko ga čutiš, ja. Ne morš verjet. Jst bi se še skregala, če meni kdo to reče. user posted image

Oktobrka, tebi pa čestitke za diplomo! user posted image

Voziček - mi smo pri prvi imeli Hocota in bo upam zdržal vse naše tamale, kolikor jih pač bo. user posted image Smo bili zelo zadovoljni z njim in ne menjamo.

auser posted image

(odgovor članu *pujsapepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 767
   RE: Oktobrke 2011
4.4.2011 20:31:58   
drejčy


pujsapepa sem pa se sedaj kar fajn nasmejala nad neumno izjavo tvoje tašče user posted image

oktober čestitke še z moje straniuser posted image

Drugače pa punce, se mi v tej nosečnosti trebuh že kar fajn vidi.V prvi sem bila v tem času še ravna,...No jaz sem vesela.
Glede vozičkov pa imam jaz Jane  Slalom Pro in sem ful zadovoljna z njim.Noben teren ni bil problem in za nič na svetu ne bi menjala za on klasičen voziček na 4kolesa.Ker tega lahko s prstom obračaš,...V glavnem mi je ful všeč, kakšni so pa novi modeli pa ne vem.

Mene tudi občasno špika tam spodaj, se prav prestrašim da je kaj narobe user posted image



(odgovor članu *pujsapepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 768
   RE: Oktobrke 2011
4.4.2011 22:11:11   
sonc7nica
Evo mene z nuhalne... :)
Baje je vse o.k., tveganje 1:3000, dala sem še kri za dvojni hormonski test in upajmo, da bo tudi po tem še vse o.k. Drugače pa smo slišali srček-kako odločno je bil, da je še meni zaigral user posted image  Videli smo tudi vse ostalo, rokice, nogice, nosno kost user posted image  ko nas je imel dost, se je pa kr na bok obrnil in nam hrbet kazal user posted image

Kar se vozičkov tiče-jaz sem se tolk zagledala v tega Chicco tour 4, da mislim, da ga bom kr kupla user posted image  

Kar se pa špikanja in zbadanja tiče - tudi mene včasih malo boli nad popkom ali pa čutim v jajčnikih bolečino kot pred menstruacijo ali med ovulacijo, pa je očitno vse o.k., tako da kar brez panike vse user posted image . Vse je o.k.! ;)

Lep večer...

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 769
   RE: Oktobrke 2011
4.4.2011 22:34:41   
Jana73
jeanetkapa moram rečt, da ne. Imajo nenormalno zaščito za PAY PAL, če kupiš novo imaš možnost vračila (no, res je, da rabljeno sem kupila smo 1x pa je bilo vse super)... Ebay je kar strog. Tisti, ki se ne drži pravil... ga kar kaznujejo. Jaz zaupam.

oktober11 ČESTITKE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pujsapepa  user posted image ja, ja rečejo tako, ja. Tisto... No, tu smo mamice ZELO OBČUTLJIVE. Sicer pa, če pogledaš iz stališča orto... TISTO DETE (sploh, če se ne ve kaj je) in včasih ni bilo ultrazvokov...torej... detece user posted image tisto..

sonc7nica Fajn za NS, pa nosna kost...user posted image   Nekatere pa še čakamo dobre novice...  Čeprav srček bije, živahni smo tudi...

Glede špikanja.... Jasno je, da nas malo špika, saj maternica raste (zdaj naj bi bila že nekje takšna kot manjša melona oz. grenivka), hormoni pa tudi delajo svoje.  Bo treba počakat, da nas začne križ boletuser posted image ...  Mene bolj motijo boleče in napete prsi.

Lp vsemuser posted image

(odgovor članu sonc7nica)
Neposredna povezava do sporočila: 770
   RE: Oktobrke 2011
5.4.2011 8:37:59   
Zelenkaa
Pozdravljene user posted image

Najprej pikomiko hvala za odgovor, me je res zanimalo, ker mi je veliko punc reklo da one so imele NS vaginalno.

Drugače pa se še kr dobro počutim, spet so se začele pojavljati slabosti in pa nespečnost, ta mi je še hujša kot slabosti.

Vidim da ste že skoraj vse izbrale svoj sanjski voziček user posted image Jaz pa sploh še nisem začela gledat kaj vse ta naš trg ponuja, ker nekako še ne morem, vsaj dokler ne bo trebušček vsaj mal bolj zrasel. Se mi pa zdi da se mi je v zadnjem tednu celo zmanjšal user posted image

oktober čestitke za diplomo, zdej pa ti ostane sam še uživanje v nosečnosti user posted image

Punce lepo se imejte, kljub temu aprilskemu vremenu.

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 771
   RE: Oktobrke 2011
5.4.2011 9:05:04   
Klara-1
Oktobrka11, čestitke. user posted image Je fin občutek, da ti breme pade iz ramen, kajne?

Včeraj sem se prehitro pohvalila, da so izcedki prenehali. Zvečer se je spet pojavil obilno rumen in danes imam občutek kot, da bom vsak čas menstruacijo dobila, tako me tišči v trebuhu. user posted image Bom popoldan klicala G., da naj me sprejme na ponovni pregled. Res me nervira vse skupaj.


(odgovor članu Zelenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 772
   RE: Oktobrke 2011
5.4.2011 9:29:58   
becky27
Čao punce, da se vam še jst malo javim po zelooo dolgem času.22. 3 sem imela NS in je otroček ok velik je bil 5.5mm lepo je skakal mahal in ginekologinja je rekla, da je vse ok.Sem si prov odahnila, da kljub vsem šokom ni vplivalo na bebico.Z mojim sinčkom sva pa oba zbolela, tako da že 1 teden počivava notri, pa tako je skoz lep sonček.Mali je v vrtcu fasal virozo in je imeo 5 dni 40 vročine groza. Vidim da ste vse souser posted image vredu, a bušiji že kej pridno rastejo?Moj je že kr velik, je še veliko ostal od 1. user posted image .Danes bi mogla imet pregled pa sem prestavila na 12.4, ker sem bolana.Čuvajte in božajte bušije in lep dan pa čeprav malo oblačen.



_____________________________

Moj sonček Taj 27.12.2009

(odgovor članu si.pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 773
   RE: Oktobrke 2011
5.4.2011 10:01:46   
Jana73
Pred časom je bilo govora o Rh-D negativnih...
Našla nekaj za prebrat..
http://www.mojmalcek.si/teme/nosecnost/180/rh_negativnost_in_nosecnost.html

(odgovor članu agotha)
Neposredna povezava do sporočila: 774
   RE: Oktobrke 2011
5.4.2011 10:04:09   
Anonimen
sonc7nica, čestitke za nuhalno. Jst tudi že kooooomaaaaj čakam. user posted image

Jana, mene je v tem času v prvi nosečnosti že malo bolel križ. Tokrat še nič. Zgleda, da malo drugače nosim. Se prav spomnim, ko sem iz postelje vstajala kot kaka stara nona. user posted image

auser posted image

(odgovor članu sonc7nica)
  Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?