|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
31.3.2011 20:37:00   
malaMravljica
Zoja, vse najboljse za 17 mesecev user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
31.3.2011 21:01:10   
tassika
la, zoji je bla danes v varstvu pri babici in je samo dol padla, ko smo prišli domov, je bila cel dan zunja user posted image  tako, da bomo proslavili jutri, ko bomo nogice namakali v toplo vodicouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
31.3.2011 21:45:28   
Tiara123
tassika, čestitam za uspešen zagovor diplome user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
1.4.2011 19:08:50   
Anonimen
No, od danes naprej uradno ... mi bomo tudi zibal, samo ne 1 ampak 2 :D

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1029
1.4.2011 19:31:56   
drobtinica29
lp tud od mene

se že dolgo nisem javila, ampak spremljam vas pa skoz. Najprej čestitkeuser posted image user posted image rižkoo za pravega korenjaka, lepo se cartajte.

Tassika tebi pa želim čudovitih user posted image  mesecev, no sedaj že nekaj manj user posted image in pa čestitke user posted image  za diplomo!!!

majcy_m tebi pa za kar dva, user posted image user posted image , lepo nosečnost!

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
1.4.2011 19:40:10   
drobtinica29
sem bla očitno prehitra pa nisem uspela še nekaj dopisat. naš korenjak je pravi mali vragec, nima SEKUNDE mira, no saj prav tak, zvečer kar padem v posteljo.user posted image  vglavnem pestro, danes pa je že cel dan tak tečkat, tako da sumim na zobke, ker se tud slini, kar se že dolgo ni. trenutno imamo 12 zobkov. zimo smo kar lepo prestrali, bili 1x bolani. Ni pa v vrtecu, ga čuva babica. ovori še nena nič kaj, samo osnovno, mama, ata, baba, deda, teta, tan-čaj ali nazdravje, ta-je vse kar ni, ali zmanjka. dober dan reče nekak po svoje ne znam ponovituser posted image , oponaša par živali, vse ostalo pa pokaže ali pa cviliuser posted image .
zastipi pa vse, tud vse pokaže .

nič lepo bodite, pa se še kaj javim!

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
1.4.2011 20:34:33   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m

No, od danes naprej uradno ... mi bomo tudi zibal, samo ne 1 ampak 2 :D

In povsem slučajno nam to zaupaš ravno danes... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
1.4.2011 21:04:35   
Anonimen
aaaaaaaaaa lenika ... pa si me dobila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1033
1.4.2011 22:22:14   
rozilu
Hehe, majcy. Ponavadi vse najprej naredijo nov ticker in pol izdajo skrivnost user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
2.4.2011 8:25:00   
googica
a dejte no... mayci kaj se hecaš :) sm bla že ful vesela zate :) ampak res da je dans že mim prviapril in nisem pomislila sploh :))

no, za mano je prvi vodni dan.. JAO. no, sem prežvela :)) zgubla v prvem mesecu 6 kil in še mal :) bo počas ja ja. edino kar me skrbi je kilaža pol.. kako bi mi uspel obržat. kak nasvet? :)
sončni vikend bo, mi bomo ves čas zuni, tko da uživite do nedelje, pol bo dež :)

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
2.4.2011 14:27:52   
Anonimen
googica ... jst tut nebi mela nč proti če bi bilo res :) ... no mislm, za 2 bi me panika mal grabla, sam 1 bi bil pa SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu googica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1036
2.4.2011 15:47:57   
malaMravljica
majcy_m kok si pa ti smoooooootana! Jaz tudi berem danes in sem ti hotla ze cetitat za tako novico, pol pa to. Ma ja, ti vseeno zelim, da bos kmalu noseca z dvema vragcema user posted image  

Googica, diete so blesave ravno zaradi tega, ko jo nehas je tezko obdrzat kilazo. No, ce bos se naprej jedla manj kot porabis in se mal sportala zraven bo kul.

Drobtinica, gledam slikco zraven tvojega nicka, je sicer mala ampak a imas enega leeepega fantka, a ne da.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
3.4.2011 21:28:40   
frrrr
tassika, dvojne čestitke!

mM - čestitke LM za leto in pol. mi smo kr pozabili danes, ker je mala tolk boga s svojimi aftami. je komaj špinačo in krompir jedla, kaj šele kakšno tortico.

Neposredna povezava do sporočila: 1038
3.4.2011 22:41:52   
Tiara123
frrrr, vi ste tudi afte fasali??

Pri nas jih je dobila v vrtcu, pol skupine jih je imelo. Nisem niti vedela, da je to nalezljivo user posted image Je tudi bila čist boga, dve taki veliki je imela na spodnji strani jezika in eno na strani jezika user posted image

A ji ti s čim mažeš?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
3.4.2011 22:43:03   
Tiara123
Aja, pa vse naj naj LM in Brini za 18 mesecev!!! user posted image

Kako hitro gre čas!!!

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
4.4.2011 7:21:58   
lenika83
Dobro jutro!

Mi smo spet zboleli user posted image  Uspela je biti celo en cel teden v vrtcu user posted image  Sicer treuntno še nima zelo visoke vročine, ampak po preteklih izkušnjah je danes najbolj kritičen dan, tako da samo upam na najboljše. Zdaj bi pa res že bil čas, da se to počasi neha. Vreme baje zdaj naj ne bi bilo več preveč ugodno za bacile, pa nonstop smo zunaj, stanovanje zračimo dobesedno cele popoldneve, vitamine dobiva vsak dan, malo jo celo občasno prepričam, da poje kakšno sadje,... Sploh več ne vem kaj naj še naredim, da se bo to kaj izboljšalo, ker mi ni ravno dovolj dobra tolažba, da to obdobje mine user posted image  Zdaj bi bila zadovoljna že, če bi ji uspelo biti v vrtcu 2 tedna v kosu user posted image

Afte... pri nas se proti aftam najboljše obnese daktarin gel. Lahko ga kupiš v lekarni, ali pa ti pediater napiše recept. Malo pa pomaga tudi Dologel (ali pa Calgel oziroma karkoli temu podobnega). Daktarin se z žličko daje in se ga poje, ta drugi pa se namaže direktno na afto. Dologel deluje kot nekakšen blag anestetik in za kratek čas malo omrtviči bolečino, da se lahko vsaj malo naješ (to vem iz svojih izkušenj, ker imam kar težave z aftami), za Daktarin pa ne vem kako deluje, ker ga jaz nisem poskusila, ampak ga dajem mali. Drugače pa zelo peče, če na afto pride kaj kislega ali slanega, pa tudi kakšne trde stvari niso preveč prijetne, pa zelo mrzlo ali zelo vroče tudi ne, čimbolj mehko oz. tekoče (kašice) in malo toplo.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
4.4.2011 10:28:16   
malaMravljica
Ja hvala za cestitke. Hitro je slo ja, ko pomislim, na zacetku ni zmogle nic sam, sedaj pa ze tak navihanc in cartek pocartek.

Brina, pozdravi se kmalu in tebi tudi cestitke za leto in pol. Velika punca postajas a ne.

Lenika, joj te bolezni pri vas. Ej, dobis nekaj na zs ok.

Tiara, ti pa ze v 31 tednu. Se mal in bos spet cartala. In to parcek, frajerka.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
4.4.2011 13:34:57   
majakla
Buuu.. user posted image user posted image

.

.

.

si se vstrašla?

Hihihihi..  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1043
4.4.2011 14:23:13   
Emilly
Helooo!

Ste že stari leto in pol, .....Uf, mi še neuser posted image
Smo pa pri 17. mesecih shodili,... ja uspelo je. Sicer še vedno bi punca velikokrat raje z mamino rokico hodila, ampak če je motivacija taprava, se tudi spusti in gre...

Sicer pa,  pa tile tamavčki znajo bit pa res fejst trmasti! Preizkušajo na veliko...Kaj šele pride.Tepst in cukat je malo nehala, pomaha pa res samo ignoranca, oz. jo postavim v posteljico in to je to. Je hitro dojela...pametna puncauser posted image  Prej sem preizkušala vse: ji prigovarjala, da se to ne sme, delala žalosten obraz, ....a se mi zdi, da je potem le še stopnjevala.

Kar se tiče bolezni, zaenkrat ni hudega (že trkam), le kdaj pa kdaj se ji pojavi driska, recimo za eno dopoldne, popoldne je OK. Pa je dva dni vse super, pa spet dopoldne driska in seveda v vrtcu cel problem, kakšno drisko ima, a kaj ko jo potem doma nima več, je super živahna punca, veliiiikoooo popije in poje. In seveda mi ne delamo panike, pa saj nevem, a se to tudi pri vaših kaj dogaja?

Vsi bolančki - zdaj je pa že res zadnji čas da bolezni odidejouser posted image  - pomlad je tu!!!!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
4.4.2011 21:57:56   
rozilu
Hojla punce!

Uuuu, eni ste že praznovali 18m!!! Čestitke, čestitke veliki otročki user posted image Mi še počakamo slaba 2 tedna... sploh ne morem verjet, mogoče je prvega pol leta šlo še kar počasi, to pa je kr zletelo. Pa to da sem že pol leta v službi?!?!?

Emilly čestitke za hojo user posted image . Se je končno opogumila, no sej bo najbrž hitro nadoknadila user posted image . Za roko se je pa itak fajn držat.

Tisti ki že malo dlje hodijo: kako je s hojo po stopnicah navzdol? Dokler je bila Maruša še zelo nesihurna v hoji, ji niti na pamet ni padlo, da bi šla po naprej (razen če je bla pri babici in so jo tam za rokico dol peljali). Se je lepo obrnila in rikverc navzodl, kar se mi zdi čisto lepo in varno. Zdej pa ni šans, samo zalaufa proti stopnicam in seveda jaz za njo, da jo ujamem za kako kapuco. No 1x je padla, ma že nekaj časa nazaj in dvomim da se spomni. Prav razmišljam kaj nardit, ker dvomim da bo dojela, da je nevarno, če ne bo 1x padla user posted image user posted image user posted image Al se bo prej naučila???

Pa še to smo zdej opazli, da precej obrača stopalca navznot, sicer odvisno od tega kaj ima obuto... Bom prašala pri P, če se mu zdi da je kaj narobe ali samo faza.

Aja, kaj pri 18m imamo pregled+kako cepljenje??? Pozabila vprašat zadnjič, ko smo bli tam in cepljeni (15m)

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
4.4.2011 22:37:56   
Anonimen
rozilu ... naša ma že od rojstva nogice navznoter in je zato zelo veliko padala in me je skrbel če bo skos tko in ti morm povedat da se izbolšuje samo od sebe. Je pa res, da ji ne pustim sedet na nogicah, da če sedi ma nogice stegnjene al pa prekrižane naprej, nikakor pa ne sedi kot žabica z nogicam nazaj (upam da razumeš kaj mislim)
Glede hoje po stopnnicah ... pri nas so iz kamna stopnice in me je "panika" grabla, zato sm jo učila hodit po stopnicah tako da se ograje drži in zdej ji že kar gre, se pa drži mene in ograje ali pa z obema rokama ograje in gre gor in dol (stopnice so zelo visoke). Tko da jst bi ti svetovala da jo primeš za rokico in gresta skupi, pa ji bo to prišlo v kri, da ne sme sama it! Jst ko stopiva čez vrata vedno ponavljam Tia počaki mamico, počaki, in me počaka, ji rečem dej mi rokico, mi da rokico in greva, brez problema ... upam da ne bo pa zdej drgač k sm jo pohvalila!

Sm se mal razpisala in na dooooolgo razložila

Zdej grem pa nina nana

Pa pa

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1046
5.4.2011 7:33:39   
lenika83
Dobro jutro!

Moja bejba sploh ne zna hoditi po stopnicah navzdol. V bistvu ji jaz niti ne dovolim, ker imamo doma ogromno stopnic in je navajena, da ne sme sama. Saj mogoče delam napako, ampak si mislim, da bo itak še dovolj časa, da se navadi na to. Se mi zdi, da je treba še pri 3 letih precej paziti, ko hodijo po stopnicah. Gor gre večinoma po 4 in ji gre ok, včasih poskuša po 2 in ji kar gre, navzdol pa tudi če jo držim za roke ne zna dati ene noge naprej in druge pokrčiti, ampak kar nekaj poskakuje. Se bo že navadila, se sploh ne sekiram.

Nogice je moja tudi obrača navznoter, ampak se je zdaj precej izboljšalo. Me je že pediatrinja opozorila na to pri 12 mesecih in je rekla, da ni treba zaradi tega na fizioterapijo, ampak da naj ne nosi copatk, temveč samo čevlje. Kupili smo ji ene "teniske" in potem je imela doma in v vrtcu notri obute. Čez čas, ko je izgledalo, da se izboljšuje, pa je spet začela nositi copatke. Ampak ne nosi usnjenih z mehkim podplatom, ker v tistih totalno čudno hodi, pa ne vem, če je model copatkov kriv, ker samo v nogavičkah hodi čisto ok. Ima copatke, ki so mehki, se lepo upogibajo, ampak imajo gumijast podplat, ki je malo kompakten.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
5.4.2011 8:25:56   
malaMravljica
S stopnicami je pa pri nas tako, da sem jaz tudi rekla, no way, po stopnicah nic sam. Sva sla za rokco, pol je pa rokco stran in se prijel za ograjo in je hotu sam, sedaj zna it cele stopnice, gor in dol, se zelo previdno se drzi za ograjo, sem pa seveda zraven in pazim. Ma moj je ze neki casa v fazi vse zmorem sam user posted image  vceraj je bila za kosilo spinaca in je bil zelen on, miza, stolcek in po tleh, ker je vilco dol vrgu.

Moj cepljenja nima vec do vstopa v solo. Sem pa ze hotla vprasat. Imajo vasi se tiste kapljice za kosti in zobke? Ali so vam sedaj zamnjali za tiste tabletke za zobke? Mojemu je sedaj zamanjal, pa preverjam kako je to pri vas, firbc pac.

Pa se nekaj, kaksen predlog. Rabila bom eno nosilko za malega in nekaj takega, da se hitro namontira in je zelo enostavno, da zmorem to sama naredit. Trak imam, sam bo neprakticen. More bit pa se kar udobno za malega in da bom imela proste roke.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 5.4.2011 8:27:53 >

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
5.4.2011 8:41:48   
rozilu
mM: kaj pa ruzak (za v hribe)? Pri tej teži/velikosti je to po mojem edina varianta, ker je zadaj - veliko lažje nosit kot spredaj.

Vidim da stopnice vsaka po svoje rešuje. Doma v LJ so samo na hodniku in tam itak ni sama (recimo) + tri na terasi (brez ograjice za prijet), kamor je zaradi tega ne spustim samo. Na morju pa jih je precej, so zunaj in ograja je kar zidana, zato se nima kam prijet, razen za izboklinice user posted image Sej zdej se je že navadila, da če se že obrne, se kar prime za ograjo, pol jo pa itak jaz ulovim. Ja ni kej, jo je treba kr lovit stalno...

Za hojo pa tako: ravno v čeveljčkih hodi katastrofalno, v mehkih copatih in bosa pa malo lepše. Tako da zdej probam čim manj čeveljčke, je kar zunaj v copatih, če ni ravno mokro. 

< Sporočilo je popravil rozilu -- 5.4.2011 8:42:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 1049
5.4.2011 9:32:29   
malaMravljica
no, danes pa imam cas. Bi morala bit ze v igralni grupi, pa mali spi kot sredi noci.

Rozilu, ruksak mi ni ok, rabim za na letalo, bova sama z malim, pa parkrat prestopanje in bi ga rada imela tko, da nesem se kaksno torbo oz dve in mi mali ne utece kam. Prav zato mi tudi trak ne pride prav. Ja, pri tej tezi, sva pod 10 kg ves user posted image  

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 5.4.2011 9:33:36 >

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.