|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
5.4.2011 9:39:05   
lenika83
Sem pozabila prej napisati še za cepljenje. Pri 18 mesecih je cepljenje, samo sem pozabila za kaj točno je.

mM kaj pa če bi uporabila kengurujček? Saj sploh ne vem do kakšne teže in velikosti je uporaben, ampak ko sem videla tvoje vprašanje mi je to najprej prišlo na misel. Se mi zdi da se to lahko hitro da gor, pa potem malega hitro noter (ni nekega zavijanja in tlačenja kot pri traku).

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
5.4.2011 16:01:09   
googica
mM pod deset kil??? a pa to je... ok? mislim, oprosti vprašanju, ampak men se zdi to ful premal :) naš ma skori 15 :)
stopnice.. so problem ja. pri nas smo na terasi naštimal ograjo, vratca, da ne more se kr sam zmislit in it. na drugi strani terase imamo pa samo klančino travnato, tam gre sam. po stopnicah pa z eno ograje z eno mene :). navzgor gre sam, js za njim. nikakor sam :)
aja  cepljenje nas čaka? mi mamo drug teden, še s prevozom bo mal problem.. 
mM, če misliš AD3 kapljice, mi mamo to še. rekli so do 18m, bomo vidl kako bojo zdej rekl

aja.. mamo 13. zobek :) desno spodnjo trojko. končno, smo jo čakali dva tedna. je pa že druga stran tud napeta in na poti. se slini ko polž :D

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
5.4.2011 16:45:44   
Emilly
Samo da komentiram kile. Itak da je pod 10 kg ok! Naša je zdaj končno prišla na 9 kg. Pa res še vedno velikoooooo poje, pediatri pa pravijo, da krasno, kako vse porabi. Ja čedalje bolj se naši malčki razlikujejo....

Sicer pa tudi po stopnicah hodimo skupaj.  Se drži za mojo rokico, z drugo rokico se prime za ograjo. Kapljice pa tudi mi še imamo, so rekli do pomladi, pa bomo zdaj te do konca porabili, ki so odprte.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
5.4.2011 19:55:53   
googica
waw pol so pa RES velike razlike med temi našimi malčki :) upam da bomo še dooolgo v stiku med sabo, da vidimo tudi kako se bo naprej razvijalo :).. ko bojo stari 18 spet zapišemo mere in se dogovorimo za poroko? :D

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
5.4.2011 20:52:47   
najčka
Haha Gogica, ja sej to je že čez 16 let in pol. user posted image user posted image
Naša ma pa skor 17kg. Tko da razlike so res velike!!

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
5.4.2011 22:53:40   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Tiara123

frrrr, vi ste tudi afte fasali??
Brina jih ni dobila v vrtcu. je že tretji teden doma. prej imela nek virusni izpuščaj, podoben noricam. očitno zelo podoben, da ji je imunski sistem tolk sesul, da še afte fasala. in zgleda niso navadne afte, je zgleda kr slinavka, ker se začelo v sredo in še kr traja. pa slini se kot polž. gre po stanovanju in kr lužica pade pred njo na tla. postelja je cela pomarkirana, povšter dnevno preoblačim. dobili smo kapljice anastezina v glicerolu, ki naj bi ji ga 3x dnevno namazali v usta pred obrokom. ne pomaga glih. jest vseeno ne more kaj dost. sladoled, mrzla kašica, navaden jogurt... danes si je zaželela borovničev sok, ki ga je pil sin. smo ji ga natočili in se ji je po enem požirku kr kri vlila čez prednje zobke.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
5.4.2011 22:59:44   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Emilly

Samo da komentiram kile. Itak da je pod 10 kg ok! Naša je zdaj končno prišla na 9 kg. Pa res še vedno velikoooooo poje, pediatri pa pravijo, da krasno, kako vse porabi. Ja čedalje bolj se naši malčki razlikujejo....

Brina je tut končno prišla do 9kg... zdaj je pa spet mau šlo dol, ker nič ne je zadnji teden. pa do zdaj ni imela nekih hudih bolezenskih stanj, da bi zaradi tega hujšala. enostavno so kile stale od lasnkega poletja, ko se je začela premikat. v dobre pol leta je pridobila slab kilogram, ostalo porabi za plezanje in tek.

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
5.4.2011 23:05:04   
frrrr
mM, mi imamo deuterjev nahrbtnik in lahk poleg otroka komot na ramenih komot neseš še kaj zraven. imaš obe roki fraj. aja, pa še fajn stojalo se odpre, ko hočeš otroka položit na tla. tk, da lahk kakšne papirje urediš in ne rabiš imet otroka na ramenih.

hoja po stopnicah. mala obvlada ti dve, ki ju imamo v stanovanju. se usede na eno in gre nižje. včasih gre tudi tako, da se roba drži. več stopnic skupaj pa prakticiramo navzgod, navzdol jo nesemo. mi ni všeč ideja, da bi se sama šetkala po stopnicah in se skotalila po njih. sem se že js enkrat z malim v naročju, ko je bil star kakšne 3 mesece. na srečo nama ni bilo kaj, samo moja rit je bila modrikasta user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
5.4.2011 23:09:31   
rozilu
KG: Maruša je tudi v dobrega pol leta dobila slabo kilo, mogoče še manj. Je pa imela septembra okoli 11kg, zdaj pa okoli 12kg. Smo nekje na sredini med lažjimi in težjimi oktobrčki user posted image

Že zdaj se mi ne zdi suhica, ampak ko pogledam slike od septembrskega dopusta, je pa taka lepa okrogla debelka, prava pujsika, hehe. Pa se mi takrat sploh ni zdelo. Zdaj sem pa kar presenečena, ko mi kdo reče, da je okrogla - ima pa res izrazita lička.

Brina, otresi se teh virusov, no user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
6.4.2011 7:30:01   
lenika83
Dobro jutro!

Brina user posted image user posted image user posted image , si zelo dobro predstavlam kako se počuti, ker afte res katastrofalno pečejo, mi je kar hudo zanjo.

Sem se že skoraj začela malo sekirati zaradi teže, ker se res počasi premikamo, ampak zdaj berem, da je pri ostalih tudi podobna situacija. Mi smo imeli pri 12 mesecih 9800g, zdaj smo pa počasi prilezli proti 11 kg (še vedno je menda pod 11), ampak čez pa nikakor ne, ker vedno, ko začne malo boljše jesti, spet zboli in ne je nič, potem pa vse izgubi. Saj ko vas zdaj berem, se mi zdi, da niti ni tako strašno malo pridobila, glede na to, da je bila od novembra do zdaj ziher 3 mesece bolna in ni jedla skoraj nič (ali pa celo popolnoma nič). Je pa tudi pri nas podobno kot piše rozilu. Je bila tudi še poleti prava mala bajsika, s polno "šlauhci" po nogah in okroglimi lički. Zdaj pa ima sicer še okrogla lička, ampak šlauhcev na nogah pa ni več user posted image  Se mi pa zdi, da je kar precej velika, glede na to da je v vrtcu med mlajšimi, ampak ni pa med manjšimi, so nekateri kar nekaj mesecev starejši in je velika toliko kot oni. samo ni mi čisto jasno po kom je podedovala višino, ker ni nihče med pretirano visokimi, smo vsi precej povprečni user posted image  No, saj to se lahko še vse spremeni...

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
6.4.2011 9:20:44   
malaMravljica
ah seveda je mal pod 10 kg cist ok. Saj sploh neb vedla, ce mali ne bi vedno na vago lezu. Meni se ne zdi shiran, pac suhcen, sam ko se naje je pa trebuscek pravi sodcek. Tudi poje cisto zadosti oz vcasih sam gledam kam grejo vse kolicine hrane. Je pa verjetn res ja, tok kot miga pac vse sproti porabi.

Hvala za nasvete. Bom verjetn kar kengurujcka ja, nahrbtnik take kvalitete mi je sam za eno pot mal skoda kupvat. V skrajni sili bom pa tud trak za novorojencka vzela user posted image  

Googica, ja tiste kaplce sem mislila. Hvala za info.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
6.4.2011 10:11:27   
majakla
Dan.

Ojoj, te afte pa morajo bit res grozne.
Naj hitro minejo. user posted image user posted image user posted image user posted image
Nik tudi čim je bolan vidno shujša, ima
pa okrog 11, 12 kg, točno zvem pa 12/4
ima pregled in cepljenje pri oz. za 18m.

Mi teh kapljic nikoli nismo jemali. Sem
slišala, da so tiste tabletke pri nas ukinili.

Po stopnicah, ko je ograja, gre lepo gor in
dol, ampak ga nikoli samega ne pustim, pa
po ritki dol tudi zna, za1x pa še počaka, ko
mu rečem, da greva skupaj. Je pa stopnice
natreniral na smučanju, so bile sredi dnevne,
tudi en tajnimajni padec smo sprobali, ga ni
nič prestrašil.

Smo pred dobrim tednom srečali v trgovini eno
punčko staro, točno tisti dan, 1 leto in je bila
večja od Nika ... smo pa za pusta v mestu srečali
fantka starega 2 leti in pol in je bil isti kot Nik.

mM: o nahrbtnikih... nimam pojma, me pa zanima
kam gresta? user posted image

< Sporočilo je popravil majakla -- 6.4.2011 10:12:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 1062
6.4.2011 10:59:00   
Anonimen
Zdravo,

pri nas so te kapljice AD3 ukinili ko je bil mali star 1 leto. Glede teže je naš kar konkreten fant težak je dobrih 15 kg je pa res da je velik 90 cm.....ko smo bili zadnjič na igralih je bila ena punčka ravno toliko velika kot naš pa je bila stara že 3 leta naš pa 1,5 leta user posted image
Po stopnicah gre gor ob pomoči ograje dol pa po riti, sem pa skoz zraven ker imamo strme stopnice in bi bilo nevarno če bi padel.

Mi nismo še dobili datuma za pregled niti od zobarja še nismo nič dobili - zgleda da gre pri nas vse malo pačasneje...

Aja pa še čestitke mamici Rižkoo pa seveda vsem ki ste nosečke - komaj koja čakam da se vam pridružim v pričakovanju......

< Sporočilo je popravil pikicaa25 -- 6.4.2011 11:00:15 >

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1063
6.4.2011 11:29:57   
malaMravljica
majakla, a mi bos vsaj fous ce povem user posted image   v Avstralijo grem sama z malim, zato mal premisljujem kako bo na letaliscih, bo dosti prtljage, tudi rocne mam vedno full, pa se mali bo 24 ur pri meni mogu bit, nima svojega sedeza in pol me mal bega, da mu bo udobno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
6.4.2011 12:02:13   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

majakla, a mi bos vsaj fous ce povem user posted image   v Avstralijo grem sama z malim, zato mal premisljujem kako bo na letaliscih, bo dosti prtljage, tudi rocne mam vedno full, pa se mali bo 24 ur pri meni mogu bit, nima svojega sedeza in pol me mal bega, da mu bo udobno.

No, jaz ti nisem fouš user posted image  Ampak user posted image user posted image user posted image  prava carica si. Dva razloga sta zato kar sem napisala. Prvi je ta da bi mene pobralo tako dolgo na letalih ker sooooovražim letala, pa sploh ne vem zakaj, prav panika mi je biti na letalu (mali preveč zaprto je za moje pojme user posted image ). Drugi pa je, da greš sama na tko pot z malim. Res si carica, no user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1065
6.4.2011 13:11:25   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Sama faušija me je user posted image  user posted image  user posted image .
Jaz bi tuuuuudiiiii šlaaaa ! ! !
Wauuuu... kako pa to da sama,
jaz sama ne bi šla ali bi, ne ne ne bi
ali pa ... dobro da se s tem ziher ne bom ubadala. user posted image

V glavnem kdaj greta, glej vse bo super,
ker si boš v nulo organizirala, ker vem ...
jooooj ... Avstralija, wauuu!!! user posted image   user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1066
6.4.2011 14:34:04   
googica
ja naš isto ma čez 90 cm in pod 15 kil :) velikan mali. nima nč več šlaufkov okol stegen, buhi je pa prov fletn kadar je poln :))) okrogel da bi težko lepšega naredu :)
avstralija, ja to bi js tud... sam za zmeri, ne na dopust :). 

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
6.4.2011 14:34:45   
googica
ja naš isto ma čez 90 cm in pod 15 kil :) velikan mali. nima nč več šlaufkov okol stegen, buhi je pa prov fletn kadar je poln :))) okrogel da bi težko lepšega naredu :)

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
6.4.2011 14:34:54   
googica

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
6.4.2011 14:34:58   
googica

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
6.4.2011 17:00:32   
Anonimen
googica ... a ti si za vsako na forumu post nalimala?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu googica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1071
6.4.2011 19:56:50   
googica
¸ja šiit.. kaj je pa to blo :D js sm enkrat prtisnla, jaoooo
se opravičujem :DDDDD

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
6.4.2011 22:37:35   
majakla
Čeeer ... user posted image

Bla na dejtu s sestro in dvema sestričnama,
smo se nalapale ... user posted image

Eeeeeej Lublančanke naslednjo soboto gremo
v Zoo, prej pa še felge reklamirat - ste za kafe?

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
7.4.2011 7:28:52   
Anonimen
če mi znese pridt sm za kafe ... v zoo? Aja, zame to ne velja, ker nism lublančanka več :D

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1074
7.4.2011 8:36:26   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m

če mi znese pridt sm za kafe ... v zoo? Aja, zame to ne velja, ker nism lublančanka več :D

Hihihi... pa daj Majč! user posted image

Veš kaj bi ti rekel Zoran - idi v rit. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.